ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο1 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/06/2005, 17:21:52
quote:
για παραδειχμα,αν το καπνισμα ηταν κατι εντελως λογικο και κανεις δεν εφερνε αντιρησεις ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα το εκοβαν.κυριως οι νεοι ενδιαφερονται στο να διαφερουν απο τους υπολοιπους.το αστειο ειναι οτι σημερα αυτος που δεν καπνιζει ειναι αυτος που διαφερει.

Θέλω να είσαστε ``γάτοι`` γάτοι με νύχια.. να μην σας εξουσιάζουν τα πάθη και συνεπώς οι εθισμοί..
Ο καπνός είναι εθισμός.. και σε αυτό εχουν επενδύσει οι μεγάλες εταιρίες καπνού.. αν θέλει κάποιος να ξεχωρίζει ή να μην ξεχωρίζει ας κρατά ενα τσιγάρο αναμμένο

Deghar AdharkΜέλος
04/06/2005, 11:57:07
quote:
αν θέλει κάποιος να ξεχωρίζει ή να μην ξεχωρίζει ας κρατά ενα τσιγάρο αναμμένο

να σκεφτεις οτι το εχω δει και αυτο.ξερω παιδι που ειχε ασθμα και φυσικα δεν μπορουσε να καπνισει.
κραταγε το τσιγαρο αναμενο ετσι ωστε να τον βλεπουν οι αλλοι.ετσι ομως νομιζω οτι καποιος κοροιδευει τον εαυτο του.η καπνιζει η δεν καπνιζει.

04/06/2005, 12:31:44
πολυ σωστο αυτο που ειπες φιλε deghar [αφου το θες εις την βαραβαρικην, no problem] οτι το κανουμε επειδη δινει την αισθηση του απαγορευμενου.
αναρωτιεμαι δε αν το ιδιο συμβαινει και στους χρηστες ναρκωτικων [τσαντηστικα γιατι εδωσα ενα ευρω χθες σε ενα που ηταν απολυτα "φτιαγμενος", αλλα ειναι κι αυτο μια αρρωστια]
παντως οσο για τη μαγκια, πιστευω πως η μαγκια ειναι να διαφερεις, αρα στην προκειμενη περιπτωση, να μην καπνιζεις, η, οπως το εθεσε και ο allzzaro να κανεις τρια τη μερα...

αναρωτιεμαι ομως αν, οσοι καπνιζουν, θελουν πραγματικα να το κοψουν, η αν και καταλαβαινουν οτι κανουν βλακεια, το λενε απλως για να δειξουν υπερανω [βαζω και τον εαυτο μου μεσα].
αλλωστε τωρα η μοδα ειναι να το αρχισεις και να λες συνεχεια "προσπαθω να το μειωσω-κοψω....
μια σκεψη απλως...

Deghar AdharkΜέλος
04/06/2005, 15:52:31
αγαπητε crucifire

πραγματι ειναι η μοδα στην εποχη μας να λεει καποιος συνεχως"θα το κοψω" η "θα το ελατωσσω"
και παιρνουν και το υφος του μεγαλου και εμπειρου καπνιστη.δυστυχως στα οσα λεω βαζω και τον ευατο μου μεσα μιας και εγω ειμαι καπνιστης.νομιζω ομως οτι παιζει ρολο και το οικογενειακο περιβαλλον.αν καποιος μεγαλωσει σε μια οικογενεια που δεν ειναι κανεις καπνιστης,και ολοι πιστευουν την υγιηνη ζωη,τοτε πολυ πιθανον να μην γινει ποτε.το αντιθετο ομως διμιουργει μια συνηθεια του παιδιου,να βλεπει τους γονεις του να καπνιζουν ανετα,και ετσι παρασυρεται θεωροντας το οχι και τοσο σοβαρο.

06/06/2005, 13:47:01
μπα δυστυχως δεν ισχυει παντα.
ξερω και παιδια που καπνιζουν,, και οι γονεις τους οχι, η τουλαχιστον οχι πολυ.
αναρωτιεμαι τι σκεφτονται οι γονεις οταν βλεπουν τα παιδια τους να καπνιζουν, και κυριως οταν καπνιζουν κι αυτοι..
εσεις εχετε παιδια;που να καπνιζουν....

Deghar AdharkΜέλος
06/06/2005, 18:50:14
εγω ποτε δεν θα ξεχασω οτι οταν ημουν πιο μικρος,διαμαρτυρομουν συνεχως στους γονεις μου οτι με ενοχλει ο καπνος ενω τωρα καπνιζω ι ιδιος

giorgospΝέο Μέλος
07/06/2005, 00:46:47
kalispera apo enan neo stin parea! xairomai pou iparxei kai enas topos gia sizitiseis aytou tou eidous. pros to paron den exo kapoia sigekrimeni aporia,tha brethoun omos arketes mias kai asxoloumai kapos me to thema tis ygeias
Deghar AdharkΜέλος
07/06/2005, 16:25:41
καλως ηρθες στο esoterica αν κι εγω νεο μελο ειμαι,στα θεματα υγειας ρωτα οτι θες και να εισαι σιγουρος οτι ο doctor allzzaro θα σου λυσει ολες τις αποριες,εμενα με τις απντησεις του στο θεμα του κπνισματος με βοηθησε πολυ.

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

07/06/2005, 22:07:09
welcome!
μια παρακληση μονο, αν μπορεις να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες, για να ειναι πιο ευαναγνωστα τα μυνηματα σου.

giorgospΝέο Μέλος
07/06/2005, 23:45:49
καλησπέρα.. doctor θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για την χορτοφαγία και την σχέση τον προβλημάτων υγείας με την ψυχολογία