ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yiannos Cyprus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stavros77Μέλος
10/10/2007, 21:32:36
Κάποια στιγμή είχε ακουστεί κάτι για 10 Οκτωβρίου.

Εκτός και αν συμβεί κάτι τραγικό στα επόμενα.....
150 λεπτά , τότε και αυτή η περίεργη "προφητεία" αποδεικνύεται εντελώς άστοχη.

Φαίνεται λοιπόν πόσο επικίνδυνο είναι να παίζουμε με ώρες και ημέρες και μήνες και χρόνια τα οποία ο Θεός "έθετο εις την ιδία Αυτού εξουσία"

Αχ γέροντα Παϊσιε.... κάτι ήξερες που όταν σε ρωτούσαν για τα γεγονότα οι άνθρωποι προσπαθώντας να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους, εσύ έλεγες...."Θα γίνουν στην ώρα τους. Θα τα δείτε όλα". Κάτι ήξερες.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

Yiannos CyprusΝέο Μέλος
10/10/2007, 21:44:36
Συμφωνώ ότι πιθανό να μήν γίνει κάτι τον Οκτώβριο.
Συνηστώ να αναλύουμε με ψυχραιμία τα γεγονότα.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.

10/10/2007, 22:04:12
quote:

Συμφωνώ ότι πιθανό να μήν γίνει κάτι τον Οκτώβριο.
Συνηστώ να αναλύουμε με ψυχραιμία τα γεγονότα.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.

-ΦΙΛΕ YANNOS CYPRUS!
-Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!
-ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ! ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ! ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ! ΨΥΛΟ-ΓΑΖΙ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΡΕΧΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΜΗΓΑΜΕ!
-ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΠΑ 19% (ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ)!
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΚΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΡΟΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΕΤΕΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

10/10/2007, 22:11:33
Για το θέμα του 1010 έχω γράψει και αλλού:
Όλοι θέλουμε να έχουμε την πηγή μας ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη.
Για μένα ο Γέροντας Παΐσιος ήταν κορυφαία πηγή σε ότι έλεγε.

Τώρα για το θέμα του Τίγρη δεν πρέπει να χολοσκάμε κιόλας, γιατί όσοι έχουν μυαλό βλέπουν ότι μόνο αυτός λέει ότι λέει με την όποια ευθύνη του.
Δεν είναι δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων που έχει αυτή την άποψη αλλά μόνο ένα άτομο.
Και αυτό το άτομο δεν αποκαλύπτει την πηγή του, ούτε την αποδεικνύει σε κανέναν ως αξιόπιστη.
Γιατί να μας πάρει όλους η μπάλα σε μια ενδεχόμενη αποτυχία;
Προσωπικά πιτσεύα χωρίς αποδείξεις απλά μου φάνηκε ότι ο Γέροντας του είναι όντως χαρισματικός και μπορεί να γίνουν αυτά που είπε.
Αλλά είπα δεν ξέρω τίποτα για αυτόν απλά μου φάνηκε...
Προσωπικά ποτέ δεν είπα για 1010 για να μην ξεχνιόμαστε.

stavros77Μέλος
10/10/2007, 22:27:54
Europaios2 θα σε παρακαλούσα να μην βλασφημάς τα Θεία. Βλασφημεία δεν είναι μόνο να υβρίζεις απευθείας τον Θεό αλλά και κάθε απαράδεκτη αναφορά στο όνομα Του.

Η αλήθεια πάντως απέχει ΜΑΚΡΑΝ από αυτό που πιστεύεις και δεν ξέρω γιατί έχεις τέτοια άποψη.

Ο ΘΕΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΤΑΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΣΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΘΥΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

10/10/2007, 23:31:18
-ΦΙΛΕ STAYOR77! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
-ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΛΟΓΩ ΑΡΓΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!
-ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΕ ΤΑ ΒΛΑΣΘΗΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ! ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ! ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ!
-ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΓΧΗΣΗ!
-ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ! ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ 1ο ΟΥΤΕ ΤΟ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.....κ.λ.π.
--ΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!
-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ! ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
-ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΘΕΙΑ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΙΣΜΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΔΕΣ! ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΨΕΙ ΑΛΛΙΩΣ κ.λ.π.
-ΕΓΩ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ! κ.λ.π.
-ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ! ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Η' ΕΠΙΤΙΔΕΣ Η΄ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η' κ.λ.π ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΙΔΑΞΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!
ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
-ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΠ!
-Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ! ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙ! ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΝ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ! ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!
-ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΛΕΨΑΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΙΟΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!
-ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ! ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
-ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ).
-ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ!
-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.!
-ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΘΑΥΜΑΤΑ! π.χ. ΚΑΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Η' ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.........ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΡΠΕΙ. ΛΕΣ π.χ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΗ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ!
-ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ!
--ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ STAYRO77, ΚΑΠΩΣ ΕΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΙ ΒΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ! ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!
-ΑΡΑ! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ!
-Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!) (ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΟ-ΚΥΡΠΙΑΚΟ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΡΟΥΑΝΤΑ-400ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ και λοιπα πολλα που λεει και ο φιλοσ μου ο ΜΠΑΜΠΗΣ!)
-ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΖΟΥΝ!
-ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ? ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

11/10/2007, 09:35:16
Φίλε europaios2 νομίζω πως έχεις στίλ αιρετικού, δηλαδή μιλάς πολύ και για την γνώμη σου και δεν μελετάς ούτε προβληματίζεσε σε άλλους που θα έπρεπε να τους θεωρείς ανώτερους σου.
Δηλαδή η θρησκεία μέσα από το μυαλό σου...
Αν ήταν ο καθένας να λέει την γνώμη του και πως πιστεύει πως πρέπει να είναι τα πράγματα και μετά να θέτει τον εαυτό του σε δόγμα, τότε δεν πάμε καλά.
Τα κείμενα των Αγίων υπάρχουν να σε διαφωτίσουν, διαφωτιστές επίσης υπάρχουν να σε διαφωτίσουν ή αν θέλεις απλά να κάνεις αυτό που δεν έχεις κάνει, απλά να τους συναντήσεις και να συνομιλήσεις μαζί τους.
Καλή τύχη, όχι από την έδρα του μυαλού σου αλλά από το θρανίο.
Και να θυμάσε πως δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθεις όπως πιστεύεις εσύ ακροβατισμό αλλά ένας και με κανόνες.
11/10/2007, 10:13:13
Καλημέρα σας !

Ξύπνησα λίγο πριν ξεκινήσει ο βομβαρδισμός των Τούρκων ! Ονειρευόμουνα πως ήμουνα σε κάποιο ακριτικό νησί και πως μένανε τριάντα λεπτά πρωτού ξεκινήσει ο βομβαρδισμός και ενδεχωμένως η απόβαση από τους Τούρκους - προγραμματισμένες εχροπραξίες δηλαδή όπως στην Βαγδάτη και τον Λίβανο....

Γιατί σας τα γράφω αυτά ? Γιατί πριν τρεις εβδομάδες είδα πως ο θρύλος θα ρίξει τρία μπαλάκια στην Γερμανία και μάλιστα με αντροπή του σκορ και τα δύο προς το τέλος (δεν πήγα να το παίξω στοίχημα ο βλάκας....). Μένει να δούμε λοιπόν άμα έχω κι εγώ ο άθρησκος το χάρισμα ή είναι καθαρά θείο δώρο...

Δεν σας κάνω πλάκα με τα παραπάνω, όντως τα είδα αμφότερα στον ύπνο μου. Στο σόι μου έχουμε μια θεία η οποία είχε μεγάλη ικανότητα να "βλέπει" το μέλλον μέσα από τα όνειρα. Σταματάω εδώ για να μην μπλέξω τα όνειρα με το θέμα σας.

11/10/2007, 10:24:01
Θέλώ όμως να σας θέσω κι ένα ερώτημα/προβληματισμό που είχα σήμερα το πρωί, επιρεασμένος από το όνειρο που είδα.

Μιλάτε συνέχεια για ημερομηνίες και τον μεγάλο πόλεμο, από τον οποίο τελικά θα θριαμβέυσει η ορθοδοξία και η Ελλάς. Εγώ αν ήμουνα κανένα ψυχανώμαλο κοκτέιλ θρησκευτικού φανατισμού και τυφλού εθνικισμού, δεν θα έβλεπα την ώρα να ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος. Θα ζούσα για την ώρα αυτή και θα γούσταρα τρελλά να γίνω μάρτυρας της ορθοδοξίας και του ελληνισμού...

Διαβάζω λοιπόν για γέροντες, ημερομηνίες και όλα αυτά τα συναφή και αναρωτιέμαι. Σε τι διαφέρουν όλα αυτά από τους ιμάμηδες που πιάνουνε τα πιτσιρίκια και τους κάνουνε πλύση εγκεφάλου προκειμένου να φορέσουνε τα εκρηκτικά τους και να γίνουνε μάρτυρες στο όνομα του ισλάμ ? Έχετε ποτέ αναλογιστέι με τις ημερομηνίες που παραθέτετε, δημιουργήτε και απογοήτευση σε μερικά ψυχανώμαλα άτομα που ακούνε συνέχει πως "ο καιρός γαρ εγγυής" αλλά οι μέρες περνάνε χωρίς αποτέλεσμα ? Έχετε σκεφτεί ποτέ πως την επόμενη φορά που κάποιος από εσάς πει "στις 10 Νοεμβρίου θα γίνει το ποθούμενο" κάποιος ψυχανώμαλος μπορεί να πει την προσευχή του, να βάλει το σταυρουδάκι του και να πάει να δολοφονήσει τον τόύρκο πρέσβη (για παράδειγμα) στις 10 Νοεμβρίου για να ξεκινήσει επιτέλους το ποθούμενο ???

Και μην μου πείτε πως δεν έχει η χώρα μας και η εκκλησία μας τους δικούς της "μουτζαχεντίν".....

11/10/2007, 11:07:54
-ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΗΤΣΑΚΟ! ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! ΕΣΥ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΛΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ <<Η' ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η' ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ>>. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ! ΟΠΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΑΝ!
-ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΟΑΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! (ΟΧΙ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΕΝΑΤΝΙ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!
-ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΜΑΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η' ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
-ΣΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ!.......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ? ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕΣ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ! ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ?) ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΝΗΝΕΥΕΙΣ? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!