- «Εξαιρείται η Ελλάς» - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Δεν *είχα* τίποτα μαζί σου, γι' αυτό και άλλαξα την αρχική διατύπωση
"πάλι λες αστήριχτες βλακείες" στο πιο ουδέτερο "έχεις κακή πληροφόρηση". Γενικά μου τη σπάει να ξεκινάει ολόκληρη
συζήτηση με λάθος δεδομένα, όπως "ΜΟΝΟ η Ελλάδα..." ή
"δεν υπάρχουν πουλιά στην Ακρόπολη...", δεν έχω τίποτα προσωπικό
με κανέναν, είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος είστε όλοι
καλά παιδιά :-)ΥΓ: Αν εννοούσες πράγματι 2-3 χώρες από ΕΕ τότε ΟΚ, εγώ
όμως νομίζω ότι είχες απλά πιστέψει τον Καρατζαφέρη που ψευδόμενος
ασύστολα προχθές ωρυόταν ότι "περνάει ο Αλβανός και κοροϊδεύει τον
Έλληνα".
Οκ, χαιρομαι που αρχιζουμε να καταλαμβαινουμε ο ενας τον αλλο.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
καλώς ήλθες!
Λίγο υπερβολικές βρήκα τις απόψεις της ιστοσελίδας. Τί λες κι εσύ;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Μα όχι !!!
Ίσα, ίσα την βρίσκω πολύ προσγειωμένη. Λίγα πράγματα και καλά, ξεκινώντας από την ορθογραφία. Γιατί να έχουμε τόσα ρήματα στην "παθητική φωνή"; Ας τα κάνουμε σιγά, σιγά όλα "ενεργητική φωνή" για να καταλαβαινόμαστε ρε αδερφέ μου !!!
Επίσης γιατί τόσα ουσιαστικά στον πληθυντικό; Ενικό ρε, αδερφάκι μου... να καταλαβαινόμαστε, επιτέλους
Παραδείγματα;;; Μπόλικα ...
quote:
Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες η πρώτη νοήμων άνθρωποι που κατοίκησαν τον πλανήτη...(...)
Για αυτό όλοι οι πορφυρή Έλληνες
(...)
πως δεν είναι κάποιοι επώνυμη όπως ακούγεται και λέγετε...
(...)
και λέγετε από ορισμένα εργαλεία τον σκοταδιστών πια είναι αυτά τα εργαλεία είναι (συγγραφείς, μέσα μαζικής ενημέρωσης, δάσκαλοι, καθηγητές, επιστήμονες) και ξεχωρίζουν πως είναι εργαλεία τους από την δύναμη που τους δίνουν να γράφουν και να λένε φυσικά αυτά που θέλουν εκείνη.
(...)
Ένας Έψιλον δεν είναι ούτε δημοφιλής ούτε κάποιος μασόνος πλούσιος η εφοπλιστής τούρκο γεννημένος η κάποιος συγγραφείς σοφιστικέ
(...)
να ξεχωρίσει αν και είναι συνέχεια δίπλα του προσπαθώντας πάντα να τον πρόφυλλααπό τους σκοταδιστές.
(...)
Πορφυρή χάρτες
Και προσέξτε όπως λέει το αρχικό scrolling μήνυμα, μην την επισκεφτείτε την σελίδα εάν δεν έχετε γόνος Ελληνικό...
Καλή σελίδα... Αν την γράφανε κι Έλληνες ακόμα καλύτερα...![]()
![]()
![]()

quote:
Και προσέξτε όπως λέει το αρχικό scrolling μήνυμα, μην την επισκεφτείτε την σελίδα εάν δεν έχετε γόνος Ελληνικό...
"Πώς εισέρχεσαι Κύριος;;; thoth είπες;;; Τώρα θα δεις τί θα δουν τα ματάκια σου και θα χάσεις το φως σου!" σκέφτηκαν κι έκανα βουντού στην ιστοσελίδα να βγάζει ανορθογραφίες στους αμύητους και να μην καταλαβαίνουν τον κώδικα επικοινωνίας... ![]()
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Μπορούμε πάντως να ελπίζουμε στο νομοτελειακό νόμο ότι μετά την ακμή έρχεται η παρακμή και η τωρινή αυτοκρατορία αποκλείεται να αποτελέσει εξαίρεση.Ο χρόνος είναι ο μόνος δικαστής.
Isws einai ligo ypervolika. Apla enhmerwtika sas thn eipa,
παραθέτω τη διεύθυνση http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=1937_syne040115.txt
Υ.Γ. Εμείς απλά είμαστε κοινωνοί της εποχής της πληροφόρησης και δεν χρειαζόμαστε «ΑΚΡΕΣ»
στο Υπ. Εξωτερικών (όπως ανέφερε κάποιος φίλος )
« Κι όμως … γυρίζει »

Edited by - Zadok on 19/01/2004 02:40:21