- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
ShanoaΜέλος

ShanoaΜέλος

![]()
![]()
![]()

ShanoaΜέλος

ShanoaΜέλος

ShanoaΜέλος

![]()
![]()
![]()
![]()

ShanoaΜέλος
Shanoa
"Τime for a revisit"
Shanoa
Shanoa
Shanoa
Shanoa

ShanoaΜέλος
Shanoa
"Τime for a revisit"
Shanoa
Shanoa
Shanoa
Shanoa

ShanoaΜέλος
Shanoa
"Τime for a revisit"
Shanoa
Shanoa
Shanoa
Shanoa
Shanoa

ShanoaΜέλος
Shanoa
"Τime for a revisit"
Shanoa

ShanoaΜέλος

ShanoaΜέλος

http://www.google.gr/imgres?hl=el&client=firefox-a&hs=Mu4&sa=X&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=Amij19-vOQBGEM:&imgrefurl=http://www.slashgear.com/nasa-to-livestream-curiositys-big-mars-landing-30240872/&docid=TYxeurGYMEST6M&imgurl=http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2012/07/nasa_curiosity_rover_landing-580x386.jpeg&w=580&h=386&ei=vYcpUMPNNILctAain4D4Dw&zoom=1&iact=hc&vpx=775&vpy=169&dur=33863&hovh=183&hovw=275&tx=170&ty=211&sig=111049721751958169999&page=1&tbnh=148&tbnw=190&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:3,s:0,i:82&biw=1659&bih=838
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
test

test2

test3

ΙαπετόςΜέλος
Test:5
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
elixirΜέλος
Ola kala!!!
Edited by - elixir on 22/08/2012 18:49:30
elixirΜέλος
test

Θα σας περιγράψω εδώ μια περιπέτεια που είχα για να μην την πατήσει και άλλος.
Ενα βραδάκι είπα να δω λίγη τσόντα από μια ιστοσελίδα που την γνωρίζω χρόνια και είναι-ήταν ασφαλής.
Ελα μου ντε που σταμάτησε να είναι και μου κλειδώθηκε ο υπολογιστής με ένα έγγραφο του υπουργείου Προστασίας των Πολιτικών το οποίο έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι παραβίασα κάποιον νόμο πνευματικής ιδιοκτησίας με διάφορες ποινές και μου ζητούσε να σκάσω 100άρα μέσω κάποιας κάρτας διαδικτύου, αλλοιώς ο υπολογιστής μου θα παρέμενε κλειδωμένος.
Τρώω ένα σαλτάρισμα και προσπαθώ να κλείσω το έγγραφο, αλλά τίποτα.
Μου καταλάμβανε όλη την οθόνη χωρίς να φαίνεται καμμία μπάρα επιλογών.
Τον έκλεισα με το κουμπάκι εκκίνησης και τον ξανάνοιξα.
Τίποτα. Μόστρα το έγγραφο χωρίς τίποτε άλλο.
Πρώτη μου σκέψη ήταν να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω.
Δεύτερη σκέψη ήταν να κοιμηθώ και την επομένη ημέρα θα έψαχνα για κάρτα σε κάποιο περίπτερο για να σκάσω την !00άρα.
Οπερ την επομένη εγένετο.
Για καλή μου τύχη, έπεσα σε περιπτερά γάτο και μόλις του εξήγησα την περίπτωση μου είπε ότι είναι χάκερ και η 100άρα θα κατέληγε στην τσέπη του. Φορματ μου είπε.
Τρώω άλλο ένα σαλτάρισμα διότι για να ξαναεγκαταστήσω όλα τα προγράμματα κλπ, θα μου έπαιρνε μια εβδομάδα και αν τα έβρισκα όλα.
Σκεφτόμενος (!) πιο ψύχραιμα, αναζήτησα κάποια λύση για να γλυτώσω το φορματ.
Μου ήρθε η φαεινή να ξεκινήσω τα γουιντοους στην εκκίνηση ασφαλείας.
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ!
Εβαλά το ιοκτόνο μου να ψάξει για ιό, τον βρήκε, και τον ξέσκισε.
Επαναφορά συστήματος μερικές ημέρες πρίν και λύθηκε το πρόβλημαααα.
Ολα αυτά με το μοντεμ ΕΚΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Ενα βραδάκι είπα να δω λίγη τσόντα από μια ιστοσελίδα που την γνωρίζω χρόνια και είναι-ήταν ασφαλής.
Ελα μου ντε που σταμάτησε να είναι και μου κλειδώθηκε ο υπολογιστής με ένα έγγραφο του υπουργείου Προστασίας των Πολιτικών το οποίο έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι παραβίασα κάποιον νόμο πνευματικής ιδιοκτησίας με διάφορες ποινές και μου ζητούσε να σκάσω 100άρα μέσω κάποιας κάρτας διαδικτύου, αλλοιώς ο υπολογιστής μου θα παρέμενε κλειδωμένος.
Τρώω ένα σαλτάρισμα και προσπαθώ να κλείσω το έγγραφο, αλλά τίποτα.
Μου καταλάμβανε όλη την οθόνη χωρίς να φαίνεται καμμία μπάρα επιλογών.
Τον έκλεισα με το κουμπάκι εκκίνησης και τον ξανάνοιξα.
Τίποτα. Μόστρα το έγγραφο χωρίς τίποτε άλλο.
Πρώτη μου σκέψη ήταν να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω.
Δεύτερη σκέψη ήταν να κοιμηθώ και την επομένη ημέρα θα έψαχνα για κάρτα σε κάποιο περίπτερο για να σκάσω την !00άρα.
Οπερ την επομένη εγένετο.
Για καλή μου τύχη, έπεσα σε περιπτερά γάτο και μόλις του εξήγησα την περίπτωση μου είπε ότι είναι χάκερ και η 100άρα θα κατέληγε στην τσέπη του. Φορματ μου είπε.
Τρώω άλλο ένα σαλτάρισμα διότι για να ξαναεγκαταστήσω όλα τα προγράμματα κλπ, θα μου έπαιρνε μια εβδομάδα και αν τα έβρισκα όλα.
Σκεφτόμενος (!) πιο ψύχραιμα, αναζήτησα κάποια λύση για να γλυτώσω το φορματ.
Μου ήρθε η φαεινή να ξεκινήσω τα γουιντοους στην εκκίνηση ασφαλείας.
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ!
Εβαλά το ιοκτόνο μου να ψάξει για ιό, τον βρήκε, και τον ξέσκισε.
Επαναφορά συστήματος μερικές ημέρες πρίν και λύθηκε το πρόβλημαααα.
Ολα αυτά με το μοντεμ ΕΚΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Απ' ότι έμαθα συζητώντας, την έχουν πατήσει και άλλοι και έκαναν φορμάτ ή τα έσκασαν.
Για όποιον την πάθει, σας εξήγησα πως να αποφύγετε φορματ και 100άρα.
Καλή τύχη και μακρυά από τσόντες!

Edited by - Αίολος on 26/09/2012 23:49:50
Αν πω ότι βλέπω κάποια σύνδεση μεταξύ του θέματος αυτού και του σκοπού για τον οποίο ανοίχθηκε και της εμπειρίας σου, Αίολε, θα πω ψέματα.... 

In anticipation of my resurrection...