- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
Εγω το μονο που εχω να πω και απευθυνεται σε ενα ποστ καμποσες σελιδες πισω ειναι..... Οι μεσηλικες να μην βγαζουν την κακια τους στα 17χρονα...Και ειδικα σε ενα φορουμ....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Edited by - chess on 06/02/2011 13:12:33
τσες Καλημερα
quote:
καλα, εμενα πηγε να μου το κανει καποιος αυτο, τον σταματησα επι τοπου στην εθνικη και κοντεψα να τον πλακωσω στο ξυλο.... αλλα ευτυχως, μονο τον διαολοστειλα (για αρκετη ωρα)
εμενα ουτε σταματησε καν!!! εκανε οπισθεν και εφυγε επι τροχαδειν!!!παλι καλα που ενας κυριος με βοηθησε.αλλιως θα την ξεμαλλιαζα!!!!

Timendi causa est nescire...

Edited by - PREDATOR on 06/02/2011 13:17:42
τσες Καλημερα
[/quote]
Καλημερα στιβ!
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
θελει πολυ προσοχη η οδηγηση γιατι δυστυχως οδηγουν μπολικοι-μπολικες που δεν θα επρεπε να οδηγουν.
το εμαθα απο πρωτο χερι!![]()
![]()
τωρα ακομα και ως πεζη κινδυνευω.πας να περασεις απεναντι, το φαναρι να ειναι πρασινο για σενα, και να το περνανε οι αλλοι με τα αυτοκινητα, να κοντευουν να σε πατησουν!!!!μια για 1 λεπτο υπομονης πρεπει να μας πατησουν;;τοσο πολυ βιαζονται;;

ποιος σε πειραξε? για ποιο μηνυμα αναφερεσαι?

quote:
τωρα ακομα και ως πεζη κινδυνευω.πας να περασεις απεναντι, το φαναρι να ειναι πρασινο για σενα, και να το περνανε οι αλλοι με τα αυτοκινητα, να κοντευουν να σε πατησουν!!!!μια για 1 λεπτο υπομονης πρεπει να μας πατησουν;;τοσο πολυ βιαζονται;;
εγω εχω παρατηρησει αλλο φαινομενο... ενω ειναι ηδη κοκκινο (και θελει την "ωρα" του να αλλαξει σε πρασινο) καποιοι ερχονται και περνανε ανενοχλητοι... σαν κυριοι !!!!