ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προφητεία από το τραχώνι της λεμεσσού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Προφητεία από το τραχώνι της λεμεσσού - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dark_Dominion31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Dark_DominionΝέο Μέλος
07/12/2004, 03:04:05
περιμένω λίγη βοήθεια, πολύ περιεργο θέμα

Nothing's what it seems...

everyflowΝέο Μέλος
07/12/2004, 18:58:11
Αυτά που λέει κάθε βράδυ-και γενικώς από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα κανάλια που εμφανίζεται- ο εθνοσωτήρας Λιακόπουλος δεν έφτασαν στα αυτιά σου ακόμη φίλε μου; Πηγές μου από το περιβάλλον του Μαξίμου λένε ότι ο Καραμανλής όταν δεν αδειάζει ταψιά από κοψίδια ασχολείται ενδελεχώς με τις προφητείες και το "Ξανθόν γένος" του οποίου τον ηγήτορα θα επισκεφθεί...

Ónen i-Estel Edain.Ú-chebin Estel anim...

junk95Μέλος
07/12/2004, 19:06:04
Απ' ό,τι έχω καταλάβει τη βρίζουμε την Εκκλησία της Ελλάδας, αλλά τελικά είναι μια χαρούλα σε σχέση με τα άτομα που κυκλοφορούν στο Άγιον Όρος, στην Κύπρο και γενικά σε μοναστήρια που έχουν μείνει στο 800μ.Χ.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

astral-projectΜέλος
07/12/2004, 20:09:11
δεν κανετε και μια περιληψη για μας τους αδαεις επι ποιου θεματος ειναι η προφητεια?

------------------------

YiannakasΜέλος
07/12/2004, 22:43:47
υποτίθεται σε ένα σπίτι στην κύπρο εμφανίζονταν σχέδια στους τοίχους που προβλέπουν την εξάπλωση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας

LoucasΜέλος
08/12/2004, 21:04:23
Που γινονται ολα αυτα????

Εγώ γιατί δεν άκουσα τίποτα.??

Δώστε περισσότερες πληροφορίες για να το ψάξω το θέμα.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

08/12/2004, 22:20:30
Λουκά, ο Άγιος της Λεμεσού τα ξέρει όλα.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

LoucasΜέλος
09/12/2004, 20:59:53
Ως γεγονός Ζadok ο άγιος Λεμεσου ξέρει πολλά
Όμως προς το παρόν απο την μέρα που μπήκε εκει προσπαθεί να μάθει που παν τα τεσσερα του.Αν το μάθει ποτέ ίσως καθησει να μάθει και τίποτα άλλο.

Τώρα ακομα εξακολουθώ να μην καταλαμβαίνω τη θέλει το θέμα να συζητηθεί.
Η μήπως έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια????

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

10/12/2004, 00:24:13
quote:

Ως γεγονός Ζadok ο άγιος Λεμεσου ξέρει πολλά

Απίστευτος! (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Δε θυμάμαι να σου πω λεπτομέρειες δυστυχώς. Ελπίζω ο δημιουργός του θέματος ν' ασχοληθεί επ' αυτού...

Πάντως, αυτά τα σενάρια εδώ τα προωθεί ο Λιακόπουλος, όπως ανέφερε κι ο everyflow.

Ένα μεσημέρι, στον τηλεοπτικό σταθμό SEVEN, συμπτωματικά είδα μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του παππούλη (άμα είν' έτσι οι παππούληδες...) της Λεμεσού και το Λιακό να ωρύεται ότι έχει κάνει τη φοβερή ανακάλυψη και όποιος προλάβει, να παραγγείλει τα βιβλία του, τα οποία χαρίζει στην εξευτελιστική τιμή των τάδε Ευρώ και τα αναφέρει όλα...

.
.

3A

LoucasΜέλος
10/12/2004, 21:18:19
Απο μια μικρή έρευνα που έκανα σήμερα έμαθα μερικά πράγματα.

Ρώτησα άτομο που πηγε και ειδε τη γινοταν εκει.

Μου ειπε πως η ιστορία διαδραματίστηκε πριν μερικά χρόνια(6-8 δεν θυμόταν ακριβώς).

Πήγε και είδε και ειπε πως σε κάποιους τοίχους του σπιτιού όντως ηταν γραμμένες κάποιες προφητείες που γραφτηκαν με ανεξήγητο τροπο όπως έλεγαν τότε.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν όταν μητροπολίτης ήταν ο άλλος μεγάλος άγιος.Αυτός που έφαγε τα εκατομυρια, ο χρύσανθος.

ΜΕτά αποδείχτηκε ομως πως το σκηνικό ήταν όλο στημένο και δεν ηταν πραγματικές οι προφητειες και οι επιγραφές αλλά έγινε για να παρουν λεφτά εκεινοι με το σπίτι.

Αυτά έμαθα για πρώτη δόση.Τώρα μετά απο αυτά αν θα συνεχίσω να το ψάχνω......................................
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Θα δήξει

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

10/12/2004, 22:24:21
quote:
Όλα αυτά διαδραματίστηκαν όταν μητροπολίτης ήταν ο άλλος μεγάλος άγιος.Αυτός που έφαγε τα εκατομυρια, ο χρύσανθος.

Γι' αυτόν έλεγα, Λουκά μου.

Είσαι σε καλό δρόμο. Θα αναμένουμε να μάθουμε τις περαιτέρω ανακαλύψεις σου...

.
.

3A

tonisΜέλος
11/12/2004, 17:03:40
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΠΟ ΤΙΣ 14.4.1997 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 11.3.1997

lamogioΜέλος
11/12/2004, 18:02:13
Θαύμα πιδάκι 'μ, θαύμα!
(αφού άρχισε Απρίλη και τελείωσε Μάρτη δλδ)
LoucasΜέλος
11/12/2004, 22:10:22
Zadok μου εεπειδη εδώ στην κύπρο πηξαμε στους άγιους δεν κατάλαβα ποιον άγιο εννοόύσες.Αν εννοούσες τον πρώην άγιο λεμεσού η τον νυν άγιο λεμεσού.

Είπαμε.
Αγιους να φαν και οι κότες.Είπαμε ειμαστε η νησος των αγίων και γιαυτό έχουμε συνεχός εύκαιρους.
Τώρα για τα σκάνδαλα,τις καταχρήσεις,τις ανωμαλίες,το φάγωμα και ο πόλεμος για τον αριεπισκοπικό θρόνο και και και...................
Μύθος.
Όλα μύθος.
Όπως την μπύρα και τις διαφημίσεις τις.
Βλέπεις οι αγίοι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

Πήξαμε στους ζώντες αγίους.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

UsagiΜέλος
01/01/2005, 21:44:47
Η σχετική προφητεία του Λιακόπουλου παίζει να είναι πολύ μούφα (Για το σπίτι και τα σημάδια στους τοίχους). Οι άλλες προφητείες όμως είναι αληθινές. Είμαι τυχερός που στο σπίτι μου τυχαίνει να έχω πολλά βιβλία με βίους αγίων και έτσι έχω βρεί αρκετές. Όσο για τα γεγονότα με την τουρκία τον πόλεμο με την ρωσσία αλλά και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις, τον αρμαγεδδώνα, και την παράδωση της Πόλης και γενικά της Μικράς Ασίας στους Έλληνες υπάρχουν πάρα πολλές προφητείες. Και το καλύτερο απ' όλα... η εκπλήρωσή τους τοποθετείται χρονικά στις μέρες μας. Θα μπορούμε δηλαδή να διαπιστώσουμε "με τα ίδια μας τα μάτια" αν είναι αλήθεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγω να τις αμφισβητήσω. Ο π. Παΐσιος προείδε την διάλυση της ΕΣΣΔ "εντός ολίγου" σε καιρό που κανείς δεν μπορούσε να υποθέσει κάτι τέτοιο. Προείδε κι άλλα φυσικά με την ΄χαρι του Θεού. Παραθέτω και URL. Διαβάστε ειδικά αυτά για τον π Παΐσιο. Αναφέρομαι σ' αυτόν γιατί είναι σύγχρονός μας σε σχέση με άλλους (πέθανε το '94) και αυτά που λέει είναι καθαρά και ξάστερα. Οι παλιές προφητείες είναι περίπλοκες γιατί έπρεπε να μιλάνε στους ανθρώπους της εποχής τους. Σκοπός τους δεν ήταν να ενημερώσουν έμας για το τι θα γίνει, αλλά να τονώσουν την πίστη των τότε χριστιανών με την αποκάλυψη του σχεδίου του Θεού που έχει αίσιο τέλος για όσους παραμίνουν πιστοί μέχρι το τέλος της ζωής τους. Πρέπει να γίνει κατανοητός ο ρόλος των προφητειών. Δεν είναι χαρτορίχτρες και καφετζούδες οι προφήτες. Προφητεύουν και λένε το τί θα γίνει σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού που πάντα είναι αίσιο για τους πιστούς για να τους δίνουν ελπίδα. Λέει και ο π. Παΐσιος για εκείνον τον πόλεμο που θα έρθει (και που ευτυχώς η ελλάδα δεν θα προλάβει να πάρει μέρος), ότι "εμείς θα είμαστε νικητές γιατί είμαστε ορθόδοξοι".

http://users.forthnet.gr/pat/glg/Pages/Cpagosmios.htm

Δεν είμαστε αυθεντίες. Ας βάζουμε πάντα ένα ερωτηματικό σε κάθε μας σκέψη.

23/01/2005, 20:30:25
Τι λένε αυτές οι Προφητείες από τη Λεμεσό ?

Ποιό είναι το αντικείμενό τους και τι ακριβώς λένε ?

Πόσο "όγκο" καταλαμβάνουν στο βιβλίο τα κείμενα των προφητειών και πόσον οι ερμηνείες τους ?

Με τι γεμίζουν οι τόσες σελίδες ενός τέτοιου "βιβλίου" ???

Οι "προφητείες" που είδα εδώ, λένε λίγο πολύ οτι θα γίνει πόλεμος και θα τον κερδίσουμε, μια που δεν θα λάβουμε καν μέρος.

Ίσως αυτό τελικά να είναι το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης...

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

PHILOSOFOS-1Μέλος
26/01/2005, 01:43:28
αγαπητοι φιλοι

οι ρωσοι δεν κοιμουνται οταν αναλαβουν τις τυχες μας θα
μας υπερασπιστουν ευχομαι η τουρκια να υπαρχει εως τοτε
γιατι θα την φαει η μεγαλη αρκουδα!

ευχομαι ολα να πανε καλα μονο ο θεος ξερει
θεος ειναι αγαπη!
η αγαπη ειναι παντοτινη

gh

analphabetΜέλος
26/01/2005, 09:55:19
Ε τότε γιατί ανησυχούμε βρε παιδιά?

Αφού οι λαοί της γής θα σφαχτούν μεταξύ τους , αλλά εμάς , που δε θα λάβουμε καν μέρος θα ..μας στέψουν βασιλείς της γής !!

Μήυπως είναι καθαρα Νεοελληνίστική λογική όλα αυτά?

Μήπως να ξεπεζέυαμε και να καταλαβαίναμε επιτέλους ότι δεν ήμαστε το κέντρο του κόσμου, αλλά μια χούφτα κακομαθημένα τεμπελόσκυλα?

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

26/01/2005, 10:52:54
τότε γιατί ανησυχούμε βρε παιδιά?

Αφού οι λαοί της γής θα σφαχτούν μεταξύ τους , αλλά εμάς , που δε θα λάβουμε καν μέρος θα ..μας στέψουν βασιλείς της γής !!

Μήυπως είναι καθαρα Νεοελληνίστική λογική όλα αυτά?
ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ