ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ: Είναι δυνατόν να είναι γραμμένο το μέλλον; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ: Είναι δυνατόν να είναι γραμμένο το μέλλον; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gigenis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stanfromgreeceΜέλος
11/10/2006, 08:39:06
Φίλοι μου γειά σας...
παρακολουθώ λίγο αυτό το topic και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω περίπου τί γίνεται...
αυτό που αναφέρετε με αυτά τα αρχεία... έχει μήπως να κάνει και με το deja-vu που λέμε? Το συναίσθημα δηλαδή ότι κάτι το έχουμε ξαναζήσει?
Αυτό μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στην ζωή μου, χωρίς όμως να μπορέσω να έχω μια εξήγηση για αυτό...
11/10/2006, 15:50:25
quote:

Φίλοι μου γειά σας...
παρακολουθώ λίγο αυτό το topic και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω περίπου τί γίνεται...
αυτό που αναφέρετε με αυτά τα αρχεία... έχει μήπως να κάνει και με το deja-vu που λέμε? Το συναίσθημα δηλαδή ότι κάτι το έχουμε ξαναζήσει?
Αυτό μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στην ζωή μου, χωρίς όμως να μπορέσω να έχω μια εξήγηση για αυτό...

Φίλε μου stanfromgreece αν και με το θέμα deja-vu δεν έχω ασχοληθεί διεξοδικά, θα προτιμούσα την εξήγηση της επιτάχυνσης στο χρόνο, που είναι σχετικός όπως ξέρουμε, για κάποια δευτερόλεπτα οπότε είναι σα να είδαμε από πριν κάτι που μόλις συμβαίνει.

Είναι βέβαια εντελώς διαφορετικό αν επισκευτούμε για πρώτη φορά την Μαδρίτη π.χ. και εντελώς ανεξήγητα ξέρουμε που πηγαίνουμε, νιώθουμε σαν να είμασταν εκεί από παλιά, αναγνωρίζουμε τοποθεσίες, οπότε είναι πιθανό να έχουμε ξαναζήσει εκεί.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
stanfromgreeceΜέλος
12/10/2006, 09:35:22
Φίλη Gretel,
έχουν υπάρξει περιπτώσεις,που δεν έτυχε μόνο ένα τοπίο να φένεται γνωστό,αλλά μιλάμε για ολόκληρες "σκηνες"! Πρόσωπα, διάλογοι περιστατικά κτλ...
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακασικα αρχεία πού μπορώ να βρώ? Είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν θέμα...
12/10/2006, 14:11:50
quote:

Φίλη Gretel,
έχουν υπάρξει περιπτώσεις,που δεν έτυχε μόνο ένα τοπίο να φένεται γνωστό,αλλά μιλάμε για ολόκληρες "σκηνες"! Πρόσωπα, διάλογοι περιστατικά κτλ...
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακασικα αρχεία πού μπορώ να βρώ? Είναι αρκετά ενδιαφέρον σαν θέμα...

Ασε να κοιτάξω λίγο την βιβλιογραφία και θα σου απαντήσω μετά τις εκλογές¨:)))

Αν θυμάσαι ολόκληρες σκηνές πάντως είναι ευχάριστο, με λίγη προσπάθεια θα θυμηθείς περισσότερα αν όχι όλα.

12/10/2006, 14:17:09
Πιστεύω ότι και η συμβουλή του αγαπητού Yngwie πιστεύω ότι θα είναι πολύτιμη στο θέμα της βιβλιογραφίας.

12/10/2006, 14:30:29
Φυσικά και το παρακάτω βιβλίο είναι γενικά κατατοπιστικότατο για πολλά θέματα σχετικά με την ανθρώπινη εξέλιξη και λέει και στοιχεία για τα Ακασικά.

http://tetraktys.gr/shop/?p=productsMore&iProduct=38&PHPSESSID=b688b87051ca8adbe78130dda8f166fb

stanfromgreeceΜέλος
13/10/2006, 08:19:17
Ευχαριστώ πολύ φίλη Gretel...
θα το ψάξω περισσότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα που θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο στην διάθεσή μου!
another starΜέλος
27/10/2006, 12:24:56
Η αλήθεια είναι πως είναι ειναι κουλό εκεί που κάθεσαι ήσυχα και ωραία και τσατάρεις με φίλους (ενώ θα έπρεπε να δουλεύεις-άσχετο), στο μαγαζί, ξαφνικά φαντάζεσαι μία σκηνή με 2 αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα. Και τελικά να βλέπεις μετά από ένα πεντάλεπτο πραγματικά να ανοίγουν τη πόρτα 2 αστυνομικοί και να μπαίνουν μέσα, όπως ακριβώς τους είδες. Εκεί φυσικά μένεις ....άκας.

Όπως και ένα άλλο χοντρο "όραμα" που είχα πάντα σαν εικόνα στο μυαλό μου και επιβεβαιώθηκε στο εντελώς άσχετο από κάποιον άνθρωπο επίσης εντελός άσχετο που δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ μου, και τελικά η συγκεκριμένη εικόνα που είχα έχει λέει να κάνει με προηγούμενη μου ζωή.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
gentlemanΜέλος
27/10/2006, 20:24:26
Τι σημαίνει αυτό το περιστατικό για σένα; Αν μελλοντικά φανταστείς να μπαίνουν δύο ληστές, θα κάνεις τίποτα για να το εμποδίσεις να συμβεί;

Dare To Dream

another starΜέλος
28/10/2006, 00:57:33
quote:
Τι σημαίνει αυτό το περιστατικό για σένα; Αν μελλοντικά φανταστείς να μπαίνουν δύο ληστές, θα κάνεις τίποτα για να το εμποδίσεις να συμβεί

μα δεν ξέρω, και ούτε μπορούσα να φανταστώ πως επειδή μου ήρθε μία φλασιά πως όντως θα συνέβαινε.
Το πως θα αντιδρούσα δεν το γνωρίζω.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**