- Συνομωσιολογικο ντοκουμέντο (Τρομοκρατία & Αλ Κάϊντα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Επίσης πολλοί από αυτούς ζητούν διαφυγή σε άλλες χώρες από φόβο νέου πολέμου ή χτυπήματος!
Αρχίζει να συμβαίνει...
Μετά την ΕΣΣΔ σειρά έχουν οι ΗΠΑ ......

http://www.sorryeverybody.com/
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Τι να πείς όταν ο κόσμος μιας χώρας φτάνει σε τέτοιο σημείο.
quote:
quote:
Πρέπει να παίζει και φυσικά ρόλο γι'αυτους η ημερομηνία που το κάνουν.
ΣΑΦΩΣ!!!quote:
πίσω στους γκρέυς μετά απ'αυτό.
Δεν αμφιβάλω ότι και τους "γκρέυς" εκεί πρέπει να τους πρωτοσκέφτηκαν σαν ιδέα
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Για να συνεχίσω εδώ αφού το παλιό σου τόπικ έχει chastity belt τώρα.
Ποιά νομίζεις ότι πραγματικά είναι η σημασία της μέρας αυτής;
Είναι μόνο λόγο παράδοσης όπως λένε αυτοί ή παίζει ένα πιο σημαντικό ρόλο; (Interdimensional?)
Καταλαμβαίνω ότι οι 2 αυτές μέρες είναι διαφορετικές απο άλλες αλλά τι ξέρουν αυτοί οι τύποι(και οι τύποι που τα έκτισαν φυσικά) που προς το παρόν οι υπόλοιποι θεωρούν απλώς σαν η πιο μικρή και πιο μεγάλη μέρα/νύκτα του χρόνου;

Είδες το NPCC βίντεο του DISCLOSURE PROJECT ακόμα;
Ενημέρωσε όταν το δείς. Θέλω να θίξω και εκέι κάτι θέματα.(στους γκρέυς φυσικά)
"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
Edited by - Sagaviper on 22/01/2005 16:14:21

1.Bush - UN conspiracy theory speech
2.Bush
3.Bush skull and bones
4.Βush uncensored
5.Μinimalist
6.Kerry on s & b

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
, ειδικά με τον Cheney πίσω του όπως ένα πρησμένο βρυκόλακα να συντονίζει το κοπάδι πότε να σηκώνουνται και πότε να xειροκροτούν.
Ειλικρινά ήταν total mind-control for the masses, ακούεις ρε skeptic;
Με τρόμαξε περιέργα όπως τρόμαζει μερικούς ο παλιάτσος.

Και ένα άλλο πράγμα. Νομίζω ο πίθηκος
θέλει να μεταφέρει την
ελευθερία και Ιράν τώρα! ΜΕΤΑ που τους μετάφερε τον γονίδιο του Τρόμου
με τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις γυυύρω στο 2040!

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ξέρεις πόσες φορές δοκίμασαν να ξεκινήσουν μετα το '46 τον 3'ΠΠ ή αλλιώς "πρόγραμμα Αρμαγεδδών" και σπάσαν τα μούτρα τους λόγω "δικών" μας ενεργειών... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4! ![]()
...όχι ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε και εμείς που είμαστε εκτός της ομάδος, κάθε άλλο!
Φίλε sagaviper, ωραία τα λες για τον Bush και τους άλλους, επίσης συγχαρητήρια για τον πρόεδρο σας και την γενναία απόφαση σας να απορρίψετε το σχέδιο παγίδα "Ανανά" του ΟΗΕ για την Κύπρο. Από εκεί δεν είσαι;
Δεν ξέρω αν συμφωνείς ότι ήταν γεωπολιτική παγίδα...
Α, δες λίγο και αυτό το άρθρο του Πέτρου Ευδόκα, είμαι σίγουρος ότι προφανώς θα το ξέρεις... Πως το σχολιάζεις; Του πόνεσε κάποιους έτσι;
http://cyprus-org.net/spies-murderers-and-creeps.html
Επίσης για το Disclosure Project, το είχα δει παλιότερα, για πες μου τις απόψεις σου!!!
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?
quote:
Για να συνεχίσω εδώ αφού το παλιό σου τόπικ έχει chastity belt τώρα.
Ποιά νομίζεις ότι πραγματικά είναι η σημασία της μέρας αυτής;
Είναι μόνο λόγο παράδοσης όπως λένε αυτοί ή παίζει ένα πιο σημαντικό ρόλο; (Interdimensional?)
Καταλαμβαίνω ότι οι 2 αυτές μέρες είναι διαφορετικές απο άλλες αλλά τι ξέρουν αυτοί οι τύποι(και οι τύποι που τα έκτισαν φυσικά) που προς το παρόν οι υπόλοιποι θεωρούν απλώς σαν η πιο μικρή και πιο μεγάλη μέρα/νύκτα του χρόνου;
Εννοείς για τις μέρες των δρυιδικών τελετών στο Bohemian Groove στην Καλιφόρνια και την παγανιστική τελετή “Cremation of Care” σωστά;
Κοίτα, κάλα έκανες και έβαλες την εικόνα του μνημείου του Stonehedge. Συνδέεται με το BC γιατί ΚΑΙ εκεί έκαναν στο παρελθόν τις μυστικές δρυιδικές τελετές τους και προφανώς και σε κάποια άλλα υπερ-μυστικά μέρη κάνουν και τελετές αίματος ανθρωποθυσίας – ζώοθυσίας και στην επόχη μας!!! Για παράδειγμα δες την αυτοβιογραφία του πρώην Γερμανού Καγκελάριου Helmut Schmidt όπου αναφέρει για μυστικά δασώδη σημεία στη Γερμανία όπου κάνουν δρυιδικές τελετές ανάλογες με το BC (και αυτός!)
Φυσικά δεν επεκτείνεται παραπάνω στο βιβλίο του.
Τώρα όσον αφορά για τις μέρες και την σημασία τους, προτιμώνται μέρες (μάλλον νύχτες) όπου η Σελήνη βρίσκεται σε φάση πανσέληνου ή νέας σελήνης. Προτιμάται κυρίως η πανσέλληνος και εποχές καλοκαιρινές ιδίως τον Αύγουστο όπου τα σεληνιακά φαινόμενα είναι πιο έντονα...
Η Σελήνη (ΛΕΒΑΝ) έχει μεγάλη ΠΡΑΚΤΙΚΗ σημασία στον αποκρυφισμό και στις εν λόγω τελετές φυσικά... Για τον λόγο δεν θέλω να επεκταθώ για την ώρα.....
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?