ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συμπεριφορά μελών - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συμπεριφορά μελών - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

feidias31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
feidiasΝέο Μέλος
16/07/2003, 00:50:40
Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο συμπεριφοράς των μελών του forum του esoterica , αναφέρομε βέβαια στο μέλος Καποδίστριας
Φαίνεται καθαρά ότι ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τα forums γενικά (ίσως και με το internet) και περίμενα κάποιο παλαιότερο μέλος να το καθοδηγήσει .
Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της (μπανάνες φρούτα ομάδες Κ Β Λ ) …….
Σαν νέο μέλος και εγώ στο forum θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .
Είναι κανόνας να γίνεται περίγελος των αμαθών αυτός που προσφέρει την γνώση του (δεν αναφέρομαι σε μένα)

Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα

Edited by - feidias on 16/07/2003 23:40:38

16/07/2003, 05:48:58
ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ, ΦΕΙΔΙΑ !
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

wiccaΜέλος
16/07/2003, 11:02:26
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA? ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA...

Πέθανε μια άλλη μέρα
catΜέλος
16/07/2003, 21:06:32
Αγαπητέ Feidia, καλώς ηρθες στην ωραία παρέα μας ...

Να εισαι σίγουρος οτι οταν "υπάρχουν καινούργεια" μέλη εδώ μέσα εχουν την απαραίτητη βοήθεια μας ....

Οταν ερχετε ενα νέο μέλος και δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα (οπως ολοι στην αρχή αλλωστε!!)σε οποιον πέσει στην αντίληψη οτι ζητήτε βοήθεια ...συμμετέχει με τον δικό του τρόπο να καθοδηγήση το νέο μέλος

Αν χρειαστείς οτιδήποτε και εχεις κάποιες απορίες σχετικά με τα forums μην διστάσεις να καταθέσεις το ερώτημα σου ...και θα εχεις αμμεσα απάντηση!!!αν δεν εξαφανιστούν ολοι σε διακοπές!!

Τώρα αν δεν θέλεις να φτιάξεις καινούργειο topic μπορείς να συμβουλευτείς από την αναζήτηση τα υπάρχοντα θέματα, και από κει και πέρα αποφασίζεις....

Σου ευχομαι καλές διαδρομές...και να εισαι σίγουρος οτι εδώ μέσα υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

16/07/2003, 22:31:17
quote:

Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο συμπεριφοράς των μελών του forum του esoterica , αναφέρομε βέβαια στο μέλος Καποδίστριας
Φαίνεται καθαρά ότι ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τα forums γενικά (ίσως και με το internet) και περίμενα κάποιο παλαιότερο μέλος να το καθοδηγήσει .
Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της (μπανάνες φρούτα ομάδες Κ Β Λ ) …….
Σαν νέο μέλος και εγώ στο forum θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .
Είναι κανόνας να γίνεται περίγελος των αμαθών αυτός που προσφέρει την γνώση του (δεν αναφέρομαι σε μένα)

Φειδία σ'ευχαριστώ γιά την ηθική συμπαράσταση.Άν θέλεις μπορούμε να έχουμε μία συζήτηση γιά όποιο θέμα εσύ προτιμάς μέσα από τίς ηλεκτρονικές μας δ/νσεις.Γιατί εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για τα μέλη του Forum....Απόδειξη ο τρόπος πού αντέδρασαν στίς δικές σου παρατηρήσεις.... Καποδίστριας.

wiccaΜέλος
17/07/2003, 00:45:28
...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ESOTERICA ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ...
"ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ"

Πέθανε μια άλλη μέρα
catΜέλος
17/07/2003, 00:51:13
Ποιός πρόσβαλε ποιόν τώρα ???/
γιατί μπερδεύτικα !!!!!

wiccaΜέλος
17/07/2003, 01:05:49
ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΙΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Πέθανε μια άλλη μέρα
catΜέλος
17/07/2003, 10:10:46
Ασχετα απο προσβολές ......δεν εχω βεβαια τετοιες προθέσεις ...

Εδω ειμαστε για οποιονδήποτε χρειαστεί την βοήθεια μας

wiccaΜέλος
17/07/2003, 11:39:31
quote:

ΠΡΟΣ ΦΙΔΙΑ:

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ 1ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 2ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ
.
.
.

Πέθανε μια άλλη μέρα
17/07/2003, 16:55:22
quote:

quote:

ΠΡΟΣ ΦΙΔΙΑ:

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ 1ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 2ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ
.
.
.

Πέθανε μια άλλη μέρα

Νομίζω πως έχετε κάνει κάποιο σοβαρότατο λάθος όσο αφορά την ορθογραφία του ονόματος του μέλους Φειδίας. Άλλο Φειδίας με -ει- και άλλο με -ι- . Πιστεύω πως την διαφορά την γνωρίζουμε όλοι όσοι είμαστε κληρονόμοι της Ελληνικής, αφού κάθε λέξη έχει την δική της έννοια και σημασία.Φειδ- ( εκ του φείδομαι=ξοδεύω με μέτρο και περίσκεψη). Φιδ- ( εκ του φίδι=ερπετό καί μεταφορικά,ο ύπουλος άνθρωπος). Με καλή διάθεση, Καποδίστριας.

17/07/2003, 17:09:24
Μπορεί κάποιος απο τους Φειδίας ή Καποδίστριας να μας εξηγήσει το ΓΙΑΤΙ έχει ανοιχθεί το παρόν θέμα;;;

Ειληκρινά με μπερδέψατε...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

FlawlessΜέλος
17/07/2003, 18:50:44
Speres!
EYLOGI EROTISI!

lencolasΜέλος
17/07/2003, 19:42:35
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΕΧΩ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΩ:
1)ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
2)Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ",ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΘΙΞΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?!
3)ΓΙΑ ΠΟΙΑ 33Η ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΚΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ....
4)ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC?

Α!ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

17/07/2003, 19:47:34
"Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται", μάθαμε σε πολύ μικρή ηλικία από τους γραμματικούς κανόνες.Ανησυχείστε για άλλα σοβαρότερα θέματα...Γειά σας, Καποδίστριας.

lencolasΜέλος
17/07/2003, 21:23:36
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ !

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

wiccaΜέλος
17/07/2003, 23:47:52

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ 2 ΜΕΛΗ???

Πέθανε μια άλλη μέρα
feidiasΝέο Μέλος
18/07/2003, 00:45:52
lencolas πιθανότατα δεν διάβασες το post μου ή δεν κατανόησες τι γράφω σ΄ αυτό.
Οι 3 ερωτήσεις που κάνεις θα απαντηθούν αμέσως αν το διαβάσεις , όσον αφορά την ερώτηση Νο 3 σου λέω με απλά λόγια ότι με ενοχλεί ο τρόπος κατηγοριοποίησης των μελών (33 βαθμίδες ……..τίποτα άλλο)

Στο ίδιο μήκος είναι και το μέλος wicca

kapodistria σκέψου αν η συμπεριφορά (για την οποία έγινε το θέμα) είναι ένας τρόπος απαξίωσης του forum και μεγάλου μέρους των μελών του

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

18/07/2003, 02:11:21
καλησπέρα σας.

Να καλωσορίσω και τα δύο νέα (τουλάχιστον για μένα που απουσίαζα) μέλη του εσωτέρικα, τον Φειδία και τον Καποδίστρια.
Ρωτάει και ο φίλος Κέλσος, προς τι το θέμα αυτό, την ίδια ερώτηση σκέφτηκα κι εγώ, γιαυτό ανέτρεξα στην ταυτότητα του Καποδίστρια και κοίταξα τα τόπικ στα οποία έχει γράψει: Ομάδα Εψιλον, το δέντρο της Καμπαλά (τον ακριβή τίτλο δεν θυμάμαι), θέαση ιπτάμενου δίσκου, αδελφότητες και συμμετείχε σε αυτό εδώ. Σωστά;

Καταρχήν, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρηνή μου άποψη, ότι τα γραφόμενά σου φίλε Καποδίστρια είναι πολύ ενδιαφέροντα και πράγματι με τα πρώτα κιόλας μηνύματά σου στα φόρουμς, δίχνεις τη διάθεση να δώσεις αρκετά πράγματα με σοβαρότητα και προθυμία. Ειδικά με το δέντρο της Καμπαλά (που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου προς το παρόν) μέσα σε λίγες γραμμές, πήρα μια ιδέα (σωστή/λάθος δεν θα κρίνω αφού δεν είμαι γνώστης του θέματος).

Μάλλον το προβληματάκι προέκυψε...χμ...με την ομάδα Εψιλον.
Εκεί τουλάχιστον διέκρινα μια πιο ελαφρυά διάθεση εκ μέρους κάποιων μελών, που βέβαια ως παλιότερη στα φόρουμς μπορώ να την καταλάβω, όπως επίσης όμως κατανοώ και την αντίδραση του φίλου Φειδία σχετικά με τη διάθεση αυτή.
Ξέρετε, μέσα στον ένα περίπου χρόνο που γράφω και διαβάζω τα τόπικ των φόρουμς, έχουν ανοιχτεί πολλά-πάρα πολλά θέματα για την ομάδα Εψιλον. Υπήρξε μέρα που άνοιξα τα ενεργά θέματα, και είδα πέντε τόπικ για το θέμα αυτό!!! Πράγμα που επιβεβαιώνει καταρχήν ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον (αφού τόσος κόσμος ασχολείται με αυτό), αλλά δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα διασποράς των απόψεων, επανάληψης κάποιων πραγμάτων που έχουν ήδη ειπωθει, αλλά και δυσκολία στην πλοήγηση ανάμεσα στα θέματα.
Για αυτούς κυρίως τους λόγους, κάθε φορά που ανοίγει πάλι θέμα με τίτλο ομάδα Εψιλον, τα άτομα που έχουν παρακολουθήσει από παλιότερα το σκηνικό, σχολιάζουν - ίσως πειρακτικά κάπως - το γεγονός. Αρα, δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό!

Προτείνω λοιπόν, να αφήσουμε το θέμα αυτό για τη συμπεριφορά των μελών στην άκρη, και να ασχοληθούμε με το τι ο καθένας από εμάς μπορεί και θέλει να δώσει ή να πάρει από τα φόρουμς και είμαι σίγουρη ότι με αυτόν τον γνώμονα δεν θα υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις.
Εύχομαι φίλοι μου να συνεχίσω να σας διαβάζω, και να ανταλλάξουμε απόψεις σε πολλά θέματα, πλουτίζοντας και τις γνώσεις μας, αλλά διαμορφώνοντας θετικότερα και τον εσωτερικό μας κόσμο.

Φιλικά,
Αμαλία

αυτή...που τα κατάφερε!

wiccaΜέλος
18/07/2003, 11:24:41
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΣ: ΦΕΙΔΙΑ

ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, WICCA, ΚΤΛ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ.

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

Πέθανε μια άλλη μέρα