- ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τι σχέση έχει αυτο που λες με αυτό που είπα για τη φωτογραφία που έθεσες;....
Και νομίζω λένε: "το πάθημα έγινε μάθημα"...
Εγώ προσωπικά πάντως δεν έπαθα τίποτε ![]()
Ή μήπως με εδίδαξες κάτι που μου διαφεύγει;

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:Ρε ΠΛΑΤΩΝΑ αφου υπάρχει τοπικ με τ' όνομά σου, ειδικά για τις εμπνεύσεις σου, γιατι τις πετας αδεσποτες και λερώνεις άλλα τοπικς
Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω σε αυτό.
Έχει ανοίξει το τριώδιο βέβαια και τα μασκαρέματα είναι in fashion, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να παίξουμε τον σκύλο και τη γάτα εδώ.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

quote:Εεεεε ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ αναβοσβήνει κοκκινο λαμπάκι!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
Το πάθημα δεν σας έγινε μάθημα ήθελα να γράψω, μα με περίμεναν φίλοι και έφυγα βιαστικά, έτσι δεν το ξανακοίταξα.
Καλό είναι πριν γράφετε οτιδήποτε για κάποιο μέλος που καθόλου δεν γνωρίζεται, να αφήσετε κατά μέρους τα δικά σας απωθημένα,
Μιας και δεν διδαχτήκατε από μόνο σας, το
να μην προτρέχει η γλώσσα της διανοίας,
που με τους υπαινιγμούς και την στάση σας στο συγκεκριμένο θέμα,
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5597&whichpage=3&ARCHIVE=
οδηγήσατε και αλλά μέλη, σε εσφαλμένες εκτιμήσεις.
Βλέπεται, Σταυρός και έλαια στην υπογραφή σας, είναι τα σύμβολα, μα όχι η Αγάπη και η Σοφία που υπονοούν, μιας και αν υπήρχαν, θα φώτιζαν τουλάχιστο στην αναγνώριση του λάθους, και όχι στην επανάληψη ενός άλλου, όπως το παρακάτω που υποπέσατε.
quote:Γεια σου Πλάτωνα μεγάλε διαδυκτυακέ εραστή
Το θέμα όμως είναι,γατούλες σαν κι αυτή,να σε προτιμούν κι αυτές
Αλήθεια...εκτός από cyber,ονειρώξεις και online καμάκι κάνεις τίποτε άλλο
Αν και στερημένος είσαι γραφικός όμωςΞέρω-ξέρω...έχω χιούμορ
Και υπέροχη σύντροφο έχωγι αυτό δεν ξεσπάω στο σάιτ.(αλλά και να μην είχα πάλι δεν θα ξέσπαγα)
Άντε να δεις τώρα και ποση υπομονή έχω
[/purple]
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Νομίζω τώρα είμαι και απόλυτα σαφής.
Όσον αφορά τώρα το σταυρό και τον κλάδο,(που δεν είναι "ελαίας"),μάλλον κάνεις πως δεν γνωρίζεις,ότι το μεν πρώτο είναι Ναιτικό σύμβολο,το δε δεύτερο Τεκτωνικό,τα οποία χρησιμοποιούνται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ από τον Τεκτωνισμό σήμερα.
Θα θυμάσαι βεβαίως ότι πολλές φορές έχω δηλώσει ότι είμαι Τέκτων και είμαι περήφανος γι αυτό.
Ατυχής λοιπόν η προσπάθειά σου να αποπροσανατολίσεις τα πράγματα και να τα οδηγήσεις όπου εσύ θέλεις ![]()
Παρ' όλ' αυτά όμως συνεχίζεις με τον ίδιο κατ' εμέ χυδαίο τρόπο όπως :
quote:
Αν η αγαπητή Μιαου, θεωρεί προκλητική η ανήθικη, την χαριτωμένη Γατούλα που έβαλα,παρακαλώ τον αγαπητό Admin να την αφαιρέσει!
Φυσικά δεν νομίζω να πιστεύεις ότι επειδή κανα-δυό μέλη σου κάνουν "πλάτες" ας μου επιτραπεί η έκφραση,(και φυσικά γνωρίζω και ποιοί είναι),εγω θα φοβηθώ; ![]()
Πρόσεχε... θα ξαναεκτεθείς και θα χάσεις...
Ζητώ συγγνώμη από την δημιουργό του τόπικ για την όποια αναστάτωση.

quote:
Αν η αγαπητή Μιαου, θεωρεί προκλητική η ανήθικη, την χαριτωμένη Γατούλα που έβαλα,
παρακαλώ τον αγαπητό Admin να την αφαιρέσει!
Γατούλα είναι αυτή που έβαλες??
Γιατί εμένα τουλάχιστον για Σεξο-βόμβα μου φαίνεται
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
1. Σας λέω με τη σειρά μου χωρίς να περηφανεύομαι, πως έχω ασχοληθεί με την Φιλοσοφία, και η ίδια με δίδαξε, πως οι γνώσεις δεν φτάνουν να κάνουν Σοφό ένα Άνθρωπο. Το τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή, σαν τέκτονας, δεν με ενδιαφέρει. Ούτε κάποιος είναι υποχρεωμένος να τα γνωρίζει, αναγνωρίζεται όμως εύκολα η συμπεριφορά σας, κάτι που και στο παρόν Τοπικ, δεν έλειψε.
2. Ορθώς δεν πράξατε ούτε στην πρώτη περίπτωση, μιας και εσείς ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΤΕ με τις δηλώσεις σας περί διπλού λογαριασμου, το μέλος Πλάτωνα.
3. Συνεχίσατε να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ, κατηγορώντας το μέλος Πλάτωνα με το δεύτερο ποστ, που ενεκλειει προφανώς την δικιά σας Χυδαιότητα, και όχι του Πλάτωνα. Μόλις μάθατε αγαπητέ Τεκτωνα, που ευδοκιμεί η χυδαιότητα.
4. Αν έχετε στοιχεία για οποιαδήποτε ανήθικη συμπεριφορά μου, παρενόχληση μελών και ότι άλλο, καλείστε εσείς και όποιος δηποτε να τα δημοσιεψει . Όχι τι άκουσα η τι μου είπαν στην συγκεντροσουλα, μα να γράψουν τα ίδια τα μέλη τι τους είπε η έκανε…. ο χυδαίος Πλάτωνας.
5. Τέλος, για τους φίλους που μου κάνουν πλάτες στο Εσωτερικά, θα τους παρακαλούσα να πάρουν σειρά προτεραιότητας.
Αγαπητέ Κρίσνα,
αν ενοχληθήκατε... πες τε μου να βάλω ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΟΥ… την επομένη!
Zadok έχεις δίκιο.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Σας φάνηκε στ'αλήθεια τόσο "χυδαίο" το μήνυμα του Πλάτωνα;
Αν ήταν άσχετο γιατί δεν το παρακάμπτουμε απλά και να συνεχίσουμε την κουβέντα;
Έχει τύχει να κοντραριστώ με τον Πλάτωνα σε άλλες συζητήσεις (τσιγαροϊστορίες, αν θυμάται κανείς) αλλά εδώ μου μυρίζονται παλιές βεντέτες και απωθημένα που δεν ξέρω πως ξεφυτρώνουν στο θέμα της miou.
Η catwoman χρήζει παρέμβασης συντονιστή;
Ρε παιδιά, μήπως ξεφεύγουμε ώρες-ώρες; Ψάχνουμε συνέχεια αφορμές να κάνουμε σαν το σκύλο με τη γάτα!
No Method, No Guru, No Teacher
quote:ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΛΑΘΩ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ
ζουμε σε ενα διαμερισμα, τρεις γυναικες, δυο γατες, δυο σκυλοι, δυο νεροχελωνες, ενας πυθωνας 110cm (οταν μου τον εκαναν δωρο ηταν τριαντα ποντους φιδακι) και ενα ζωον, εγω! ![]()
συμβιωνουμε μεταξυ μας με αμοιβαιους συμβιβασμους αλλα ετσι ειναι τα οικοσυστηματα...
οπως καταλαβαινεις εγω θα σου προτεινω να κρατησεις και τα τρια ζωακια σου! ![]()
αμα το θελεις, μπορεις!!!
εξαλλου το να ζεις με ενα ζωο σε διδασκει πολλα, με πρωτη την συνεπεια!
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
(ΑΜΑΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!!!)
ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΚΑΝΕΤΕ...
ΟΥΦ...!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ...ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.