- Πληγες στοματος - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
SirenakiΝέο Μέλος
συμφωνώ κι εγώ με την παραπάνω αποψη γιατι ως φγνωστον δεν μπορει να γινει διαγνωση απο το τηλεφωνο ποσο μαλλον απο το νετ.
αν δεν εχεισ καποιον στοματολογο υπ οψιν σου θα προτεινα να εκλεινες ενα ραντεβου η στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρός απέναντι από το κάραβελ ειδικευμενο σε δερματολογικα και στοματολογικα θεματα η να επισκευτείς το στοματολογογικο τμημα στην οδοντιατρικη σχολη του πανεπιστημιου αθηνών στο γουδί απέναντι απόν το παιδων όπυ και θα παρεις μόνιμες απαντησεις.
αν δεν εχεισ καποιον στοματολογο υπ οψιν σου θα προτεινα να εκλεινες ενα ραντεβου η στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρός απέναντι από το κάραβελ ειδικευμενο σε δερματολογικα και στοματολογικα θεματα η να επισκευτείς το στοματολογογικο τμημα στην οδοντιατρικη σχολη του πανεπιστημιου αθηνών στο γουδί απέναντι απόν το παιδων όπυ και θα παρεις μόνιμες απαντησεις.
tipota den einai opws fainetai
nas 3Νέο Μέλος
Φιλε νικο 13,το sirenaki σου εγραψε να πας στο νοσοκομείο Ανδρεας Συγγρος.Εγώ ειχα πάει εκει το 1980,διοτι επασχα απο υποτροπιαζουσα αφθωδη στοματιτιδα,αλλα τα φαρμακα που μου εδωσαν απο το νοσοκομείο ηταν πολυ δυνατα και επαθα αιμολυτική αναιμία.Τωρα τελευταία μου βρηκαν, οτι τα κυτταρα του αιματος μου εχουν μειωμενη αντισταση στην οσμωτικη πιεση μεσα σε διαλυμα αλατιού, με πιθανη ενδειξη μια κληρονομική ασθένεια που λέγεται σφαιροκυττάρωση.Στην Αιματολογία του Γαρδίκα,αναφέρεται οτι υποτροπιαζουσα αφθώδης στοματιτιδα εχει παρατηρηθεί, σε ασθένειες του σπλήνα,οπως η σπληνική ουδετεροπενία.Φροντιζε να τρως φρεσκιες τροφες ,ορισμενους τους πειραζουν οι μηκυτες και η μαγια της μπύρας που βαζουν στο ξυνογαλο.Αν το προβλημα συνεχιστεί,ισως θα πρεπει να κανεις εξετασεις στο σπλήνα και στο αιμα και αλεργικα τεστ για τη μαγιά και αλλες ουσίες.Για τους πιο πολλους, οι αφθες ειναι κατι παροδικο,το ιδιο ευχομαι να ειναι και για σενα,για μενα ηταν κατι πιο σοβαρο συνεχιζω τις εξετασεις,αν μαθω κατι νεωτερο και σε ενδειαφέρει θα στο πώ.