- Προηγούμενες ζωές. Η πορεία της ψυχής μέσα από τις διαδοχικές της ενσαρκώσεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
δεν ειναι κατι το παραλογο, και εγω εχω να δω εφιαλτη απο
13χρ..Τι εχει αλλαξει στην ζωη μου απο τοτε μεχρι σημερα?
Απλα επαψα να φοβαμαι, αρχισα να γινομαι ποιο λογικος, και
ατυχως εχασα κοματι της φαντασιας μου.
Γενικα, μην ανυσηχεις ειναι απολυτως ανθρωπινο...το να μην
βλεπεις εφιαλτες ισως οφειλεται και στο τροπο που ζεις την ζωη σου, η ακομα και στον τροπο που μεγαλωσες, ποσο κοντα ηταν οι δικοι σου, και σε εκαναν να νιωθεις ασφαλεις...Απλα δεν εισαι ανασφαλεις και ισως να εχεις μια ομορφη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου που σε βηθαει να καταλαβαινεις πως δεν υαπρχει χρονος για εφιαλτες σον υπνο σου.
Απλες ερωτησεις που θα μπορουσαν να με βοηθησουν να φανταστω τον λογο για τον οποιο δεν βλεπεις εφιαλτες,ειναι:
1.Εχεις ασχοληθει ποτε με το μεταφυσικο,Βιβλια,movies,games?
2.Που μεγαλωσες,(περιοχη)?
3.Εχεις αδελφια?
Υ.Γ.
Τα ονειρα που βλεπεις εχουν ερμηνεια?
He is named 1669
ονειρα βλεπεις σιγουρα, κι ας μην τα θυμασαι
οι εφιαλτες προκαλουνται απο την ψυχικη ενταση, το στρες, το αγχος
απ ο,τι φαινεται δεν εχεις αγχη
αυτο ειναι καλο φιλε μου, μην ανησυχεις
οι επιστημονες λενε πως ο υπνος χρησιμοποιηθηκε απο τα ζωα για να περναει ο χρονος που ηταν υποχρεωμενα να κρυβονται απο τους εχθρους τους
επειδη ομως οι κινδυνοι εξακολουθουσαν να υπαρχουν και την ωρα του υπνου, χρησιμοποιηθηκαν τα ονειρα για να τα κρατανε σε μια κατασταση ετοιμοτητας
αυτο φαινεται και απο το οτι συνηθως ξυπναμε μετα απο καποιο ονειρο
μαλιστα, τα ονειρα λειτουργουν και σαν χρονομετρο: αν υπερβουμε την ωρα που υποσυνειδητα εχουμε αποφασισει πως πρεπει να ξυπνησουμε, βλεπουμε καποιο εντονο ονειρο και ξυπναμε
αν μαλιστα ο λογος της αφυπνισης ειναι σοβαρος, ή δεν ξυπνησουμε με το απλο ονειρο, τοτε το ονειρο μετατρεπεται σε εφιαλτη
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Πιστεύεις ότι υπάρχει λόγος που θα ΕΠΡΕΠΕ να βλέπεις εφιάλτες; Το θεωρείς φυσιολογικό το να βλέπει κάποιος εφιάλτες;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! :)
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΩ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ...ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.
1)ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.
2)ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
3)ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ...
ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ... :)
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΟΤΑΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ.
Γενικά εγώ μισώ τους εφιάλτες είναι ότι χειρότερο για μένα.
όταν βλέπω άγρια έργα πριν κοιμηθώ προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι για να μην δω κανέναν εφιάλτη,αν και δεν φοβάμαι γενικά καθόλου.
γενικά βλέπω όνειρα αλλά δεν τα θυμάμαι, εκτοε κι αν είναι κάποιο πολύ σημαντικό για μένα.
Οταν βλέπω εφιάλτες ονειρεύομαι χαρακτηριστικά οτί ή με κυνηγάνε για να με πιάσουν ήνα με σκοτώσουν ή βλέπω ο΄τι πέφτω άπό κάποιο ύψωμα( βουνό, μπαλκόνι, ταράτσα)και ξυπνάω τρομαγμένη μα ευχαριστημένη που είναι απλά και πάλι καλά ένα όνειρο...Αλ΄λά είναι τόσο ζωντανά που..
νομίζω οτί τα ζω και πέφτω π.χ στα αλήθεια.
όσο για σένα αγαπητέ executioner_gr πρέπει να είσαι χαρούμενος που δεν έχεις δει κανέναν εφιάλτη γιατί είναι ...εφιαλτικο το ξύπνημα.
Μην αναρωτιέσαι λοιπόν, ίσως να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες εύκολα!
"Ματαιότις,ματαιοτήτων,τα πάντα ματαιότις" ["X]![]()
Στην περίπτωσή σου φίλε, θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να έχεις "δει" εφιάλτες, που απλά δεν θυμάσαι. Είτε επειδή τους είδες πολύ πριν ξυπνήσεις, είτε επειδή ήταν τόσο συγκλονιστικοί που ο συνειδητός νους σου "μπλόκαρε" την ανάμνηση.
Ελπίζω αυτή η εκδοχή να σε βοήθησε λίγο![]()
quote:
ήταν τόσο συγκλονιστικοί που ο συνειδητός νους σου "μπλόκαρε" την ανάμνηση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ![]()
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η inandabove,
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 'ΙΔΙΟΤΗΤΑ'
ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΜΕΙΣ,ΟΝΕΙΡΑ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Η' ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΠΟΛΥ
ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ κτλ. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ
ΝΑ 'ΞΕΧΑΣΕΙ' ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.
*FORGET
OR
FORGIVE*
quote:quote:
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ "ΤΟ ΖΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ''.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΖΩ
ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ''ΕΜΜΕΣΑ'' ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙΜΠΟΡΕΙ.....
*FORGET
OR
FORGIVE*
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ..ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
'ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ', ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ
ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ
ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΜΑ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ
ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ.
ΙΣΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ
ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΥΦΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ 'ΑΡΧΕΙΑ' ΣΟΥ.
![]()
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ
![]()
*FORGET
OR
FORGIVE*
Edited by - SIMONA on 23/07/2004 13:02:08
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ..ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΙΓΗΣΩ...
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ "ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ
ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ...ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ,ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ",ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ",ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η SIMONA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.
ΠΡΟΣ SIMONA
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ...ΟΧΙ! :)
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ....
ΦΙΛΕ executioner_gr ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ
ΠΩΣ ΤΟ 'quote' ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SEMINA ΗΤΑΝ ΜΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.
quote:
ΠΡΟΣ SIMONA
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ...ΟΧΙ! :)
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ....
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ (ΓΙΑΤΙ??)
ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ
ΘΕΩΡΩ ΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. ![]()
*FORGET
OR
FORGIVE*
quote:
ΠΡΟΣ jonniebegoodΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ... :)
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΟΤΑΝ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ.
μα το επιβεβαιωσες μονος σου παραδεχομενος πως βλεπεις εφιαλτικα πραγματα πριν κοιμηθεις
την ωρα πριν τον υπνο οι εγκεφαλικοι ρυθμοι περνανε στους Α, τους ρυθμους της χαλαρωσης και του διαλογισμου συγχρονωνς
απ ο,τι φαινεται ο στρεσαρισμενος οργανισμος σου βρισκει την πρωτη διεξοδο που του παρουσιαζεται και εκτονωνει την περιεχομενη ενταση
δυο μπορει να συμβαινουν: ή αυτη η εκτονωση ειναι αρκετη ωστε να κοιμασαι καλα (που το βλεπω δυσκολο) ή δεν θυμασαι τα ονειρα σου, ουτε και τα εφιαλτικα
μιλησες σε καποιον ειδικο για το αγχος?
μια κοινη στους περισσοτερους ανθρωπους παθηση ειναι - αλλα αν αφεθει σε χρονιες καταστασεις αναστατωνει ολη τη βιοχημεια μας
νασαι καλα
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
απ'ότι ξέρω οι άνθρωποι που θυμούνται τα όνειρά τους είναι αυτοί που ξυπνούν πολλές φορές κατά την διάρκεια του ύπνου τους(το γνωρίζω και από προσωπική μου πείρα).Εσύ κάνεις ήρεμο ύπνο ή γενικώς ξυπνάς την νύχτα;
Όσον αφορά τους εφιάλτες,συμαντικό ρόλο παίζει το στρές και ίσως κάποιο σημαντικό πρόβλημα η μια έμμονη ιδέα.Το καλύτερο για σένα πάντως είναι να μην δώσεις άλλη σημασία γιατί μπορεί να σού'ρθουν μαζεμένοι...
Αν δεν σου συνέβη ποτέ κανένα από τα δύο...είσαι άξιος θαυμασμού (και κυρίως για το πρώτο...)
Εκτός και αν υπάρχει κάποια γενετική μετάλλαξη στο DNA σου που σε κάνει να μην αισθάνεσαι εύκολα τον φόβο...έστω και αν ένας άλλος άνθρωπος είχε λιποθυμήσει από τον τρόμο...Τι να σου πω...πάντως δεν χάνεις και τίποτα αν βλέπεις συνέχεια καλά όνειρα...πίστεψε με!
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΙΣΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΧΙΣΤΑ!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.
ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ "ΞΕΝΗ" ΒΟΗΘΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΓΚΑΦΑΣ".ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΓΝΙΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!
ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΗΚΤΑ,ΠΟΤΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΎ?ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΠΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΜΕ,ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ!ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ?
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΩΣ