- ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - Τι είναι; Πώς επιτυγχάνεται; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Το προφίλ άλλαξε πριν δύο περίπου μήνες (βέβαια, αν ένα θέμα σε "καίει" είναι λογικό να νομίζεις ότι έγινε πιο κοντά απ' οτι πραγματικά).
DSM
αλλά μετά θα πρέπει να μας εξηγήσεις για ποιόν λόγο άλλαξε, αλλά και πότε(πολύ μετά το '13, πριν περίπου έναν μήνα).
quote:Εμένα πάλι θα μου πηρε και 1 λεπτό
Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω το παλιό προφίλ του Dr
quote:Τι εννοείς επι τόπου;
Όταν κάποιος αλλάζει το προφίλ σε υποτιθέμενα άλλον λογαριασμό, και μάλιστα επί τόπου, για να βγάλει λάθος τον συνομιλητή του, καλύπτει πλήρως τον όρο του "Διπλού λογαριασμού".
Η πρώτη φορά που παρατέθηκε στο φόρουμ το περιεχόμενο του προφίλ του Ντρ ήτανε (απο εσένα εννοείται) στις 03/09/2015.
Άρα όταν λες "επι τόπου" εννοείς τέσσερις μήνες αργότερα;
Μήμπως την πρώτη φορά που το παρέθεσες, σε "έγραψε" στα παλαιότερα, και τη δεύτερη φορά αποφάσισε να σε τρολλάρει άγρια;
..Λέω μια θεωρία ![]()
Edited by - Πύρινος on 11/04/2016 03:49:13
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψε ο Αιθέρας. Ας μείνουν μεταξύ μας όλα αυτά. Όπως προείπα, συνεχίστε την εμβριθή ανάλυση με τον xristosxatz. Παρακολουθούμε με κομμένη ανάσα...
Υ.Γ. Σε ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο. Σφίξαν τα γάλατα κι έτρεξες σαν παλαβός, έ?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Αυτο το λες για καλό;
Σημ:
Αν το κάνεις, δεν θα σε ενοχλήσω για τις επόμενες 12 ώρες!
quote:Ευχαριστώ DSM, χαίρομαι που το λύσαμε το θέμα
Όπως προείπα, συνεχίστε την εμβριθή ανάλυση με τον xristosxatz.
Επανέρχομαι
Τα λύσαμε αυτά. Έτσι επιθυμεί και ο ΔΟ. Πες μας για την εθνική κυριαρχία τώρα. Δώσε φως στον λαό!
Κατά τα άλλα, θα επανέλθω εν ευθέτω χρόνω για το θέμα
Κάντε παιχνίδι με τον xristosxatz τώρα. Βάλτε και καμμιά απαύτωση για ξεκάρφωμα, να γουστάρουμε. Πίτσες-μπίρες, φουλ. Ρολάρουμε!
Edited by - DSM on 11/04/2016 04:25:47
quote:
Για να το κάνουμε αυτό, καλό θα ήταν να φύγει και ο ουρακοτάγκος στη πρώτη σελίδα
Συμφωνώ! Από όλες τις σελίδες μάλιστα! Αυτό λέω κι εγώ τόσες μέρες.
quote:
Κατά τα άλλα, θα επανέλθω εν ευθέτω χρόνω για το θέμα
Όχι τίποτις άλλο, μα είναι που θα μας διδάξεις και τις εθνικές κυριαρχίες με τον άλλο αγράμματο. Άσε που εντοπίζεις και το πρόβλημα στην παιδεία.
Το ορθόν είναι "στο θέμα", ή επειδής γουσταρίζεις δοτικές και ψαγμένες διατυπώσεις, "εις το θέμα".
Μήπως να επικεντρώσετε στις απαυτώσεις? Αυτό με την παιδεία, δεν...
Αυτό είναι το νόημα DSM
Στο διαδίκτυο συντομεύουμε τα πραγματα, όπως ξέρεις
Δεν μπορώ να βάζω επεξηγήσεις για σένα, ιδιαίτερα στις 4.52
Καληνύχτες
Δεν υπάρχει θέμα επεξηγήσεων, ειδικά για εμένα. Κατανοώ πλήρως κι επαρκέστατα. Το διαδίκτυο βέβαια, είναι σαν όλα τα άλλα μέσα επικοινωνίας: γίνεται ό,τι και οι χρήστες του. Στη προκειμένη, μέσον διαστροφής και διαστρέβλωσης εννοιών. Όχι απαραιτήτως από πρόθεση, λέμε τώρα, αλλά από αγραμματοσύνη και ελλειμματική παιδεία.
Δεν λέω βέβαια, ο Μακρυγιάννης κι ο Καραϊσκάκης ήταν επίσης αγράμματοι, αλλά υπήρξαν κι άλλα πολλά. Αυτά, τα άλλα πολλά, δεν είναι λογικό να τα πιστώνουμε σε όλους τους αγραμμάτους.
If you know what I mean, dear...
quote:Είναι επίσης ένα δημοκρατικό μέσο.
Στη προκειμένη, μέσον διαστροφής και διαστρέβλωσης εννοιών. Όχι απαραιτήτως από πρόθεση, λέμε τώρα, αλλά από αγραμματοσύνη και ελλειμματική παιδεία.
Και ο αγράμματος και ο "μορφωμένος" και ο "μπαμπουίνος" ακόμα έχει δικαίωμα να γράψει την άποψή του.
Περίπου έτσι είναι και στον κόσμο.
Με τη διαφορά οτι σε ένα φόρουμ τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα, γιατί στην πραγματική ζωή ο μπαμπουίνος (ο εκάστοτε μπαμπουίνος) μπορεί να σε δείρει ή απλά να εξεγείρει τους άλλους μπαμπούινους και ανόητους με την βροντερή φωνή του και η δικιά σου να χαθεί μέσα στη βοή
Άρα το διαδίκτυο σου προσφέρει μια ευκαιρία σαν καμία άλλη
Δεν παίζει ρόλο ούτε πόσο ψηλός, ούτε πόσο κοντός, ούτε πόσο όμορφος, ούτε πόσο άσχημος, ούτε πόσο ακοινώνητος ή κοινωνικός είσαι
Αν εσύ δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε αυτό το περιβάλλον (το διαδικτυακό) τότε πρέπει να αναρωτηθείς αν όντως φταίει το περιβάλλον ή αν φταίει κάτι άλλο, δηλαδή οτι δεν αξιοποιείς τον χρόνο ή όλα σου τα νοητικά εργαλεία για να καταστήσεις τις θέσεις σου όχι μόνο σαφείς αλλά και πειστικές
Και πίσω από αυτό, υπάρχει φυσικά και ψυχολογική δουλειά
Συνοψίζοντας, αν θεωρείς οτι οι δικές μου ή άλλες απόψεις που κατατίθενται διαδικτυακώς, παραπλανούν και γενικώς δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία που διατίθενται -σε όλους όσους συμμετέχουν σε ένα φόρουμ- για να τις αντιμετωπίσεις
Προσωπικά, ανεξαρτήτως από τις όποιες προσωπικές "διαφορές" μας (για εμένα σε ψυχολογικό επίπεδο δεν έχουν και μεγάλη αξία - εξαρτάται βέβαια και απ' το είδος των διαφορών) αν και το έχεις κάνει πολύ δύσκολο, τη διάθεση να σου αποδώσω ένα δίκαιο σε αυτά που λες, την έχω
Αυτό δε σημαίνει οτι αποποιούμαι το δικαιώμά μου να αντιδρώ με όποιο τρόπο νομίζω, σε αυτά που λες (ιδιαίτερα επί προσωπικού), σημαίνει όμως οτι προτίθεμαι να δείξω καλή θέληση
Καλημέρες
Edited by - Πύρινος on 11/04/2016 07:05:22
Οι θέσεις μου είναι πάντα σαφέστατες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για την αδυναμία σου να τις κατανοήσεις.
Από εκεί και πέρα, προφανώς και σου επιτίθεμαι επί προσωπικού, καθώς δεν κάνεις ποτέ τίποτε άλλο, από το να προπαγανδίζεις υπέρ της ΝΔ και να ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα. Βλέπεις, αυτά που μας περιγράφεις ως θέσεις σου, δεν είναι παρά αναμασήματα των τσιτάτων του Μπουμπούκου, παλαιότερα του Μονόφθαλμου και του Μουσάτου, και τώρα του Κούλη. Κι εσύ, σαν πιστό παπαγαλάκι μεταφέρεις στο esoterica τις εξυπνάδες της Συγγρού. Δεν φαντάζομαι να περιμένεις διαλεκτική αντιπαράθεση στα συνθήματα που αραδιάζεις.
Τα άλλα τώρα, περί των δημοκρατικών μέσων κλπ, δεν τα σχολιάζω καν.
quote:Δεν περιμένω διαλεκτική αντιπαράθεση γενικώς απο εσένα
Δεν φαντάζομαι να περιμένεις διαλεκτική αντιπαράθεση στα συνθήματα που αραδιάζεις.
Οταν πριν μερικα χρονια .και μαλιστα στο παρον, αιωρηθηκε κατι στον αερα περι νεας ταξης
Τοτε νομισα οτι ειχα ανακαλυξει την Αμερικη ,ενα μεγαλο μυστικο,μια απατη ,που λιγοι γνωριζαν
Οσο περισσοτερο μελετω το ζητημα ,βρηκα ,αυτο υπηρχε απο παντα
Ισως σε μικροτερο βαθμο
Ομως ηταν παντα εκει
Απο κει η πολεμοι η υποδουλωση η φτωχια και ολες οι δυστυχιες του κοσμου
Η αιτια ομως που υπαρχουν αυτα τα συστματα ,ειμαστε εμεις οι ιδιοι
Ειναι τα ιδια συστηματα που μας στερουν την εθνικη μας κυριαρχια
Για να αλλαξει κατι ,θεωρω οτι πρεπει να υπαρξει μια γενικευμενη μεταστροφη του κοσμου προς το πνευματικο κομματι
Το θεωρω αδυνατο να γινει
Μας κυβερνα η ασυνειδησια με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται
Ασυνειδησια και αμαθεια σημαινουν τα φαινομενα που βλεπουμε
γυρω μας καθημερινα
Ειμαστε τοσο ηλιθιοι που χαλαμε το ιδιο μας το σπιτι
Το σπιτι μας ειναι ενα καθαρο εσω και οι σχεσεις μας με το περιβαλον που υπαρχουμε
Κατα τα αλλα θεωρουμε τον εαυτο μας εφυη
Αν αυτα δεν αλλαξουν τιποτα δεν προκειται να αλλαξει
quote:Στην ουσία δεν έχουμε "κυριαρχία" πάνω στα στοιχεία που λειτουργούνε μέσα μας.. πώς να έχουμε κυριαρχία πάνω σε κάτι άλλο
xristosxatz
Η αιτια ομως που υπαρχουν αυτα τα συστματα ,ειμαστε εμεις οι ιδιοι
Ειναι τα ιδια συστηματα που μας στερουν την εθνικη μας κυριαρχια
Ο Γιούνγκ έλεγε οτι μέχρι το υποσυνείδητο να μετατραπεί σε συνειδητό, θα κυβερνάει τη ζωή και θα το αποκαλούμε πεπρωμένο
Μήμπως το υποσυνείδητο κυβερνά τον κόσμο τελικά;
quote:Παρόλα αυτά, η ιστορία έχει δείξει πως ένα λαός, μπορεί να υποβληθεί σε διάφορες πειθαρχίες και τελικά σύμφωνα με αυτές να αλλάξει και η νοοτροπία και η συμπεριφορά του
Ασυνειδησια και αμαθεια σημαινουν τα φαινομενα που βλεπουμε
γυρω μας καθημερινα
Ειμαστε τοσο ηλιθιοι που χαλαμε το ιδιο μας το σπιτι
Το σπιτι μας ειναι ενα καθαρο εσω και οι σχεσεις μας με το περιβαλον που υπαρχουμε
Κατα τα αλλα θεωρουμε τον εαυτο μας εφυη
Αν αυτα δεν αλλαξουν τιποτα δεν προκειται να αλλαξει
Αυτό μας δείχνει το παράδειγμα της Σπάρτης
Εντούτοις, ένα τέτοιο πολίτευμα πόσο χρόνο ζωής θα είχε;
Δεν εννοώ σπαρτιάτικο, αλλά ένα οποιαδήποτε πολίτευμα το οποίο επιβάλλει κάποια πειθαρχία
Κατά πόσο πραγματικά μπορεί να συντηρηθεί σήμερα;
Ο "κος" Φίλης, διαθέτει λέει μια ομάδα ατόμων στο Υπ. Παιδείας, οι οποίοι είναι υποστηρικτές της λεγόμενης "φωνητικής γραφής"
όπως το αντιλαμβάνομαι, μετά την εφαρμογή της φωνητικής γραφής, αν ποτέ γίνει, τα greeklish δεν έχουν μεγάλη απόσταση - ελληνικά δηλαδή με λατινικούς χαρακτήρες
Αυτό πώς μπορεί να επηρεάζει την εθνική κυριαρχία;
Abyssus Abyssum Invocat

In anticipation of my resurrection...
quote:Από τη στιγμή που καταργήσεις τα "η, υ, ει, οι" κοκ το επόμενο λογικό βήμα είναι να αλλάξεις και το αλφάβητο ώστε η γλώσσα να διαβάζεται από όλους
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να δω τη σύνδεση της φωνητικής γραφής με τη γραφή greeklish