ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κίνημα μαζικής αποχαύνωσης.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κίνημα μαζικής αποχαύνωσης.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DAGON26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/06/2005, 10:04:45
"Μυστικές Γνώσεις"
Όλοι θέλουμε να ξέρουμε κάτι που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, αυτούς τους άσχετους, αυτούς τους πεζούς, που δεν ψάχνουν την βαθύτερη αλήθεια, που δεν θα φωτιστούν ποτέ.
Μεγαλύτερη φώτιση έχει η πεθερά μου που είναι 80 χρονών και παθαίνει κάτι όταν δεν βλέπει "Λάμψη" και "Καλημέρα Ζωή" παρά κάτι τάχαμου δήθεν αναζητητές της Αιώνιας Αλήθειας.

Η πλάκα βέβαια είναι ότι λες "αυτό υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει ας το ψάξω" έρχονται όμως οι "μύστες"και καλά και λένε "τι λες βρε άσχετε, εγώ το βίωσα, εσύ θα μου πεις" και εσύ απαντάς "εντάξει βρε παιδιά μη βαράτε να το συζητήσουμε", σιγή ιχθύος από την άλλη πλευρά.

Λες "αυτό μου φαίνεται τραβηγμένο,για δώσε μας στοιχεία να δούμε τι παίζει" ξαναέρχονται οι γνωστοί "μύστες" και λένε "στοιχεία? τι τα θες εδώ ερευνούμε το παράξενο το μεταφυσικό, όλα υπάρχουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και εσύ μένεις κάγκελο γιατί εκτός των γνωστών αναφερομένων βλέπεις ότι μαζεύονται γύρω από το συγκεκριμένο παραφυσικό ορδές από επίδοξους "μύστες" που θέλουν να λάβουν και αυτοί την φώτιση.

Και εσύ ο κακομοίρης που όλοι σε λυπούνται που δεν καταλαβαίνεις αυτές τις "μυστικές γνώσεις" μένεις να κοιτάς και να σκέφτεσαι μωρέ μήπως όλοι αυτοί έχουν δίκιο και εγώ άδικο?

Ευτυχώς όμως συνέρχεσαι γρήγορα, ρίχνεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου έτσι για να καθαριστείς από την πολλή "Αλήθεια" παίρνεις το κινητό σου και πας στα μπουζούκια να δεις τον Περικλή να λέει ότι μπορεί να είναι στόκος αλλά ακρυλικός.

Ω! ναι Θεέ μου δώσε μου κι άλλη αποχαύνωση δεν την αντέχω τόση "Μυστική Γνώση" μου βαραίνει το στομάχι, αποσυντονίζει το μυαλό μου.

Άντε στο καλό μου φαίνεται ότι σήμερα δεν είναι η μέρα μου, μήπως πλησιάζει πανσέληνος?

Βρε DAGON sorry εάν έγραψα ακαταλαβίστικα μου φαίνεται με χτύπησε η ζέστη.

oneiric1Μέλος
23/06/2005, 10:37:01
Φίλοι μου καλημέρα σας.

Νομίζω ότι το έδαφος για αυτά προετοιμάστηκε από συγκεκριμένα περιοδικά.[i/]

Χμ... νομίζω ότι θα διαφωνήσω σε αυτό. Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά τα περιοδικά εμφανίστηκαν αφού κατάλαβαν ότι υπάρχει «ψωμί» και πουλάει το συγκεκριμένο θέμα. Εκεί που ας πούμε υπήρχε ένα περιοδικό με θέμα το μεταφυσικό, ξαφνικά άρχισα να βλέπω στα περίπτερα τουλάχιστον 3-4.

Η βλακεία κινείται με την μορφή κύματος και παρασέρνει κάμποσους στο πέρασμά της. Αν ψάξει κανείς να βρει μία στατιστική (αν υπάρχει), έναν αριθμό αυτών που μπλέκουν με αιρέσεις, οργανώσεις, "αδερφότητες" που τους ρουφάνε στην κυριολεξία το αίμα με αντάλλαγμα "μυστικές" γνώσεις είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγεί. Από την "αδερφότητα της Ερμαφρόδιτης Πασχαλίτσας" μέχρι τις γνωστές αδερφότητες/οργανώσεις που διαφημίζονται όλοι κάνουν την ίδια δουλειά. Μαζέυουν πιστούς..Κι εδώ είναι το τραγικό της υπόθεσης. Γιατί κάποιοι αφελείς στηρίζουν τις ελπίδες τους και...όχι μόνο σε ανύπαρκτα πράγματα.

Αυτό το σκέφτομαι πολλές φορές και ‘γω. Από τα άτομα που βλέπουμε ν’ απαρνιούνται τις οικογένειές τους μέχρι τους δύστυχους (πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω...) που αυτοκτονούν για χάρη κάποιων. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό? Πως καταφέρνουν να τους προσηλυτίσουν οι διάφοροι επιτήδειοι. Φταίει η έλλειψη γνώσεών τους, φταίει ο «αδύναμος» χαρακτήρας τους.... τι ακριβώς?

[i]Προσωπικά λοιπόν πιστεύω ότι οι συλλογισμοί που δεν ακολουθούν μία συγκεκριμένη λογική πορεία, και που να πλαισιώνονται από τα κατάλληλα τεκμήρια, αλλά βασίζονται μόνο στην υποκειμενικότητα ("εγώ είδα ένα όραμα, μου πε ένας ότι...κλπκλπ) δεν αξίζουν περαιτέρω διερεύνηση.

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα ήθελα όμως να επισημάνω και τις κάποιες (έστω και λίγες περιπτώσεις) που μπορεί να είναι αληθινές (άρα και να αξίζουν την προσοχή μας) που όμως χάνονται στον κυκεώνα της παρα-φιλολογίας και της αρλούμπας (μου το είπε ο τάδε, το άκουσα από τον θείο μου κλπ.).

Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

24/06/2005, 14:48:10
Απόλυτο δίκιο έχεις Ειρήνη, αυτό είναι το λυπηρό βομβαρδισμένοι από αρλούμπες έχουμε αρχίσει να αμφισβητούμε και τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχουν βάση.
Αν και τα άτομα που λένε την αλήθεια γενικώς φαίνονται και λένε με την μία αυτό που θέλουν να πουν και συζητάνε και λένε και το πιό βασικό "δεν ξέρω τι να πιστέψω, εσείς τι λέτε?"
22/02/2005, 10:05:04
Στο παρόν topic θα αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει ορισμένους χρήστες το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά στο direct linking φωτογραφιών στο forum του Esoterica.
Όπως έχει γίνει αντιληπτό ορισμένες φορές δημιουργούνται κάποια προβλήματα στα θέματα τα οποία περιέχουν direct links σε φωτογραφίες από άλλα sites στο Internet.
Με τον όρο direct link εννοούμε την απευθείας υπερ-σύνδεση αρχείων (κυρίως φωτογραφιών και flash αρχείων) σε μία website από μία άλλη. Δηλαδή όταν στο μήνυμά μας γράφουμε «[‘img]http://www.domain_name.gr/test.jpg[‘/img]» συνδεόμαστε με τον server του domain_name και χρησιμοποιούμε τους πόρους του για να εμφανίσουμε στο website μας τη φωτογραφία test.jpg.
Τις περισσότερες φορές (κυρίως σε websites με archives φωτογραφιών) το direct linking απαγορεύεται κυρίως γιατί μειώνει το διατιθέμενο bandwidth και έτσι επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (quality of service) από το website από το οποίο γίνεται το direct linking. Γι’ αυτό το λόγο και τις περισσότερες φορές τίθενται κάποια όρια είτε χρονικά (time limit) ή είτε ποσοτικά (αριθμός hits per site) όπου εάν ξεπεραστούν δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο direct linked αρχείο.
Στα περισσότερα sites, στις σελίδες faq’s ή disclaimer, γίνεται αναφορά στην πολιτική τους σε σχέση με το direct linking.

Φιλικά
--Je^3--

22/02/2005, 19:49:19
quote:

direct linking φωτογραφιών

Υπάρχει εναλλακτική λύση ?

Μπορεί να γίνει upload κατευθείαν στο esoterica ?

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

22/02/2005, 20:43:15
Αγαπητέ Vril
Λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη έκδοση και τα εγκατεστημένα modifications του Snitz (η επωνυμία της εφαρμογής διαχείρισης forum του Esoterica) δεν είναι δυνατό το uploading φωτογραφιών ή αρχείων απ' ευθείας από τους χρήστες. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει κάποιο modification μέσω του οποίου να είναι δυνατή αυτή η λειτουργία. Πρέπει να υπάρχει.
Υπενθυμίζω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναβάθμισης της εφαρμογής ή καλύτερα του περιβάλλοντος διαχείρισης του forum, οπότε ένα τέτοιο σενάριο θα εξεταστεί. Και γράφω ότι θα εξεταστεί γιατί θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποιες παράμετροι που αφορούν στο μέγεθος και τύπο των uploaded αρχείων από τους χρήστες.

Φιλικά
--Je^3--