- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Βρε παιδιά.. ετσι για να καταλάβω ο έρμος... γιατί συναποκαλείστε συνολύμπιοι..??
ανδεν μπορεις να περημενεις μεχρι το 2012
δες το θεμα με το υψσος/υπσος/ηψος/ηπσος ορους
και θα καταλαβεις
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
ανδεν μπορεις να περημενεις μεχρι το 2012
και θα καταλαβεις
Ναί φίλε μου, αυτό το κατάλαβα.
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι το συνολύμπιοι
Μιας ομως και με παραπέμπεις στο τόπικ αυτό, που σημαίνει οτι εχεις κατανοήσει το νόημα του , θα ήθελα να σου κάνω την ερώτηση (προσωπικά εσένα) και αυτό γιατί στο παρελθόν είχαμε μια ανάλογη αντιπαράθεση και μάλιστα σκληρή επάνω σε αυτό το θέμα.
Οι συνολύμπιοι ολύμπιοι , χρυσούν γένος , άποικοι, θεοί πάρτο οπως θές είχαν κάποιες ιδιαιτερότητες.
Μία απο αυτές ήταν η τροφή τους και μάλιστα για το θέμα αυτό γίνεται ιδιαίτερη αναφορά.
Επάνω στο θέμα αυτό λοιπόν είχαμε κάποτε σκληρή αντιπαράθεση και μάλιστα είπες και πράγματα που με προσέβαλαν
(Αν δεν τα θυμάσαι , να στα θυμίσω).
τεσ/πα νερό και αλάτι, μπορεί να σου ξέφυγαν, μπορεί να τα είπες κατόπιν πίεσης.. είχαν ομως μεγάλο νόημα![]()
Με αφορμή ομως το συνολύμπιοι μου δημιουργείται η απορία πως ταυτίζεσαι.. με την αντίληψη που τους διέπει (ολύμπιους) ενώ ταυτόχρονα απέχεις απο αυτή την ιδιαιτερότητα και μάλιστα με ιδιαίτερο πάθος.
Πιστεύω να γίνομαι σαφής.![]()
Edited by - allzzaro on 01/01/2007 23:08:37
quote:
Πιστεύω να γίνομαι σαφής.
καθολου
quote:
gigenis said:ανδεν μπορεις να περημενεις μεχρι το 2012
και θα καταλαβεις
Aman pia me to 2012... 2007 exoume !!!!!

...and the Predators wll prevail...
Φίλε μου JBG, προς τι όλο αυτό το ξέσπασμα στα τελευταία σου μηνύματα?
Ειλικρινά προσπαθώ να κατανοήσω τους λόγους για αυτό όσο και τα συμπεράσματα σου όμως πραγματικά δυσκολεύομαι.
Νομίζω πως το μήνυμα της amalias για την προσωρινή απενεργοποίηση του θέματος σου και κυρίως για τους λόγους που συνέβη αυτό, ήταν σαφέστατο.
quote:
δεν θελω ουτε κατανοηση, ουτε συμφωνιεςθελω σωστες επεμβασεις απο τους συντονιστες, εγκαιρως, και χωρις μεροληψιες
Αγαπητέ μου, ύστερα από αυτό το μήνυμα σου πραγματικά μπερδεύτηκα σχετικά με το τι ήθελες από τους Συντονιστές.
Γιατί δεν επέδειξες την υπομονή προκειμένου να δεις την συνέχεια των τοποθετήσεων των Υπευθύνων ώστε να λυθεί η κόντρα σου με τον hendrix αλλά προτίμησες να πράξεις κατά το δοκούν?
Σχετικά με τις αναταραχές που δημιουργήθηκαν στο θέμα σου, εγώ γιατί θυμάμαι οτι αυτές ξεκίνησαν από την εμφάνιση του διπλού λογαριασμού kroko?
Πόσες φορές διάφορα μέλη δέχθηκαν χλευαστικά σχόλια από τον συγκεκριμένο λογαριασμό?
Αυτό, φίλε μου, δεν ήταν μια αναταραχή στο topic σου?
Γιατί δεν ζήτησες την παρέμβαση κάποιου Συντονιστή εκείνη την περίοδο ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μη χαλάει η ροή του θέματος?
Αντιθέτως, είχες ζητήσει την παρέμβαση μας μόνο όταν ο λογαριασμός αυτός δέχθηκε την κριτική κάποιων άλλων λογαριασμών - κομητών.
Η αναταραχή όμως που δημιουργούσε ο λογαριασμός kroko γράφοντας παράλληλα και με τον αρχικό του λογαριασμό (Βρίλ) δεν ήταν άξια αναφοράς?
quote:
τον τελευταιο καιρο διαπιστωνω μια ταση απο καποιους να μην υπαρχουν ενεργα τοπικ με στοιχεια για την Πεντελη στο φορουμ, και οσα μολις ειπες, συνηγορουν στο οτι συμφωνειτε με αυτην
πριν λοιπον ανοιξω ο,τιδηποτε, ενημερωστε με για το αν ειναι ευπροσδεκτο ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΑ, οπως και αν ειμαι ευπροσδεκτος ο ιδιος
Πριν θέσεις το ερώτημα αυτό μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθείς αντικειμενικά εσύ ο ίδιος για αυτό, φίλε μου?
Κι ειλικρινά δεν θα ήθελα να πιστεύω οτι θα έφτανες στο ίδιο συμπέρασμα...
Το γεγονός οτι το θέμα σου έφτασε στις 59 σελίδες τι δηλώνει?
Αγαπητέ gigenis, διαβάζοντας την συμμετοχή σου και στις 9 σελίδες του θέματος αυτού προσπαθώ να βρω πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή σου.
Ειρωνική?
Χλευαστική?
Μια συμμετοχή η οποία υποδηλώνει παράπονα?
Αλήθεια, ποιά είναι τα παράπονα σου ακριβώς και τι είναι αυτό ακριβώς που σε ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να έχεις αυτή την συμπεριφορά στο θέμα?
Αν έχεις κάποιο παράπονο για τη μη έγκαιρη επέμβαση κάποιου Συντονιστή σε ένα θέμα, έχεις αναρωτηθεί μήπως δεν το είδε?
Έστειλες μήπως κάποιο e-mail να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα και δεν έλαβες κάποια απάντηση?
Αν όχι, σκέψου λίγο μήπως αυτή σου η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητη.
Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω αυτό, gigenis...
Η μοναδική λύση για να γίνει κάτι - που εμείς θεωρούμε ως λάθος - καλύτερο είναι να στεκόμαστε αποστασιοποιημένοι και να σχολιάζουμε το αν έγινε κάτι καλά ή να προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε σ' αυτό?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητέ gigenis, διαβάζοντας την συμμετοχή σου και στις 9 σελίδες του θέματος αυτού προσπαθώ να βρω πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή σου.
Ειρωνική?
Χλευαστική?
Μια συμμετοχή η οποία υποδηλώνει παράπονα?
Αλήθεια, ποιά είναι τα παράπονα σου ακριβώς και τι είναι αυτό ακριβώς που σε ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να έχεις αυτή την συμπεριφορά στο θέμα?
αφου δεν βλεπεις ποια ειναι τα παραπονα μου ενω κανω και παραπομπες στα προβληματα που εχω διαπιστωσει τοτε το μονο που μενει να πω ειναι
οι συντονιστες ειναι αψογοι και ολοι οσοι εχουν παραπονα ειναι παλιοχαρακτηρες που σκοπο εχουν να διαβαλουν αυτον τον τελειο διαδικτιακο τοπο
κατα τα αλλα ευχαριστω την συντονιστικη ομαδα του εσωτερικα για την αψογη εργασια που κανουν ωστε αυτος ο τοπος να ειναι ενα στολιδι μεσα στην απεραντοσινη του διαδικτυου
θα ευχομουν φετος να τα πανε καλυτερα αλλα δεν γινετε καλυτερα απο το τελειο
Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά.
Gigeni μην χρησιμοποιείς εναντίον τον συντονιστών τα λόγια τα δικά μου. Εγώ είπα ότι προτιμώ να πάω βόλτα και το επαναλαμβάνω, εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό?
και κατα την αποψη μου πολυ καλα εκανες που πηγες βολτα
η δικαιολογια αυτη ομως υπαρχει απο πολυ παλια και μαλιστα υπαρχουν αρκετες παραλαγες
ανθρωποι ειναι και οι συντονιστες και μπορει να μην το ειδαν
δεν μπορουμε επι 24ωρου βασεως να ειμαστε μεσα στο εσωτερικα
εχουμε και προσωπικη ζωη
αυτα ειναι καποια απο τα μηνυματα
σε ολα αυτα εχω πει οτι πολυ απλα μπορουν να υπαρξουν παραπανω συντονιστες για να καλυπτουν τις ωρες
πραγμα πολυ ευκολο γιατι ουτε το κοστος θα ανεβει
και τα ατομα που θα επιλεχθουν θα το κανουν με κεφι
(ειναι αλλο να εισαι για 5-6 ωρες συντονιστης και αλλο για 2-3)
βεβαια μην πολυ λαμβανεις υποψην το τι λεω γιατι
ο μονος μου σκοπος ειναι να διαβαλω αυτον τον χωρο συμφωνα με μερικα ατομα
Ίσως γιατί θεωρώ οτι για να υποστηρίξω το παράπονο μου πρέπει να είμαι σε θέση να θέλω να βοηθήσω εγώ ο ίδιος ώστε να διορθωθεί αυτό που με κάνει να παραπονιέμαι.
Παρόλα αυτά αν θέλεις ανέφερε μου μερικά...
quote:
σε ολα αυτα εχω πει οτι πολυ απλα μπορουν να υπαρξουν παραπανω συντονιστες για να καλυπτουν τις ωρες
πραγμα πολυ ευκολο γιατι ουτε το κοστος θα ανεβει
και τα ατομα που θα επιλεχθουν θα το κανουν με κεφι
(ειναι αλλο να εισαι για 5-6 ωρες συντονιστης και αλλο για 2-3)
Συγγνώμη αλλά μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής στα Forums του Esoterica είσαι σίγουρος οτι έχεις κατανοήσει το ρόλο του Συντονιστή και τι ακριβώς κάνει?
Νομίζεις δηλαδή οτι ο ένας Συντονιστής πιάνει βάρδια το πρωΐ, ο άλλος το μεσημέρι κτλ? ![]()
Μιας και διακρίνω όμως μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά σου στην βελτίωση του Συντονιστικού έργου στον Χώρο των Συζητήσεων, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω topic:
Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών" !!

In anticipation of my resurrection...
Φίλοι μου αγαπημένοι.. να είστε καλά , υγεία, ευτυχία![]()