ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τελούσαν ανθρωποθυσίες οι αρχαίοι Έλληνες, κατά την ιστορική περίοδο;(πρόσφατη αναγνώριση 12θεϊσμού) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
mimosaΜέλος
17/07/2010, 02:17:47
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
η περιπτωση ενας πολιτισμος να μην εχει φαρμακοβιομηχανιες αλλα να εχει μια υψηλη επιστημη θεραπειας των νοσων χρησιμοποιοντας εκχυλισματα βοτανων και βελονισμο υψηλου επιπεδου;

Και αυτό από που προκύπτει; Από το γεγονός ότι γύριζαν τον κόσμο και έβαζαν τον ένα βράχο πάνω στον άλλο; Για απόδειξε ότι ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό που λες και μετά το συζητάμε...

σεναριο κανω, ενας πολιτισμος που συχαινεται το μπετο και το ατσαλι οπως συχαινομαι κι εγω θα συχαινεται επισης τα χημικα φαρμακα οπως τα συχαινομαι κι εγω (κι απο τα οποια κοντεψα καποτε να πεθανω), κατ'αναγκη λοιπον θα σκεφτεται οικολογικα και η ιατρικη του θα αφορα εκχυλισματα βοτανων και βελονισμο..

quote:

Χμ, η ιατρική σήμερα στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος στην τεχνολογία. Μηχανές, μηχανήματα, υπολογιστές, φωτάκια.
Μπορούμε να στηριχθούμε για πάντα;
Σήμερα είναι, αύριο πεθαίνει το τελευταίο ηλεκτρόνιο (λέμε τώρα) και πάει.

Αν και γνώμη μου είναι ότι ένας εξελιγμένος πολιτισμός δεν αρρωσταίνει.
Οι άνθρωποι σίγουρα θα φροντίζουν από τη γέννηση κι όλας για την πρόληψη των ασθενειών. Α-σθένος.
Απλά δεν θα χάνουν το σθένος τους.
Σωστή διατροφή, σωστή αναπνοή, ενυδάτωση, βότανα, σωματική άσκηση. Να συμπληρώσω, και την ψυχική ηρεμία.
Οι τραυματισμοί είναι σπάνιοι (τυχαίοι) γιατί ένας εξελιγμένος πολιτισμός δεν πλακώνεται στα μπουνίδια,
δεν πολεμάει, δεν κάνει βλακείες που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα.
Οι ήπιες ασθένειες λόγω γήρατος σίγουρα θα είναι αναμενόμενες και καλοδεχούμενες.

Edited by - mimosa on 17/07/2010 02:23:19

Edited by - mimosa on 17/07/2010 02:37:20