ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τόποι Δύναμης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τόποι Δύναμης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Konstantinos8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
KonstantinosΜέλος
02/07/2003, 20:01:10
Διαβάζοντας το βιβλίο Μυστική Ελλάδα των εκδόσεων αρχέτυπο ήρθε στο μυαλό μου η Δήλος η Ιερή Νήσος και τα όσα περιέργα λέγονται γι' αυτη.
Έτσι λοιπόν σε μια συζήτηση που έκανα με την θεία μου η οποία επισκεύτικε το νησί άκουσα κάποια πραγματα από τα οποία έμεινα άφωνος.
Αρχικά μου διηγήθηκε ότι με το που πάτησε το πόδι της στο νησί ένιωσε να χάνει ολή τησ την ενέργεια. Επείσης μου είπε οτί γνωρίζε πράγματα που κανονικά δεν θά έπρεπε αφου πρώτη φορα επισκεπτόταν το νησί και δεν είχε διαβάσει τίποτα γι αυτό. Παρόλα αυτα γνώριζε που βρίσκεται το κάθε τι... ακόμη και το ποιές πέτρες δεν ήταν σταθερές. Τις φάνηκε επίσης ότι γυρνούσε στο νησί πάνω από δέκα ώρες ενώ στην πραγματικότητα το γύρισε σε μόλις 30 λεπτά.
Επιπλέον στην συζήτηση μας αναφέρθηκε σε ένα μέρος (ένα βουνό) κάπου στο νομό Καρδίτσας ο οποίος τις έδινε δύναμη. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών διηγούνται για φωνές που άκουγαν οταν επισκεπτόντουσαν το συγκεκριμένο μέρος. Λέγαν πως είναι νεράιδες.
Οι αναφορές σ αυτό το μερός είναι ελάχιστες... Μια μικρη αναφόρα κάνει ο κ. Π. Γιαννουλάκης στο βιβλίο του Κουφια Γή. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το συγκεκριμενο μέρος η με αλλά μέρη με παρόμοια φαινόμενα καλό θα ήταν να μου δώσει πληροφορίες.

Κωνσταντίνος Αναζητητής της αλήθειας

02/07/2003, 20:35:18
Φίλε Κωνσταντίνε είχα την ατυχία να φτάσω στη Δήλο γύρω στις 1.30 το μεσημέρι(Ιούνιο μήνα) και ακουσον άκουσον το μουσείο έκλεινε εκείνη την ώρα και οι τουρίστες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν με τα καϊκάκια της γραμμής.

Πείτε μου εσείς που αλλού έχετε δει αρχαιολογικό χώρο να κλείνει τόσο νωρίς (εγώ ξέρω ότι κλείνουν με τη δύση του ηλίου...)

Ημουν τυχερή πρώτον γιατί είχα φτάσει εκεί με το σκάφος ενός φίλου και δεύτερον γιατί ο φίλος αυτός είχε κάποιο φύλακα γνωστό που μας άφησε να δούμε το νησί (όχι όμως και το μουσείο) αφού είχαν φύγει οι τουρίστες και ήταν απόλυτα άδειο. Η πρώτη μου εντύπωση σε αυτή την πριβέ ξενάγηση ήταν ότι το νησί ξεχύλιζε από μια περίεργη ενέργεια (δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και τόπος θεραπείας στα αρχαία χρόνια).
Πιστέψτε με ποτέ δεν ήμουν αυτό που λέμε αλαφροϊσκιωτη ή ευαίσθητη σε πράγματα έξω από τις αισθήσεις μας αλλά αυτό το ένιωσα πολύ έντονα.

Ακούγεται ότι είναι το πιο ηλιόλουστο μέρος στο κόσμο μαζί με την Πυραμίδα του Ηλιου στο Μεξικό (έχει δηλαδή την περισσότερη και εντονότερη ηλιοφάνεια). Οντως το νησί είχε μια εκθαμβωτική λάμψη που ίσως βέβαια να έχει να κάνει και με το πέτρωμά του. Η προσέγγιση του νησιού για μπάνιο απαγορεύεται και μη το τολμήσετε γιατί θα σας πάνε μέσα. Ο λόγος απλός: Tα απέναντι από αυτό νησάκια έχουν καταπληκτικές παραλίες και λογικό είναι να καταφεύγουν όλοι εκεί. Ετσι αν σας δουν εκεί θα πάει το μυαλό τους στο κακό...

Βέβαια αν έχεις φίλο το κατάλληλο άτομο τότε μπορείς να απολαύσεις το μπανάκι σου σε μια καταπληκτική μικρή παραλία στο πίσω μέρος του νησιού με κατάλευκη άμμο... Ε στην Ελλάδα βρισκόμαστε

Tέτοια ενέργεια και δέος έχω αισθανθεί μόνο στους Δελφούς (ούτε η Ακρόπολη με κάνει να αισθάνομαι έτσι)

"Τάδε έφη Avallon"
KonstantinosΜέλος
04/07/2003, 00:03:03
Όσα πιο πολλά ακούω για κάποια μέρη τόσο ποιό πολύ θέλω να τα επισκευτώ. Αρχικά μιας και είναι καλοκαίρι και υπάρχει ελέυθεροσ χρόνος θα επισκευτώ τον τοπό δύναμης αφού είμαι μόλις 20χμ από εκεί.
Κάποια στιγμή θέλω να επισκευτώ και τους Δελφούς που διστυχώς δεν κατάφερα να επισκευτώ μέχρι τώρα... άλλαζα βλέπετε σχολεία και οι άλλοι που είχαν επισκευτει τους Δελφούς δεν είχαν δίαθεση να ξανα πάνε
φταίει λιγό και εντύπωση που περνάει η επίσημη πολιτεία στα παιδία γι αυτούς τους Ιερούς τόπους. Τέλος πάντων... Όταν επισκευτώ τον τόπο δύναμης που ανέφερα προηγουμένος θα σας γράψω εντυπώσεις. Παρακαλώ όποιος είχε δίαφορες εμπειρίες σε τόπους δύναμης να μου δώσει πληροφορίες.

Edited by - Konstantinos on 04/07/2003 00:05:20

satyrosΜέλος
06/07/2003, 00:28:59
Υπαρχει στην Μεσσηνια εναχωριο που λεγεται Βεργα, κοντα στην Καλαματα, οπου λεγεται οτι υπαρχει ενας τοπος δυναμης. Απο γνωστους ειχα ακουσει οτι σ αυτο το μερος ειχαν πριν απο μερικα χρονια παγκοσμιο συνεδριο καμπινγκ σατανιστες, ενω απο αλλα ατομα εχω ακουσει οτι υπαρχει εκει η λεγομενη "Πυραμιδα" που ειναι ενα συγχρονο κτισμα σε σχημα πυραμιδας, το οποιο οπως λεγεται λειτουργει σαν ναος του σατανα. Ξερει κανεις κατι παραπανω;

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

terpandrosΜέλος
10/07/2003, 05:27:43
Eixa paei sthn Dhlo otan eimoun 14-15 xronwn (twra eimai 21) kai me kurieuse ena deos kai auto pou mou xei meinei apo tin eposkepsh htan h omorfia tou nhsiou kai to toso entono fws tou.

10/07/2003, 06:48:14
KAΛΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ "Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"+Η "ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ" ΕΠΙΣΗΣ...

ΕΝΑΥΣΜΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΩ ...ΜΑΣ...

ΣΤΗ ΔΗΛΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΗ/ΟΧΙ/ΜΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ....
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΗΣΙ...ΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΟ ΩΣ.."ΚΕΝΤΡΟ"...

(ΧΜ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ +ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΔΩ ΕΣΩ...)

ΦΩΣ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/07/2003 07:14:38

LAMANIΝέο Μέλος
12/07/2003, 15:41:20
Τόπος δύναμης κι ενέργειας είναι το ιερό των Καβείρων στη Σαμοθράκη. Όταν πήγα εκεί ένοιωθα την ενεργεια να διαπερνάει το σώμα μου διαρκώς (μέχρι που φοβήθηκα ότι ήμουν άρρωστη). Επίσης είχα την αίσθηση ότι κάποιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει.
Επίσης είχα την τύχη να επισκεφθώ στο Γαλαξίδι το ίδρυμα "Fil d' Arriane". Η αίσθηση του χώρου δεν περιγράφεται!

12/07/2003, 15:48:09
χμμμ..στη Σαμοθρακη....
ολη η φυση συνομμωτει ωστε να συνειδητοποιησεις το αυτονοητο...μεγαλειο της!..
..πλησιαζει ο καιρος ...θα χαθω παλι εκει...

φως!