ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

SwDk200430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
glinaaeaΜέλος
05/02/2004, 22:31:20
Φίλοι μου γειά σας.
Αγαπητή Καποδίστρια, Φιλάκια. Μου έφτιαξες τη βραδιά.
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου γράφεις θα πρέπει να μην κατάλαβες καλά αυτά που γράφω. Απλά θα σε παρακαλούσα να τα ξαναδιαβάσεις με μεγαλύτερη προσοχή. Αν και πάλι δεν κατάλαβες κάτι, ευχαρίστως τότε το συζητάμε. Πιστεύω όμως ότι δεν πρέπει να άφησα απορίες στα γιατί και τα πώς. Και θα ήθελα να πιστεύω ότι ήμουν πάρα πολύ απλός στα διάφορα στοιχεία που κατά την γνώμη μου αποτελούν το σχέδιο αυτό της όλης δημιουργίας.
Ευχαριστώ.
Καλή σας νύχτα.
Φιλικότατα.

Edited by - glinaaea on 05/02/2004 22:43:51

Edited by - glinaaea on 08/02/2004 08:03:27

06/02/2004, 17:42:44
Glinaaea,
ΛΕΣ ΟΤΙ: " Άρα και ψυχές και ύλη ήταν ας πούμε μία μάζα. ..." ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :"ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ φτιάχνουμε ή χαλάμε την τύχη μας ή την μοίρα μας..."
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΩ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΩ,ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ( ΒΛΕΠΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΤΑ,ΦΥΤΑ,ΜΕΤΑΛΛΑ,ΟΡΥΚΤΑ,ΡΕΥΣΤΑ Κ.Λ.Π.)ΔΗΛΑΔΗ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ( ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΕΡΟΛΟΓΩΝ!!!),ΚΑΤ'ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ...
ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ,Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΤΙΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΣΟΦΙΑΣ...
ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ;

ΜΕ ΕΙΛΙΡΚΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

glinaaeaΜέλος
07/02/2004, 11:35:43
Φίλοι μου , καλή σας ημέρα.
Φίλη Καποδίστρια, καλή σου ημέρα.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, προσπαθόντας να γίνω όσο πιό κατανοητός μπορώ.

Κατ αρχήν ΔΕΝ είπα ότι τα αρχικά στοιχεία ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. Είπα ότι ήταν μιά μάζα αλλά ΜΙΚΤΗ. Μίξη λοιπόν από ψυχές και ύλη. Άλλο η ύλη άλλο οι ψυχές. Το ότι υπάρχει αλληλεπίδραση είναι απόλυτα σίγουρο, και μεγάλη μάλιστα, γιατί αλλιώς οι ψυχές θα ήταν εύκολο να απαλαγούν από την ύλη.εξ άλλου αυτό το φανερώνει και η τόσο μεγάλη προσπάθεια όλων των ψυχών που κάνουν γιά το τόσο επίπονο ταξίδι της επιστροφής.
Όσο γιά τις διάφορες επιδράσεις πουασκούνται σε όλα τα όντα είναι γεγονός μόνο που και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το πως και το γιατί θα προσπαθήσω να το αναπτύξω, μόνο που ζητώ και την ανέχειά σου.

Όπως προείπα οι ψυχές ξεκινόντας απο το μηδέν και περνόντας στο ένα (τα μέταλα) και από εκει περνόντας απο όλα τα είδη ύλης, περνόντας από όλα τα ειδη ζωής, πρέπει να φθάσουν στο ανθρώπινο στάδιο (το τελικό της ύλης), που από εκει ο τελικός σκοπός του ταξιδιού είναι τόσο κοντά αλλά συγχρόνως και τόσο μακρυά. Ο λόγος; είναι ο εξής:
Σε κάθε είδος ύπαρξης της ψυχής, σε κάθε στάδιο, σε κάθε μορφή ζωής που πρέπει να περάσει η ψυχή, και σε κάθε επίπεδο που περνά, πρέπει να αποβάλει ΟΛΕΣ τις δεσμεύσεις (υλικές) που ανήκουν σε ΚΑΘΕ ΕΝΑ από τα ανωτέρω για να μπορέσει να περάσει στο αμμέσως επόμενο.
Σε κάθε στάδιο λοιπόν που περνά έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις δεσμεύσεις του πρέπει να αποβάλει του σταδίου που ευρίσκεται αλλά και διάφορες προκλήσεις της ύλης του αναλόγου σταδίου. Έτσι λοιπόν εξαρτάται από το πόσο θα προσπαθήσει η ψυχή και από ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ θα κάνει πράξη γιά να μπορέσει να ξεφύγει από το στάδιο αυτό. Οι λάθος επιλογές θατην επαναφέρουν στο ίδιο στάδιο. οι σωστές θα την προωθήσουν στο επόμενο. Το πόσες φορές θα κάνει λάθος επιλογές, εξαρτάται από την ίδια.΄Έχει τις δυνάμεις να κάνει τις σωστές επιλογές. Κατά πόσον όμως θα τις χρησιμοποιήσει δυναμικά;;;;;;;;;;
Το συνήθες των επιλογών είναι οι λάθος γιατί οιδεσμεύσεις της ύλης είναι δυνατές. Έτσι λοιπόν έχουμε επαναφορά στο ίδιο είδος ύπαρξής της (είδη ζωής ή και παρεμφερή είδη ζωής) μερικές φορές περισσότερο από μιά φορά. Όταν η ψυχή τελειώνει την ύπαρξή της κάθε φορά, φέρνει μαζί της όχι μόνο τις δεσμέυσεις του σταδίου που πέρασε και δεν απέβαλε, αλλά και τις νέες δεσμεύσεις της από τις λάθος επιλογές που έκανε. Έτσι τα πράγματα είναι ακόμα πιό δύσκολα γιά την νέα της παρουσία. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΪΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ανάλογα λποιπόν με το είδος και το σύνολο των δεσμεύσεων που έχει να ξεπληρώσει-ανταποδώσει η κάθε ψυχή ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να χρησιμοποιήσει γιά να αποδώσει τις δεσμεύσεις της με μιάς και να μεταφερθεί στο επόμενο στάδιο. Οι προυποθέσεις (όπως χρόνος γέννησης * αστρολογικές επιδράσεις *, τόπος γέννησης, οικογένεια, περιβάλλον, εθνικότητα, χρώμα, υποχρεώσεις της ανάλογης θέσης, και τόσα άλλα.) επιλέγονται αναλόγως της καταλληλότητας τους γιά την καλύτερη βοήθεια που μπορεί να πάρει η ψυχή γιά να αποδώσει στο έπακρον ΟΛΕΣ τις δεσμεύσεις της του σταδίου που πρόκειται να πάει. Όπως μπορείς να καταλάβεις, ΠΑΛΙ η πορεία της ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ, και είναι αρκετά δύσκολο γι αυτήν. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόση δυσκολία υπάρχει γιά την κάθε ψυχή γι αυτό το ταξίδι της επιστροφής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδώ θα κάνω έναν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ διαχωρισμό των εσαρκώσεων της ψυχής στις ανθρώπινες και της προηγούμενες, αν και οι προσπάθειες της είναι ίδιες. Στις ανθρώπινες ενσαρκώσεις, έχει τρία βασικά όπλα που δεν είχε στις προηγουμενες. Και αυτά ειναι,λογική ανθρώπινη, έρευνα και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Τρία δυνατά όπλα. Όμως και οι δεσμεύσεις της στην ανθρώπινη υπόσταση είναι πολύ μεγαλύτερες. Έτσι έχουμε μιά μεγάλη υλική αντίδραση.
Πρέπει να τονίσω ότι : ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Σε μία μόνο ζωή η ψυχή μπορεί νε επιτύχει την πλήρη απαλαγή απο την ύλη και να επιτευχθή ο τελικός σκοπός του ταξιδιού της επιστροφής, οδηγούμενη μέσα από την εσωτερική διαδρομή της ψυχής. Πόσοι όμως άνθρωποι κατάφεραν κάτι τέτοιο. Γι αυτόν το λόγο και έχουμε αρκετές ανθρώπινες ενσαρκώσεις.

Δεν ξέρω αν έγινα αρκετά κατανοητός. Προσπάθησα πάντως.

Συγνώμη αλλά δεν έχω περισσότερο χρόνο τώρα.

Φιλικότατα.

Edited by - glinaaea on 07/02/2004 11:37:06

glinaaeaΜέλος
13/02/2004, 18:13:34
Φίλοι μου γειά σας.
Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις σας,ή να μην είχατε καθάλου ερωτήσεις, ή μας τελείωσαν.
Κρίμα γιατί πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ υποσχόμενο topic. Ας είναι.Εφ όσον πρέπει να κλείσει, ας γίνει ότι πρέπει.
Φιλικότατα.

Edited by - glinaaea on 13/02/2004 18:15:54

13/02/2004, 20:00:59
quote:

Φίλοι μου γειά σας.
Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις σας,ή να μην είχατε καθάλου ερωτήσεις, ή μας τελείωσαν.
Κρίμα γιατί πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ υποσχόμενο topic. Ας είναι.Εφ όσον πρέπει να κλείσει, ας γίνει ότι πρέπει.
Φιλικότατα.

Ε,ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ!!!
ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΛΕ GLINAAEA,ΝΑ ΤΟ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ;
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.ΟΠΩΣ:

quote:
ΠΑΛΙ η πορεία της ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ,

ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;ΘΑΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

glinaaeaΜέλος
15/02/2004, 12:14:45
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλη Καποδίστρια, καλή σου μέρα.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτησή σου αν και βλέπω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Ας είναι.
Ρωτάς αν η ψυχή έχει επιλογές.Και βέβαια έχει. Έχει καί στις ενσαρκώσεις της καί στην ελευθερία της. Όταν είναι ελεύθερη έχει ελευθερία επιλογών και λόγω της απόλυτης συνειδητοποίησης που διαθέτει εφ όσον είναι ελεύθερη, επιλέγει την ιδανική γιά αυτήν κατάσταση ενσάρκωσης γιά να μπορέσει με μιάς να ξεπεράσει το επόμενο στάδιο που πρέπει να ξεπεράσει. Στις ενσαρκώσεις της όμως έχει να δώσει τις μάχες της με το Πνεύμα (τον εκπρόσωπο της ύλης) και κατ επέκταση με την ίδια την ύλη. Και πίστεψέ με,οι μάχες αυτές ειναι πολύ δύσκολες. Ερχόμαστε λοιπόν και στην απάντηση. Οιεπιλογές ποθ έχει να κάνει η ψυχή σ αυτήν την πρίπτωση είναι το ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ούτως ώστε να τοαναγκάσει να ενεργήσει προς όφελος της και κατά πόσο προς όφελός της. Εφ όσον το καταφέρει αυτό σε κάθε περίπτωση, τότε θα εκπληρώσει τον σκοπόν της γιά το κάθε στάδιο που πρέπει να περάσει. Κατά πόσον όμως αυτό είναι εύκολο;;;;;;
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Αν μιά δεσμευση της ψυχής είναι να ανταποδωθεί σε μιά ενσάρκωση της με το να παρευρεθεί (ο άνθρωπος) σε έναν καυγά δύο άλλων, και η ανταποδωσή της είναι να αποτρέψει την συνέχεια του καυγά λύνοντας τις διαφορές με ήρεμο και ειρηνικό τρόπο, εδώ θα πρέπει να κάνει την επιλογή της, επιλέγοντας μάλλον τρείς περιπτώσεις. Η πρώτη είναι να επιβληθεί του πνεύματος και να επιλύσει την διαφορά εκπληρώνοντας έτσι την αποστολή της και αποδίδοντας την δέσμευσή της. Η δεύτερη είναι να μείνει αμέτοχη με την μή δυναμική της επιβολή στο πνεύμα, και σ αυτήν την περίπτωση δεν αποδίδει την ανταπόδωσή της. Και η τρίτη περίπτωση είναι να εμπλακεί με κάποιον τρόπο και γιά κάποιον λόγο και ο ίδιος ο άνθρωπος στον καυγά και να χειροτερέψει την κατάσταση καί γιά τους εμπλεκόμενους καί γιά την ίδια. Επομένως το αποτέλεσμα της τρίτης περίπτωσης θα είναι όχι μόνο ναμην αποδώσει την δέσμευσή της αλλά να δεσμευτεί περισσότερο και κατά πόσο δεν ξέρουμε. Το πνεύμα χρησιμοποιεί το γέννημά του τον εγωισμό. Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο γιά την ψυχή να είναι νικήτρια σε όλες τις περιπτώσεις. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
BΟΗΘΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;;;;;;;
Φιλικοτατα.

nefertityΜέλος
15/02/2004, 15:00:33
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ...NEFERTITY

15/02/2004, 17:39:37
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
ΦΙΛΕ GLINAAEA,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ)ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΒΙΩΣΗ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΧΜΜΜ...
ΝΟΜΙΖΩ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

15/02/2004, 18:50:57
quote:

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ...NEFERTITY

ΦΙΛΗ ΝΕΦΕΡΤΙΤΗ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΞΣΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΤΟΜΕΑ; ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ...
ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...
Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!!
ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΝΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ.ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!
ΠΙΣΤΕΨΕ Σ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!! ΝΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!

I believe that angels come in so
many forms to reach out to us...
In my eyes the ones who do not believe are ones
deceived by all the scepticism of the world...
I say... look around my friend...
Angels are among us...

glinaaeaΜέλος
15/02/2004, 19:18:05
Φίλοι μου γειά σας.
Φίλη Καποδίστρια, καλησπέρα.
Απαντώ στην ερώτησή σου.
Ο χαρακτήρας του ανθρώπου εξαρτάται από την σχέση ψυχής-πνεύματος.
Όσο πιό ανώτερο είναι το στάδιο που πρέπει να μεταβεί η ψυχή τόσο πιό εξελιγμένο πνεύμα δημιουργείται κατά την ενσάρκωσή της. Όσο πιό εξελιγμένο είναι το πνεύμα τόσο πιό φινετσάτο χαρακτήρα δημιουργεί. Όσο πιό υψηλό είναι το στάδιο που βιώνει η ψυχή τοσο πιό καλύτερος χαρακτήρας υπάρχει στή βίωσή της και τόσο πιό μεγαλύτερη συνεργασία υπάρχει μεταξύ πνεύματος και ψυχής. Εφ όσον λοιπόν η επιβολή της ψυχής στο πνεύμα είναι μεγαλύτερη έχει και πιό πολλές ευκαιρίες να ολοκληρώσει το στάδιο της ενσαρκωσης της.
Ένας άνθρωπος που έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τον εσωτερικό δρόμο της επιστροφής της ψυχής, όπως θα έχεις καταλάβει και εσύ, σίγουρα έχει διαμορφωμένο έναν πολύ καλό χαρακτήρα.
Φιλικότατα.