ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

pandi60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
22/12/2010, 16:30:22
δεν κοιμαμε ειμαι σε ιντερνετ καφε αλλαξε με

μονακο-σοσο=2ακυρο το συμειωσατε εχθες εσυς τωρα το ιδα

βαλτε νανσι -παρισεν ζερμεν=2

Edited by - pandi on 22/12/2010 16:42:47

22/12/2010, 16:56:33
ακόμη δέν πήγα σπίτι

εγώ πάντος πήρα τά φρύδια μου

ντίπ γιά ντίπ= τίποτα

27/12/2010, 00:17:31

γιά ένα όμορφο λουλούδι ,όλα τα λουλούδια του κόσμου...!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-iGDXlvOIZs

27/12/2010, 13:33:48
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ !!!

]

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

27/12/2010, 14:20:06
Χρονια πολλα και σε σενα Καποδιστρια...
2011 ευχες να σου ερθουν οπως επιθυμεις...

28/12/2010, 03:38:22
χρονιά πολλά καί σέ σένα αγαπητή kapodistria,
αν νιώσεις μελαγχολία άκουσε αυτά τά τραγουδάκια

καί ταξίδεψε μέ τήν σκέψη σου

στίς ομορφότερες στιγμές της ΖΩΗΣ σου
http://www.youtube.com/watch?v=fqO0yEifn_g

http://www.youtube.com/watch?v=c_M3ZKY04Uk&feature=related

Edited by - pandi on 28/12/2010 03:48:57

02/01/2011, 12:36:53
Παιδιά Καληησπέρα και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε ΟΛΟΙ !!!

Δεν έχω επιστρέψει ακόμη Βόλο,αλλά τι να πω
αυτές τις γιορτές λες και με
μούτζωσαν!!!

Άπό τα Χριστούγεννα είμαι κρυωμένη
και όχι τίποτε άλλο αλλά τους
κόλλησα όλους !!!

Μες το σπίτι είμαστε συνέχεια,με τσάγια
και αντιβίωση!!!

Γαμώτο...

Τέλος πάντων,τουλάχιστον την Πρωτοχρονιά
είμαστε όλοι πολύ καλύτερα !

Pandi σ' ευχαριστώ για τα τραγούδια,αν
και δεν τα πάω καλά με τα λαϊκά ακούσματα,
ακούγοντας σήμερα ειλικρινά τα έκανα κέφι!!!

Predator, σ' ευχαριστώ για τις ευχές !!!

Το σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ,είναι πέρα για πέρα
ΑΛΗΘΙΝΟ !!!

Ακολουθούν αφιερώσεις ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ...

02/01/2011, 12:44:53

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ

02/01/2011, 12:55:50
Φύλακας άγγελος

02/01/2011, 13:03:26
BeLLaDoNNa

AIONΜέλος
14/11/2003, 14:44:22
quote:
παμε να παλεψουμε με το θηριο τωρα.....
.............................................................................................................................................. μπα δεν αξιζει μερικα πραγματα αν τα αγοεις πεθαινουν οπως οι ...γλαστρες ενα πραγμα.

Ελα ρε ****... είδες τι **** έκανες και οτι δεν σε παίρνει να μιλήσεις άλλο. **** τώρα...θες να κάνεις και καλύτερους τους άλλους.
Αντι να ζητήσεις συγνώμη ζητάς και ρέστα...

Αντε κάντε το συντονιστή το παληκάρι μήπως και σταματήσει την κλάψα...
Κάντε το λίγο "ανώτερο" δεν βλέπετε οτι εκεί πάσχει ?
Του θίξατε την ανωτερότητα του ανθρώπου,ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ...χαχαχαχα

καλά και σύ βρε άνθρωπε στο Εσωτέρικα βρήκες να δομήσεις προσωπικότητα ?

------------------

Τροποποιήσεις από:
Admin

------------------

14/11/2003, 15:07:37
quote:

ετσι και αλλιως γινεται παρα πολυ σπανια ...για την ακριβεια δεν μου την εχει πει ποτε κανεις συντονιστης και κανενας με τον τιτλο του δεν προσπαθησε να με νουθετησει και.... ευτυχως...

Αυτοαναιρείσαι αγαπητέ φίλε τότε ποίο το πρόβλημα σου. Και για να μην περιαυτολογούμε επισκέυτεσε όποιου φίλου το σπίτι επιθυμείς. όπου ΔΕΝ αισθάνεσαι όμορφα δεν τον τιμάς με την παρουσία σου. Στην ζωή παίρνουμε και δίνουμε . Δεν ξέρω καμία σχέση που άντεξε μονομερώς. Εμένα το "εσωτερικά" μου πρόσφερε περισσότερα από όσο εγώ του πρόσφερα, αλλά προσπαθώ. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που τώρα εσύ προσφέρεις είναι αξιόλογη κριτική, δικό σου το καρπούζι δικό σου και το μαχαίρι.
Παρεπιτπωντος μου θύμισες μια μικρή ιστοριούλα

Ένας βασιλιάς είχε καλέσει έναν σοφό για να τον δει.
Ο σοφός ήρθε με ένα δώρο, που του είπε ότι ήταν η προσωπογραφία του μεγαλύτερου ανόητου στο βασίλειο του.
Γεμάτος αγωνιά ο βασιλιάς ανοίγει το δώρο και βλέπει έναν καθρέφτη , στον οποίο βλέπει το πρόσωπο του . Έξαλλος λοιπόν ζητά να συλλάβουν τον σοφό.
Ο σοφός παίρνει στα χέρια του τον καθρέπτη στον οποίο καθρεπτίζεται το δικό του είδωλο πλέον και αναφωνεί στον βασιλιά .
Μα αλήθεια σου είπα βασιλιά μου να η προσωπογραφία που του μεγαλύτερου ανόητου στο βασίλειο σου.

quote:
για να το φιλοσοφεις πρεπει να αισθανεσαι ελευθερος και απαλαγμενος απο πρεπει και.... καθωσπρεπει

Είμαι ελεύθερος διότι συμμετέχω ελεύθερα εδώ επειδή αγαπώ αυτό που κάνω.

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

thothΙδρυτικό Μέλος
14/11/2003, 15:07:46
quote:
Μακρια απο εμενα τετοια πραγματα φιλε μου ...μακρια

Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον να μην σε πιστέψω Drumx13 και μακάρι να έχεις δίκιο αλλά τα κίνητρα μας πρέπει να συμβαδίζουν και με τα κείμενά μας εδώ μέσα, και αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψες και να απομονώσεις και το "ύφος" τους νομίζω ότι πολλούς θα τους έκανε να πιστέψουν αυτά που σου είπα προηγουμένως.

Ξαναλέω μακάρι να κάνω λάθος, αλλά όπως είδες και εσύ, ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ, θίχτηκε δίκαια και μετά από κάποια μηνύματα του ξεκαθάρισες ότι δεν εννοείς αυτόν. Μέχρι τότε ο άνθρωπος πολύ σωστά ένιωθε προσβεβλημένος.

Αν πάει έτσι θα αρχίσουν να μπαίνουν ένας - ένας οι Συντονιστές, να σου λένε, σαν το ανέκδοτο με τους μαθητές του Ιησού στον Μυστικό Δείπνο: "Μήπως εγώ Κύριε; Μήπως εγώ;", για να δούμε αν εννοείς κάποιον συγκεκριμένα.

Θέλεις να γίνει έτσι;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
14/11/2003, 16:27:43
Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα..... οτι και "καλα" θιγω τους συντονιστες
νομιζω οτι ολοι ξερουμε να διαβαζουμε ....

αν αναφερομαι σε καποιον επωνυμος απο την αρχη αυτος ειναι ο admin και κανενας αλλος και λεω σε καποιο σημειο ..

quote:
Αλλα το "δογμα και η αυθεντια" μου την δινουν...

Αλωστε η επιλογες του "πατρος" κριθηκαν απο την Ιστορια και τα μελη

ποτε δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι γλυφτης...
ειπα μονο οτι

quote:
α)Το ειχα ψιλιαστει οτι τα "κολητιλικια" με τον αδμιν παιζουν ρολο...
στην Ελλαδα ζουμε αλωστε ...

δεν μηλησα για κανεναν συντονιστη συγκεκριμενα και αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο....

Συντονιστης δεν γινεται καποιος που γραφει και προσφερει η τιμα με την παρουσια του το φορουμ και την παρεα μας αλλα καποιος που προσφερει στις μεταφρασεις και στα αρθα και στις συνεργασιες τις επιχειρησης ....
και ξαναρωτω τι μας ενδιαφερει....
Η επιχειρηση και τα παρασημα που δινει ο επιχειρηματιας στους συνεγρατες-κολητους- προσφεροντες πρωσοπικη εργασια στο φορουμ.(λες και εμεις δεν προσφερουμε πρωσοπικη εργασια στο φορουμ τα γραφει η γραματεας μας ολα αυτα τα μυνηματα.)

Τι μας ενδιαφερει αν ο συγκεκριμενος τιτλος αφορα ενδο-επιχειρησιακες καταστασεις ...
Εμενα τουλαχιστον με ενδιαφερουν ενδοεσοτερικες καταστασεις.

επανερχομαι στο πρωτο θεμα και..... πολυ εξυπνη η τακτικη να προσπαθησεις να στρεψεις τους συντονιστες εναντιον μου ΤΗΟΤΗ.....
σε θαυμαζω ...
(μπρε !!!!να σε κανω επιτημο μελος της αρχης???? χρειαζομαστε ατομα σαν εσενα) Χιουμορ για να μην παρεξηγηθουμε
μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις που αποκαλεσα καποιον γλυφτη η ανικανο
και η so called απολογια στον πλωτινο αναφρονταν στα "κολητηλικια"

Τωρα αν θες μεσα στον ορο "κολητηλικια" να φορτωσεις το "γλειφτες και ανικανους"... feel free...
αλλα οχι εγω δεν το Υιοθετω

quote:
Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον να μην σε πιστέψω Drumx13 και μακάρι να έχεις δίκιο αλλά τα κίνητρα μας πρέπει να συμβαδίζουν και με τα κείμενά μας εδώ μέσα,

Να με πιστεψεις καλε μου ΤΗΟΤΗ διοτι αυτη ειναι η αληθεια δεν εχω σκοτεινα κινητρα και ουτε θελω να γινω συντονιστης
Ειπα απο την αρχη οτι μου την δινει η αυθεντια και η μονομανια σε κατι που απαιτει την συμετοχη ολων
ή θα ηταν καλυτερα μ ετην συμετοχη ολων

... το περι δικαιου αισθημα....(πχ με 64 μυνηματα σπανια καποιος καταφερε να προσφερει τοσα πολλα στο φορουμ απο καποιον που εχει πχ 800 για να μην πω πανω απο 1000

και η οποια εξουσια αποκτα καποιος (πολλες φορες με λιγοτερη μορφωση απο εμενα) στα κειμενα μου στα τοπικ μου χωρις να εχω ερωτηθει....εκλεξει ή επιλεξει....

και τελος παντων αν θελει ο αδμιν να ανταμιψει καποιον για τα εσοδα που εφερε στην επιχειρηση του ας το κανει καπως αλλιως....

φιλε πλωτινε το εχω ξαναπει
Το να θυμιζεις σε καποιον που δεν γουσταρεις να ακους ή να διαβαζεις εδω μεσα οτι ειναι ελυθερος να φυγει μακραν απεχει απο αυτο που εχω στο μυαλο μου για την ενοια της ελευθεριας...

Ελευθερια ειναι να συμετεχεις και να προσπαθεις να αλαξεις αυτα που δεν σου αρεσουν με νομιμα και καθαρα μεσα ...
Ελυθερια ειναι να προσπαθεις για ολους και για ολα... ακομα και αν καποιοι πνευματικα "σκλαβοι" δεν εγκρινουν την προσπαθεια...

ελευθερια ειναι να επιλεγεις το συμπαν σου,ποιος,τι,και πως ,θα ειναι μερος του ...

Αν ή Ελευθερια σου δεν ταιριαζει ή ενοχλειται απο την δικια μου τοτε προσπαθησε να την αλαξεις την δικια σου ή την δικια μου

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

thothΙδρυτικό Μέλος
14/11/2003, 16:47:36
Drumx13, εγώ δεν έχω τίποτε να προσθέσω.

Μόνος σου επέλεξες αυτήν την τακτική. Δεν σε έχω μπλέξει εγώ, ούτε θέλω να στρέψω τους Συντονιστές εναντίον σου. Τα καταφέρνεις πολύ καλά και μόνος σου

Έμαθα με ποια κριτήρια θα έκανες εσύ Συντονιστές σε ένα δικό σου forum.

Έμαθα ποια υποθέτεις εσύ ότι είναι τα κριτήρια με τα οποία κάνει ο ADMIN τους Συντονιστές.

Κι έμαθα τι ανούσιες και άσκοπες συζητήσεις μπορούν να γίνουν σε αυτό το forum αντί να προσφέρουμε λίγα πράγματα περισσότερα και ουσιαστικότερα, ο καθένας (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).

Και η ζωή συνεχίζεται, τα μέλη συνεχίζουν να γράφουν, να εγγράφονται νέα μέλη, να αποχωρούν άλλα, άλλοι να ενθουσιάζονται και άλλοι να απογοητεύονται, επίσης να μεταφράζονται άρθρα και νέα, να γίνεται ενημέρωση, να γίνονται αφιερώματα, να δοκιμάζονται άνθρωποι, συντονιστές, διαχειριστές, να γίνεται προσπάθεια στο να σπρώξουμε τον κόσμο λίγο πιο μακριά κ.α. κ.α, κ.α.

Ένα κέρμα αν το βάλεις μπροστά από το φεγγάρι, καλύπτει το φεγγάρι, αυτό όμως δεν δείχνει ότι το κέρμα είναι και μεγαλύτερο, από το φεγγάρι. Εγώ το κέρμα το έχω στείλει στο διάστημα, για αυτό και δεν το βλέπω πια. Μόνο το φεγγάρι συνεχίζω να βλέπω.

Και τέλος...

Αγάπη για ότι έρχεται και συγχώρεση για ότι έχει ήδη γίνει

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

drumx13Μέλος
14/11/2003, 17:00:54
OK... TELOS....ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

14/11/2003, 18:45:45
ΤΕΛΟΣ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

15/11/2003, 09:31:01
Δεν ξέρω αν έχει κάποια αξία η γνώμη μου απλά θα ήθελα να αναφέρω κάποια πράγματα .

Πρώτα απ’ όλα στον ΑΙΟΝ .
Νομίζω πως ή έχεις κάποιο πρόβλημα με τους Βλάχους ή είσαι ρατσιστής . Δεν νοώ αλλιώς τη μανία σου να χαρακτηρίζεις έτσι όσους έχουν κάποια άλλη άποψη από την δική σου . Σε άλλο τόπικ είχα παραθέσει την άποψη μου για την παιδική σου ηλικία και τα σημάδια που αυτή άφησε στο χαρακτήρα σου . Σε παρακαλώ λοιπόν να σταματήσεις να κάνεις τον τιμητή του εσωτερισμού και να κοιτάξεις λίγο τον καθρέφτη σου .

Προς όλους τους υπολοίπους .
Το έχω πει και σε άλλα τόπικ ότι «Ο Admin είναι ο υπεύθυνος για την όποια απόφαση – επιλογή αφορά το site» δεν χωράνε δημοκρατικές διαδικασίες κλπ σε τέτοια θέματα .
Όμως Κύριε Thoth αν θυμάστε εκτός από εσάς που κάνατε και ξανακάνατε και ξαναματακάνετε τόσα πολλά πράγματα για το esoterica.gr και κάποιοι άλλοι είχαν την αγωνία για το που θα πάει το πράγμα , ο απλός τους γνώμονας ήταν ότι αγάπησαν αυτό το site , ότι ήθελαν να πιστεύουν ότι βρήκαν επιτέλους ένα χώρο πραγματικού εσωτερισμού και μεταφυσικής στο Ελληνικό διαδύκτιο . Απαντήσατε τότε πως «ξέρουμε τι κάνουμε , άσε να έχουμε τον τελικό λόγο» .
Ναι να τον έχετε , εσείς εξ άλλου τον φτιάξατε , αλλά να δέχεστε και τα αποτελέσματα των πράξεων και των επιλογών σας και όχι να τα καλύπτετε με ωραίες λεξούλες .
Εσείς είσαστε υπεύθυνοι για ότι έχει γίνει , εσείς ανοίξατε το αχλαδότυρο , εσείς τα παρατήσατε και «ιδιωτεύετε» , εσείς τελικά δεν καταφέρατε να διαχειρισθείτε τις καταστάσεις .

Ξαφνικά σας πείραξε ένα θέμα του αχλαδότυρου και η παρουσία μελών ( ακόμα και παλιών ) εκεί ;
Ξαφνικά βάλετε κατά παντός ;
Συγχαρητήρια !!!!

Που ήσασταν κύριοι όταν στο αχλαδότυρο ανοίγανε θέματα με σκοπό να ονομαστεί ένα γατάκι ;
Πού ήσασταν όταν κάποιοι έβγαζαν τα εσώψυχα τους γιατί κάποια δε τους κάθισε ;
Που ήσασταν όταν ….. όταν ……. , πολλά όταν ;

Μάλλον όταν κάνει κάτι κάποιος που ανήκει στην «φιλική» ομάδα δεν αντιδράμε , αλλά αν κάποιος άλλος το κάνει τότε ορμάμε ακάθεκτοι και τον λοιδορούμε !

Μπράβο συγχαρητήρια και εύγε !

Ο κακός λύκος

thothΙδρυτικό Μέλος
15/11/2003, 10:33:51
Όπως πάντα Ramogloy βλέπεις μια άλλη "πραγματικότητα" από αυτήν που βλέπω εγώ. Το έχω αποδεχτεί ως ένα... νόμο σε αυτό το σύμπαν.

Κράτησε την δική σου και άσε να έχω την δική μου. Δυστυχώς ζούμε σε μια ευκλείδια γεωμετρία και είμαστε παράλληλοι.

Ο καθένας εξάλλου κρίνεται από τα posts του και από τις πράξεις του. Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας;

Καλή συνέχεια και καλά να τα περνάς.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

15/11/2003, 12:34:30
Kαλοί μου και αγαπητοί μου φίλοι.

Συγνώμη που επεμβαίνω..
Εγώ είμαι της παλιάς σχολής...
Θέλω ομως να επισημάνω κάτι...
Κατά την εγγραφή μας στα forum δεν μας ζητήθηκε σχεδόν τίποτα απο τα προσωπικά μας στοιχεία και το κυριώτερο δεν μας ζητήθηκε κάποιο χρηματικό ποσόν. Η συμμετοχή μας στις συζητήσεις είναι ελεύθερη.
Εκτός αυτού δεν βλέπω οτι εκτός απο το οτι δεν υπάρχει χρηματική συμβολή ... δεν πουλάνε και τίποτα εδώ... δηλαδή βιβλία.. μπλουζάκια... δηλαδή δεν γίνεται κάποιο ειδος εμπορίου.
Τώρα κάποια διαφήμιση γίνεται ... αλοίμονο ...
Γνωρίζω οτι για να συντηρήσει κάποιος ενα site μεγέθους esoterica είναι πολυδάπανο και επίπονο.
Τώρα εμείς ... εκτός απο τις απόψεις μας τι προσφέρουμε????
Τις απόψεις μας. Μάλλον . Μόνο .

Θα ήθελα να πω την προσωπική μου άποψη εδω για τον δικτυακό αυτό χώρο
οτι είναι ενας μικρός κόσμος τον οποίο βλέπουμε απο μία στενή, μικρή οπτική γωνία, ανταλλάσουμε απόψεις, συζητούμε, και το κυριώτερο είναι οτι σχεδόν ολοι μας δημιουργούμε φανταστικά μία εικόνα του κάθε μέλους του esoterica απο το username του , απο τις αντιλήψεις του, απο τις απόψεις του.
Εγώ προσπικά περνώ πολύ χρόνο στα εσωτερικά, αποφεύγω να δημιουργήσω τόπικ αλλά παρατηρώ ολες τις συζήτησεις προσπαθώ να δημιουργήσω μία φανταστική εικόνα για τον admin, τον Θώθ, τον Κέλσο, τον Ράμογλου, ακόμα για τον ΑΙΟΝ ο οποίος εχει εναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται.

Εφόσον λοιπόν μπαίνουμε χωρίς συνδρομή, συζητάμε , τι μας νοιάζει ποιον θα κάνουν συντονιστή και ποιόν διαχειριστή...
Αν σε περίπτωση πληρώναμε συνδρομή και είχαμε κάνει κάποια ιδιαίτερη συμφωνία εκεί μάλιστα.

Αυτά γιατί σας τα λέω ....

Ενα κλικ.... φίλοι μου ... ενα κλικ...
Ενα κουμπί απο τον ιδιοκτήτη του site και ολος αυτός ο κόσμος θα σταματήσει να υπάρχει....