ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συμπεριφορά μελών - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συμπεριφορά μελών - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

feidias31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/07/2003, 14:31:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ?????????

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ?????

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...

Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ 3 ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ?????
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ "ΟΡ ΕΝ ΣΟΦ" ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ "ΕΨΙΛΟΝ" "Πεφωτισμένες Αδελφότητες".

ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr Forums! ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΟΣ Ε ΥΠΑΡΧΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΗΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ 5 ΤΟΠΙΚΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ "ESOTERICA.gr"?????
OXI BEBAIA.... ΔΥΣΤΗΧΩΣ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ....

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.

Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ "Το "Μήνυμα" της Ομάδας του ESOTERICA.gr " ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

feidiasΝέο Μέλος
18/07/2003, 23:17:52
Φίλε AVATARGR
1 ) Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι με πείραξε κάποιο nik name μάλλον δεν κατάλαβες καλά και σε συγχωρώ
2) Πρέπει να μείνω πολύ καιρό σε ένα φόρουμ νομίζεις για να καταλάβω το επίπεδο του όταν π.χ. μέλη του forum απευθυνόμενοι στον kapodistia μιλάνε για μπανάνες ομάδες κ λ β .
3) Πως κατάλαβες ότι δεν δέχομαι κριτική;
4) Εύκολα έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν διάβασα κανένα topic πως έτσι, εσύ ένας, …..Συντονιστής……..(ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΑ TOPIC KAPODISTRIA KAI FEIDIA AN OXI KAN’ TO)

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΑΛΑ INERNET , ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ «θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .»

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

wiccaΜέλος
19/07/2003, 00:13:54
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
21/07/2003, 10:13:13
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ feidia ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

quote:
1 ) Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι με πείραξε κάποιο nik name μάλλον δεν κατάλαβες καλά και σε συγχωρώ

ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ...
ΠOY ANAΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ????

ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Πρέπει να μείνω πολύ καιρό σε ένα φόρουμ νομίζεις για να καταλάβω το επίπεδο του όταν π.χ. μέλη του forum απευθυνόμενοι στον kapodistia μιλάνε για μπανάνες ομάδες κ λ β .

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟHΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ.

"Συμπεριφορά μελών" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά."
"Πεφωτισμένες Αδελφότητες" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΟΦΙΑ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...

quote:
Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ 3 ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ?????
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ "ΟΡ ΕΝ ΣΟΦ" ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ "ΕΨΙΛΟΝ" "Πεφωτισμένες Αδελφότητες".

ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr Forums! ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΟΣ Ε ΥΠΑΡΧΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΗΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ 5 ΤΟΠΙΚΣ.

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ "ESOTERICA.gr"?????
OXI BEBAIA.... ΔΥΣΤΗΧΩΣ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??????????????????
ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ "ΔΕΙ" ΤΟ ESOTERICA.gr.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ kapodistria ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

feidiasΝέο Μέλος
22/07/2003, 22:17:54

ΑΠΟ AVATARGR
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΦΕΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ?????????
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Και για να μην τρελαθούμε υπάρχει και καλύτερος τρόπος να επισημάνεις σε ένα μέλος του forum τα λάθη του απ΄ το να αναφέρεσαι σε ομάδες Λ Ζ (εμπαιγμός ) και μπανάνες κλπ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

catΜέλος
22/07/2003, 23:43:35
Νομίζω πως ξεφύγατε λιγουλάκι .....
Ηρεμίστε λίγο ανήσυχα πνεύματάκια....
Μην προβάινετε σε τετοιους ασκοπους διαξιφισμούς ...μου φαίνετε πως πήρατε φόρα και δεν σταματάτε τώρα !!!!!!!

Edited by - cat on 22/07/2003 23:49:32

thothΙδρυτικό Μέλος
23/07/2003, 00:30:33
Γεια σας.

Νομίζω ότι πιο κατάλληλο forum είναι το "Απόψεις-Προτάσεις κα". Το topic μεταφέρεται εκεί.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Darkangel_78Μέλος
23/07/2003, 01:13:24
Καλησπέρα και από μένα.
Αγαπητέ feidias,απευθύνομαι σε σένα,μιας και έχεις τη συγγραφική πατρότητα του θέματος.
Λυπήθηκα και ταυτόχρονα απόρησα με το μήνυμά σου.Επίτρεψέ μου σε παρακαλώ κάποιες ερωτήσεις.

quote:

Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο συμπεριφοράς των μελών του forum του esoterica , αναφέρομε βέβαια στο μέλος Καποδίστριας

1. Το μέλος Καποδίστριας μπορεί κάλλιστα να κάνει παράπονα αυτοπροσώπως...

quote:
Φαίνεται καθαρά ότι ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τα forums γενικά (ίσως και με το internet) και περίμενα κάποιο παλαιότερο μέλος να το καθοδηγήσει .

Σε πληροφορώ ότι όταν κάποιο νέο (ή και παλιότερο μέλος) ζητήσει βοήθεια,δεν σπεύδουν μόνο οι αρμόδιοι να απαντήσουν (διαχειριστής,συντονιστές κλπ) αλλά όποιος δει πρώτος το μήνυμα και μπορεί να δώσει τις απαντήσεις.Πόσες φορές παραπέμψαμε μέλη σε ΗΔΗ ανοιχτά θέματα συζήτησης? Πόσες φορές δώσαμε λύσεις σε θέματα τεχνικής φύσεως? Πόσες φορές απαντήσαμε σε απορίες για τη δομή και λειτουργία του ESOTERICA.gr?
Αν έχεις διαπιστώσει αδιαφορία από μέρους μας,μπορούσες απλά να το επισημάνεις.Υπάρχουν αρκετοί (2138 μέλη για την ακρίβεια) με επιχειρήματα για να σε πείσουν για το αντίθετο.

quote:
Η έλλειψη σοβαρότητας στο μεγαλείο της (μπανάνες φρούτα ομάδες Κ Β Λ ) …….

Μάλιστα. Δηλαδή δεν θίγουμε ζητήματα υπαρξιακά,θρησκευτικά,αλλά μόνο "για την πλάκα μας".Για ρίξε μια ματιά εδώ:

quote:
Με το πάτημα του κουμπιού "Συμφωνώ!" δηλώνετε ότι έχετε την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή σας. Δηλώνετε επίσης ότι είστε πλήρως υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία ή αρχείο που υποβάλλετε.

"Κανονισμοί Εγγραφής και Συμφωνία με την Πολιτική του ESOTERICA.gr"

quote:
Σαν νέο μέλος και εγώ στο forum θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό .

Μαζί με την κριτική που κάνεις σε μας,κάνε και κριτική στον εαυτό σου για να δεις ότι μπορούσες να μην ανοίξεις ολόκληρο θέμα και...

quote:
θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου

Πάντως το τελευταίο (πικρόχολο κατά τη γνώμη μου και άκρως ειρωνικό κατά τη γνώμη μου)

quote:
Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα

όφειλες να το εξηγήσεις για τους αναγνώστες που δε γνωρίζουν διότι εφ'όσον δεν το έκανες ο καθένας μπορεί να σε παρεξηγήσει.

Αντί για κάποιο τελευταίο σχόλιο, επίτρεψέ μου να σου δείξω ένα θέμα που ίσως διέφυγε της προσοχής σου και άπτεται της κριτικής...γενικώς! "Περί Κέλσου" και να δεις τα εκεί μηνύματά μου.

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις φίλε μου.Δε προσπαθώ να ρίξω λάδι στη φωτιά όσο κι αν νομίσεις το αντίθετο.Απαντήσεις ψάχνω.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

23/07/2003, 12:54:09
quote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΣ: ΦΕΙΔΙΑ

ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, WICCA, ΚΤΛ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ.

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

wicca είσαι άπαιχτος!!

"Τάδε έφη Avallon"
23/07/2003, 12:58:08
Έχουμε ξαναπεί ότι θέματα σαν αυτό δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Για προσωπικές (καθαρά) παραινέσεις, προτροπές, προστριβές (!!;;) παρακαλώ χρησιμοποιείτε τις διάφορες δυνατότητες προσωπικής επικοινωνίας - e-mail από τον Mail Client του λειτουργικού, e-mail μέσα από τα Forums, Ιδιωτικά Μηνύματα, Instant Messages κ.λπ.

Η Darkangel_78 παρέθεσε πολύ χρήσιμα στοιχεία, όπως έκαναν και οι AVATARGR και amalia !

Ο thoth μετέφερε το Θέμα σε πιο κατάλληλο χώρο (ίσως τέτοια θέματα να είναι καλύτερα να τα μεταφέρουμε και στα "Απολιθωμένα", δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό)

Από πλευράς μου θα προχωρήσω στην απενεργοποίηση της "Συζήτησης" για καινούργια μηνύματα εντός 24ώρου.

Αγαπητέ feidias:

quote:
- Υγ. Αλήθεια έχει φτάσει κάποιο μέλος την 33η βαθμίδα

- ... θα παραμείνω ανενεργός (είναι τακτική μου αυτή) για λίγο διάστημα μέχρι να κατανοήσω πλήρως αν αξίζει η συμμετοχή μου σε αυτό.

Μα δεν υπάρχουν μόνον 33 Βαθμίδες στις Ομάδες Συζήτησης...
αλλά 343!! (ή κλειδιά για την ακρίβεια)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

wiccaΜέλος
23/07/2003, 13:56:24
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΠΡΟΣ: ΦΕΙΔΙΑ

ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, WICCA, ΚΤΛ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ.

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

--------------------------------------------------------------------------------

wicca είσαι άπαιχτος!!

ΜΑ ΜΕ ΕΠΡΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ESOTERICA!

Πέθανε μια άλλη μέρα