- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι καινούργιος στην παρέα σας αλλά όχι και στο θέμα που συζητάμε πρός το παρών φιλολογικά ΑΛΛΑ είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι σε λίγο καιρό, πραγματικά πολύ λίγο καιρό θα το αντιμετωπίσουμε.
Όπως όλοι σας έτσι κι εγώ άρχισα εδώ και ένα χρόνο περίπου να ασχολούμαι με αυτό που λέμε προφητείες, ποθούμενο κλπ.
Μέχρι πρότινος κάποιοι όσα έλεγε ο Παίσιος και άλλοι (π.χ Κοσμάς ο Αιτωλός) τα χλευάζανε και τα θεωρούσανε βλακείες ΝΑ όμως που σιγά σιγά το κουβάρι θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται μπροστά μας.
Θα σας πώ το εξής:προφητικός λόγος του Κοσμά του Αιτωλού το 1700..βάλε ΠΡΙΝ καν από τον ξεσηκωμό του Γένους.
Είπε λοιπόν αυτός ο Άγιος "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ".
Είπατε κάτι; Αδιαλλαξία και προκλητική στάση των Σκοπιανών με την υποστήριξη βέβαια των "φιλελεύθερων" Αμερικανών ΚΑΙ για πρώτη φορά
ΣΩΣΤΗ πολιτική από την Ελλάδα με την διαφαινόμενη άσκηση ΒΕΤΟ.
Οι Αμερικάνοι έριξαν τις μάσκες θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ για να παίξουν στα βαλκάνια. Τα βαλκάνια είναι ένα κέικ που θέλουν να το κόψουν όπου γουστάρουν για να κάνουν τα κόλπα τους (πετρέλαια κλπ).
Ας δούμε κάποια υποθετικά μελλοντικά βήματα
1.Η Ελλάδα ΔΕΝ υποχωρεί και ασκεί ΒΕΤΟ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ).
2.Τα Αμερικανάκια ΔΕΝ περίμεναν τέτοια εξέλιξη από την "υποτελή"
Ελλάδα και τι κάνουν; δημιουργούν αναταραχή στα βαλκάνια μέσω αναγνώρισης Κοσόβου (βλέπε Αλβανοί κλπ) και βάζουν τους Τούρκους να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο με αντάλλαγμα μερίδιο στα κέρδη.
Το 1987 με το ΣΙΣΜΙΚ το αποφύγαμε, με τα ΙΜΙΑ στο παρά κάτι δεν έγινε το μπάμ, πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα έχουμε ντράβαλα.
Ξεκινούν οι Τούρκοι για Ελλάδα, στα έξι ναυτικά μίλια (τα εξαμίλια του Πατρός Παισίου) ποιός μπαίνει στο παιχνίδι γιατί τον έχουν στην απ'έξω και βλέπει ότι οι Αμερικάνοι πάνε με τον τσαμπουκά να κουμαντάρουν την περιοχή; Ο Ρώσσος που καταλαβαίνει πλέον πως ήρθε η ώρα να δείξει τη δύναμή του. (Έτσι επαληθεύεται η προφητεία για το ξανθό γένος που το όνομά του ξεκινάει από το 17ο γράμμα του αλφάβητου ήτοι το "Ρ") Όχι από αγάπη, την Ελλάδα ΔΕΝ την αγαπάει κανένας και ΔΕΝ έχει σύμμαχο κανένα αλλά από συμφέρον.
Το παράδοξο βέβαια είναι ότι η Ελλάδα έχει σύμμαχο (καλλύτερος πιστέψτε με ΔΕΝ γίνεται) ποιός είναι; ποιός μιλάει τόσα χρόνια για όλα αυτά και μας δίνει δύναμη μέσω των ανθρώπων του; Ο ΘΕΟΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ..ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ..ΜΟΝΗ ΤΗΣ..ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ..
ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ (Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ) ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
θέλετε τη συνέχεια;
Ξεκινάει λοιπόν ο πόλεμος Ρωσίας - Τουρκίας και φτάνει μέχρι Παλαιστίνη (Η Μέση Ανατολή θα είναι το γήπεδο) και μετά μπλέκει ο κόσμος όλος. Η Ελλάς δεν στέλνει στρατό παρά μόνο φυλάει σύνορα
Ο αχταρμάς θα έχει απ'όλα Ρωσία Αμερική Νάτο, θα γίνει χαλασμός κυρίου και με Θεικό σημάδι θα σταματήσει ο πόλεμος και θα υποδειχθεί από τον ουρανό ο εκλεκτός του Θεού "Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" που θα φέρει την ηρεμία και την ειρήνη!
ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΒΑΣΙΛΕΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Πιθανόν κάποιο από εσάς να γελάσουνε, και να πούνε τι λέει μεθυσμένος είναι; Τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί προφητείες αναρίθμητες που έχουν επαληθευθεί, γιατί λοιπόν να μην επαληθευθούν και οι επόμενες;
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ
ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ.....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.
Έν τούτω νίκα

Τόσο αίμα πως ν`αντέξω,τόσο αίμα,και δάκρυ.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............
Φιλε ρωμιε εχεις δικιο,ολα θα αρχισουν απο ενα μικρο κρατος αλα πιστευω δεν θα ειναι απο τα σκοπια αλα απο το κοσοβο.
Οι Ρωσοι ειναι ετιμοι να μπλοκαρουν την γεωργια και την ουκρανια
να μπει στο νατο,εμεις να μπλοκαρουμε τα σκοπια.Βλεποντας το νατο
και οι η.π.α οτι τρωει τετια σφαλιαρα,βαζει τους μεμετιδες να
κανουν επεισοδια στο αιγαιο(εξαμιλια)ειναι πλεον ξεκαθαρο σαν ανοιχτο
βιβλιο.Επισις οπως εμεις ξερουμε και προσπαθουμε να μελετησουμε
τις προφητειες των αγιων πατερων,ετσι τις ξερουν και αλλοι πολλοι
ειδικα οι γειτονες,εξαλου το λεει και το κορανι ο θρυλος του 555
και αλλα.Το μονο που πρεπει να προσεξουμε εμεις τωρα ειναι
να μην δηλιτηριασουν τα μυαλα μας ο "παραγοντας εχθρος"
που λειτουργει εδω και καιρο στηυν χωρα μας.Βλεπε ΜΜΕ η και ακομα
πολιτικοι που θα φερουν την επανασταση...ονοματα να μην λεμε.
βλέπω ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και πλέον μια αφορμή αναζητείται...
ΕΛΛΗΝ
Περί Αγίου Βασιλέα Ιωάννη
Αυτοκράτορας Λέων ΣΤ’ ο Σοφός, (10ος αιώνας μ.Χ.):
Το όνομα του Βασιλιά είναι κρυμμένο στα έθνη (στην ιστορία)
Τον έδιωξαν από το σπίτι του οι άνθρωποι
Και όταν φανερωθεί ο πραγματικός βασιλιάς, απέναντι από το φτωχικό του μεταξύ δύο αψίδων και ενός ινδάλματος πάνω σε βάθρο.
Στύλος αφού φανεί στον ουρανό κινούμενος, ένας κήρυκας, που δεν θα τον βλέπει κανείς, τρεις φορές θα φωνάξει με φωνή μεγάλη: πηγαίνετε αμέσως δυτικά της Κωνσταντινούπολης (επτάλοφης) και θα βρείτε έναν πιστό άνδρα που είναι φίλος μου. Οδηγείστε τον στα πατρικά του ανάκτορα της βασιλείας του, αυτόν που είναι κρανοφόρος, μειλίχιος (ήπιος) και αγαθός, με υψηλό φρόνημα και οξύτατος στο νου, ώστε να προνοεί και να γνωρίζει το μέλλον. Και πάλι θα έχεις Κωνσταντινούπολη την ισχύ σου.
Σε άλλο σημείο: Να πάλι ο άνθρωπος από βασιλικό γένος καταγόμενος, που κρύφθηκε στη γη για αναρίθμητους χρονικούς κύκλους, φτωχός, βγαίνει από ανήλιο πέτρα και αρχίζει μια δεύτερη επίγεια ζωή. Αλλά σε άρτιο αριθμό ετών θα πέσει νεκρός κάτω από την πέτρα.
Άγιος Γεώργιος Χοζεβίτης
Στα χέρια του έχει σειρά από άρματα και πορφυρούς σταυρούς.
Αυτη η τελευταία προφητεία μάλλον εννοεί οτι θα είναι στρατιωτικος ή θα έχει κάποια σχέση με τον στρατο.
ΕΛΛΗΝ
Για τα σκόπια τώρα "χέστηκαν" οι Αμερικάνοι πως θα ονομαστούν, απλά είναι ένας μοχλός πίεσης ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντα τους. Το ίδιο και με το κόσσοβο.
Πλέον το σχοινί έχει τεντωθεί τόσο πολύ που είναι θέμα μηνών να σπάσει. Έχουμε φτάσει σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ γεγονότα. Όλα είναι ανοικτό βιβλίο πια και πέσανε οι μάσκες. Τώρα όσο αναφορά την Τουρκία για μένα είναι το Θύμα της υπόθεσης καθώς και το πιονάκι της Αμερικής στην γειτονιά μας. Η Τουρκία προσπάθησε να αλλάξει αλλά οι στρατηγοί είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο οδηγόντας την στην ολοκληρωτική καταστροφή της.
Το μόνο που μένει για να αρχίσουν τα όργανα να παίζουν είναι το πότε θα γίνει η εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα. Εγώ πιθανολογό ότι η Τουρκία θα πάει να μας φάει κανά διο νησιά. Ένα από αυτά πιστεύω να είναι η Λέσβος μέσο του ΝΑΤΟΙΚΟΥ λιμανιού "φάντασμα" στην Δυτική πλευρά. Για αυτό που είπε ο τρεχαγυρευόπουλος για το ΝΑΤΟΙΚΟ λιμάνι της Θεσσαλονίκης μου φένετε λίγο δύσκολο.
Όλα τα λεφτά στην υπόθεση είναι η υφαλοκριπίδα στο Αιγαίο ώστε να γίνει η εκμετάλευση των τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου που βρήσκοντε. Οπότε μου φένετε πιο λογικό να μας "φάνε" νησί ή νησιά ώστε να πατήσουνε για τα καλά στο αιγαίο. Κατακτόντας ένα νησί βάση διεθνές δικαίου γύρο από το νησί θα τους ανήκει περισσότερη θάλασσα.
Με απλά λόγια βάζουν εντός των ορίων τους επίσημα πλέον τα σημεία όπου μπορεί να επιτευχθεί εξόρυξη.
Απλά πράγματα δεν θέλει πτυχίο πανεπιστημίου για να τα καταλάβουμε.
Βέβαια τα σχέδια τους δεν σταματάνε εκεί αλλά έχουν ως σκοπό τον μακροπρόθεσμο Διαμελισμό της χώρας μας.
Το καλό είναι ότι η Ρωσία είναι με το μέρος μας διότι είμαστε το σημαντικότερο "πάτημα" για αυτούς στα Βαλκάνια.
Αυτό που είναι να γίνει δεν είναι δικό μου ,
δικό σου ή κανενός αλλουνού…
Είναι του Θεού κι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές,
όσο κι αν το παίζουμε όλοι μας αλλοιώς…
διαφωνώ με την έννοια στρατιωτικός… Ο τύπος δεν θα έχει
καμία σχέση με την έννοια στρατός.. Απ’ ότι ξέρω, και κάτι ξέρω,
μισεί τον στρατό σαν έννοια…
Αυτός που θα’ ρθει , μην ξεχνάς ότι θα μετατρέψει τα πολεμικά όπλα
σε γεωργικά…
Έχει σημασία όμως ότι ο άνθρωπος έχει συλλάβει την έννοια άνθρωπος του σήμερα και η ψώρα που μας δέρνει…
Φίλοι μου ελπίζω να είδατε τον "Αθεατο Κοσμο" με τον Κ.Χαρδαβέλλα.
Είχε εξαιρετικούς καλεσμένους στο πανελ και ειπώθηκαν πολλές μα πάρα πολλές αλήθειες....
Συγκεκριμένα οι δηλώσεις ενος Αμερικάνου Εκπροσώπου στο Κόσσοβο είναι φωτιά και λάβρα.Λέει έξω απο τα δόντια όσα τόσο καιρό ερμηνεύουμε δειλά δειλά.
Για τον αποκλεισμό της Ρωσσίας , για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα , για το μουσουλμανικό τόξο , την ανάμειξη του Βατικάνού, την απειλή εξ ανατολών κτλ κτλ ....
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
Γνωριζει επισις αν αυτος ειχε επισκεφθει πριν αρκετα χρονια
τον Πατερα Παισιο και τι του ειπε?:)))
Σημερα αυτος ο κυριος ειναι ο ΓΕΕΘΑ.