ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Εξορκισμός της 'Εμιλι Ρόουζ - - Κινηματογράφος -

- Ο Εξορκισμός της 'Εμιλι Ρόουζ - - Κινηματογράφος -

ανθρωπος9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ανθρωποςΝέο Μέλος
28/02/2006, 20:35:16
Το πιο τρομαχτικο τις ταινιας ηταν οτι βασιζετε σε αληθινη ιστορια.Αρα υπαρχουν δαιμονες,και που ξερεις καμια φορα μπορει να συναντησης και κανεναν.
ΑχαιόςΜέλος
16/03/2006, 01:17:50
Καλησπερα σε ολους...
Εχω δει την ταινια και δε μπορω να πω με απολυτη σιγουρια κατα ποσο ειναι αληθινη.
Αλλωστε τα μονα που ξερουμε για το περιστατικο ειναι η εξομολογηση του κοριτσιου στον ιερεα.
Τα λογια δηλαδη ενος αρρωστου κοριτσιου και τα λογια ενος ιερεα, του οποιου τις προθεσεις δεν γνωριζουμε.
Γιατι θα πρεπει εγω να πιστεψω τον ιερεα η το κριτσι η και τους δυο???

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

apogonosΝέο Μέλος
20/03/2006, 03:51:25
Πραγματικα θεωρω οτι προκειται για μια πολλη βαρετη ταινια ,με φτωχους διαλογους,ανυπαρκτη ατμοσφαιρα (λιγο οι ερμηνιες σωζουν την κατασταση) ,που στηριζεται μονο στο γεγονος οτι προκειται περι αληθινης ιστοριας...
Δεν εχει κατι καινουργιο να δωσει....στηριζεται στα τετρημενα του ειδους και καπου αλλαζει και καταλιγει να γινεται ενα δικαστικο film με σκοπο την αποδειξη της ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ....

Λιγη ταινια για αυτο που προσπαθει να διαπραγματευτει ....

Νεκροι ,ζωντανοι και νεκροζωντανοι
ολοι μαζι φωναζουμε με οπλο την σιωπη

starflowerΜέλος
31/03/2006, 18:23:02
να κανω μια ερωτηση...
επιδη λενε οτι η ιστορια ειναι αληθινη παει να πει οτι οντως ειναι?
δηλαδη υπαρχουν δαιμονες?
και γιατι επελεξαν την Εμιλι Ροουζ?

δηλαδη αν βγαλω κι εγω μια "εξυπνα" σκηνοθετικα ταινια αλλα blair witch και πω οτι ειναι αληθινη,θα με πιστεψει ο κοσμος?

τρανταχτες αποδειξεις για την υπαρξη δαιμονων υπαρχουν?

εκτος απο την ταινια που υπαρχουν "αποδειξεις" για την Εμιλι?

καποια γραπτα της?
καποια αρχεια?
μαρτηρες υπηρχαν?

When the starflower bloom in the forest's arcane night
then you better turn away...
08/04/2006, 05:07:58
Την είδα απόψε την ταινία. Χμμμμ....έτσι κι έτσι...μέτριο πράγμα...ατάλαντη ηθοποιός η "δαιμονισμένη". Είχε 2-3 τρομακτικές σκηνές...αλλά αρκετά θρησκόληπτη ταινία θα έλεγα. Ντε και καλά ότι υπήρξαν δαιμόνια....Παμε γι'άλλα...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

08/04/2006, 23:00:28
Bρε νυχτοπούλι Agnostic μέχρι τέτοια ώρα τον Εξορκισμό της Εμιλι Ρόουζ έβλεπες? Θα διαολιστείς

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
09/04/2006, 01:29:39
Χεχε....Παρασκευή και Σαββατο νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι μας ξενυχτάμε ο καθένας με τον τρόπο του.
Με αγρίεψε λίγο η ταινιούλα εκείνη τη στιγμή αλλά μπα...τα δαιμόνια ξενερώνουν με την πάρτη μου και δεν με κυριεύουν. Σου λένε "παρά είναι σκεπτικιστής αυτός"
Πάντως την ταινιούλα δείτε την αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε....

09/04/2006, 12:05:25
quote:

Χεχε....Παρασκευή και Σαββατο νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι μας ξενυχτάμε ο καθένας με τον τρόπο του.
Με αγρίεψε λίγο η ταινιούλα εκείνη τη στιγμή αλλά μπα...τα δαιμόνια ξενερώνουν με την πάρτη μου και δεν με κυριεύουν. Σου λένε "παρά είναι σκεπτικιστής αυτός"
Πάντως την ταινιούλα δείτε την αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε....

Τί να μας κάνουν τα δαιμόνια αγαπητέ? Αν χτυπήσουμε ένα τραγουδάκι Glen Benton να δεις τί εξορκισμός θα γίνει. Δε θα ξέρουν απο που να φύγουν.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
10/04/2006, 07:21:46
quote:
Την είδα απόψε την ταινία. Χμμμμ....έτσι κι έτσι...μέτριο πράγμα...ατάλαντη ηθοποιός η "δαιμονισμένη". Είχε 2-3 τρομακτικές σκηνές...αλλά αρκετά θρησκόληπτη ταινία θα έλεγα. Ντε και καλά ότι υπήρξαν δαιμόνια....Παμε γι'άλλα...

Εγώ για να πώ την αλήθεια, δεν βρήκα ούτε την ηθοποιό ατάλαντη ούτε την ταινία θρησκόληπτη.
Προσωπικά η ταινία μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, δηλαδή κι η κοπέλα να ήταν δαιμονισμένη κι οτι μπορεί να είχε κάποια νοητική διαταραχή.
Όσο για τρομακτικές σκηνές, δε μπορώ να πώ οτι τρόμαξα ιδιαίτερα...

In anticipation of my resurrection...