- Προηγούμενες ζωές. Η πορεία της ψυχής μέσα από τις διαδοχικές της ενσαρκώσεις - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
΄Οσο γιά την αγάπη και τις αλήθειες της που αναφέρεται ο judas μας, αγωνιζόμαστε σε δύσκολους καιρούς να την αφήσουμε να ανασάνει λίγο οξυγόνο ακόμα...
Δεν είναι βλέπετε τόσο δύσκολο να κατανοήσουμε το σύμπαν, όσο το να καταλάβουμε τις πράξεις των άλλων ανθρώπων και μάλιστα των ανθρώπων που αγαπάμε. ΄Ετσι έλεγε ο Μαρσέλ Προυστ.
Και γιά να κλείσω γλυκά με δυό λόγια του Γουίλιμα Σαίξπηρ...
Μας αλλάζει η αγάπη φίλοι και φίλες μου...
Η καρδιά μου είναι σαν πουλί
που κελαηδάει κι έχει τη φωλιά του
μέσα σε δροσερό δέντρο.
Η καρδιά μου είναι σαν μηλιά
που τα κλαδιά της γέρνουν
από το βάρος των φρούτων.
Η καρδιά μου είναι σαν ουράνιο τόξο
που πλατσουρίζει στη γαλήνια θάλασσα.
Η καρδιά μου είναι πιό χαρούμενη από ποτέ γιατί
έρχεται σε μένα η αγάπη μου.
Ναι η φιλοσοφία της αγάπης είναι φωτιά.
Η αγάπη είναι σύμβολο αιωνιότητας.
Σαρώνει κάθε έννοια χρόνου
καταστρέφει κάθε μνήμη αρχής
και κάθε φόβο τέλους.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΑ. 
ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ judas priest ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.....
quote:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ....
Αυτό το φιλοσοφικό ερώτημα νομίζω ότι είναι άξιο προσοχής και ανάλυσης.... Ποιά ΗΘΙΚΗ....Η επικρατούσα της διπλανής πόρτας και της γειτονιάς......Ποιό κίνητρο....?????
Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ...
ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
ΤΑΞΙΔΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ judas priest ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.....
quote:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ....
Αυτό το φιλοσοφικό ερώτημα νομίζω ότι είναι άξιο προσοχής και ανάλυσης.... Ποιά ΗΘΙΚΗ....Η επικρατούσα της διπλανής πόρτας και της γειτονιάς......Ποιό κίνητρο....?????Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ...
ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
ΤΑΞΙΔΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ταξίδι είναι και η αγάπη καλέ μου φίλε AVATARGR, και η ηθική υπάρχει μέσα σε όλα τα πράγματα (ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι για μένα) και όχι μόνο στη φιλοσοφία και στην ελεύθερη σκέφη. Για μένα αυτά όλα κάνουν την καθημερινή μας ζωή, αυτά πρέπει να τα κάνουμε και πράξη, όχι μόνο... λόγια
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ...
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ (ΩΣ ΠΡΑΞΗ) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Αυτά έλεγα και εγώ ο κακομοίρης σε κάποιον ,και συμφωνούσε ...
Αλλα μόλις του είπα τι θα έλεγε γιά τη κόρη του ,άμα τη δεί γυμνή στο Playboy (γιατί η κοπέλλα θα το θεωρούσε και τιμητικό αυτό) ΟΡΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ...οκ....I surender.....
Δε διαφωνούμε και πουθενά ,γιά να με πιάσει το εθνικο απελευρωτικό μου....Πάω στη σοφία που είναι παρεμφερές θέμα.....
Δεν είναι βλέπετε τόσο δύσκολο να κατανοήσουμε το σύμπαν, όσο το να καταλάβουμε τις πράξεις των άλλων ανθρώπων και μάλιστα των ανθρώπων που αγαπάμε. ΄Ετσι έλεγε ο Μαρσέλ Προυστ....
σωστό φίλες, Αφροδίτη,Nemesis,φίλε Avatargr... Λέτε να το πάθουμε και μεταξύ μας.........
Πάντως περί ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ που προαναφέρθει ,όσο μεγαλώνουμε ,άν δεν το κάνουμε ,είμαστε
Στάς θυληκάς υπάρξεις ,που ,με τη παρουσίαν τους ομορφαίνουν το τόπικ μας ,και φιλοσοφούν στη καθημερινότητα τους ,δραπετεύοντας από το λιοτρίβι της ΖΩΗΣ....Απόψε ήπια πολλές φυάλες κρασί ,και έγινα ΥΠΕΡΦΥΑΛΟΣ

Open mind for a different view....
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ...
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ (ΩΣ ΠΡΑΞΗ) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
΄Οτι έχει υπογραμμισθεί είναι τέλειο. Ειλικρινέστατο και ουσιαστικό.
ΣΙΩΠΩ. ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΧΡΥΣΑΦΙ.
ΑΛΛΑ ΕΔΩ Η ΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Α.Ρ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ (ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΑΕΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ...
ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ??????
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Η ηθική στην προκειμένη περίπτωση ορίζεται απο τις επιταγές της συνειδήσεως μας και όχι απο τα κοινωνικά θέσφατα.
Προκειμένου να αγγίξουμε τα όρια της εξέλιξης ακολουθούμε την εσωτερική μας φωνή και οτι αυτή ορίζει.
Πως όμως θα ορίσουμε που αρχίζει η ηθική που η επιθυμία και που η ασυδοσία?
Πράττουμε πάντα με οδηγό την αγάπη που όλοι εκθειάζουμε?
Λαμβάνουμε υπ'οψιν τα θέλω των άλλων με τούς οποίους ζούμε και συναστρεφόμαστε ή με πρόφαση την ''αναζήτηση'' ακολουθούμε τα καλυμμένα ενσικτά μας και τις νευρώσεις της παιδικής ηλικίας?
Αναζητώντας
Πολλοί άνθρωποι νοιώθεις ότι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα και δεν κάνουν το παραμικρό, κι άλλοι πάλι που δεν τους έχεις άξιους και ίσως τους υποτιμάς ή τους προσπερνάς αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικοί στο να κάνουν πράξεις τις απλές αλλά περιεκτικές φιλοσοφίες. Στην ζωή τους στην καθημερινότητά τους, βοηθώντας παράλληλα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη σοφία τους και την ωριμότητα του νου τους. Αυτοί όμως οι σοφοί που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικοί συμβουλάτορες στον πλησίον, είναι τέλειοι σύμβουλοι γιά τον εαυτό τους; Ερωτώ;
ΑΥΤΑ...

Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ nst ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:ΕΔΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ....
Πράττουμε πάντα με οδηγό την αγάπη που όλοι εκθειάζουμε?
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ....
ΑΓΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ...
ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΣ....
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ....
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ....
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ....
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ..
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ (ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΑΕΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ...
ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ??????ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ..
Θα πει πως φταίμε κι εμείς
Φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι
Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς
Φταίει κι ο Χατζηπετρής ] 2x
Τι θα πει μας τα 'παν αλλιώς
Τι θα πει τα φάγαν οι άλλοι
Τι θα πει πως φταίει ο χοντρός
Φταίει κι ο χοντρός κι ο λιγνός
Θα πει πως φταίμε κι εμείς...
Τι θα πει θα φάτε καλά
Τι θα πει δεν έχουμε μία
Τι θα πει χρωστάγαν πολλά
Ήτανε στημένο αλλά...
Θα πει πως φταίμε κι εμείς...
Καλησπέρα O Κηλαηδόνης μας λέει ότι φταίμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως .....
Και στο ποσοστό 30% της Ελληνικής κοινωνίας να ανέλθουν οι σκεπτόμενοι, πέραν να επειρεάζεις το περίγυρό σου,ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ στην ΑΠΕΞΩ....Γιατί η γνώση και η φιλοσόφιση ,θέλει ΚΑΙ ΚΟΠΟ & ΤΡΟΠΟ.....και ο ΕΛΛΗΝΑΣ δε θέλει ΖΟΡΙΑ.....Θέλει να ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΤΕ>........και να του τα ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΟΥΝΕ, έτοιμα και στο πιάτο.......
Αντε και διάθεση να υπήρχε, τότε με ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ, ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΣΤΡΟΥΓΚΕΣ,ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ και με σήμα ΓΚΛΙΤΣΑ,ΤΑΓΑΡΙ & ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΦΛΟΓΕΡΑ ,θα πορευθεί στις ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ της πλούσιας παράδοσης & ιστορίας του,θά προσπαθήσει όπως πάντα να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ & ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ....
Αλλα είπεν ο Ρίτσος ....
Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο
και ο Πανούσης απάντησε στη στιχομηθία
στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά, δεν πάει το παπάκι στην ποταμιά
Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή, χαϊδεύει δωροσυσκευή, σ'ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο ...
Πουλάκι ξένο, πουλί χαμένο, μου τρώει τα σπλάχνα, δε βγάζω άχνα ...
Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες, θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέττες,
σ'ένα κλουβί - γραφείο σαν αγρίμι, παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι,
Έλληνας, νεοέλληνας ...
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson)
ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΟΡΟΥΜΙΑΝΗ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ με αγάπη ...προς αναζήτηση της εσωτερικής αλήθειας ,χωρίς συμόρφωση.....
Ο Γκρεμιστής (Κ.Παλαμάς)
Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης,
ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.
Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι. ΥΓ..Λέτε άμα ΚΑΝΩ ΓΙΟΓΚΑ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΖΩ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΝΙ???
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΑΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ΅ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟΙ και είχαν πέτρες....Ευτυχώς που καταφέραμε στις πόλεις που ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ, να εξορήσουμε τα άλογα ,τα Πρόβατα και τους πετινούς που μας ξυπνάγαν το πρωί και μας χαλάγαν τον ΥΠΝΟ μας,....Τον ύπνο του ασυγχώρητου δίκαιου ανθρώπου......Γκρέμίστε και αφήστε......Δώστε και σώστε....ΑΜΑΝ ΓΙΑΒΡΟΥΜ & ΠΑΞΙΜΑΔΟΚΛΕΦΤΡΕΣ...Ταρατατζουμ ...Τζούμ .....Τζούμ
Παραληρεί από τον ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ ο Judas xo...xo

Open mind for a different view....
Μετά από όλα αυτά με τί κουράγιο να ψάξει κανείς τον εσωτερικό του κόσμο; Πέφτει σαν τούβλο για να ξεραθεί. Κατα τη γνώμη μου, έχει σχεδιαστεί έτσι το κοινωνικό σύστημα, προκειμένου να εγκλωβίζει τους ανθρώπους στον αγώνα για την επιβίωση.
Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)
και το πρώτο φάρμακο
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΠΟ 'ΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ...
ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.
ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΙΣΩΣ.
ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ....
Πιστεύεις ότι υπάρχει λόγος που θα ΕΠΡΕΠΕ να βλέπεις εφιάλτες; Το θεωρείς φυσιολογικό το να βλέπει κάποιος εφιάλτες;
--
Στράτος. Ετσι απλά.
ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ.
ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΤΡΟΜΑΓΜΑ''
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ Η' ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.
*FORGET
OR
FORGIVE*
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ
ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ.
ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΤΡΟΜΑΓΜΑ''
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ Η' ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.
*FORGET
OR
FORGIVE*
[/quote
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ "ΤΟ ΖΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ
εγώ ειδικά όταν είμαι πιεσμένη βλέπω όνειρα που με κάνουν και αισθάνομαι πολύ άσχημα...
τα βλέπω βέβαια την ώρα που είναι να ξυπνήσω , το ξέρω και το έχω καταλάβει ...
Πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος άνθρωπος πάντως.
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα ένα καλό όνειρο !!!
Μου φαίνεται πως τα καλά τα βλέπουμε συνήθως όταν είμαστε παιδιά
quote:
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ "ΤΟ ΖΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ''.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΖΩ
ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ''ΕΜΜΕΣΑ'' ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ
ΜΠΟΡΕΙ.....![]()
*FORGET