ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/06/2010, 22:23:45
Ar_ia μη γενικεύεις. Βρες μου έναν Έλληνα που ζήτησε να γίνει λαντζέρης ή τυλιχτής ή ντελιβεράς ή οικοδόμος ή οτιδήποτε αντίστοιχο και δεν μπόρεσε να βρει επειδή είχαν πάρει οι ξένοι τις δουλειές. Και άμα μου τον βρεις σφύρα μου... Πες μου συγκεκιρμένα χωρίς όνομα όμως, είχα ένα ξάδελφο πχ που δεν μπορούσε ένω δούλευε στο ότιδήποτε

Ο μπαμπάκας και η μαμάκα του Έλληνα θέλουν το μούλικο διευθυντή και βάλε... Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Έλληνας θέλει να μη δουλεύει και να πληρώνεται... Για αυτό δε βρίσκει δουλειά...

ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:24:12
quote:
αθεος
τεμπέληδες μας έκαναν γιατί μας έμαθαν ότι στο δημόσιο πληρώνεσαι για να τα ξύνεις

Όχι μόνο γι αυτό, έμαθαν πως δίνουν και πολλά επιδόματα

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:27:13
Φίλε άθεε έχω μπάρμπα γεωργό πολύ πατριώτη. Δε θέλει να πάρει ξένο. Πραγματικό περιστατικό: Σκάει μύτη στο καφενείο. Πόσοι έρχονται αύριο στο καφενείο με μεροκάματο τόσο (2πλάσια από τα λεφτά που δίνει στους ξένους); Απάντηση: Για τι μας πέρασες; Για Αλβανούς; Δεν ερχόμαστε...

Μη μου πει κανένας ότι τους τρώει κανένας αυτών τη δουλειά γιατί θα είναι παράλογος..

05/06/2010, 22:28:15
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή σκαρτάδο αλλά εσύ το παιδί σου δεν το μεγαλώνεις για να γίνει σκουπιδιάρης...
05/06/2010, 22:30:16
quote:

Ώπα άθεε πάρτο αλλιώς. Ξαναδές τι ορίζει ως Έλληνα...άλλο το γενετικό άλλο το γλωσσολογικό.

βρε αγόρι μου δέχεσαι ή όχι αυτό που λέει η μελέτη;

quote:
Φαίνεται πως τα Ελληνικά χρωματοσώματα Ε ανήκουν αποκλειστικά στον κλάδο E3b1a (Ανατολική Αφρική 23ky) ο οποίος είναι γνωστός και ως E-M78 από την μετάλλαξη M78 που τον ορίζει. Μέσα από τη μελέτη των μικροδορυφόρων όμως φαίνεται πως τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρωματοσώματα ανήκουν σ' ένα σύμπλεγμα που ονομάζεται E-M78α το οποίο έχει μέγιστη συχνότητα στην Ελλάδα και στη Νότιο Βαλκανική ειδικότερα, και η συχνότητα και ποικιλομορφία του μειώνεται στις γειτονικές περιοχές. Το Ε-M78α χρονολογήθηκε περί το 8ky και η προέλευση του θεωρείται ως η Νότια Βαλκανική χερσόνησος. Η παρουσία χρωματοσωμάτων Ε-Μ78α στην Ευρώπη είναι συνέπεια της επέκτασης του Νεολιθικού πολιτισμού και αργότερα του Ελληνικού αποικισμού.

αν το δέχεσαι τότε δυο πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί όσο άφορα την γλώσσα
1) να ήρθαν να μας έμαθαν ελληνικά και να μην άφησαν απόγονους
2) τα ελληνικά να γεννήθηκαν εδώ

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 22:31:40
Ξεχνάς το 3ο

Ήρθαν άνηκαν στην ίδια φυλή και έμαθαν στους γηγενείς ελληνικά...

Ξαναλέω αν η Νιγηρία κατακτήσει το Κογκό, γενετικά δε θα δούμε καμία αλλαγή...

ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:33:56
Μα δεν γίνεται να μην γενικεύω.
Παραδείγματα έχω πολλά από γνωστούς όπως κι εσύ και όλοι μας.
Κανείς δεν θέλει να είναι ώρες ατελείωτες σε ένα χωράφι και να μαζεύει πατάτες ούτε και να καθαρίζει σπίτια και μέσα σε αυτούς βάζω κι εμένα.
Αλλά αν έρχονταν τα πράγματα έτσι ώστε να έμενα δίχως δουλειά εννοείται πως θα έκανα ότι δουλειά έβρισκα, αλλά θα έβρισκα....? Αυτό είναι το θέμα.

Συμφωνώ με αυτό που λες πως φταίει η οικογένεια για τον μπούλη αλλά δεν είναι η Ελλάδα μόνο μπούληδες ξέρεις.....

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:35:32
quote:
Φίλε άθεε έχω μπάρμπα γεωργό πολύ πατριώτη. Δε θέλει να πάρει ξένο. Πραγματικό περιστατικό: Σκάει μύτη στο καφενείο. Πόσοι έρχονται αύριο στο καφενείο με μεροκάματο τόσο (2πλάσια από τα λεφτά που δίνει στους ξένους); Απάντηση: Για τι μας πέρασες; Για Αλβανούς; Δεν ερχόμαστε...

το 2πλασιο πόσο ήταν; 10,20,30 ευρό;

κοιτά εγώ για κάποιο μεγάλο διάστημα εργαζόμουν ως μεταφορέας έπαιρνα απο 50 ως 70 ευρό ανάλογα με την δυσκολία της εργασίας εργαζομουν παντα με ένα συγκεκριμένο άτομο (εργολάβο) και είχε τύχει δυο τρεις φόρες να με ζητήσουν λόγο της καλής εργασίας που έκανα άλλα άτομα αλλά έδιναν 30 το πολύ 40 ευρό λογικό ήταν να μην πάω ρε φίλε δεν γουστάρω να μου βγει η μέση και να μην πάρω αυτά που πρέπει

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 22:38:57
quote:

Ξεχνάς το 3ο

ρε φίλε μας δουλεύεις;

"Το Ε-M78α χρονολογήθηκε περί το 8ky και η προέλευση του θεωρείται ως η Νότια Βαλκανική χερσόνησος. Η παρουσία χρωματοσωμάτων Ε-Μ78α στην Ευρώπη είναι συνέπεια της επέκτασης του Νεολιθικού πολιτισμού και αργότερα του Ελληνικού αποικισμού."

θες να πεις ότι ήρθαν στην ελλάδα έλληνες και έμαθαν στους έλληνες ελληνικά

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 22:39:07
Ναι ρε άθεε δεν πήγες επειδή δεν ήθελες να σου πέσει η μέση για λιγότερα λεφτά όχι επειδή σου έφαγε τη δουλειά ο ξένος...

Δε θυμάμαι λογικά γύρω στο 30αρι πρέπει να ήταν τα διπλά...Παραπάνω δε γίνεται να δώσει γιατί μπαίνει μέσα...

Εσύ βρίσκεις λογικό να κάθεσαι στο καφενείο με το ταμείο μείον και να μην πηγαίνεις ούτε και για αυτά;

Ar_ia.
Αν αποφασίσεις να γίνεις καθαρίστρια θα σου βρω εγώ δουλειά αμέσως, με σειρά προτεραιότητας από τις ξένες...(όχι στο εργοστάσιο του μπαμπά μου γιατί δεν έχει, ότι και να λέει ο τρέχα, αλλά όπου και να ρωτήσεις θα βρεις)

Edited by - IndustrialAngel on 05/06/2010 22:41:53

05/06/2010, 22:41:00
ΡΕ άθεε ή δεν ξέρω ελληνικά ή δεν αναφέρεται πουθενά η φράση" ελληνική φυλή"!

Δεν υπάρχουν 4 φυλές και μία η ελληνική. Οι ίδιες σου οι πηγές σε διαψεύδουν...

Σου λέω πάρτο από την αρχή. Τι είναι Έλληνας, τι είναι καυκασιανή φυλή για να βγάλουμε άκρη...

ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:42:04
quote:

Ar_ia.
Αν αποφασίσεις να γίνεις καθαρίστρια θα σου βρω εγώ δουλειά αμέσως, με σειρά προτεραιότητας από τις ξένες...

Οκ, μόνο να φροντίσεις να κρατήσεις τα κονέ σου γιατί μετά από χρόνια μπορεί και τα παιδιά σου να έρθουν σε αυτήν τη θέση οπότε να μπορείς να τα βολέψεις αμέσως.

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:44:26
Ρε ar_ia, δεν ξέρεις τίποτα...

Οι άγγελοι δεν κάνουν παιδιά. Πολλαπλασιάζονται με διχοτόμηση (α-σεξουαλικά) εκεί που με βλέπεις 1 θα γίνω 2.

Αν πάω με γυναίκα θα γεννήσω Νεφελίμ, τόσα βιβλία λένε για αυτά δεν μπορεί να μην τα ξέρεις...

ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:46:14
Τι να σου πω τώρα....αυτά τα ξέρει καλύτερα ο τρέχα

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:47:08
Μπα, ο γείτονας ο allzzaro το δουλεύει καλύτερα το αντικείμενο των Νεφελίμ...

05/06/2010, 23:04:37
quote:

Ναι ρε άθεε δεν πήγες επειδή δεν ήθελες να σου πέσει η μέση για λιγότερα λεφτά όχι επειδή σου έφαγε τη δουλειά ο ξένος...

Δε θυμάμαι λογικά γύρω στο 30αρι πρέπει να ήταν τα διπλά...Παραπάνω δε γίνεται να δώσει γιατί μπαίνει μέσα...

Εσύ βρίσκεις λογικό να κάθεσαι στο καφενείο με το ταμείο μείον και να μην πηγαίνεις ούτε και για αυτά;

Ar_ia.
Αν αποφασίσεις να γίνεις καθαρίστρια θα σου βρω εγώ δουλειά αμέσως, με σειρά προτεραιότητας από τις ξένες...(όχι στο εργοστάσιο του μπαμπά μου γιατί δεν έχει, ότι και να λέει ο τρέχα, αλλά όπου και να ρωτήσεις θα βρεις)

Edited by - IndustrialAngel on 05/06/2010 22:41:53

μα αυτοί που έδιναν τα 30 ευρό αντί για τα 50 ήταν αυτοί που τόσο καιρό δούλευαν με ξένους αν δούλευαν με έλληνες αναγκαστικά θα έδιναν 50 ευρό

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 23:11:54
Ρε φίλε σου λέω ο μπάρμπας μου έδινε τα διπλά. Αληθινό περιστατικό και οι τεμπέληδες δεν πηγαίνανε...

Για μισό λεφτό όμως...γιατί μπερδεύτηκα... Στην αρχή λέγατε ότι δεν υπήρχαν δουλειές γιατί τις φάγανε οι ξένοι... Τώρα λέτε ότι είναι μικρό το μεροκάματο αλλά δουλειές υπάρχουν αλλά φταίνει οι ξένοι για το μικρό μεροκάματο...χμ...πρόοδος...Τελικά θα συμφωνήσετε μαζί μου

05/06/2010, 23:28:34
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Ξεχνάς το 3ο

--------------------------------------------------------------------------------

Μπορει να ερχοντουσαν και διακοπες.....

05/06/2010, 23:49:43
Απλή ερώτηση, ποιοι άλλοι πέραν των Ελλήνων, έχουν τα γονίδια που αναφέρονται στις πηγές που δίνετε...
06/06/2010, 00:14:45
Καλα ρε φιλε δεν διαβαζεις αυτο που σου δειχνει ο αθεος?Οποιος αλλος και αν το εχει ,αυτο υπηρχε το 8000π.χ εδω και απο εδω μεταδοθηκε.Οσον αφορα τη λευκη-καυκασια φυλη ,αυτη εχει καποιες υποδιαιρεσεις...διναρικη-μεσσογεια κ.τ.λ.Οι ελληνες ανηκουν στη μεσσογειακη φυλη.