ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ουμανικος στρουκτουραλισμος,η αναδιοπρεπεια του ενος και η ειμαρμενη. - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Ουμανικος στρουκτουραλισμος,η αναδιοπρεπεια του ενος και η ειμαρμενη. - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

eimai_enas_masonos_leftas16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
eimai_enas_masonos_leftasΝέο Μέλος
02/08/2005, 00:27:49
Μη φοβαστε ο τιτλος παραπλανητικος ειναι για να πω τον καημο-καταγγελια μου
,επειδη το επιπεδο μου οπως ειρωνικα ειπε καποιος ταπεινος moderator ειναι χαμηλο.βασικα απο επαρχια ειμαι περιοχη προσοτσανης,αμφισβητουμενη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα(μαλλον γιαυτο με πολεμανε),εδω στην αθηνα μενω στου ζωγραφου.Λοιπον η καταγγελια,οταν η amalia(λογοκρισια κουκουκου) μου εσβησε το θεμα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6824 ακουγε το τραγουδι stairway to heaven με οτι συνεπαγετε αυτη της η πραξη.Μετα ηρθε κατω απο το σπιτι μου και με εβριζε και μου πετουσε κατι DVD με τραβεστι απο τη βραζιλια και διαφορα τετοια,εβαζε δυνατα κατι ολλανδικα τραγουδια απο το σουριναμ και απειλουσε οτι θα με...,πως να το πω,θα μου εφαρμοσει τελοσπαντων τα προτοκολα των σοφων της σιον και μετα με ειπε Αινου.Μετα ελεγε κατι ακαταληπτα για τον τεταρτο παραγοντα και οτι ερχετε η εκτη και να περιμενω λεει.Απο τα παραθυρα πηδαγαμε,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΗΔΑΓΑΜΕ.
Κανονικα αυτα στο μικρουτσικο επρεπε να βγω να τα πω,7 εκπομπες τις ειχα σιγουρες αλλα ειναι ταλαιπωρια.Ειναι και τα ναυλα να πας στο στουντιο.

Ηθικον διδαγμα : Κατουρατε και λιγο ρε παιδια,πολυ κουλτουρα

Υ.Γ.Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους σκυλους.Good bills,good dogs.
(γιατι δεν παιρνει ο δουρος τηλεφωτο κυρια σταλη μου)
I don't want to make love
you have to go inside

All on board,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

02/08/2005, 01:27:50
Συντομες ερωτοαπαντησεις...

πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? (με teza)
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΑΥΡΑ? (εκρου με σιελ βουλες)
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ? (καποιοι μυθοι της τρανσυλβανιας λενε οτι υπαρχουνε,τι πιστευεται?)
O EΦΤΑΣΤΟΜΟΣ !!! (τι θα σαβουρωνει ο λουστης?)
ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (no comments...
Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!! (γιατι σε νοιαζομαι και σαγαπαψ,σε μυκονο και σαντορινη,σαν ερωτευμενει πιγκουινοι κλπ)

Μιλαμε για υψηλης διανοησης θεματα

Παααααααλιιιιιιι στο καπηλιο ησουν ιουστινιανε?

θα επανελθω δημητριος

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣΝέο Μέλος
02/08/2005, 01:30:18
Είναι φανερο πλέον οτι η συμπεριφορά της Αμαλίας εχει οδηγησει πολλους ανθρωπους στην παρανεια, τραγικο παραδειγμα ο φιλος απο πανω. Φαίνεται οτι είναι παγια τακτικη της Αμαλίας μετα απο κλειδώματα θεμάτων να επισκέπτεται στα σπίτια τους δημιουργούς των topic αυτών.

Ετσι λοιπον, ενα βράδυ με πανσεληνο γυρω στις 3 η ωρα το βραδυ ήρθε έξω απο το σπίτι με Βυζαντινη ενδυμασια και φώναζε¨: "ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗΛΙΟ ΗΣΟΥΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕ ???" Προφανως αναφερόταν σε ενα καπηλιο όπου την κερναγα μπιφτεκια και μπύρες, μια φορα δεν την κέρασα μπύρες και σηκώθηκε και εφυγε και απο τοτε μου έκοβε και τα topic στο forum,τελωσπάντων. Μετά απο λιγο σταμάτησε και πανω που νομισα οτι απαληχτηκα απο αυτην απαλαχτηκαααααααα όπα άρχιζε να φωνάζει "ΚΡΑΤΑΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗΗΗΗ, ΚΡΑΤΑΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗΗΗΗ" εγώ χεστηκα στην προσπαθεια να καταλάβω τι εννούσε αλλά ευτυχώς έκλεισε η φωνη της και αρχισε να μοιαζει σαν την φωνη του Ταμπάκη και έφυγε. Παρακαλω για επιπλεον καταγγελιες απευθεινθειτε στον κ.κ. Δημοσθενη Λιακοπουλο και αυτος θα τις βγαλει στην εκπομπη του μαζι με τις αποκαλυψεις για την Αμαλία (αν ειναι αυτο το πραγματικό της όνομα)
και τις σχεσεις της με κατι υποχθονια οντα στα VRILισια...

Ειναι γεγονος παντως οτι εχει καταντησει αηδια το θεμα, αηδια .καταντησε

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣΝέο Μέλος
02/08/2005, 01:36:48
COCA COLA-MIA MAΓIKH ΛEΞH;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΠΑΡΕ ΚΠΟΚΑ-ΚΟΛΑ, ΠΑΡΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ"

Υ.Γ. : ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!

02/08/2005, 01:43:09
Επιτελους και ενας λογικος ανθρωπος,
σας μαθανε ολοι κυρια αμαλια(η πρεπει να σας λεω ΛΕΒΙ ΓΚΟΥΡΙΟΝ,μεγαλε ταφοφυλακα)!!Τι εγινε χασαμε τη μιλια μας,μιλιστε κυρια αμαλια αλλα δεν σας συμφερει γιατι θα αρχισω να μιλαω για Γωγ και Μαγωγ και στοες.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.Σας μαθαμε αμαλια,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!

Να μας πειτε ποιοι σας δινουν εντολη να κλειδωνετε τα θεματα,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?Ε ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?Πρεπει ο κοσμος να μαθει την αληθεια.Μηλιστε αν τολματε τωρα...

Θα προβω και σε αλλες αποκαλυψεις...

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣΝέο Μέλος
02/08/2005, 01:55:46
O ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ

ΣΑΛΒΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

02/08/2005, 02:04:06
Παρακαλω την αμαλια να απαντησει(αν τολμαει φυσικα).Εφαρμοζονται τα προτοκολα των σοφων της σιων,ναι η οχι?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΣ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΒΙ ΓΚΟΥΡΙΟΝ...

Ενα σου λεω και μονο
σινταλκας,μουσηργετης,πηχτης,παιαν,φωτοδωτης,αειγενετης,τοξοβολος απολλων

02/08/2005, 02:05:34
ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ!!
02/08/2005, 02:14:16
πλακα εχεις ρε συ...

Ασε,και μενα μου χουν κλειδωσει θεμα.
Το δικο μου ομως μου το σβησανε τελειως,το εξαφανισανε..
παλια αυτο..

quote:
σινταλκας,μουσηργετης,πηχτης,παιαν,φωτοδωτης,αειγενετης,τοξοβολος απολλων

για τον ερμη νομιζω αναφερονται αυτοι οι χαρακτηρισμοι..

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
και λιγα λογια για τον λιακοπουλο ετσι?

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣΝέο Μέλος
02/08/2005, 02:16:21
XRIΣΤΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΙ ΓΚΟΥΡΙΟΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΜΑΛΙΑ) ΘΑ ΜΕ ΕΞΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ !!!!!!!!
02/08/2005, 02:26:26
Ευτυχως εγω εχω ενα ρωσο,συγγενη του πουτιν,και δεν τολμαει κανεις να κουνηθει.

Πες μας αμαλια ποιος ετρωγε τα λεφτα?ποιος...εγω?Ποιος εκλεβε την ταμπακιερα?
Καποια ζωα δεν με πιστευανε,καποια ζωα δεν με πιστευανε,τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα.Χαιρομαι που κλεινει το καναλι τοπικ.Κλεινουν και τον .... κλεινουν ΚΛΕΙΝΟΥΝ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΑΛΗΤΕΙΑ,ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ

Ειναι πολλα τα λεφτα αρη...

02/08/2005, 03:09:54

DAGONΜέλος
02/08/2005, 04:47:12
quote:
Πες μας αμαλια ποιος ετρωγε τα λεφτα?ποιος...εγω?Ποιος εκλεβε την ταμπακιερα?
Καποια ζωα δεν με πιστευανε,καποια ζωα δεν με πιστευανε,τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα.Χαιρομαι που κλεινει το καναλι τοπικ.Κλεινουν και τον .... κλεινουν ΚΛΕΙΝΟΥΝ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΑΛΗΤΕΙΑ,ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΛΗΤΕΙΑ.ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ

Να στείλει ο Γιαχβέ καρκίνο...
Ακούς εκεί..

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

02/08/2005, 12:49:35
μια φορα ειτανε 2 και μετα πηγε 2 και τεταρτο το τεταρτο μεγαλωσε και εγινε και αυτο 1 νουμερο με τα χρονια τα νουμερα αυξανονταν και αρχισαν να μπαινουν στον κοσμο των ανθρωπων και να περνουν την μορφη των ατομων που εβλεπαν
προσπαθουσαν να μιασουν με τους αλλους γυρο τους αλλα δεν το καταφερναν τουλαχιστον δεν μπορουσαν να φτασουν σε επιπεδο ικανο να συνενοουνται με τους γυρο τους παρα μονο αν επρππε να καλυψουν βασικες τους αναγκες(τροφη υπνο)

καποια απο αυτα τα νουμερα νομιζαν οτι οι ανθρωποι τους φθονουν και ετσι αρχισαν να φτιαχνουν διαφορες ιστοριες

βλεπουν παντου εχθρους,συνομοσιες προσπαθεια να τους αφαιρεσουν τον λογο για να μην μαθει ο κοσμος οτι σημαντικο κατα την αποψη τους εχουν να πουν

τα νουμερα αναγνωριζονται απο απλα πραγματα

αλαζουν ευκολα ταυτοτητα
εχουν την ιδιοτητα ο ενας τους εαυτος να συνομηλει με τον αλλο
επαναλαμβανουν λεξεις
λενε ασυρνατησιες
και δεν γνωριζουν οτι ειναι νουμερα

γενικα δεν ειναι επικινδυνα πρεπει να τα βοηθησουμε

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

02/08/2005, 12:57:16
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...
από την ενότητα: .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
όπου το τοποθέτησε ο συγγραφέας του.

Επίσης απενεργοποιούνται οι τρεις λογαριασμοί - συντελεστές αυτού του δράματος...
(eimai_enas_masonos_leftas, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ)

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

02/08/2005, 16:24:33
Επίσης απενεργοποιήθηκε και ο λογαριασμός του μέλους:
ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
(ο οποίος μπήκε με διπλή ταυτότητα στα forums, παραποιώντας την ταυτότητα ενός άλλου μέλους των forums).

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο:

Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!