- Η Θρησκευτική Γιορτή του Αίσχους - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Επίσης όλη την διάρκεια του χρόνου λένε ψέμματα, απλώς την 1η Ιουλίου είναι η επίσημη γιορτή της ψευτιάς.
Αλλά πιστεύεται πως ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει τί γίνεται, θα χανόταν μέσα στην μάζα της άγνοιας φορώντας την μάσκα της υποκρισίας, ή θα κρατούσε απόσταση;
Τα πλήθη που πιστεύουν ό,τι τους ταϊζει η σύγχρονη "επιστήμη", η πολιτική, η φιλοσοφία, γελοιοποιώντας όλες τις θεωρίες συνωμοσίας ή τις "ξεπερασμένες" πεποιθήσεις θα τον θεωρούσαν περιθωριακό. Έτσι λοιπόν οι πραγματικοί Χριστιανοί είναι περιθωριακοί επειδή αποστασιοποιούνται από εκείνους τους οποίους ελέγχει ο θεός του κόσμου τούτου. Δεν μπορούν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να εξομοιωθεί με το πλήθος της άγνοιας.
«Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε να πράττητε. Εκείνος ήτο απ' αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ· όταν λαλή το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύστης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους» (Ιωάν. 8/η/44)

Να φυλάττεσθε από τον πονηρό και ΨΕΥΣΤΗ, να απεχθάνεστε ό,τι παρουσιάζεται σαν αληθινός άγγελος φωτός αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας δηλητηριώδης πύθωνας σκότους.
quote:Όποιος ενοχλείται με τους ομοφυλόφυλους είναι κρυφοαδερφή, ενώ όποιος δεν ενοχλείται δεν είναι;
Τί λογική είναι αυτή κρετίνε;
Η Ψυχιατρική αυτό λέει. Απωθείς ότι είναι δικό σου.
Τι.. Θα βγάλετε τώρα και την επιστήμη νοκ άουτ.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε..
Πάντως μην καταπιέζεις τον εαυτό σου.. Εκδηλώσου..!! ![]()
LUGROZADE!! ![]()
![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:
Χριστός Έλ
quote:Όποιος ενοχλείται με τους ομοφυλόφυλους είναι κρυφοαδερφή, ενώ όποιος δεν ενοχλείται δεν είναι;
Τί λογική είναι αυτή κρετίνε;
Η Ψυχιατρική αυτό λέει. Απωθείς ότι είναι δικό σου.
Τι.. Θα βγάλετε τώρα και την επιστήμη νοκ άουτ.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε..Πάντως μην καταπιέζεις τον εαυτό σου.. Εκδηλώσου..!!
LUGROZADE!!
Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο τάδε ψυχίατρος. Σε ρώτησα κάτι απλό. Δηλαδή όποιος αντιπαθεί κάτι είναι αυτό που αντιπαθεί;
Δηλαδή αυτοί που μισούν τον Χριστό είναι Χριστιανοί;
Σιγά την επιστήμη. Δεν πρόκειται για γνώση αλλά για υποθέσεις για την επίσημη πίστη που θέλουν οι μασώνοι να κυριαρχεί στον κόσμο. Ή την δέχεσαι ή σε γελοιοποιούν ως ανόητο περιθωριακό, αυτή είναι η τακτική τους.
Σταμάτα τις προσωπικές επιθέσεις. Ντροπή σου.
Μιλάς για υποκρισια, για απόκριες που ειναι παγανιστικό έθμο κλπ.. εσύ δεν υποστήριζες μέχρι πρόσφατα την Χρυση Αυγή; Άλλαξες γνώμη;

Αλλά ξέρω που το πας. Θα μου πεις ότι και αυτός που το παίζει πολύ άντρας στην πραγματικότητα είναι ομοφυλόφιλος. Μπορείς να μου το εξηγήσεις επιστημονικά;
Δηλαδή αν ένας είναι άνδρας τί πιο φυσιολογικό θα ήταν από το να συμπεριφερθεί απλά ως άνδρας και να το δηλώσει; Δεν καταλαβαίνω...
Και για να δω τι σκαμπάζεις. Την παραπάνω εμφάνιση την θεωρείς μασκάρεμα;

Αλλά ξέρω που το πας. Θα μου πεις ότι και αυτός που το παίζει πολύ άντρας στην πραγματικότητα είναι ομοφυλόφιλος. Μπορείς να μου το εξηγήσεις επιστημονικά;
Δηλαδή αν ένας είναι άνδρας τί πιο φυσιολογικό θα ήταν από το να συμπεριφερθεί απλά ως άνδρας και να το δηλώσει; Δεν καταλαβαίνω...
Και για να δω τι σκαμπάζεις. Την παραπάνω εμφάνιση την θεωρείς μασκάρεμα;
Έτσι δεν είναι; ![]()
quote:
Χρίστος Έλ τώρα να τη πω τη κακία μου;
Μιλάς για υποκρισια, για απόκριες που ειναι παγανιστικό έθμο κλπ.. εσύ δεν υποστήριζες μέχρι πρόσφατα την Χρυση Αυγή; Άλλαξες γνώμη;