ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κι έτσι απλά, τελείωσε η ΕΡΤ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Κι έτσι απλά, τελείωσε η ΕΡΤ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2013, 22:12:32
quote:

Osmosis, αλήθεια θεωρείς ότι χρειάζονται "παραδείγματα" για να δικαιολογήσει κάποιος την εύκολη διαπίστωση ότι ασκείς συχνά-πυκνά "κατά του προσώπου/ατόμου"(Ad hominem) (δήθεν-)επιχειρηματολογία;

Φυσικά, αλλιώς επιστρέφω το χαρακτηρισμό!

quote:
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς ιδιαίτερα... μπορεί να ρίξει μία ματιά στο αμέσως προηγούμενο μήνυμά σου (πιο πάνω στην παρούσα σελίδα) όπου παρομοιάζεις τον @ΑΜΕΙΝΙΑΣ με... "σταφίδα που βράζει μέσα σε κάποιο παρασκεύασμα".

Ιδού η απόδειξη.
Δηλαδή ένας παραλληλισμός της ποιότητας του ανθρώπου μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα;*
Αν είναι δυνατόν!

Επιχείρημα μπορείς να δεις στην ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση αυτής που αναφέρεις, εκτός και αν θεωρείς οτι η προσδοκία και η ελπίδα χαρακτηρίζει έναν ελεύθερο άνθρωπο.

* Επειδή κάποιος άλλος ίσως να το άφηνε να περάσει έτσι, αλλά οχι εσύ, διευκρινίζω οτι δεν το χρησιμοποίησα ως επιχείρημα!

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.

Edited by - Osmosis on 16/06/2013 22:20:17

16/06/2013, 22:13:39
quote:
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Το αρχείο της ΕΡΤ είναι όντως πολύτιμο.
Και μετά από το "μαύρο" δεν θα ξέρει κανείς τι θα αφαιρεθεί και τι θα απομείνει.

Τόσο πολύτιμο που πάνε και το παρκάρουν σε logistics εταιρείες, οι οποίες με την σειρά τους καίνε τις εγκαταστάσεις τους γιατί παραπαίουν...

Για ψάξε το λίγο να δεις τι γίνεται με το αρχείο της ΕΡΤ στην Β.Ελλάδα και τι υλικό έχει καταστραφεί....

16/06/2013, 22:18:25
Kerry,

Άσε για λίγο τι γίνεται με την τύχη του αρχείου.
Η δική σου γνώμη είναι ότι είναι αξιόλογο ή όχι;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

NotirkΜέλος
16/06/2013, 22:20:28
quote:

quote:
η βάση όμως (ο Λαός) ακόμα και με το πρόσφατο γεγονός της ΕΡΤ, δείχνει να μην διεγείρετε.

Μήπως επειδή ο Λαός τελικά συμφωνεί με το κλείσιμο της αμαρτωλής ΕΡΤ και αναμένει και συνέχεια με τις επόμενες αμαρτωλές ΔΕΚΟ ???
-----------------------------------------------------------------
Μήπως τελικά ο λαός εχει αποστασιοποιηθεί από τα τεκτενόμενα και τηρεί στάση ενεργού αναμονής;Μήπως τους την έχει στημένη στη γωνία; Μήπως έχουμε υποτιμήσει τον Έλληνα; Λέω ...μήπως.

16/06/2013, 22:24:41
quote:
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Άσε για λίγο τι γίνεται με την τύχη του αρχείου.

Τι θα πει "άσε για λίγο τι γίνεται με την τύχη του αρχείου"...
Δεν θα λάβουμε υπόψιν ποιοί διαχειρίζονται αυτό το αρχείο και πως ???

Ναι λοιπόν, είναι αξιόλογο τα αρχείο και εύχομαι να του δωθεί η ευκαιρία να τύχει καλύτερης διαχείρισης από αυτή που "απολάμβανε" όλο αυτό το διάστημα...

16/06/2013, 22:25:26
quote:

Ορίστε, εγώ φταίω, τι να του πεις, οτι και ένα αρχείο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων είναι πάντα αξιόλογο για αυτούς που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν;
Μόνο εμένα μου φαίνεται δήθεν;
Δεν έχει σημασία η διαφύλαξη ενός αρχείου;
Ήμαρτον!

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
16/06/2013, 22:43:55
Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να κάνουν σαφές σε ποιον συζητητή απαντούν και τίνος τα κείμενα παραθέτουν, ειδικά εάν οι απαντήσεις τους αφορούν μηνύματα προ του αμέσως προηγούμενου. Θα πρέπει ο καθένας, ενεργός συμμετέχων ή αναγνώστης, σε οποιονδήποτε χρόνο, να μπορεί να παρακολουθήσει τη ροή της συζήτησης με πλήρη σαφήνεια αποδίδοντας τους λόγους και τις σκέψεις εκεί ακριβώς που ανήκουν!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

16/06/2013, 22:49:26
Kerry,
quote:
Δεν θα λάβουμε υπόψιν ποιοί διαχειρίζονται αυτό το αρχείο και πως ???

Για ένα αρχείο που δεχόμαστε ότι είναι αξιόλογο,έχει φυσικά νόημα να δούμε ποια θα είναι η τύχη του,και ποιοι θα το διαχειρίζονται.
Απλά ήθελα να έχουμε σημείο αναφοράς,περί της αξίας του αρχείου.
Παρακάτω λοιπόν.

Πιστεύεις ότι αυτοί που διαχειρίζονται σήμερα την τύχη των όποιων δημοσίων συμφερόντων,είναι κατάλληλοι και υπερασπίζονται όντως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού;

Διότι αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι κάνουν εκκαθάριση πτωχευμένης εταιρίας με συνοπτικές διαδικασίες.

Και αν για μια εταιρία είναι σκληρό,είναι τουλάχιστον δίκαιο.

Για ένα κράτος όμως είναι απαράδεκτο.
(ελπίζω να μη διαφωνείς επ'αυτού,διότι σε διαφορετική περίπτωση ανοίγει μεγάλη κουβέντα..)

quote:
εύχομαι να του δωθεί η ευκαιρία να τύχει καλύτερης διαχείρισης από αυτή που "απολάμβανε" όλο αυτό το διάστημα

Κι εγώ το εύχομαι.
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ το περιμένεις ως πιθανό,ενώ εγώ φοβάμαι για το αντίθετο.

Ο βαθμός της εμπιστοσύνης σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στη χώρα μας κάνει να αντιδικούμε.

Εσύ συγκρίνεις την πασοκική κατάσταση με τα κακά που επέφερε(κανένα σημείο διαφωνίας εδώ),με την σημερινή κυβέρνηση,θεωρώντας ότι είναι καλύτερη.(αν δρούσε μόνη της,πολύ πιθανό).
Αυτό που σου τονίζω εγώ είναι ότι ΔΕΝ είναι ελληνική η σημερινή διακυβέρνηση.Άρα δεν τίθεται σύγκριση...
Το μόνο που τίθεται είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας.

-----------

Όσμοσις,
Ξύδι.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

ΚostakourtasΜέλος
16/06/2013, 22:52:50
quote:
Osmosis

(ας αφήσουμε το άκομψο του τρόπου που έγινε οτι έγινε, ακόμη και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τα λένε, τώρα πια για την κατασπατάληση με τους "ειδικούς συμβούλους" και τις εξωτερικές παραγωγές)

κ για να εχουμε καλο ερωτημα...για δεκαετιες ποιος προσλαμβανει διοριζει "ειδικους συμβουλους" κ ποιος δινει εντολες να εκταμιευονται χρηματικα κονδυλια για εξωτερικες παραγωγες???...μηπως ο καμεραμαν, ο ηχοληπτης, ο φλορ μανατζερ, ο εκφωνητης των ειδησεων, ο σπηκερ του τσαμπιονς λιγκ, ο γειτονας ο βαγγελης, η γιαγια μου η βασιλω???

Ποιός ήρθε?

Edited by - Κostakourtas on 16/06/2013 22:53:41

Edited by - Κostakourtas on 16/06/2013 23:02:01

16/06/2013, 23:14:17
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

quote:
Για ένα αρχείο που δεχόμαστε ότι είναι αξιόλογο,έχει φυσικά νόημα να δούμε ποια θα είναι η τύχη του,και ποιοι θα το διαχειρίζονται.

Συνεπώς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το αποτέλεσμα που θα προκύψει με την ίδρυση του νέου οργανισμού και μετά να κρίνουμε.

quote:
Πιστεύεις ότι αυτοί που διαχειρίζονται σήμερα την τύχη των όποιων δημοσίων συμφερόντων,είναι κατάλληλοι και υπερασπίζονται όντως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού;

Το ερώτημα είναι κατά πόσο το Δημόσιο συμφέρον συμβαδίζει με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα εδώ...

quote:
Για ένα κράτος όμως είναι απαράδεκτο.

Ήταν κράτος αυτό που είχαμε ????????????

quote:
Εσύ συγκρίνεις την πασοκική κατάσταση με τα κακά που επέφερε(κανένα σημείο διαφωνίας εδώ),με την σημερινή κυβέρνηση,θεωρώντας ότι είναι καλύτερη.(αν δρούσε μόνη της,πολύ πιθανό).
Αυτό που σου τονίζω εγώ είναι ότι ΔΕΝ είναι ελληνική η σημερινή διακυβέρνηση. Άρα δεν τίθεται σύγκριση...
Το μόνο που τίθεται είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας.

Το κακό που έφερε αυτή η αλητοσυμμορία με τον πράσινο ήλιο, μόνο με το κακό που έφερε ο οθωμανικός ζυγός μπορεί να συγκριθεί.

Τώρα, αν είναι Ελληνική η σημερινή διακυβέρνηση λίγο με απασχολεί. Τόσα χρόνια αναφωνούσαμε να έρθουν οι Γερμανοί να μας κάνουν κράτος ή όχι ??? Θυμηθείτε λίγο τι αναφωνούσατε κάθε φορά που βλέπαμε μία από τα ίδια ????

Θα ξεφύγει η κουβέντα όμως αν πιάσουμε αυτό το θέμα.
Διαβάστε αυτό : http://www.katohika.gr/2013/06/metrame-meres-os-kratos.html

Είναι άραγε κακιά μια τέτοια εξέλιξη ???
Ίσως αξίζει να το αναπτύξουμε σε ένα ξεχωριστό θέμα αυτό...