ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- DETOX PARTY!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- DETOX PARTY!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Avallon6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/05/2005, 18:33:47
To WWF Ελλάς και το Club22 επιστρέφουν για να ‘ξεκαθαρίσουν’ το τοπίο με ακόμα ένα party χωρίς τοξικά!

Μαζί μας θα είναι το περιοδικό «9» με μια πρωτότυπη έκθεση κόμικς με θέμα τα τοξικά.

‘Καθαρίστε’ λοιπόν με τα χημικά κάνοντας την προσωπική σας «αυτοκάθαρση» στους ρυθμούς των decks του Club 22, δοκιμάστε βιολογικά προϊόντα και κερδίστε δώρα εκπλήξεις!

Ημερομηνία: Τετάρτη 11 Μαΐου

Χώρος: Club 22 πάνω

Ώρα προσέλευσης: 23:00

Εισιτήριο εισόδου: 15 ευρώ (με ποτό)

Τα έσοδα του party θα διατεθούν για την ενίσχυση του DetoX, της πανευρωπαϊκής εκστρατείας του WWF, ενάντια τα τοξικά.

Το Party πραγματοποιείται με την ευγενική συμμετοχή των εταιριών APIVITA & STIHL

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.wwf.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Itemid=71

Βοηθήστε μας να σταματήσουμε τη χημική μόλυνση!

Υπογράψτε την έκκληση του WWF:

http://www.wwf.gr/index.php?option=content&task=view&id=186

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
10/05/2005, 17:51:46
Αχ.. φίλη avallon..

Κάποτε έθεσα το θέμα αυτό σε μία φιλική παρέα .. και είπα ``ξέρετε τι ζημιά προκαλεί στο περιβάλλον το μαλακτικό`` και πήρα την απάντηση.. ``εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι κουρτίνες μου να λάμπουν``.

Ισως η ερώτηση μου να ήταν υπερβολική .. αλλά η απάντηση που πήρα είναι άξια σχολιασμού..

10/05/2005, 20:45:11
Καλά βρε allzzaro ποια τρελλή βάζει στις κουρτίνες μαλακτικό για να λάμπουν??

Από την απάντηση καταλαβαίνω περί τι τρέλλας πρόκειται...

e_shadowΜέλος
11/05/2005, 00:05:10
Και όμως φίλη μου είναι πολλές και πολλοί που δε νοιάζονται για το τι κακό γίνετε με αυτά που χρησιμοποιούν ξέρω εγώ άτομα που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να περνάνε καλά αυτοί!

ούτε αν τα καλλυντικά τους έχουν δοκιμαστεί σε ζώα ούτε αν πέθαναν για να δείχνουν όμορφες και κυρίως δε τις νοιάζει αν η γούνα που φοράνε είναι ζώο αρκεί να είναι ακριβό!!!!!

Οσο για τα τοξικά δε τις απασχολούν καθόλου γιατί κάνουν μπάνιο στη πισίνα λεει και όχι στη θάλασσα που πηγαίνουν τα λύματα και για το όζον???
τι είναι αυτό???

αχ ναι καλέ αυτό που δε κάνει να κάνουμε πολύ ηλιοθεραπεία!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

11/05/2005, 20:15:10
Λοιπόν μη γελάσετε με αυτό που θα πω αλλά τις προάλλες που ετοιμαζόμουν να βάλω πλυντήριο χτύπησε το τηλέφωνο.
Τα παρατάω τρέχω απαντώ στο τηλέφωνο και επανέρχομαι στο πλυντήριο...
Κλείνω την πόρτα, βάζω το πρόγραμμα στους 60 βαθμούς και περιμένω...

Οταν τελειώνει το πρόγραμμα ανοίγω το πλυντήριο και βγάζω τα ρούχα να τα απλώσω. Τότε με μεγάλη έκπληξη βλέπω ότι ενώ όλα τα ρούχα ακόμη και τα τζην είναι καθαρά δυο μπλούζες με λεκέδες από φρούτα είναι σα να μην πλύθηκαν καθόλου πράγμα που δεν μου έχει ξανασυμβεί σε πλύσιμο στους 60 βαθμούς.

Και τότε τη βλέπω:

Στρογγυλή και γεμάτη με απορρυπαντικό η μεζούρα να μου χαμογελάει ειρωνικά από εκεί που την είχα ξεχάσει πάνω στη βιασύνη μου την ώρα που χτύπησε το τηλέφωνο...

Χωρίς υπερβολές τα ρούχα πλύθηκαν σχεδόν άψογα χωρίς απορρυπαντικό!!
Από τότε βάζω το μισό απορρυπαντικό από αυτό που έβαζα και κάνω και οικονομία και τα ρούχα μου είναι εξίσου καθαρά.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

IsidoraΜέλος
19/05/2005, 23:44:36
Να βοηθήσουμε ευχαρίστως εμείς.
Το πόσο βέβαια θα μας υπόλογίσουν και κατά πόσον θα σταματήσουν τα τοξικά, αυτό είναι μία άλλη υπόθεση.
Ότι όμως είναι αναγκαίο, να κάνουμε γι΄ αυτό το ζήτημα, όποιες προσπάθειες μπορούμε και με όποιο τρόπο περνάει από το χέρι μας, συμφωνώ και εγώ, ανεξάρτητα από το αν τα αποτελέσματα φανούν άμεσα ή όχι.