ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

SwDk200430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SwDk2004Νέο Μέλος
28/01/2004, 21:32:55
tha ithela epi ti efkeria na sas xeretiso mias kai eimai kainourios se afti ti selida...

sxetika me afto to topic i erotisi mou tha itan giati mas dimiourgise????

IzauraΜέλος
29/01/2004, 01:01:40
"ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ!!!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!!!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ"

1900

"NAI EXΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΕΝΑΝ ΕΓΩΙΣΜΟ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΙΕΙ ΟΛΑ...
εγω εξισωνω τον Εαυτο μου
σε θεο και οχι το Εγω μου...
δουλος δεν ειμαι κανενος
εφοσον ως Ελλην δεν σκυβω
το κεφαλι πουθενα...
ειμαι δημιουργημα με την
ουσια Του αρα ειμαι Αυτος"

ryche

"ΙΔΙΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ" ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΘΕΟΣ";ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ...
ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ...
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΤΟ ...ΕΚΕΙΝΟ...
ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ,ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ"

kapodistria

(Υ)γεια σε όλους πάνω από όλα....

Αν εννοούμε με την λέξη θεός το ποιος μας δημιούργησε τότε θεός είναι μία ανώτερη δύναμη,αλλά όπως μπορούμε να αντιληφθούμε διαβάζοντας τη Βίβλο(Χριστός = γιος Γιαχβέ,κατοικόνα καθομοίωση),το Κοράνι και την καβάλα,καθώς και θεούς του Ολύμπου για το δικό μας λαό, και τους άλλους μύθους άλλων λαών καθώς επίσης τα επιστημονικά στοιχεία για το ότι η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε πριν περίπου 10.000 χρόνια(44% άνθρωποι πιστεύουν αυτό στις ΗΠΑ,γράψτε evidence of creation στο Google) τότε το πιο λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο δημιουργός μας είναι μια ανώτερη επιστημονική δύναμη,δηλαδή μια ανώτερη φυλή εξωγήινων.

Αν ο θεός είναι το άπειρο,τότε ο θεός δεν μας δημιούργησε...

μπείτε στο ΣΟΦΙΑ -Ζούμε στην αποκάλυψη- να δείτε αν θέλετε τι πιστεύω εγώ...

"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"

MasvidalΜέλος
29/01/2004, 15:21:38
ΨΥΧΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ
ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ) ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ.
"ΕΓΩ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ).ΔΗΛΑΔΗ Ο "ΕΓΩ"
ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ (ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ).
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ) ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΟΥ
(ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ),ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΜΕΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΕΓΩ",ΔΗΛΑΔΗ "ΕΜΕΝΑ").
ΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ "ΕΓΩ" .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ
(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ "ΕΓΩ".

"Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ [ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ (ΜΟΥ)] ΜΕ ΞΕΡΕΙ (ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ) ΕΝΩ "ΕΓΩ"/ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. "
(ΣΕΛΙΔΑ 1 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ)

Edited by - Masvidal on 29/01/2004 15:23:48

29/01/2004, 17:24:47
quote:
...Ο ΘΕΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ)
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ.
"ΕΓΩ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ).ΔΗΛΑΔΗ Ο "ΕΓΩ"
ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ (ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ).
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ) ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ" ΜΟΥ
(ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ),ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΜΕΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΕΓΩ",ΔΗΛΑΔΗ "ΕΜΕΝΑ").
ΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ "ΕΓΩ" .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ
(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ "ΕΓΩ".

Masvidal.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ...
ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...
Ο ΘΕΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ "ΕΓΩ" ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...
ΕΣΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ).
Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΣΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ) ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΑΡΑ ΕΜΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ...)
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΑ ΕΓΩ,ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ" ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ" ΚΑΙ ΤΟ "ΕΣΥ"...
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ,ΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΩΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ( ΕΣΥ ΑΡΑ ΕΓΩ)ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ "ΕΓΩ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΣΥ"...
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝ (ΑΝΘΡΩΠΟΣ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΕΓΩ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΕΣΥ"...

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

29/01/2004, 17:44:01

quote:
καποδιστρια εμενα οτι και να κανεις με πειθεις πως εισαι
θεος...

Ryche...showing God...

ΡΑΙΧ,
ΣΥ ΕΙΠΑΣ...

ΦΙΛΕ/Η glinaaea,
ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!
ΑΡΑ:

quote:
και κατ εμέ ειναι ΟΛΑ όσα του προσάπτουμε, δεν είναι καλύτερα να μείνουμε ΟΛΟΙ στην λέξη θεός (μιά και το topic άνοιξε με αυτήν την λέξη) και ας ελευθερώσουμε το topic απο αυτήν την διαφωνία;;;;;;;;;

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο LEGEND 1900,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ...
ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ,ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ...ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...

SwDk2004,ΛΕΣ:
"sxetika me afto to topic i erotisi mou tha itan giati mas dimiourgise????"
Μ'ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ"!!!

quote:
Αν ο θεός είναι το άπειρο,τότε ο θεός δεν μας δημιούργησε...

Izaura,
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;!!!
ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

30/01/2004, 18:22:54

IzauraΜέλος
30/01/2004, 20:36:52

"Izaura,
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ."

Η γνώμη μου είναι στο ΣΟΦΙΑ - Ζούμε στην αποκάλυψη -

Γεια σου Καποδίστρια

SIMONAΜέλος
31/01/2004, 10:52:47
quote:

Αν μπορούσατε να ρωτήσετε τον Θεό μία ερώτηση, τότε αυτή πιά θα ήταν;

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΑΣ 'ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ' ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ......
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ''Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ'';;; ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ; ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ; ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΝΟΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ; ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ;;
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΟΣΟΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΘΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΤΛ!
ΑΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...

31/01/2004, 16:58:04
quote:

quote:

Αν μπορούσατε να ρωτήσετε τον Θεό μία ερώτηση, τότε αυτή πιά θα ήταν;

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ: ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΑΣ 'ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ' ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ......
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ''Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ'';;; ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ; ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΝΑΣ; ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΝΟΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ; ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ;;
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΟΣΟΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΘΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΤΛ!
ΑΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...

ΠΑΝΤΩΣ,ΦΙΛΗ ΣΙΜΟΝΑ
ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΩΣΗΣ!!! ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠ'ΟΛΑ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΟΘΕΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ;
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΗ;"
Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !
Ή ΕΠΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ "ΕΡΓΑ"!!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ,"ΑΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...",ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ "ΜΠΟΥΜΕ" Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΩΣΗ...

31/01/2004, 17:14:32
quote:

quote:

"Izaura,
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ."

Η γνώμη μου είναι στο ΣΟΦΙΑ - Ζούμε στην αποκάλυψη -

Γεια σου Καποδίστρια

ΦΙΛΕ Izaura,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΕΝΩ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΕΔΩ;ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

IzauraΜέλος
31/01/2004, 21:37:35
"ΦΙΛΕ Izaura,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΕΝΩ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΕΔΩ;ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ...
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

Σε ευχαριστώ και εγώ...

Θα μπω στο θέμα με την δική μου ερώτηση στο "θεό":

Μια ερώτηση που θα έκανα στον πλέον προσωπικό μου φίλο και δημιουργό μας αφού ξέρω πλέον το Γιαχβέ και το τι θέλει, θα ήταν:

Αγαπητέ δημιουργέ του ανθρώπινου γένους,δεν αμφισβητώ την αγάπη σου προς εμάς.Απλώς θα ήθελα να σε ρωτήσω:
Αν η ανθρωπότητα φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο ειρήνης και αγάπης
και δεν αυτοκαταστραφεί(λόγω πυρηνικού πολέμου) όταν θα δημιουργήσουμε και εμείς κατεικόνα και καθομοίωση ανθρώπους(ανάπτυξη βιολογίας,κλωνοποίηση...) θα μας δώσεις την επιστημονική σου γνώση που είναι 25000 χρόνια μπροστά?
Θα μπορούμε να ζούμε μαζί με τους ελοχείμ,και να παίζουμε ποδόσφαιρο
Πρωτάθλημα πλανητών?
Επίσης ... Έχει ωραίες γκόμενες ελοχείμ ή μόνο ανθρώπινα βιολογικά ρομπότ?

Αυτό πιστεύω και αυτό θα ρωτήσω τον Γιαχβέ στην 2η παρουσία,που θα έρθει μαζί με το Βούδα,τον Μωάμεθ και το Χριστό καθώς και άλλους.

Δεν παίρνω ναρκωτικές ουσίες ούτε είμαι τρελός...

IzauraΜέλος
31/01/2004, 21:48:25
Σε όλες τις άλλες ερωτήσεις που έχουν οι αγαπητοί μου αδελφοί που μπήκαν σε αυτό το θέμα ,ξέρω την απάντηση, επεiδή απλά ξέρω το "θεό"
και ξέρω πως σκέφτεται πάνω κάτω.

Μιλάω πάρα πολύ σοβαρά και αν και πολλοί θα γελάσουν με τη γνώμη μου
νιώθω ωραία που κάνω έναν αδελφό μου να γελά,έστω και από άγνοια!
:)

Με αγάπη
grecoRaelian

glinaaeaΜέλος
02/02/2004, 22:35:26
Φίλοι μου γειά σας.
Υποσχέθηκα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου μαζί με τα δικά σας. Τωρα τί λιθαράκι θα είναι; Από κόκος σκόνης, μέχρι..........;;;;
Επειδή οι ερωτήσεις σας θα έπρεπε να είναι και δικές μου, γι αυτό πήρα το θάρρος να τις κάνω στον θεό. Έψαξα λοιπόν να τον βρώ.
Δεν δυσκολεύτηκα σχεδόν καθόλου. Τον βρήκα κάτω απ τον ίσκιο ένός καμμένου δέντρου (είχαν κόψει και τον κορμό ακόμα)στην Πεντέλη. Δεν θα σας πω τί είδα ή πώς τον είδα (γιατί και εγώ δεν κατάλαβα). Χωρίς καθυστέρηση και παραβλέποντας τα τυπικά, του έκανα όλες αυτές τις ερωτήσεις.Αυτός μου χαμογέλασε αινιγματικά και πηνηρά. Τον ρωτάω :γιτί χαμογελάς; και μου λέει: Τέκνον Α (ανήρ ων), ξέρεις τον λόγο, και εφ όσον τον ξέρεις πρέπει να τον πεις και να τον γράψεις, γιά να δούμε, πόσοι έχουν αυτιά να τον ακούσουν και πόσοι έχουν μάτια να τον διαβάσουν.
Έτσι και εγώ αναγκάστηκα (ανωτέρα βία) να σας τον γράψω.

Φίλοι μου αυτή είναι η ΔΙΚΗ μου γνώμη, η ΔΙΚΗ μου θεωρία.
Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας σε πάρα πολλές πηγές κατέληξα στα :
Σε άλλο topic έγραψα γιά τους διαφόρους μύθους και το ότι αν επεξηγηθούν θα έχουμε πολλές αποντήσεις γιά πάρα πολλά θέματα.
Θαξεκινήσω με τον μύθο(;) του προπατορικού αμαρτήματος και την αποπομπή του Αδάμ (ανθρώπου - ψυχή)από τον Παράδεισο(;),και το ξεκίνημά του από το χώμα.
Μήπως ο μύθος αυτός είναι μιά ελάχιστη προσπάθεια που προσπαθεί να μας πει το πώς ξεκίνησε (αρχική έκρηξη) και το γιατί η όλη δημιουργία
όπως μπορούμε να την καταλάβουμε τώρα;
Με βασική προυπόθεση ότι η ψυχή ειναι αθάνατη, εγώ θα προσθέσω ότι είναι και προαιώνια. Δηλ. όλες οι ψυχές προυπήρχαν. Κάτι το οποίον θέλω να προσέξετε είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οιψυχές ΕΧΟΥΝ πάρα πολλές δυνάμεις. Αυτό εν μέρει έχει αποδειχθεί ΚΑΙ επιστημονικά. Αυτά τα δύο και κάποια άλλα τα παίρνω σαν βάση και σας ξεκινώ την γνώμη μου. Ένα ακόμα λιθαράκι στις ονομασίες του <<θεού>>,είναι και Αρχέγονη δημιουργική ανώτατη δύναμη, Ανώτατη ψυχή, καθαρή Θεία δύναμη. Παραμένω όμως στις αρχές του topic ,(θεός).
Υποθέτω λοιπόν ότι καί ο θεός και οι ψυχές προυπήρχαν και πρίν το μεγάλο Μπαμ. Υποθέτω ακόμα ότι η ύλη δεν είχε διαχωριστεί ακόμα. Άρα και ψυχές και ύλη ήταν ας πούμε μία μάζα. το πιό πιθανον λοιπόν είναι
ότι οι ψυχές ευρίσκονταν σε μιά κατάσταση παραμονής (πού ;) όχι και τόσο ευχάριστη. Ίσως λοιπόν η παρουσία γί αυτές της Αρχέγονης ψυχής να μην ήταν ΄τόσο ολοκληρωτική όσο θα ήθελαν.Γιά τον λόγο αυτόν ίσως ζήτησαν (και δεν πιστεύω ότι επαναστάτησαν όπως αφήνει να εννοηθεί ο μύθος του προπατορικού αμαρτήματος) από τον θεό να τους δωθεί η ευκαιρία να καθαριστούν, να ξεχωριστούν δηλαδή απο την ύλη. Πρέπει λοιπόν να δέχθηκε ο θεός και γι αυτό ξεκίνησε με το μεγάλο Μπαμ η όλη διαδικασία της απομάκρυνσης των ψυχών από την αρχική τους θέση και η ατομική προσπάθεια της κάθε ψυχής γιά το ταξίδι της επιστροφής.
Γιά την διεκόλυνση των ψυχών γιά τι ταξίδι αυτό της επιστροφής τους προσφέρθηκαν και οι ανάλογες προυποθέσεις. Χωρίστηκε λοιπόν το σύμπαν σε τομείς (;) ανάλογα με την καθαρότητά του από ύλη. Ο κάθε τομέας χωρίστηκε σε κάποια (;) επίπεδα. Το κάθε επίπεδο σε κάποια (;) υποεπίπεδα κ.λ.π. Η ίδια η ψυχή με κάθε της προσπάθεια (ενσάρκωση)
λαμβάνει και κάποια σώματα αιθερικά, που αυτά διαφέρουν ανάλογα με την καθαροτητά τους από ύλη, και από το επίπεδο που ευρίσκεται η ψυχή. Αυτά έχουν τεθεί στην υπηρεσία της ψυχής και στην προσπάθειά της γιά τον καθαρισμό της. Ολόκληρο το σύμπαν (Μακρόκοσμος) έχει το καθρέπτισμά του και τα αντίστοιχα σημεία του μέσα στο σώμα του κάθε ανθρώπου (Μικρόκοσμος).
Η κάθε ψυχή λοιπόν έχοντας σαν αφετηρία του ταξιδιού της επιστροφής τα ΜΕΤΑΛΑ (την πιό βαριά ύλη), πρέπει να περάσει από όλα τα είδη της ύλης (πχ. χώμα, προτόπλαστος Αδάμ), και περνόντας και από όλα τα είδη ζωής (και σε κάποια, όχι μόνο μιά φορά, και αυτό οφείλεται στο κατά πόσο η κάθε ψυχή προσπαθεί να ξεπεράσει τον σκοπό της κάθε ενσάρκωσης και αν θα το καταφέρει) να φθάσει στο στάδιο εξελίξεως του ανθρώπου σαν την κορωνίδα της εξέληξης που ΜΟΝΟ από εκεί το επόμενο στάδιο είναι η ένωσή της με τον θεό.
Έτσι λοιπόν οι ψυχές Χρησιμοποιούν το πνεύμα της κάθε ενσάρκωσης και σε συνδιασμό με την χρησιμοποίηση των αιθερικών σωμάτων και τι ίδιες τους τις δυνάμεις που έχουν έχουν την δυνατότητα να καθοδηγήσουν τη εξέληξη της κάθε τους ζωής και κάτ επέκταση την άνοδό τους στον δρόμο της επιστροφής. Από την μιά μεριά έχουμε τον θεό ο οποίος έχει δημιουργήσει ΟΛΕΣ τις προυποθέσεις και τις βάσεις γιά το σίγουρο ταξίδι της επιστροφής, και από την άλλη έχουμε τις ίδιες τις δυνάμεις των ψυχών που σε κάθε στάδιο κάθαρσης μπορούν να χρησιμοποιούν και διαφορετικές δυνάμεις. Όταν λοιπόν μία ή περισσότερες ψυχές ξεπερνούν κάποιο στάδιο κάθερσης και δεν υπάρχει το αμμέσως επόμενο στάδιο (ενώ οι προυποθέσεις υπάρχουν), τότε ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Ακόμα όμως και αν γιά κάποιο λόγο δεν μπορούν να κάνουν κάτι ενώ ειναι απαραίτητο να γίνει και ζητούν με τον τρόπο της ανάγκης τους την βοήθεια από τον θεό, Αυτός είναι ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ και ΠΑΝΤΑ δίνει την βοήθειά του ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. (ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ, ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ) Έτσι λοιπόν το ταξίδι αυτό των ψυχών ακολουθείται μέσω της ύλης αλλά ρυθμίζεται ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ και ΜΟΝΟ μέσω της εσωτερικής διαδρομής επιτυγχάνεται η επιστροφή των καθαρών ψυχών πλέον κοντά στον θεό.
Φίλοι μου σας ανέπτυξα πολύ χονδρικά αλλά και πολύ απλά την γνώμη μου -θεωρία μου, χωρίς να κάνω επεκτάσεις και χωρίς να χρησιμοποιήσω ιδιαιτερες ορολογίες.
Ξέρω ότι γιά κάθε θέμα υπάρχουν κάποιες θεωρίες.Κοινώς αποδεκτή είναι οι θεωρία που δίνει τις πιό πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις που αφορούν το εκάστοτε θέμα. ΕΜΕΝΑ αυτή η θεωρία μου δίνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απαντήσεων (ΟΧΙ ΟΛΕΣ) από οποιαδήποτε άλλη.
Πριν βιαστείτε να την καταδικάσετε ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ σε σχέση με τις ερωτήσεις που έχετε.
Έτσι λοιπόν εφ όσον ΤΑ ΠΑΝΤΑ εξαρτιούνται από τον άνθρωπο, και το κάθε τι που συμβαίνει έχει να κάνει με τις δεσμεύσεις ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ και σε ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΨΥΧΩΝ
, ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
(ΦΥΣΙΚΆ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ), ΓΙΑΤΙ ρίχνουμε το φταίξιμο στον θεό και θέλουμε να του ζητήσουμε εξηγήσεις. Εφ όσον το ξέρουμε αυτό αντί να ζητάμε εξηγήσεις από τον θεό, ΑΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Και αν κάποιος με ρωτήσει, λέγοντάς μου ότι εγώ έχω μπλέξει σε μιά κατάσταση αλλά δεν φταίω σε τίποτα , ή ότι υπάρχει τόση αδικία στον κόσμο και γίνεται τόσο μεγάλο κακό, γιατί λοιπόν δεν τα διορθώνει αυτά ο θεός; Τότε θα απαντήσω ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ φτιάχνουμε ή χαλάμε την τύχη μασ ή την μοίρα μας, και ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΆΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η κατάσταση αυτή ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΑΛΙ όμως στο χέρι του είναι το αν θα ξεπεράσει την κατάσταση αυτή,αν θα παραμείνει στην ίδια ή θα την ξαπεράσει.
Ενώ τα ξέρουμε αυτά, λέτε γι αυτόν τον λόγο να μου χαμογέλασε ο θεός κάτω απο το καμμένο δέντρο;;;;;;;;;;;;
Η απάντησή μου λοιπόν είναι : Ρωτήστε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Εγώ αυτό κάνω.
Το ξύλο είναι εφπρόσδεκτο. Περιμένετε να φύγω πρώτα. Έφυγα.
Φιλικότατα.

IzauraΜέλος
02/02/2004, 23:16:37
Αλληλούια!=Praise be Yahweh

"Υποθέτω λοιπόν ότι καί ο θεός και οι ψυχές προυπήρχαν και πρίν το μεγάλο Μπαμ. "

Διάβασα μέχρι αυτό το σημείο...

Δεν έγινε ποτέ μεγάλο μπαμ!
Το σύμπαν πάντοτε υπήρχε.
Ο άνθρωπος θέλει να περιορίζει το άπειρο.Όπως πίστευαν παλιά ότι η γη είναι επίπεδη,τώρα οι επιστήμονές μας πιστεύουν ότι το σύμπαν μας δημιουργήθηκε...
Αυτό είναι λάθος.
Το σύμπαν δεν είχε αρχή ούτε τέλος.
Δεν είναι άνθρωπος.

Ψυχή δεν υπάρχει.Υπάρχει ο κωδικός μας DNA και μπορούμε να ξαναδημιουργηθούμε σε ένα γήινο παράδεισο=(Κήπος της εδέμ-ποιητικό όνομα-)

Αυτό πιστεύω εγώ και ο "αρχηγός" των δημιουργών μας Γιαχβέ.

Αμήν!=So be it

glinaaeaΜέλος
03/02/2004, 13:19:32
Αγαπητή Izaura, λες πως δεν υπάρχει ψυχή.Αν είναι έτσι, τότε καήκαμε. Λες ότι ας είναι καλά το DNA. Είναι αδύνατον to DΝΑ από μονο του να δημιουργήσει ζωή. Γιά να δημιουργήσει επιθυμητή ζωη το DNA πρέπει να τοποθετηθεί ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΫΤΤΑΡΟ, που συνεπάγεται ότι το κύτταρο αυτό ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. Επομένως, χωρίς ψυχή δεν υπάρχει ζωή. Μήπως πρέπει να μελετήσεις καλύτερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλικότατα.

IzauraΜέλος
03/02/2004, 21:23:45
"Αγαπητή Izaura, λες πως δεν υπάρχει ψυχή.
Αν είναι έτσι, τότε καήκαμε. Λες ότι ας είναι καλά το DNA. Είναι αδύνατον to DΝΑ από μονο του να δημιουργήσει ζωή. Γιά να δημιουργήσει επιθυμητή ζωη το DNA πρέπει να τοποθετηθεί ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΫΤΤΑΡΟ, που συνεπάγεται ότι το κύτταρο αυτό ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. Επομένως, χωρίς ψυχή δεν υπάρχει ζωή. Μήπως πρέπει να μελετήσεις καλύτερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλικότατα."

Αν εννοείς ότι η ψυχή είναι η ενέργεια με την οποία δημιούργησαν οι ελοχείμ ζωή,δηλαδή κωδικούς DNA τότε μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετική ονομασία λόγω του ότι οι πρω-τό-γονοί μας δεν μπορούσαν
να καταλάβουν ότι η ψυχή ή πνεύμα είναι μέσα μας,δηλαδή είναι ένας κωδικός που χαρακτηρίζει τον καθένα μας ξεχωριστά,(DNA)...
Αν μιλάς για μια ψυχή με χαρακτήρα και ελαττώματα ,και όχι για μια μορφή ενέργειας που απλά σκορπίζεται στο άπειρο τότε έχεις λάθος.

"το DNA πρέπει να τοποθετηθεί ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΫΤΤΑΡΟ, που συνεπάγεται ότι το κύτταρο αυτό ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ "

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει απομείνει,ο άνθρωπος να δημιουργεί ζωή από μια άμορφη ζωή ενέργειας...Όταν αυτό επιτευχθεί...Τότε ο "άνθρωπος θα είναι ίσος με το θεό"
Δηλαδή ισοδύναμος με το τεχνολογικό επίπεδο που είχαν οι ελοχείμ,(=θεός στα αρχαία εβραικά,μεταφράστηκε λάθος) όταν μας δημιούργησαν.

Φιλικότατα πήγαινε στο -ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- να δεις τι ξέρω αν θέλεις.

glinaaeaΜέλος
03/02/2004, 23:11:21
Izaura, Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Φιλικότατα

glinaaeaΜέλος
05/02/2004, 09:27:39
Φίλοι μου, καλή σας ημέρα.
Κάπου πρέπει να έχασα κάτι. Τί έγινε βρε παιδιά. μπήκε πολύ φρένο εδώ.
Έγινε πριβέ το πάρτυ;;;;;;;;
Καποδίστρια;;;;;;;;;;;;
Κάποιος άλλος;;;;;;;;;;;

Κρίμα, πίστευα ότι το θέμα αυτό είχε πολύ μέλλον και ότι θα υπήρχε μεγάλη ανταλαγή απόψεων. Πίστευα ότι και λίγο χιούμορ δεν θα ήταν άσχημο. Φαίνεται ότι έκανα λάθος .ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΣΥΓΝΩΜΗ.
Φιλικότατα.

05/02/2004, 19:03:53
quote:
...Τότε θα απαντήσω ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ φτιάχνουμε ή χαλάμε την τύχη μασ ή την μοίρα μας, και ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΆΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η κατάσταση αυτή ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΑΛΙ όμως στο χέρι του είναι το αν θα ξεπεράσει την κατάσταση αυτή,αν θα παραμείνει στην ίδια ή θα την ξαπεράσει...

Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ,OMΩΣ...
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΤΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ;
ΟΧΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
ΠΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ;!!!

05/02/2004, 19:11:58
quote:

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα.
Κάπου πρέπει να έχασα κάτι. Τί έγινε βρε παιδιά. μπήκε πολύ φρένο εδώ.
Έγινε πριβέ το πάρτυ;;;;;;;;
Καποδίστρια;;;;;;;;;;;;
Κάποιος άλλος;;;;;;;;;;;

Κρίμα, πίστευα ότι το θέμα αυτό είχε πολύ μέλλον και ότι θα υπήρχε μεγάλη ανταλαγή απόψεων. Πίστευα ότι και λίγο χιούμορ δεν θα ήταν άσχημο. Φαίνεται ότι έκανα λάθος .ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΣΥΓΝΩΜΗ.
Φιλικότατα.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ;
ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΕΣΩ...ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ...
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΩΔΗ...
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ;