- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑ
Η μία ερώτηση βέβαια δέν φτάνει θα ήθελα να του κάνω πάρα πολλές και ποιός δέν θα ήθελε άλλωστε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Φιλικά, Νότης!
"Παντεπόπτης Οφθαλμός"
"Πανδαισία Θαυμάτων..."
quote:
ΤΟΠΟΣ: Βρίσκεσαι σε ένα έρημο τοπίο στη φύση χωρίς άλλους ανθώπους κοντά.ΓΕΓΟΝΟΣ: Σε μια στιγμή βλέπεις ένα UFO να πλησιάζει. Προσγειώνεται κοντά σου και κατεβαίνει ένα περίεργο ανθρωπόμορφο ον από μέσα. Τηλεπαθητικά σε προσκαλεί να μπεις μέσα στο σκάφος. Κάθεστε σε ένα τραπέζι και σου λέει ότι έχει έρθει από έναν υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό από τα βάθη του Σύμπαντος. Σου δίνει την ευκαιρία να του κάνεις μία ερώτηση, μόνο μία, ότι θέλεις εσύ και θα σου δώσει μία απάντηση.
ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ???
Χμ, ωραίο θεματάκι.
Λοιπόν.
Εάν υποθέσουμε, πως θα μπορούσα να ξεπεράσω τον αυθόρμητο εαυτό μου, που πριν μεσολαβήσει ο νους θα ρωτούσε:
"Και γιατί μόνο μία;"
(οπότε θα έχανα με μιας τη μοναδική αυτή ευκαιρία
)
Θα ρωτούσα, για την εξέλιξη του όντος άνθρωπος στη γήινη σφαίρα, από την αρχή της ύπαρξής του στον εδώ κόσμο, μέχρι σήμερα.
Δεν ξέρω όμως εάν τον πίστευα. Ίσως εάν αυτά που μου έλεγε, ταίριαζαν με την κοσμοθεωρία που θεωρώ προσωπικά εγώ πιο πιθανή, να επιβεβαίωνα την άποψη αυτή και να πίστευα. Αλλιώς, αν μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα, μπορεί και να διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
ΓΕΓΟΝΟΣ: Σε μια στιγμή βλέπεις ένα UFO να πλησιάζει. Προσγειώνεται κοντά σου και κατεβαίνει ένα περίεργο ανθρωπόμορφο ον από μέσα. Τηλεπαθητικά σε προσκαλεί να μπεις μέσα στο σκάφος. Κάθεστε σε ένα τραπέζι και σου λέει ότι έχει έρθει από έναν υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό από τα βάθη του Σύμπαντος. Σου δίνει την ευκαιρία να του κάνεις μία ερώτηση, μόνο μία, ότι θέλεις εσύ και θα σου δώσει μία απάντηση.ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ???
Ποια ειναι αυτα τα καθηκια φιλοι του που εχουν επιβαλει τον Χριστιανισμο στον κοσμο....και ποιος ειναι αυτος ο γνωστος του που το παιζει και θεος(Γιαχβε).![]()
![]()
![]()
"Α και απο ποιο συστημα ερχεται..."?

quote:
Θα τον ρωταγα : Ποσοι απο εσας ειστε ηδη στην Γη και απο ποτε ?Emerson
ΝΒ
Η πρώτη σοβαρή ερώτηση! Μπράβο Emerson!! ![]()
quote:
Θα τον ρώταγα άν όντα του είδους του βρίσκονται ήδη στην Γή και επηρεάζουν τηλεπαθητικά πρόσωπα και καταστάσεις.
Η μία ερώτηση βέβαια δέν φτάνει θα ήθελα να του κάνω πάρα πολλές και ποιός δέν θα ήθελε άλλωστε
Δεύτερη σημαντική ερώτηση παρόμοια με την πρώτη. Χμμ...
quote:
Θα ρωτούσα, για την εξέλιξη του όντος άνθρωπος στη γήινη σφαίρα, από την αρχή της ύπαρξής του στον εδώ κόσμο, μέχρι σήμερα.
Πολύ καλή ερώτηση amalia!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί το θέμα, προς τυράχλαδο μεριά??
--------------------------------------------------------------------------------
Πάντως με το -= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =- δεν έχει καμία σχέση....
Σκεφθείτε τίποτα καλό από τώρα... γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι γίνεται...

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
quote:
ydroxoos25
μια χαρά είμαι εσύ?δεν χάθηκα..σας παρακολουθώ...
εσύ τι θα τον ρώταγες δεν μας είπες...
who knows καλά είμαι κι εγώ. Τώρα για την ερώτησή σου, εγώ θα ρωτούσα:
"Συνεχίζεται η ύπαρξη του ανθρώπου (και των άλλων όντων) σε άλλη μορφή μετά το φυσικό θάνατο? Για πόσο και με τι σκοπό?"
Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξέρει να μου απαντήσει... αλλά θα το ρίσκαρα.

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
Και κάτι άλλο νιώθεις έτοιμος για αυτήν την απάντηση;Για την μια απάντηση;
Καλή συνέχεια.
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ρε παιδια εξωγηινος ειναι, οχι θεος για να σας απαντησει σε "μεταφυσικες" ερωτησεις.
οι πρακτικες ερωτησεις τυπου "Ποσοι απο εσας ειστε ηδη στην Γη και απο ποτε ?" ή "Πότε θα τα ξαναπούμε;" εχουν πιθανοτητες να απαντηθουν.
τελειωνετε γρηγορα ομως σας παρακαλω γιατι σχεδον τον εχω ψησει να με πεταξει μεχρι τον Μιζαρ... ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*