ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

delta471 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
29/05/2018, 21:49:50
Κι εμείς περιμέναμε να πατήσει ο Κιμ το κουμπί,
τελικά θα το πατήσει ο Σουλτάνος

Sultan, lütfen düğmeye bas!

Abyssus Abyssum Invocat

29/05/2018, 21:53:54
quote:

Α να μπράβο, από εδώ ...Ο βραδύκαυστος, αυτός που καταλαβαίνει το καλαμπούρι και την προσβόλα κανά κοστετράωρο μετά.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Τέσσερα μικρά ξυλάκια
φτιάχνουν ένα καρεκλάκι,
θα θέλες να σου το σπάσω,
στο αδειανό σου κεφαλάκι;

Αμμόφιλε/η, γράψε και τίποτις δικό σου. Άμα είναι να ξεσηκώνεις ότι σαβούρα βρεις στο νετ και να έρχεσαι να την πετάς εδώ για να χαριεντίζεσαι, ξαναφέρνουμε ακόμα και τον Ελ για να σπάμε πλάκα. Τουλάχιστον αυτός ήταν αυθεντικός.

Abyssus Abyssum Invocat

ananasssΜέλος
30/01/2003, 18:09:50
Δεν υπήρχε κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, δεν ξέρω αν συζητήθηκε κάπου ήδη...
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα κατά την είσοδό μας στο forum, με ένα κλικ κάπου, να βλέπαμε ποιοι άλλοι είναι συνδεδεμένοι την ίδια στιγμή (φυσικά όχι ΟΛΟΙ όσοι είναι login ταυτόχρονα, αλλά όσοι από πριν θα έχουμε οι ίδιοι καταχωρήσει σε κάποια λίστα...).
Νομίζω πως θα είχε ενδιαφέρον και θα βοηθούσε στην καλύτερη δυνατή επικοινωνία με άτομα που τυχόν μας ενδιαφέρουν περισσότερο...
Γίνεται κάτι τέτοιο;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

30/01/2003, 20:18:33
Καλησπέρα Ανανά.
Προσωπικά δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο ακριβώς, αλλά ένας τρόπος είναι ο εξής:
Στέλνεις προσωπικό μήνυμα σε όσους θες αν τύχει να συνγράψετε ζωντανά, και τους το προτείνεις. Μετά, φτιάχνεις μια λίστα ονομάτων (email) στο yahoo messenger ή το MSN, και οταν κάποιος από αυτούς είναι online μπορείτε να τα πείτε.
π.χ:

Tom: Γειάσου!!!
Viky: Καλώστονα.
Tom: τι κάνεις κοπελιά;
Viky: φασολάδα και δε μου βράζει.
Tom: !
Viky:
Tom:

κ.λ.π.

αυτή...που τα κατάφερε!

ananasssΜέλος
30/01/2003, 23:20:37
Αχ βρε amalia! Ο νους σου όλο στο φαί!!! τσ τσ τσσσςςς...

Φχαριστώ πάντως για την απάντηση... Θα προσπαθήσω να το κάνω (δεν έχω και πολύ ιδέα απ' αυτά) και ΑΝ τα καταφέρω θα αλλάξω κι εγώ την ψηφιακή μου υπογραφή και θα έχεις κι ένα δίδυμο φρούτο μετά...

31/01/2003, 13:12:02
Αγαπητέ ananasss, η επιθυμία σου διαταγή!!

Την λειτουργία που θέλεις, την έχουν ζητήσει και άλλα Μέλη, την θέλω κι εγώ, οπότε, ούτως ή άλλως, έχει προγραμματιστεί να ενσωματωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα στα Forums. Τώρα δεν ξέρω αν θα έχει και τη δυνατότητα να εμφανίζει την ομάδα Μελών που θα έχει προεπιλέξει (και αυτό θα ήταν καλό, δεν ξέρω όμως αν είναι εφικτό) αλλά θα προσπαθήσουμε και προς αυτήν την πλευρά!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Darkangel_78Μέλος
31/01/2003, 13:23:49
Γειά σας και εδώ!!!
Πολύ καλή η ιδέα παιδιά (όπως όλες που προτείνονται κατά καιρούς!!), όμως έχω μια μικρή επιφύλαξη...
Καλό θα ήταν ΜΟΝΟ να βλέπουμε και όχι να μπορούμε να επικοινωνούμε,αλλιώς θα ξαναγυρίσουμε στο θέμα...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=585

Συμφωνείς Admin????
Ananasss μη διαφωνήσεις...έχω αποχυμωτή στο σπίτι!!!
Χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ananasssΜέλος
31/01/2003, 13:32:10
Συμφωνώ, συμφωνώωω...

ananasssΜέλος
31/01/2003, 13:40:54
Και σοβαρά τώρα, δεν ενοούσα φυσικά να το κάνουμε... chat-room.
Πάντως καλύτερα θα είναι να φαίνονται απλά όλοι όσοι είναι μέσα εκείνη την ώρα, και όχι να προεπιλέγουμε ποιους θέλουμε να βλέπουμε. Το θεώρησα δύσκολο τεχνικά (μες στην άγνοιά μου) να τους βλέπουμε όλους, μιας και είναι βέβαια πολλά τα μέλη και μπορεί να υπάρχει... συνωστισμός, γι' αυτό πρότεινα την περίπτωση προεπιλογής.
Συγχαρητήρια πάντως που για μια ακόμη φορά σκέφτεστε πριν από μας, για μας... Κατά τη γνώμη μου η επιτυχία του forum αυτού δεν είναι μόνο η ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία, αλλά και οι τεχνικές ευκολίες που παρέχει. (Ελπίζω πια να γλύτωσα τον αποχυμωτισμό μου!!!).

Darkangel_78Μέλος
31/01/2003, 14:09:38
Στο τσακ τη γλίτωσες!!!!!
Καλέ μου ananasss ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ??
(Κατά το κοινώς λεγόμενο: τσίμπησες!!!!)

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ananasssΜέλος
07/06/2003, 23:02:47
quote:
Forum Admin
Greece
346 Μηνύματα Posted - 31/01/2003 : 13:12:02

Αγαπητέ ananasss, η επιθυμία σου διαταγή!!

Την λειτουργία που θέλεις, την έχουν ζητήσει και άλλα Μέλη, την θέλω κι εγώ, οπότε, ούτως ή άλλως, έχει προγραμματιστεί να ενσωματωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα στα Forums...

(φωνή αλά Σαπφώ Νοταρά)
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???