- Γέλια.. πολλά γέλια - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ευχομαι το περιστατικό να μην έγινε σκόπιμα ωστε να τραβηχτεί η φωτογραφία.
Σαν να λεει κοιταχτε τα καταφερα..
Αμαλια οχι δεν εννοω εσενα λεγοντας κοιταχτε τα καταφερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Ευχομαι το περιστατικό να μην έγινε σκόπιμα ωστε να τραβηχτεί η φωτογραφία.
χμμμ.....
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ...
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΟΣΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ..." ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΝΕΙΡΙΚ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ...ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Αλλα για μενα αυτο που με κανει να θελω να την βλεπω δεν ειναι το θεμα της φωτογραφιας αλλα το πιτσιρικι που εκανε την σκανταλια του και το περηφανευεται(οπως φαινεται απο την εκφραση του).
Ολοι εχουμε τετοια περιστατικα(αυθορμητα βεβαια)να διηγηθουμε ειτε απο τις δικες μας νηπιακες ηλικιες,ειτε απο των αδελφων μας,ειτε απο ατομα του κοινωνικου περιγυρου μας.
Δεν παει να πει οτι ειναι κακο να γινονται τετοια περιστατικα γιατι παιδακι που μωρο δεν εκανε την σκανταλια του θεωρω οτι ειναι πολυ στερημενο γιατι δεν θα εχει μνημες απο την παιδικη του ηλικια(αποψη μου φυσικα αυτη).
Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας![]()
Edited by - Το ξωτικό on 07/11/2003 19:40:06
Edited by - Το ξωτικό on 08/11/2003 11:31:38
Όσο ανάλαφρο κι αν είναι το θέμα η φωτο μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Βλέπω τα ματάκια του μωρού και σκέφτομαι πως σίγουρα θα πρέπει να πόνεσαι όταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του το έκανε... μαυρό. Κι αυτός που τράβηξε την φωτο? Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να πιάσει την μηχανή και οχι να σταματήσει το παιδί?
Ένας ευσυνήδητος γονιός θα είχε αρπάξει το μαρκαδόρο από τα χέρια του παιδιού του και δεν θα "θαυμαζε" αυτή του την πράξη δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο διαδύκτιο.
Πρόκειται περί αμέλειας και κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι στημένη.
quote:φιλε μαντη δεν ξερουμε την ηλικια του "φωτογραφου" μετα απο οτι ειδα εγω προσωπικα δεν προλαβε να σταματησει το μακιγιαρισμα too late too late και πιστευω οτι δεν ηθελε να δειξει την ταλαιπωρια του μωρου αλλα το χαμογελο της επιτυχιας του δραστη αλλωστε οσοι βρηκαν αστεια την φωτο γελασαν με τον δραστη απο οτι καταλαβα και οχι με το θυμα
Κι αυτός που τράβηξε την φωτο? Το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να πιάσει την μηχανή και οχι να σταματήσει το παιδί?
Ένας ευσυνήδητος γονιός θα είχε αρπάξει το μαρκαδόρο από τα χέρια του παιδιού του και δεν θα "θαυμαζε" αυτή του την πράξη δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στο διαδύκτιο.
Πρόκειται περί αμέλειας και κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι στημένη.
ισως καμια φορα δεν θα πρεπει να περναμε απο το μικροσκοπιο την δραση των μικρων αφου οτι κανουν ειναι αυθορμητο οσο για την κριση τους ειναι ακομα σε περιοδο κρισης η γνωση του καλου και κακου ακομα δεν υφισταται
λετε αν το εκανε με σπρευ αντι με μαρκαδορο να καταλαβαινε τι κακο θα εκανε? και οτι εκος απο την ζημια που θα εκανε στον μικρο θα κατεστρεφε και το οζον? δεν νομιζω
οσο για τον πονο το ζωγραφισε με τον μαρκαδαρο δεν του εκανε tatoo δεν επαθε και καμμια μονιμη ζημια εκτος και αν καποιος του εδειξε πως ειναι στον καθρεφτη και του προκαλεσε σοβαρα ψυχολογικα εγκαυματα μην τρελενομαστε γιατι τα μωρα και γενικα τα παιδια δεν ειναι και τοσο ευαισθητα οσο νομιζουμε λετε να του προκαλεσε κανενα σημαδι το σφουγγαρι με λιγο νερακι? η κοκκινιλες δεν ειναι απαραιτητο να εγιναν απο την χρηση του μαρκαδορου εχετε δει πολλα μωρακια χλωμα? δεν ειναι συνηθως ροδοκοκκινα? και να μην ειναι η επιδερμιδα τους κοκκινιζει με την αφη και μονο
υποθετω οτι εχετε πιασει μωρο για να δειτε ποσο ευκολα κοκκινιζει
πιστευω οτι οσοι στραβωσαν με την φωτο οφειλεται στα μαυρα ματια και την μυτη και τους ερχετε στο μυαλο ασχημη κακοποιηση γιατι φαινονται σαν μελανιες αν το ειχε ζωγραφισει μονο στο μετωπο ή ειχε αλλο χρωμα ο μαρκαδορος πχ πρασινο πιστευω θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα ολα ειναι θεμα εντυπωσεων
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ!!!
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ...
ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΟΣΟ "ΕΛΑΦΡΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ..." ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΝΕΙΡΙΚ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΛΥΠΑΜΑΙ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ.ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ...ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ...
Εμένα ατυχές και πιπεράτο μου φαίνεται το σχόλιό σου Καποδίστρια. Όταν υπάρχουν θέματα συζήτησης μέσα σε αυτή την ενότητα όπως το "Κανένα ανέκδοτο να γελάσουμε" ή το "ατάκες τραγουδιών", νομίζω ότι μπορώ να βάλω και εγώ μία φωτογραφία που βρήκα εξαιρετικά αστεία ώστε να μπορέσουν όλοι να χαμογελάσουν (ανεξάρτητα του ότι τελικά καποιοι φίλοι μας δεν το βρήκαν αστείο και σέβομαι το γεγονός ότι είπαν την άποψή τους).
Όσο γι' αυτό που αναφέρεις ότι "δεν είναι και τόσο δύσκολο να προσέχουμε λίγο παραπάνω στα θέματα που ανοίγουμε", αυτό είναι η προσωπική μου άποψη/έκφραση (το οτι άνοιξα αυτό το θέμα) και πρέπει να πω οτι νουθεσίες για την άποψή μου δεν μπορώ να δεχτώ. Εάν το θέμα δεν ταιριάζει μπορουν εύκολα οι διαχειριστές να το κλειδώσουν κάτι που θα σεβαστώ απόλυτα. Μπορείς να επιλέξεις να μην απαντήσεις/ασχοληθείς με κάποιο θέμα που δεν σε εκφράζει ή ακόμα και να πεις την άποψή σου επάνω σε αυτό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να δεχτώ παρέμβαση στην άποψή μου.
Καλό σαββάτοκύριακο.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Το μωράκι δεν έπαθε καμία μόνιμη ζημιά... η μαμά έπαθε ψυχικό τραλαλά μέχρι να καθαρίσει παιδιά και σπίτι από τον μαρκαδόρο.
Ίσως λίγο και οι γείτονες από τις φωνές διαμαρτηρίας όταν ήρθε η ώρα του μπάνιου...![]()
Και τέλος... η φωτογραφία δεν είναι στημένη...
Άμα πιάσω τον αδελφό μου που την δημοσίευσε θα τον "μαυρίσω"...
και όχι με μαρκαδόρο!
Επιτέλους εκδίκηση![]()

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Για να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση...Το μωράκι δεν έπαθε καμία μόνιμη ζημιά... η μαμά έπαθε ψυχικό τραλαλά μέχρι να καθαρίσει παιδιά και σπίτι από τον μαρκαδόρο.
Ίσως λίγο και οι γείτονες από τις φωνές διαμαρτηρίας όταν ήρθε η ώρα του μπάνιου...
Και τέλος... η φωτογραφία δεν είναι στημένη...Άμα πιάσω τον αδελφό μου που την δημοσίευσε θα τον "μαυρίσω"... και όχι με μαρκαδόρο!
Επιτέλους εκδίκηση
ποια ξεκαθαρα δεν γινεται και τοσο απλα
αν σε ενδιαφερει ομως μπορουμε να την στησουμε στον αδερφο σου και να τον ψεκασουμε με πυροσβεστηρες ![]()
ας ξεκινησουμε μια επανασταση με σκοπο την εκδικηση μας και το δικιο μας απεναντι στους πρωτοτοκους
αστειευομαι βεβαια γιατι τωρα που μεγαλωσαμε λιγο τι θα εχουμε να θυμομαστε απο τα παιδικα μας χρονια? "οταν ημουνα μικρος εκανα αυτο στο αδερφακι μου και εκεινος μου εκανε εκεινο"
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:Που την βρήκες την κοινή λογική το παρόν θέμα;
-Δημοσιεύει γιατί θεωρεί ότι συνδιαλέγεται με ανθρώπους που έχουν κοινή λογική, σε όλα υπάρχουν όρια.
Ρε, έχετε τρελαθεί τελείως;

quote:quote:
PY8AGORAS:
Ακόμη είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε και να επιβεβαιώσουμε πως από τα στοιχεία που έχουμε, προκύπτει σαφώς ότι η Aurelia είναι όντως ο άνθρωπος που η ίδια μας είπε.
Το διάβασα αυτό,
αλλά δεν μπορώ να μη δηλώσω το πόσο "προσεκτική" και "Πυθιακή" δήλωση είναι...
Κάτι σαν "ήξεις αφίξεις" δηλαδή...Τώρα γι'αυτό τι να πω...
Μήπως ότι πρόκειται για μία ακόμη απίστευτη "εξυπνάδα";
Κάτι διαφορετικό;Αν η δήλωση αυτή σου φαίνεται να έχει χαρακτήρα "ήξεις αφήξεις", δηλαδή -κατά πως χρησιμοποιείται η φράση αυτή παλαιόθεν- ως κάτι που μπορεί να ισχύει ή μπορεί και να μην ισχύει, τότε PY8AGORAS, πραγματικά υπάρχει πρόβλημα...
Κατανόησης και συνεννόησης σίγουρα...Τώρα θα ήταν γελοίο μάλλον να προβώ σε κάποια γραμματολογική/πραγματολογική ανάλυση των γραφομένων μου, παρολαυτά θα τονίσω το προφανές: ότι οι λέξεις "διαθέτουν" γένος, πτώση και αριθμό. Όχι κατά τύχη βέβαια...
"Ακόμη είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε και να επιβεβαιώσουμε πως από τα στοιχεία που έχουμε, προκύπτει σαφώς ότι η Aurelia είναι όντως ο άνθρωπος που η ίδια μας είπε."
Και ακόμη περιττό θα ήταν κανονικά, αλλά θα πρέπει να το κάνω... κάποιος θα πρέπει μάλλον να μην έχει διαβάσει το μήνυμα της Aurelia, στις 28/03/2012, 04:19:34 που προηγείτο της δήλωσης της διαχείρισης για να κάνει τέτοιου είδους ερμηνείες...
Όταν κάποιος λέει: "υπογράφω εγώ", προφανέστατα εννοεί αυτό ακριβώς. Αυτό που "είπε", εμείς "επιβεβαιώσαμε".
Πιο σαφές και ακριβές δεν γίνεται!
Αγαπητέ Admin, θα μπορούσες απλά, καθαρά και ξάστερα να γράψεις ότι η "Aurelia"(λογαριασμός) είναι η Ναταλία Ρασούλη και να τελειώσει εκεί το θέμα με την "ταυτοπροσωπία".
Αντ' αυτού επέλεξες μια πιο βερμπαλιστική, ας πούμε, εκδοχή.
Οκ, δεκτόν, δεν θα σου υποδείξω και τον τρόπο που θα γράφεις/εκφράζεσαι
εξάλλου πολλοί από μας (και εμού συμπεριλαμβανομένου) καμιά φορά "σεντονιάζουμε" και τα πιο απλά θέματα.Εγώ απλώς αναφέρθηκα στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αντιληφθεί κάποιος αυτό που έγραψες. Και δεν είναι εντελώς βέβαιο ότι όλοι κατάλαβαν το ίδιο ακριβώς μέσα από την αρχική σου διατύπωση. Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι λεπτομέρεια και παρελθόν πλέον.
Στο προκείμενο τώρα,
χαίρομαι, που έστω και μετά από 6-7 σελίδες γινόμαστε όλοι πιο συγκεκριμένοι.Γραφεις αγαπητή Aurelia:
quote:
Και αυτό είναι το τι δουλειά έιχε η ταραγμένη σου τότε ζωή με όλο αυτό το αλλόκοτο με τον Ρασούλη. Σου είπε ή δεν σου είπε να το κάνεις εσύ όλο αυτό;
Και επιμένεις να το λύσουμε εδώ, δημόσια και όπως να 'ναι.Όπως κι εσύ (και οι περισσότεροι) στο "αλλόκοτο" συμφωνούμε.
Κάποιοι ήδη το θεωρούσαμε αλλόκοτο από την πρώτη στιγμή που το είδαμε/διαβάσαμε, εν τη γενέσει του (το 2005).Άλλο όμως "αλλόκοτο" και άλλο "παράνομο". Και αυτό είναι μια πολύ σημαντική και ειδοποιός διαφορά.
Αν καταλαβαίνω καλά, μετά τα όσα προηγήθηκαν (γραπτώς εδώ), αυτό που τελικά θέλεις είναι να εξακριβώσεις αν ο zip είχε ή δεν είχε κάποιου είδους "άδεια" από τον Μ. Ρασούλη για να εκφραστεί όπως εκφράστηκε για αυτόν μέσα από αυτή την "αλλόκοτη" ιστορία που εκτυλιχθηκε το 2005.
Καλώς ή κακώς, τα εμπλεκόμενα μέρη σε αυτή την ιστορία ήταν ο zip/deva και ο Μ.Ρασούλης, και αν εγείρετο οποιοδήποτε θέμα θα έπρεπε αυτοί να το λύσουν με κάποιο τρόπο.
Αυτή τη στιγμή ο Μ.Ρασούλης δεν είναι στη ζωή. Άρα δεν μπορούμε να ακούσουμε τη δική του εκδοχή. Και έχουμε μόνο την εκδοχή του zip. Η οποία μπορεί να κινείται οπουδήποτε στα όρια μεταξύ τελείως φανταστικής/φαντασιακής έως και απολύτως αληθινής.
Άρα λοιπόν έτσι δεν οδηγούμαστε πουθενά και μπορούμε να το κουβεντιάζουμε επ'αόριστον.
Εν τέλει ή πιστεύουμε τον zip (ότι ήξερε "καλά" τον Ρασούλη, ήταν "μαθητής" του, είχε "οδηγίες" από αυτόν,κλπ,κλπ) ή δεν τον πιστεύουμε.
Και στις 2 περιπτώσεις όμως, δεν φαίνεται να διέπραξε κάποια παρανομία.Γιατί το θέμα με τα στιχάκια είναι κάπως υπερβολικό.
Από τη δική μου εμπειρία, από το σχολείο μέχρι και το Πανεπιστήμιο οι μισοί σχεδόν συμμαθητές/συμφοιτητές εγραφαν και σκάρωναν στιχάκια πού και πού, άλλοι απλά, αλλοι πιο "φιλοσοφημένα", αλλοι με ομοιοκαταληξία άλλοι χωρίς, άλλοι ειρωνικά άλλοι σοβαρά, άλλοι ρομαντικά, άλλοι μικρά άλλοι μεγάλα, κ.ο.κ.Εν τέλει δεν θεωρώ και τεράστια "μαγκιά" ή κάτι πολύ σπάνιο και ξεχωριστό το να είναι κανείς "Στιχουργός". Σχεδόν ο καθένας το μπορεί υπό συνθήκες.
Η "μαγκιά" είναι κυρίως του ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ή ακόμα καλύτερα του ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΥ που θα ξεκινήσει από το 0, από τον πρώτο στίχο, και θα φτάσει μέχρι το "ντύσιμο" του κομματιού με μουσική επένδυση και θα το κάνει τραγούδι σωστό.
Περίπου αυτό σου λέει και ο zip. Ήτανε πεντέξι φίλοι με κιθάρες κλπ, σε κλίμα παρέας. Βγάζανε τα στιχάκια τους. Άντε και να δεχτώ ότι "πειράξανε" λίγο τα λόγια στις Νταλίκες κλπ. Ότι το χρησιμοποιήσανε ως αρχική εμπνευση. Ε και τι έγινε δηλαδή? Αυτό ήταν το εγκλημα?
Μου θυμίζει κάτι περιπτώσεις τύπου Καρβέλα, Πανταζή, Θεοφάνους, Ιωαννίδη, κλπ, καλλιτεχνών οι οποίοι είτε κατηγορήθηκαν από άλλους είτε κατηγόρησαν άλλους ότι άλλοτε τους εκλεβαν στίχους άλλοτε τη μουσική επένδυση,κλπ.
Το φαινόμενο αυτό πρέπει να είναι ενδημικό στο χώρο γενικά...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Kαλά, αυτό περί στιχουργών και συνθετών και μαγκιάς μην το αναπτύξεις σ' αυτή τη βάση. Είναι άκυρο. Και όλοι μπορούν να φτιάξουν μια μελωδία. Και δεν στο λέω γιατί ο Ρασούλης ήταν στιχουργός. Αλλά άστο. Θέλουμε 40 φόρουμς για να το αναλύσουμε. Αν υποστηρίζεις ότι ο Ρασούλης σ' έβαλε να το κάνεις αυτό ενώ δεν έχει γίνει έτσι, φυσικά κ είναι παράνομο. Όταν όλα τα 12 τραγούδια είναι γενικές διασκευές ήδη υπαρχόντων τραγουδιών, φυσικά είναι παράνομο (υπάρχει ολόκληρη προστασία γι' αυτές τις περιπτώσεις) αν χρησιμοποιείς ένα όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου σαν ψευδώνυμο και λες ότι εγώ και ο τάδε είμαστε ένα, ΦΥΣΙΚΑ και είναι παράνομο. Οταν γεμίζεις τον κόσμο με μη αληθή γεγονότα υποδηλώνοντας πως είσαι κάποιος άλλος, φυσικά είναι παράνομο (και σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει ολόκληρος νομικός κλάδος περί προστασίας προσωπικοτήτων και μάλιστα αμείλικτος κλάδος).
Θες κι άλλα; Ευχαρίστως.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣΠερίπου αυτό σου λέει και ο zip. Ήτανε πεντέξι φίλοι με κιθάρες κλπ, σε κλίμα παρέας. Βγάζανε τα στιχάκια τους. Άντε και να δεχτώ ότι "πειράξανε" λίγο τα λόγια στις Νταλίκες κλπ. Ότι το χρησιμοποιήσανε ως αρχική εμπνευση. Ε και τι έγινε δηλαδή? Αυτό ήταν το εγκλημα?
Ρε ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ρε φίλε μου, αυτό ακριβώς λέω ... Μα, αν το καλοσκεφτείς, αυτά δεν είναι καν τραγούδια! Βγήκανε αυτά προς τα έξω ; Έγιναν δίσκος ; Παίζονται πουθενά ; Παίζονται στα ραδιόφωνα ; Μια κιθάρα είχαμε, ένα φορητό κασσετόφωνο που ηχογραφούσαμε [ κι αυτό δηλ. της κακιάς ώρας που λέμε ], γράφαμε μουσική, δεν μας άρεζε, το ξαναπαίζαμε ... δηλ. τι να λέμε τώρα ;
Δηλ. το "Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά", είναι τραγούδι. Με μουσική και στίχους. Έχει τίτλο "Οι νταλίκες". Είναι τραγούδι. Το "Με το θέμα κλειδωμένο και κλειστό", τι είναι ; Τραγούδι ; Είναι στίχοι με μουσική, υποτυπώδης δηλ. κάτι ακόρντα παιγμένα σε μια παρέα και ηχογραφημένα σε ένα παμπάλαιο φορητό κασσετόφωνο !!! Αν είναι δυνατόν δηλ ...
Και πάλι της λέω της Aurelia. Αν το πρόβλημά της είναι οι στίχοι, ας τους πάρει, χάρισμά της. Να τους πάρει, να τους βάλει μουσική, να τους τραγουδήσει, να τους κάνει δίσκο ... κανένα απολύτως πρόβλημα από μένα.
Edited by - zip on 31/03/2012 11:27:33
Άσε τώρα την παραπλάνηση..Όλο στο ίδιο γυρίζεις, χωρίς να απαντάς ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ να μπεις στο φόρουμ και να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Και να σου θυμίσω ότι δεν είμαι το μόνο άτομο που μπορώ μετά βεβαιότητος να απαντήσω εκπροσωπώντας στο συγκεκριμένο θέμα τον Ρασούλη.
Σε έβαλε να το κάνεις εκείνος ναι ή όχι; Να δούμε πότε θα μας απαντήσεις (πάλι..γιατί ήδη στο παρελθόν το έχεις δηλώσει).
Edited by - Aurelia on 01/04/2012 00:27:19
Εδώ λοιπόν ο λογαριασμός Aurelia, αναφέρεται στο φόρουμ, κι αν κάτι ενοχλεί την Aurelia ας πούμε, αυτό το κάτι δεν είμαι εγώ, αλλά το esoterica.gr. Εδώ η Aurelia δεν ζητάει εξηγήσεις από μένα, από το esoterica.gr φαίνεται ότι ζητάει. Πως το εξηγείτε αυτό ;
Όχι, είσαι εντελώς λάθος. Πρώτον, δεν είχαμε καν ιδέα τι σόϊ φόρουμ είναι αυτό. Και όχι για άλλον λόγο, αλλά γιτί κεντράραμε αμέσως στο να δούμε ποιός και γιατί έγραφε αυτά που έγραφε με τον τρόπο πυ τα έγραφε. Και να σου πω και κάτι; Εσύ διάλεξες από το 2005 να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Αργά ή γρήγορα κάποιον θα τα διάβαζε αυτά. Σε δημόσια θέα είναι.
Και κάτι ακόμα. Εσύ πρέπει να εξηγηθείς και κανείς άλλος. Είπα από την αρχή ότι σε καμμία περίπτωση δεν μπορούσε η δική μου είσοδος στο φόρουμ να γίνει με άλλον τρόπο.
Και τελικά τι σε ανησυχεί; Μήπως εγώ είμαι κάποιος σαν εσένα που λέει ότι είναι κάποιος αλλά είναι κάποιος άλλος;..
quote:
Θα έλεγα ότι γενικώς η Aurelia κράτησε για αρκετό καιρό μια επικριτική στάση προς το φόρουμ γενικά. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα.Προσωπικά θα περίμενα μια τελευταία και ξεκάθαρη απάντηση της Aurelia, με την οποία να δίνει τέλος σε αυτό το ζήτημα.
Δόθηκαν όσες εξηγήσεις ήταν ανθρώπινο να δοθούν, απο 'κει και πέρα αν η Aurelia τις δέχεται οκ, αν δεν τις δέχεται πάλι οκ. Και στις δυό περιπτώσεις, το θέμα είναι προσωπικό και δεν μας αφορά.
Από τη στιγμή δηλαδή που οι ενστάσεις της αφορούν τον Ζιπ και όχι το φόρουμ, το θέμα αυτό δεν έχει λόγο υπαρξης. Όπως λέχθηκε αν υπάρχουν άλλα ζητήματα προς επίλυση, υπάρχει και η δικαιοσύνη.
Το ESOTERICA.gr δεν είναι δικαστήριο.Καλη σας μέρα σε όλους
Το esoterica.gr είναι καλύτερο από δικαστήριο. Όταν με κάποιο τρόπο όλα αυτά λύνονται εκτός δικαστηρίου, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Οι νόμοι και τα δικαστήρια είναι αμείλικτα στην προστασία προσωπικοτήτων. Και δεν μιλάω απαράιτητα γνωστών προσωπικοτήτων.
Όμως να σου θυμίσω ότι και τα υπόλοιπα μέλη άρχισαν να κοροϊδεύουν εν ριπή οφθαλμού. Έν αφόρουμ χαρακτηρίζεται από τα μέλη του. Αλλά εδώ βλέπω ότι τα παιδιά της διαχείρισης, παρ'όλο που αρχικά μπήκαν λίγο αγριεμένα στην έρευνα του θέματος, έψαξαν όλους τους τρόπους να συνεννοηθούμε. Και πρέπει να πω, ότι παίρνοντας χαμπάρι με τι έχουν να κάνουν καθημερινά σασν διαχείρηση, τελικά τους δικαιολογώ απόλυτα.
Εγώ το μόνο που έκανα είναι να μιλήσω την γλώσσα που κυριαρχεί εδώ μέσα.
Και να σας ξαναθυμίσω, οτι εσείς είστε ακόμα αυτοί που παραμένουν ανώνυμοι.
Οπότε το να ξαναγυρνάτε συνέχεια στο πως δεν σας εξήγησα και τι έκανα, είναι πλέον παρελθοντισμός. Εσείς για λόγους που καταλαβαίνω, στηρίζετε κάποιον που γνωρίζετε εσείς (αν τον γνωρίζετε καν) και ας παραμένει ανώνυμος και επιμένοντας στα ίδια και στα ίδια με την μόνη δικαολογία ότι "ήταν μια ταραγμένη περίοδος στη ζωή του" χωρίς να ερευνήσετε αυτά που λέω εγώ. Αυτό βέβαια κρύβει και μια αντίδραση λίγο ομαδική σε στιλ να επιτεθούμε στον άγνωστο και να τον χλευάσουμε ότι κι αν είναι αυτός, ότι και να λέει. Ο άγνωστος είναι εχθρός.
Και εδώ έχετε ανοίξει ένα κάρο θέματα για τους διπλούς λογαριασμούς και το ποιός είμαι ποιός και φρακάρατε σε αυτό εδώ το θέμα που στην τελική έχετε ξαναανοίξει και στο παρελθόν; Πάλι δηλαδή τα ίδια θα λέτε και εδώ; Και δεν μιλάω για σένα συγκεκριμένα Dr. Αλλά η υπόθεση εδώ βγάζει μάτι. Και αυτό το περί "άλλο το αλλόκοτο και άλλο το παράνομο" το εξήγησα προηγουμένως.
quote:
Το συρτάρι μου Dr Jekyll Mr Hyde, είναι τίγκα από τραγούδια. Αν ο σκοπός που ανοίχθηκε αυτό το θέμα ήταν αυτοί οι στίχοι, ας τους πάρουν, κανένα απολύτως πρόβλημα. 12 κομμάτια είναι, ας βάλουν μουσική κι ας κάνουν έναν δίσκο.Εγώ όμως θα ήθελα, η Aurelia που όπως λέει μεγάλωσε μ' αυτά τα τραγούδια και τα είδε τα γεννιούνται από τους συνθέτες τους, να μας πει σαν μουσικός που είναι, με ποιο τραγούδι του Μανώλη Ρασούλη μοιάζει αυτό που ακούει ; Και ποιο είναι το ... αντίστοιχό του δηλ. [ αν μπορεί να υπάρχει τέτοια έννοια δηλ. για τα τραγούδια ] του οποίου εγώ "του άλλαξα τα φώτα" ;
Δεν επικεντρώθηκα σε ένα τραγούδι, αλλά στα περισσότερα. Άκυρο λοιπόν και πάλι.
Έστω. Και να είναι αυτός ο σκοπός. Εξηγήσεις έδωσα. Είπα τι ακριβώς έγινε, ζήτησα συγνώμη αν έκανα κάπου λάθος, εξήγησα την τότε συμπεριφορά μου.Υπάρχει κάτι άλλο ;;;
Ναι, υπάρχει zip.
Πρέπει να ξεβρακωθείς τελείως, να πεις ποιος είσαι, πού είσαι και τι κάνεις,
να κάνεις 10 μετάνοιες, να φάς 20 κλωτσιές και 50 βουρδουλιές γονατιστός,
και να μην ξανααναφέρεις το όνομα Ρασούλης για τα επόμενα 40 χρόνια
(κάτι σαν την κόντρα Νταλάρα - Πανούση δηλαδή...)
Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Edited by - PY8AGORAS on 31/03/2012 13:13:52
Ήθελα να ήξερα γιατι έκανες τον κόπο να μου στείλεις ανιχνευτικό μήνυμα το mail;.. Δεν βαρέθηκες να το κάνεις;..
Ο Νταλάρας, "Πυθαγόρα", μιας και τον ανέφερες, δεν άνοιξε καν συζήτηση με τον Πανούση. Τον πήγε κατευθείαν στα δικαστήρια και δεν μάσησε ακόμα κι όταν ο Πανούσης ήταν με έμφραγμα στην εντατική να τον δικάσει. Οπότε μην συγκρίνεις ούτε για αστείο. Άστα καλύτερα, γιατί δεν τα ξέρεις πολύ καλά.
quote:
Το συρτάρι μου Dr Jekyll Mr Hyde, είναι τίγκα από τραγούδια. Αν ο σκοπός που ανοίχθηκε αυτό το θέμα ήταν αυτοί οι στίχοι, ας τους πάρουν, κανένα απολύτως πρόβλημα. 12 κομμάτια είναι, ας βάλουν μουσική κι ας κάνουν έναν δίσκο.Εγώ όμως θα ήθελα, η Aurelia που όπως λέει μεγάλωσε μ' αυτά τα τραγούδια και τα είδε τα γεννιούνται από τους συνθέτες τους, να μας πει σαν μουσικός που είναι, με ποιο τραγούδι του Μανώλη Ρασούλη μοιάζει αυτό που ακούει ; Και ποιο είναι το ... αντίστοιχό του δηλ. [ αν μπορεί να υπάρχει τέτοια έννοια δηλ. για τα τραγούδια ] του οποίου εγώ "του άλλαξα τα φώτα" ;
Zip, με προκαλείς να βάλω όλους τους στίχους; Είδες να μίλησα για την μουσική τους ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ; Μιλάω για τους στίχους που τους έχει δημοσιεύσει. Και γι' αυτούς μην το συνεχίσεις. Γιατί θα εκτεθείς κι άλλο. Και αφού έχεις ένα συρταρι τίγκα στα τραγούδια, δεν διάλεγες άλλα;
ΥΓ Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με την διαχείριση και την εγκυρότητά της μετά από την έρευνα που έκανε, εσείς πώς μπορείτε ακόμα και μεταξύ σας να συνεννοήστε;
Διαβάστε λίγο πιο χαλαρά και γίνετε λιγότερο φορτσάτοι και μετά λύστε το δικό σας θέμα συνεννόησης.
Άλλωστε εγώ έχω ήδη ζητήσει εδώ και πολλά μηνύματα πριν να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου εδώ, μιας και (μην προσβληθείτε) δεν με απασχολεί η γνώμη των υπολοίπων. Αλλά μόνο του zip. Eκείνος το αποφεύγει σταθερά να έρθει σε προσωπική επαφή που αυτό δείχνει πολλά ακόμα.
Οπότε και όταν ακόμα θα έχει απενεργοποιηθεί ο λαγαριασμός μου, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσετε να ειρωνεύεστε όπως εσείς θέλετε.
Όμως εγώ για δισεκατομμυριοστή φορά θα πω ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν απαντηθεί ακόμη από τον zip.
Eσείς παραμείνετε στον "άγνωστο εχθρό".
Ο καθένας με τις επιλογές του.
Edited by - Aurelia on 01/04/2012 01:15:58
Bρε παιδί μου, σε πειράζει τόσο πολύ και το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα για μερικούς στίχους που μοιάζουν σε στίχους του Μ. Ρασούλη; Μετά από 7 χρόνια κιόλας που έχει συμβεί; Τι σε καίει τόσο πολύ δηλαδή; Και τι θες να γίνει για αυτό, αν θεωρήσουμε ότι ισχύει αυτό που λες;