ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- E IDIOT ADMIN - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- E IDIOT ADMIN - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Katapeltis5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
KatapeltisΝέο Μέλος
15/03/2005, 15:34:10
Σου αφιερώνω κι' εσένα το τραγουδάκι του βλάκα, το ζητάει ο οργανισμός σου ρε παιδί μου! Δεν μπορείς να το αντέξεις όταν σου λείπει.

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197

Eγώ σου δίνω τον λόγο μου οτι όχι μόνον το μουσείο σας αλλά και όλο το site θα πήξει απο τέτοια και χειρότερα.

Και έπεται και συνέχεια μιας και είστε τόσο κοτούλες που ΟΧΙ διεύθυνση αλλά ούτε τηλ. επικοινωνίας ΔΕΝ τολμάτε να δώσετε.

Υπάρχουν κι' άλλα μονοπάτια όμμως.

Γιατί αν ήσουνα ΛΙΓΟ, όχι πολλύ, ΛΙΓΟ συζητήσιμος αυτό δεν θα γινόταν.
Αν ήξερες να φερθείς σωστά και να χειριστείς μια τόσο απλή κατάσταση, δεν θα φτάναμε ως εδώ.
Έκατσες όμως στην καρέκλα του Admin και μάγκεψες...

Και μιας και μας το παίζεις μάγκας του τύπου "Εγώ κάνω ό,τι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω" κάτσε να δεις που την δικιά σου την μαγκιά θα την πληρώσουν όλοι μαζί.

Κρίμα την θέση που σου έδωσαν.
ΑΧΡΗΣΤΕ

KatapeltisΝέο Μέλος
15/03/2005, 15:37:41
Άντε κρύψε τώρα κι' αυτό το μύνημα για να μην βλέπει ο κόσμος την κατάντια σου.

Ελεϊνέ

ΓΟΥΒ ΓΟΥΒ ΓΟΥΒ

15/03/2005, 16:00:22
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ TOPICS ΤΟΥ FORUM ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ esoterica.gr ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ.

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

KatapeltisΝέο Μέλος
15/03/2005, 16:05:44
A και που είσαι;

Πάω να πιω στον ήλιο κανένα καφεδάκι να γουστάρω και μόλις γυρίσω και θα έχεις διαγράψει και αυτό τον λογαριασμό, θα κάτσω να φτιάξω καμιά 200αριά νέους λογαριασμούς για να στα χώνω κι' εσύ σαν πανίβλακας να σβήνεις.

Αν και δεν έχω πολλά ακόμα να σου πω, ένα απ αυτά όμμως είναι για την ώρα αυτό:

Όταν πας να πάρεις τον μισθό σου, αν έχεις φιλότιμο ΡΕ, ΜΗΝ τα πάρεις, πες του αφεντικού σου να τα φάει πασατέμπο μιας και δεν αξίζεις να σε πληρώσει.
Ντρέπομαι και που στο λέω ΡΕ.
ΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ
ΜΙΑ

15/03/2005, 16:16:50
".-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-." > ""Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων..."

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------