ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Π.Α. VS Ε.Σ. VS Π.Ν. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Π.Α. VS Ε.Σ. VS Π.Ν. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ghost28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GhostΜέλος
03/04/2004, 03:42:35
ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ? ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 'Η ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ???

ΦΟΙΝΙΞΝέο Μέλος
11/04/2004, 06:18:23
quote:

ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ? ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 'Η ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ???

Δεν τίθεται θέμα "προσφοράς" από τους κλάδους, καθένας τους υπερασπίζει αυτήν την έρημη χώρα "εφ' ώ ετάχθη": ξηρά, θάλασσα ή αέρα. Η επιλογή ενός από αυτούς για επαγγελματική καρριέρα θα πρέπει κατά την γνώμη μου να γίνει με βάση μια κατά το δυνατόν αντικειμενική εκτίμηση των προσωπικών κλίσεων και δυνατοτήτων. Η αίγλη ενός πιλότου της ΠΑ ή ενός βατραχανθρώπου του ΠΝ είναι αδιαμφισβήτητη, πλήν όμως για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να υπερνικήσει πολλά εμπόδια με πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό.

.\ //.
. / /.
. , /` /,.-
-. /'/ / .
` - `-' -
'. /.`
- .-
:`//.'
.`.'
.'

Darkangel_78Μέλος
11/04/2004, 23:41:55
quote:

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Ερώτηση προς Ghost:
Δηλαδή πας στο στρατό για αίγλη???Για να κάνεις καριέρα???
Όπως κάνουν καριέρα οι γιατροί πχ?Ή άλλοι προσφιλέστατοι κατά τα άλλα επαγγελματικοί κλάδοι που,αντί να εξασκούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ,το έχουν κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?
Δε λέω,να εξασφαλίσουμε όλοι τα προς το ζην τίμια και με αξιοπρέπεια,
αλλά όχι κι έτσι!Γι'αυτό δε πάμε καθόλου καλά σα χώρα!Καθόλου καλά!
Φίλε/η Ghost μη το θεωρήσεις επίθεση στο πρόσωπό σου,δεν έχω τέτοια πρόθεση,αλλά οι λέξεις "αίγλη" και "καριέρα" μου ακούστηκαν λίγο άσχημα.
Περιμένω τις απόψεις σας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

GhostΜέλος
13/04/2004, 17:05:55
ΜΕΓΑΛΕ ΣΙΓΑ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ΖΗΤΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ... ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΟΠΛΑ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ!

Darkangel_78Μέλος
15/04/2004, 00:29:14
quote:
ΜΕΓΑΛΕ ΣΙΓΑ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

Και εσύ ξέχασες να κοιτάξεις!!!Από κάτω γράφει ΣυντονίστριΑ,οπότε έπρεπε να γράψεις "ΜεγάλΗ"!
Και με συγχωρείς για το ύφος αλλά ξεκαθάρισα ότι
quote:
οι λέξεις "αίγλη" και "καριέρα" μου ακούστηκαν λίγο άσχημα.

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου προσωπικά,δε θα διάλεγα τις ένοπλες δυνάμεις για επάγγελμα.Δε ταιριάζει στο χαρακτήρα μου.Είμαι μεν πειθαρχημένη σαν προσωπικότητα,αλλά δε μου αρέσει να επιβάλλομαι σε άλλους.Γι'αυτό και διάλεξα κάτι άλλο,που δεν έχει καμία σχέση με τις ένοπλες δυνάμεις!!!
Πάντως θεωρώ ότι η προσφορά προς την πατρίδα δεν είναι θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού,αλλά νοοτροπίας του καθενός.
Άσχετα βέβαια αν κάποιοι είναι πάντα σε επαγρύπνυση για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι,και τους ευχαριστώ γι αυτό!
Ελπίζω και πάλι να μη βγήκα εκτός θέματος!!!
Φιλικά!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

GhostΜέλος
15/04/2004, 14:45:43
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ... ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ 'Η ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

PerseusΜέλος
23/04/2004, 23:26:34
Τελειως ωμα,η Αεροπορια προσφερει πολλες ευκαιριες για καρριερα,εγω θα προτιμουσα τον Στρατο απο σεβασμο στην μακραιωνη Ιστορια του ,δεν εμεινα στον Στρατο γιατι οι αρχες μου ηταν διαφορετικες απο πολλων Αξιωματικων που θα επρεπε αναγκαστικα να υπακουω.
Εαν εισαι κοριτσι Αεροπορια ,με την ελειψη σε "ανδρες" θα μπορουσες να κανεις μεγαλη καρριερα σαν πιλοτος μαχητικου αεροσκαφους (θα γινει και αυτο συντομα) οποτε...

GuessWhoΜέλος
24/04/2004, 01:35:00
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΤΛ.
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ,ΠΟΛΥ ΠΗΞΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

ΑΥΤΑ,BYE BYE!

GhostΜέλος
24/04/2004, 03:41:28
quote:

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!

GhostΜέλος
26/04/2004, 19:24:37
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ... ΣΑΝ ΤΙ ΟΜΩΣ??? ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ 'Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ...

PerseusΜέλος
30/04/2004, 23:18:18
Μα ασφαλως Ιπταμενος

GhostΜέλος
02/05/2004, 20:02:02
quote:

Μα ασφαλως Ιπταμενος

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ???

GhostΜέλος
05/05/2004, 19:19:49
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ! ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙ Θ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ...

PerseusΜέλος
06/05/2004, 00:03:17
Η Αεροπορια εχει την μεγαλυτερη τεχνολογικη εξελιξη Αεροσκαφη νεας γενεας κλπ ειναι το οπλο του μελλοντος ,κοιταξε πως γινονται οι πολεμοι τωρα ....
Αεροπορια αλλα Ιπταμενος και σε μαχητικα αεροσκαφη οχι c-130 (χωρις να θελω να προσβαλλω )

GhostΜέλος
06/05/2004, 01:49:02
quote:

Η Αεροπορια εχει την μεγαλυτερη τεχνολογικη εξελιξη Αεροσκαφη νεας γενεας κλπ ειναι το οπλο του μελλοντος ,κοιταξε πως γινονται οι πολεμοι τωρα ....
Αεροπορια αλλα Ιπταμενος και σε μαχητικα αεροσκαφη οχι c-130 (χωρις να θελω να προσβαλλω )

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ C-130??? ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ??? ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙΣ?

GhostΜέλος
09/05/2004, 16:05:53
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ??? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ...

AnounakisΜέλος
09/05/2004, 21:54:50
Σχολή Ικάρων φίλε μου με κλειστά μάτια...
Πριν 17 χρόνια μπήκα και δεν πήγα...
Βλέπεις υπήρχε μια μεγάλη οικογενιακή επιχήρηση από πίσω και είπα "που πας ρε Καραμήτρο..."
Τώρα βαράω το κεφάλι μου...
Την εταιρία την κλείσαμε πριν 10 χρόνια
και επαγγελματικά βολοδέρνω...
ενώ αν είχα πάει τελικά,
φέτος θα έπερνα σύνταξη αφού τα
χρόνια στους ιπτάμενους μετράνε διπλά...
Και μετά την αποστράτευση - σύνταξη , γίνεσαι πιλότος σε ιδιωτική εταιρία... Ολυμπιακή ή οποιαδήποτε άλλη...
Αν λοιπόν δίνεις πανελλήνιες και θέλεις να διαλέξεις "σώμα" η σωστή (κατά την γνώμη μου) επιλογή είναι σχολή Ικάρων...

ΥΓ. Αν ενδιαφέρεσε να μπεις στον στρατό ως 5ετής δεν έχει και μεγάλη διαφορά μεταξύ των σωμάτων... Θα άφηνα όμως μάλλον εκτός τον Στρατό ξηράς...

ουυυυ...
GhostΜέλος
09/05/2004, 22:06:22
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ! ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

PerseusΜέλος
10/05/2004, 00:13:13
Εχει διαφορα να πετας με μαχητικο 3ης γενεας ,φαινεται διαφορετικα στο βιογραφικο σου...
Καλη επιτυχια κα να θυμασαι οτι πεπει να τιμησεις την Πατριδα.

GhostΜέλος
10/05/2004, 01:51:17
quote:

Εχει διαφορα να πετας με μαχητικο 3ης γενεας ,φαινεται διαφορετικα στο βιογραφικο σου...
Καλη επιτυχια κα να θυμασαι οτι πεπει να τιμησεις την Πατριδα.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΗΤΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...