ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
26/01/2007, 04:29:51
quote:

Υ.Γ. Τελικά δεν την πήρες 2000 ευρώ, με έριξες. Αν και εσύ τη χάλασες με την πρωτη φωτογράφιση που κάναμε στη Πεντέλη.

ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

TrollΜέλος
26/01/2007, 06:02:43
Και φυσικά θα μπει και ο ανάλογος τόκος

Μη ξεχνιώμαστε...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

26/01/2007, 19:27:22

quote:

Troll

Υ.Γ. Τελικά δεν την πήρες 2000 ευρώ, με έριξες. Αν και εσύ τη χάλασες με την πρωτη φωτογράφιση που κάναμε στη Πεντέλη.

βρηκες ευκαιρια να την ξεφορτωθεις την χαλασμενη μηχανη καθαρμα

quote:

Σου έχω δώσει καμμία με τριγωνάκια να βάλεις;;; γιατί εγώ απέκτησα πάλι πρόβλημα με τον δίσκο.

τους ρομβους λες?

ναι τους εχω, αλλά πρωτα θα πεις τι συζητουσαμε στην επιστροφη εκεινη την ημερα - συγκεκριμενα τι σου ελεγα για τις μηχανες σου και τι μηχανη ηθελα να παρω εγω

ΥΓ. οταν λες εχεις προβλημα με τον δισκο εννοεις οτι παλι εχασες τα αρχεια σου?

ευγε!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
26/01/2007, 21:04:32
quote:
ναι τους εχω, αλλά πρωτα θα πεις τι συζητουσαμε στην επιστροφη εκεινη την ημερα - συγκεκριμενα τι σου ελεγα για τις μηχανες σου και τι μηχανη ηθελα να παρω εγω

SUZUUUUKIIIII;;;;;;

Αν θυμάμαι καλά, (ασθένεια ροκφόρ) μια που να βγάζει ρόμβους.

Θα τις βγάλω σε πληστηριασμό τι λες;;

27/01/2007, 03:11:02
Έννοια σου χαζοχαρούμενε σε περιμένουν στην γωνία σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες...

ΥΓ: το σχόλιο δεν είναι για τον jpg αν και αυτός στον οποίο απευθύνεται ξέρει...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

Edited by - Απέριττος on 27/01/2007 03:12:42

27/01/2007, 04:02:26
Αυτές οι εμπειρίες στη Πεντέλη -2, είναι τελικά αρκετά ανεξήγητες...
Θερμή παράκληση: επειδή το θέμα πιθανότατα το διαβάζουν και μέλη που δεν γνωρίζουν την "ορολογία" και τα "επισόδεια" της συζήτησης που διεξάγεται στα τελευταία μηνύματα, καλό θα ήταν να περιοριστεί η συζήτηση σε πτυχές, που να έχουν κάποια όσο το δυνατόν εμφανέστερη συνάφεια με το θέμα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

27/01/2007, 13:09:13

quote:

amalia

ειναι ο,τι λεει ο τιτλος αμαλια μου, ανεξηγητες

quote:

Θερμή παράκληση: επειδή το θέμα πιθανότατα το διαβάζουν και μέλη που δεν γνωρίζουν την "ορολογία" και τα "επισόδεια" της συζήτησης που διεξάγεται στα τελευταία μηνύματα, καλό θα ήταν να περιοριστεί η συζήτηση σε πτυχές, που να έχουν κάποια όσο το δυνατόν εμφανέστερη συνάφεια με το θέμα.

πρωτον, τι δεν καταλαβες να στο εξηγησουμε

δευτερον, τα μελη που δεν γνωριζουν, μπορουν να ρωτησουν ελευθερα

τριτον, το -2 ειναι συνεχεια του πρωτου τοπικ και ειναι φυσικο να αναφερομαστε και σε στοιχεια που περιεχονται σε αυτο

τεταρτον, γραφουμε με ειδικη "ορολογια" και περιληπτικα, για να μην πιασει το τοπικ παλι πολλες σελιδες και κλειδωθει

πεμπτον, μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις λεγοντας "καλό θα ήταν να περιοριστεί η συζήτηση σε πτυχές, που να έχουν κάποια όσο το δυνατόν εμφανέστερη συνάφεια με το θέμα" ???

οτι βρισκομαστε εκτος θεματος?

quote:

Απέριττος

Έννοια σου χαζοχαρούμενε σε περιμένουν στην γωνία σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες...

ΥΓ: το σχόλιο δεν είναι για τον jpg αν και αυτός στον οποίο απευθύνεται ξέρει...

φιλε μου Απεριττε, θα σε παρακαλουσα σαν φιλος, να εκφραζεις την γνωμη σου για την όποια αντιδικια στο τοπικ "Προτροπες Συντονιστων προς Μελη και Μελων προς Μελων" για να μην αποδιοργανωνονται απο τις αντιπαραθεσεις τα τοπικ και κλειδωνονται

το ιδιο ζητώ και απο όποιον αλλον φιλο θελησει να απαντησει στον Απεριττο

εγω δεν ειχα ποτέ προβλημα, ουτε τωρα εχω, αλλά με αναλογες αφορμες κλειδωθηκε το πρωτο "ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη"

σας ευχαριστω για την κατανοηση παιδια!

ΥΓ. αμαλια μου δεν καταλαβες τι λεγαμε στα τελευταια μας μηνυματα, αλλά του Απεριττου φαινεται οτι το καταλαβες καλα

τι να υποθεσω για την μη αντιδραση σου?

οτι τοριξες στο ζεν ή οτι ενας αχταρμας απο κοντρες θα βολευε για να κλειδωθει και αυτο το τοπικ?

εγω ομως δεν σου προσαπτω τιποτα - ειμαι υπερ της αποψης του ζεν

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

TrollΜέλος
27/01/2007, 14:24:56
quote:

Αγαπητή Αμαλία
Για να καταλάβω και εγώ...

Εννοείς ότι οι φωτογραφίες με orbs που τραβήχτηκαν στο σπήλαιο της Πεντέλης και με το τρόπο που εμφανίζονται, καθώς και το ιστορικό τους δεν έχουν συνάφεια με το θέμα;

Ανεξηγητες εμπειρείες στη Πεντέλη δεν είναι;

Εκτός αν εσύ μπορείς να τα εξηγήσεις όλα.

27/01/2007, 14:38:43
Ούτε και εγώ κατάλαβα τι εννοούσε η Αγαπητή Αμαλία, αλλά ούτε έχω και περιέργεια....
Νομίζω ότι δεν πρέπει να δώσετε συνέχεια στο θέμα...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
27/01/2007, 15:33:23
Βλέπω και εδώ και στο δικό μου θέμα (και θυμάμαι και τις προηγούμενες που έχουν βάλει ο γιάννης και ο τάσος) και αναρρωτιέμαι μήπως μπορούμε να χωρίσουμε τα orbs σε ομάδες;
Ας πούμε αυτά τα ακτινωτά δεν είναι λίγο ξεχωριστά;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

FRODOΜέλος
27/01/2007, 16:22:48
Υπαρχει ενα απλο πειραμα σχετικα με τα orbs.
Σε να χωρο με λιγο φωτισμο τιναζει καποιος ενα σκονισμενο π.χ χαλι και ο αλλος φοτογραφιζει αυτην τη κινηση.Στην φοτογραφια θα εμφανιστουν πολλα orbs...

Πιστευω,αυτο να βοηθησει στην <<αποκωδικοποιηση>> των orbs...

www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν

Edited by - FRODO on 27/01/2007 16:23:47

11/03/2008, 21:42:23
οπως και να το κανουμε... ο Ολυμπιακος παντα αδικει τους προπονητες που διαλεγει...

ποσο μαλλον τον Τακη Λεμονη... που σιγουρα στο μελλον, θα προσπαθησει να τον ξαναπροσλαβει

"Say HELLO to My Little Friend"
12/03/2008, 12:11:28
Έτσι είναι αμα δεν τους έχει ανάγκη .
12/03/2008, 13:32:21
Σε ενα σημειο φταιει ισως ο Λεμονης... που καθε φορα, δεχεται να παρει την θεση, αντι να αρνηθει "ευγενικα", εστω απο την επομενη φορα!

Ομως δεν το κανει, επειδη ειναι Γαυρακιας ο Λεμονης, και προσπαθει να ξεσκιστει για την ομαδα του, που την αγαπαει, περα απο "προπονητικο" επιπεδο

12/03/2008, 18:22:54
Είναι και μαγαζί γωνια για οποιαδήποτε προπονητή και καλά λεφτά θα πάρει
Και πρωτάθλημα θα πάρει μετραει και αυτό καθώς φτιάχνει όνομα αρα ανεβαίνει
Και το κασέ .

MasvidalΜέλος
12/03/2008, 20:11:38
Αν και Ολυμπιακος (υγιης),θεωρω ΞΕΦΤΙΛΑ το να σερνει μια μεγαλη ομαδα μια μικρομεσσαια στα δικαστηρια μονο και μονο επαιδη εχασε τον αγωνα.Γιατι αυτη ειναι η ουσια....Συμφωνοι,υπηρξε μια παρατυπια που επρεπε να αποκατασταθει.Ρωταω ομως το εξης.Γιατι η ομαδα μου δεν ειπε μια-δυο ημερες ΠΡΙΝ τον αγωνα οτι "εαν λαβει μερος ο συγκεκριμενος παικτης εμεις θα ακολουθησουμε την νομικη οδo ασχετως αποτελεσματος";
Δεν ειναι κυριοι ολα στο ποδοσφαιρο βαθμοι,νικες και πρωταθληματα με οποιοδηποτε μεσον.Ειναι πανω απ'ολα αυτοεκτιμηση,τιμη και σεβασμος στο αθλημα.Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους.
Ειμαι Ολυμπιακος και υπερηφανος γι'αυτο,αλλα κατι τετοιες στιγμες με μελαγχολουν.Κριμα για την ομαδα μου...
13/03/2008, 09:48:43
Ο αντι-Λεμονής
Ο... άγνωστος κύριος Χοσέ Σεγκούρα

Αθήνα
Μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να προβιβάσει τον μέχρι πρότινος βοηθός του 54χρονου τεχνικού, Χοσέ Σεγκούρα, σε ρόλο πρώτου προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ερυθρολεύκων» από το περασμένο καλοκαίρι, οπότε αρχικά η θέση του βοηθού προπονητή είχε ανατεθεί στον Χέρμαν Βερμιούλεν.

Ωστόσο, ύστερα από την άρνηση του τελευταίου να εγκαταλείψει το πόστο του υπεύθυνου Ακαδημιών, για τη θέση του βοηθού προπονητή του Λεμονή, επιλέχθηκε ο Σεγκούρα.

Η έλευση του Σεγκούρα στην ομάδα του Πειραιά αποτέλεσε προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή Ίλια Ίβιτς, ο οποίος τον γνώριζε καλά από το χρονικό διάστημα που συνεργάζονταν οι δυο τους στην ΑΕΚ.

Τον Ισπανό είχε φέρει στην Ελλάδα ως βοηθό του ο Λορένσο Σέρα Φερέρ το καλοκαίρι του 2006, αλλά ο «αυταρχικός» τρόπος δουλειάς του τότε προπονητή της ΑΕΚ, οδήγησε στην αποχώρηση του Σεγκούρα από το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» λίγους μήνες μετά.

Δεν είναι όμως τυχαίο το γεγονός ότι η φυγή του Σεγκούρα από τους «κιτρινόμαυρους» συνέπεσε με αυτή του Ίβιτς. Οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις, καθώς ο Σέρβος παράγοντας είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον τρόπο δουλειάς του Ισπανού.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν ότι η τοποθέτηση του Σεγκούρα δίπλα στον Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού είχε έρθει έπειτα από εισήγηση του Ίβτις, ώστε ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» να έχει έναν «δικό του άνθρωπο» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Πριν την άφιξή του στην χώρα μας, ο Σεγκούρα εργάστηκε για 8 χρόνια στην Μπαρτσελόνα στο τμήμα σκάουτινγκ, ενώ ήταν μέλος και του τεχνικού επιτελείου, παίρνοντας μέρος στις συσκέψεις πριν από τα παιχνίδια της καταλανικής ομάδας.

Μάλιστα, κρατάει ακόμα επαφές με τον προπονητή της Μπάρτσα, Φρανκ Ράικαρντ, με τον οποίο συνομιλεί συχνά στον τηλέφωνο.

Ο Ισπανός δεν έχει εργαστεί ποτέ στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής και μένει να φανεί πώς θα αντεπεξέλθει στο δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνει στον Ολυμπιακό, καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί «μονόδρομο» για τους «ερυθρόλευκους».

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

13/03/2008, 09:51:18
Απαντά σε τρεις εβδομάδες
Μοιρασμένες χαρακτηρίζει ο Ρεχάγκελ τις πιθανότητες της παραμονής του

Αθήνα
Σε τρεις εβδομάδες θα απαντήσει ο Ότο Ρεχάγκελ στην πρόταση της ΕΠΟ να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι οι πιθανότητες παραμονής βρίσκονται στο «50-50».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση:

«Σε τρεις εβδομάδες θα δώσω την απάντησή μου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εάν έπρεπε να πω τώρα, αν θα έμενα ή όχι, οι πιθανότητες θα ήταν 50-50».

Οι δηλώσεις αυτές του 69χρονου τεχνικού έγιναν στο περιθώριο της ενημέρωσης των 16 Ομοσπονδιών που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Euro 2008 από τους διοργανωτές, για θέματα που αφορούν την οργάνωση, τον Τύπο κλπ.

Αναφορικά με το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός της διοργάνωσης, το «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης, ο Ρεχάγκελ σημείωσε:

«Γνωρίζω όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και φυσικά και το 'Ερνστ Χάπελ'. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια να δώσουμε στο Σάλτσμπουργκ. Ασφαλώς και θέλουμε να δώσουμε το παρών στο γήπεδο αυτό που θα γίνει ο τελικός, αλλά δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Ξέρω ότι όλος ο κόσμος το θέλει, εμείς όμως οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι».

Ο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος τόνισε για το θέμα με τον Ρεχάγκελ:

«Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα. Η απάντησή του με κάνει να αισιοδοξώ πως θα πει το 'ναι'. Όλη η Ελλάδα περιμένει την απάντησή του».

Στη συνέχεια, ο Γκαγκάτσης μίλησε και αυτός με τη σειρά του για το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο τελικός:

«Βλέποντας το 'Ερνστ Χάπελ', ονειρεύομαι φυσικά να φτάσουμε εδώ και να δώσουμε το παρών στις 29 Ιουνίου στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά από την άλλη έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε όνειρα.

» Τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Όνειρα μπορούν να κάνουν και οι 16 φιναλίστ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ και που κάναμε τους Έλληνες υπερήφανους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στο Σάλτσμπουργκ».

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

13/03/2008, 09:52:51
Έχασε 90-74 από την Ταού
Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αρης στη Βιτόρια

Βιτόρια
Ο Αρης πάλεψε στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», όμως δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά δυναμικότητας με την Ταού. Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς για 30 λεπτά, όμως όταν το επέβαλε η εικόνα του αγώνα, οι Βάσκοι ανέβασαν ταχύτητα και... εξαφανίστηκαν.

Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 90-74 για την 5η αγωνιστική του Τop-16 της Ευρωλίγκα κι έχασαν ουσιαστικά το... τρένο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς για να το προλάβουν πλέον, πρέπει να χάσει στην τελευταία αγωνιστική η Φενέρμπαχτσε από την Ταού στην Τουρκία και εκείνοι να κερδίσουν με 19 πόντους τη Λιέτουβος στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού η Λιέτουβος Ρίτας επικράτησε της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενώ στην αντίθετη περίπτωση η ελληνική ομάδα θα αποκλειόταν ακόμη και σε περίπτωση νίκης απέναντι στους Βάσκους.

Την μεγάλη θέληση για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος φρόντισε το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ να τη φανερώσει εξ αρχής στο παρκέ. Η Ταού προηγήθηκε στο 5' με έξι πόντους (13-7), οι «κίτρινοι», όμως, με αποτελεσματικό περιορισμό των αντιπάλων τους στην άμυνα και επιθετική αιχμή τον Τζερεμάια Μάσεϊ με ένα επιμέρους σκορ 9-22 πήραν τα ηνία στα χέρια τους στο 11' (22-29).

Λάθη (σ.σ. του Ντάριους Ουάσιγκτον, αλλά και μια τεχνική ποινή στον πάγκο), σε συνδυασμό με το «ανέβασμα» του Πάμπλο Πριτζιόνι, έφεραν εκ νέου σε θέση ισχύος τους Ισπανούς. Στο 19' το σκορ ήταν στο 40-35 και με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στο 43-37.

Η εξέλιξη της τρίτης περιόδου χειροτέρεψε την κατάσταση για τους Θεσσαλονικείς. Γεγονός στο οποίο συνέβαλαν τόσο δικές τους βεβιασμένες επιλογές, όσο και ο... Ιγκόρ Ρακότσεβιτς.

Με τρίποντο του τελευταίου στο 21' η διαφορά για την Ταού άγγιξε τους οκτώ πόντους (45-37) και στο 24' με τρίποντο-φάουλ του ίδιου ανέβηκε στους δεκατρείς (53-40).

Ένα λεπτό αργότερα οι Ισπανοί ξέφυγαν με δεκαπέντε (57-42), για να πλησιάσουν οι «κίτρινοι» στους έξι (59-53) στο 28'. Με τους Σπλίτερ, Πριτζιόνι να βάζουν το... χέρι τους η Ταού προηγήθηκε ξανά με οκτώ, με την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου (63-55), απόσταση που «άνοιξε» ακόμη περισσότερο στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.

Με σερί 9-0 οι γηπεδούχοι απέκτησαν εκ νέου «αέρα» δεκαπέντε πόντους (70-55), διαφορά που στο 35' έφτασε στους δεκαοκτώ (78-60) και κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα. Ενάμισι λεπτό πριν το ύστατο διαιτητικό σφύριγμα η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή, τους δεκαεννιά πόντους (86-67), για να ολοκληρωθεί ο αγώνας στο 90-74.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 43-37, 63-55, 90-74

ΤΑΟΥ: Πριτζιόνι 16 (2), Ρακόσεβιτς 11 (2), Βιντάλ 7 (1), Πλάνινιτς 2, Τελέτοβιτς 7 (1), Γιασάιτις 7 (1), Σπλίτερ 18, Μονέκε 10, Μάικλ 5 (1), Μακντόναλντ 7

ΑΡΗΣ: Τέρι 8 (2), Ράιτ 7 (1), Καλαϊτζής 2, Μπόισα 5 (1),Μότολα 12 (2), Μάσει 26 (1), Αγαδάκος 4, Τσαλδάρης 3 (1), Ουάσιγκτον 7

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, www.sport.gr

13/03/2008, 13:54:58
quote:
Αν και Ολυμπιακος (υγιης),θεωρω ΞΕΦΤΙΛΑ το να σερνει μια μεγαλη ομαδα μια μικρομεσσαια στα δικαστηρια μονο και μονο επαιδη εχασε τον αγωνα.Γιατι αυτη ειναι η ουσια....Συμφωνοι,υπηρξε μια παρατυπια που επρεπε να αποκατασταθει.Ρωταω ομως το εξης.Γιατι η ομαδα μου δεν ειπε μια-δυο ημερες ΠΡΙΝ τον αγωνα οτι "εαν λαβει μερος ο συγκεκριμενος παικτης εμεις θα ακολουθησουμε την νομικη οδo ασχετως αποτελεσματος";
Δεν ειναι κυριοι ολα στο ποδοσφαιρο βαθμοι,νικες και πρωταθληματα με οποιοδηποτε μεσον.Ειναι πανω απ'ολα αυτοεκτιμηση,τιμη και σεβασμος στο αθλημα.Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους.
Ειμαι Ολυμπιακος και υπερηφανος γι'αυτο,αλλα κατι τετοιες στιγμες με μελαγχολουν.Κριμα για την ομαδα μου...

Εύγε σε συγχαίρω για τις ηθικές άξιες σου.