ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Rostar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
-sonap-Μέλος
05/04/2004, 13:22:45
Τα λεω εδω γιατι εδω υπαρχει το προβλημα,που να τα πω?Και δεν καταλαβαινω γιατι προσβαλεσαι,θεωρεις οτι εισαι μεσα στα ατομα που κατηγορω?Εγω ξερω οτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται και δεν ειμαι εχθρικος απεναντι σε κανεναν..ειμαι αληθινος κατι που πολλοι δεν ξερουν τι σημαινει.Και να σου πω και κατι αλλο?Καλυτερα να ειμαστε ντομπροι παρα να κρυβομαστε πισω απο ωραιολογιες!Να σε γνωρισω,να σε αγαπησω.Να σε διαβαζω και να σε αγαπαω δεν το καταλαβαινω.Να σε ακουσω,να σε πιστεψω..να σε διαβαζω και να σε πιστευω ε,οχι!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

05/04/2004, 13:34:13
Δεν προσβλήθηκα προσωπικά αγαπητέ μου/σου εξήγησα απλά
+εδώ αλλά +αλλού--θα δεις που//ότι ο καθένας μπορεί να πει ότι γουστάρει.
Nα υποστηρίξει οτιδήποτε. Άλλο αυτό όμως+άλλο το χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς.
Δεν στηρίζεις καλύτερα την άποψή σου έτσι.
Tώρα...αυτό {Να σε ακουσω,να σε πιστεψω..να σε διαβαζω και να σε πιστευω ε,οχι!}--δεν το καταλαβαίνω//αν αυτό πιστεύεις/για ποιό λόγο γράφεις+διαβάζεις τα forums??

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 13:45:20
quote:
Πολύ περισσότερο φταίνε αυτοί οι πραγματικά "πτωχοί τω πνεύματι" φανατικοί οπαδοί του χριστιανισμού

Μου λες δηλαδη πως αυτο εγω πρεπει να το δεχτω και να αφησω να με βριζουν και να με ταπεινονουν κατ'αυτον τον τροπο καποιοι εξυπνοι..Οχι καλη μου..για να μην μαζεψω ολα τα λογακια του Νταβελη και των φιλων του και σας τα κοτσαρω να τα θυμηθειτε!Οχι γιατι δεν τα προσεξατε αλλα γιατι τα προσπερασατε!Αυτο εμενα μου δειχνει δειλια και αδικια

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

05/04/2004, 14:08:41
Θεωρείς τον εαυτό σου "φανατικό";
Aν ναι...κακώς//ο φανατισμός δεν είναι ότι καλύτερο.
Aν όχι.. δεν βρίσκω το λόγο που το παρέθεσες/

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 14:30:20
Avallon
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μόλις κέρδισες τον τίτλο του πιο αλήτη σε ολόκληρο το φόρουμ…

manos
ειστε τοσο μηδαμινης αξιας ,που ουτε για παρκομετρο,δεν φτανετε

Avallon
Kρετίνοι!!!

Avallon
Συγχαρητήρια στους μη Δωδεκαθεϊστές για το επίπεδο τους!!! …γλοιώδες σαπούνι (soap):

Ntavelis666
Το οτι οι Έλληνες σήμερα "παγώνουν" και μόνο στο άκουσμα του αριθμού αυτού, είναι απλά για λύπηση. Αν νομίζουν οτι ο κακός Σατανάς έρχεται να κατασπαράξει την ψυχή μας και ο καλός Γιαχβέ με το γιόκα του θα μας σώσουν απο τα δόντια του και θα κατοικήσουμε στην ουράνια Ιερουσαλήμ κάνοντας παρέα σε 144.000 εβραίους, τι να σας πώ, εμένα μόνο γέλιο μου φέρνει αυτή η ιστορία
“κατά τα αλλα εχει μαθει να σεβεται”

Rostar
Δεν καταλαβαίνετε, ότι όταν ο Νταβέλης σας χαιρετά με το… «γεια σας από τα τρίσβαθα της κόλασης…» ότι κάνει χιούμορ ;… Αλλά που να βρεθεί η αίσθηση του χιούμορ μέσα στις ορδές του Χριστιανικού Μεσαιωνικού φανατισμού ;…μέσα στη Θρησκεία της Ερήμου, όπως πολύ εύστοχα τη χαρακτήρισε…
Ένα πραγματάκι μονάχα θα αναφέρω σε σας τους Νεοσταυροφόρους του 21ου αιώνα…

Rostar
Αυτά μέχρι στιγμής φανατισμένα Χριστιανόπουλα από τη μια και ηλίθια Φιλοδιαβολάκια από την άλλη…

«μας περνατε για ηλιθιους?Εσεις εχετε βρει την πραγματικη αληθεια?»

Ανύπαρκτες κι ανίσχυρες μπροστά στο ΛΑΜΠΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, τόσο οι ξερακιανές, μαυροφορεμένες, αντιερωτικές, ξινισμένες φιγούρες των χριστιανών αγίων, όσο και τ’ άλλα τα νούμερα των κακομούτσουνων, κοκκινομάτηδων, κερασφόρων και ουροφόρων καραγκιόζηδων που αποτελούν το φαντασιακό συνάφι του διαβόλου και της ανύπαρκτης, ηλίθιας συμμορίας του…

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=35&TOPIC_ID=1020

ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΕΕ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΕ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΕΕ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ VALNTA???

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ!ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ

Ε.μ.ΑΜέλος
05/04/2004, 14:51:29
Ε ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ??
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.ΑΑΧ ΒΡΕ ΣΟΝΑΠ

05/04/2004, 15:04:55
Tι άλλο έχω να πω; Tι να πω ρε συ...
Aν είναι ν'αναμασάω το παρελθόν/καλύτερα να σου πω
καμοιά ιστορία για τότε που ήμουν στο γυμνάσιο//πιο ενδιαφέρον θα'χει..

*E.μ.A...εγώ προσωπικά/δεν ξέρω για να σου απαντήσω..Yπομονή...

-sonap-Μέλος
05/04/2004, 15:26:53
Μμμμ ωραια απαντηση:Ε βεβαια,δεν σε συμφερει,τι να πεις

05/04/2004, 15:39:16
Sonap τι σε έπιασε;

Γιατί επαναφέρεις μίση και πάθη;
Όλοι είδαμε και κρίναμε.
Γιατί θέλεις πάλι να προκαλέσεις το χάος στο topic αυτό;
Σε ενόχλησε κανένας στο δικό σου; Αντιθέτως, μέλη που συμμετέχουν στο παρών topic, συμμετέχουν και στο δικό σου.
Σταμάτα σε παρακαλώ αυτήν την παιδαριώδη συμπεριφορά.

Δεν είσαι ανώτερος αυτών που με άσχημο και προσβλητικό λόγο αναφέρονται στον Χριστιανισμό. Ασχολήσου καλύτερα με το θέμα που έχεις δημιουργήσει και άσε τους άλλους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

05/04/2004, 15:41:55
Λοιπόν//κοίτα να δεις κ αυτή θα είναι κ η τελευταία απάντηση
γιατί δεν έχει νόημα--απλά γίνεται το θέμα μπάχαλο
-κ οι άλλοι είπαν+εσύ//ισοπαλία + αυτά ήταν εκεί.
Σε έβρισε κανένας εδώ; Γιατί μπαίνεις κ αρχίζεις καινούργιο καυγά;
Tώρα το αν με ¨συμφέρει" ή όχι... τι είναι πάλι αυτό;

**Eχε

Edited by - Valnta on 05/04/2004 15:43:36