ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό των Ναϊτών - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Το μυστικό των Ναϊτών - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Python5430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/04/2005, 04:57:29
Όταν θα φύγεις, θα ησυχάσουμε από διπλά, τριπλά και τετραπλά μηνύματα τα οποία στέλνεις και μετά τα σβήνεις!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

GothicΜέλος
06/04/2005, 13:34:24
quote:
ZADOK επειδη καποιοι με αναγνωριζουν ως κατι, εδω και 37 χρονια (απο το 1968) κι επειδη αυτα τα γεγονοτα στα οποια αναφερεστε τα εχω ζησει και δεν τα εχω απλως ακουστα, επετρεψε μου να σου πω πως ουτε η δικη σου συμπεριφορα(οπως και καποιων αλλων αυτοαποκαλουμενων Τεκτονων) τιμουν την Βασιλικη Τεχνη. Μαλλον την εκθετουν και λυπαμαι που στο λεω γιατι γνωσεις εχεις, αλλα απο τη ΓΝΩΣΗ μεχρι τη ΣΟΦΙΑ υπαρχει μακρυς δρομος που οφειλεις να διανυσεις.

Το ελαφρυντικο στη δικη σου περιπτωση αλλα και αλλων εδω μεσα ειναι οτι εισαι νεα σε καθε ειδους ηλικια και το αιμα βραζει.

Πριν μου ανταπαντησεις θυμισου οτι ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΠΑΡ ΗΜΙΝ κλπ κλπ κλπ

GothicΜέλος
06/04/2005, 13:46:29
Και μιας και αγαπητε Peter Gore είσαι ο "Τέκτων" των "Τεκτώνων"....και μιας και "μασάς την τεκτωνική καραμέλα" περί ηλικίας,κάτι που τόσοι άλλοι όμοιοί σου,"ων ουκ έστιν αριθμός" κάνουν,καταρακώνοντας τον υπέροχο αυτό θεσμό,...δε μας λες τι είναι η Βασιλική Τέχνη και ποία η σχέσις του τεκτονισμού με αυτήν;

Εάν είσαι ό,τι λες,(λέω... "εάν"), ΕΓΩ προσωπικά δεν σε ανγνωρίζω ως ΤΙΠΟΤΕ.

Επειδή προσέβαλες γενικώς και αορίστως αυτά "κύριε".

Δεν θα δώσω βέβαια συνέχεια σε ό,τι κι αν απαντήσεις αλλά προσπάθησε σε παρακαλώ να αμαυρώσεις μόνον το άτομό σου αυτή τη φορά και όχι θεσμούς που δεν είσαι ικανός να αγγίξεις.

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/04/2005, 21:25:39

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

TyphwnasΜέλος
06/04/2005, 21:52:48
LACTA Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ

quote:

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΡΑΜΑΣΩΝΟΙ, ΚΑΤΩ ΤΟ 1318, ΚΑΤΩ Ο ΡOΖΕΝ ΚΡΟΟΥΤΣ...

07/04/2005, 00:09:29

Ρε για να μην διαβάζω τα Topic τόσες μέρες τι χάνω !!!

Μία ώρα μου πήρε να διαβάσω το τι έχει γραφτεί.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως με όλους αυτούς τους διάλογους από μυημένους μαθαίνουμε και εμείς οι αναγνώστες.

Η απορία μου είναι πως τόσο καιρό εδώ μέσα ψάχναμε τους Μασόνους με το φακό και επειδή δε τους βρίσκαμε κρεμάγαμε ταμπέλες δεξιά και αριστερά και τώρα όπου και να κοιτάξεις υπάρχει και ένας μασόνος που εναντιώνεται σε κάποιο άλλο μασόνο !!!!

Άντε ρε θρύλε γερά με τσαμπουκά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νικάν ή Θνήσκην !!!!!! (Απο την επανάσταση μου έμεινε αυτό)
Και οι Ναΐτες κόκκινα άσπρα φόραγαν !!!!!!!!!!!!!!!!

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

stabΝέο Μέλος
15/04/2005, 20:15:13
quote:

Φίλε stab δεν κατανοώ το πνεύμα σου...θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι;

Όπως επίσης θα ήταν καλύτερα να έκανες μία προσπάθεια να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish,διότι είναι πολύ κουραστικό.

Καλώς ήλθες πάντως...

Αγαπητε φιλε δεν ειθελα να φανο αγγενις απλα λιγι ευγγενικι πλακα με τον τροπο τον δικο μου εκανα,μπορι να μην τα εγραψα σοστα τες παν
συγνομη απο ολους!
οσο απο ιλικια ειμαι 35 αν και δεν πεζει κανενα ρολο
παρακολουθο το θεμα σας και ιλικρινα με εχετε εντιποσιασι σας βρισκο αρκετα διαβασμενους.αντιθετος εγο απλα εχο διαβασι διαφορα σκορπια κεφαλεα και σιγουρα ειναι μπερδεμενα στο κεφαλι μου !!
ελπιζο να μαθο απο εσας
Python54Νέο Μέλος
29/04/2005, 17:07:20
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Μετά από σχεδόν 25 ημέρες απουσίας επανήλθα. Διαπιστώνω ότι δεν έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο θέμα και μάλιστα καλύτερα να μην χαρακτηρίσω κάποιες από τις απαντήσεις.
Αγαπητή ZADOC αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση απάντησέ μου και κάνε τις ερωτήσεις σου. Θα σου απαντήσω όσο μπορώ.
Καλό Πάσχα σε όλους.

Πύθων

TyphwnasΜέλος
03/05/2005, 17:48:36
quote:
Φίλτατε Gothic, με κάνετε και κοκκινίζω!

"Και η Κύπρος στην Ελλάδα δίνει 12 βαθμούς"

HOME SWEET HOME
Piri ReisΝέο Μέλος
15/05/2005, 14:58:47
Γιατί άραγε μόλις εμφανίστηκε ο Python54 εξαφανίστηκαν όλοι; (Και ο Python54 μαζί.)

Η σχέση Ναϊτών – Τεκτόνων έχει απασχολήσει πολλούς αλλά εκτός από ενδείξεις για την ταύτισή τους, δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι η αναγνώριση του ναϊτικού έργου από διάφορα σύγχρονα τάγματα, τα οποία έχουν θεσπίσει στην κλίμακά τους και το σχετικό ιπποτικό – ναϊτικό βαθμό.