- Ελληνισμός vs Εβραισμός- η αιώνια μάχη - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Άντε, άντε, κάνεις κι εσύ οτι δεν καταλαβαίνεις τις Σιωνιστικές συνομωσίες...
quote:quote:
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς? Εγώ και εσύ φίλη Zadoc, τίποτα. Εάν όμως εμείς πούμε ΟΧΙ στους Σιωνιστές, τότε ίσως μας ακολουθήσουν απο 10 άτομα. Και ίσως αυτοί οι δέκα ακολουθηθούν απο άλλους 100, και οι 100 απο 1000, και τελικά δημιουργηθεί μια κοσμοπλυμύρα που θα πνίξει τα απάνθρωπα σχέδια των Σιωνιστών μαζί με τους ίδιους. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και δύσκολος, και επιβάλει πολλές στερήσεις και δυστηχίες. Θυμίσου τον Μορντεκάι Βανούνου και το τίμημα που πλήρωσε για την ανδρεία του... Για αυτό λίγοι είναι πρόθυμοι να τον πάρουν. Άλοι πάλι, σαν τον kynico, προτειμούν να φοράν με τη θέληση τους τις παρωπίδες που τους επιβάλει το Σύστημα για να τους αποκοιμίζει, εαν δεν αποτελούν και όργανα του... Φαντάσου οι αρχαίοι μας πρόγονοι, όταν αντιμετώπιζαν τους Πέρσες, να έλεγαν ''τι μπορούμε να κάνουμε? Αφού οι Πέρσες είναι πανίσχυροι''. Η Ελλάδα θα είχε υποταχθεί στο ζυγό των Περσών και τίποτα απο το σπουδαίο Ελληνικό πολιτισμό, το φωτοδότη του σύγχρονου πολιτισμού δεν θα είχε δημιουργηθεί.... Οι Σιωνιστές είναι οι σύγχρονοι Πέρσες. Εμείς, σαν σύγχρονοι Έλληνες, έχουμε χρέος να τους πολεμήσουμε... Και τότε ο αγώνας φαινόταν άνισος, αλλά η ανδρεία των ελλήνων έσωσε τον κόσμο. Ίσως αυτό μπορεί να γίνει και τώρα... ΄Εχουμε ιερό χρέος να προσπαθήσουμε...
Χμμμ... Να σου πω την γνώμη μου;
Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι στην πραγματικότητα τα πράγματα δε λειτουργούν έτσι.10 άνθρωποι που θα εναντιωθούν σ' ένα κατεστημένο (γιατί περί αυτού πρόκειται, αν είναι η κατάσταση όπως την περιγράφεις), δεν πετυχαίνουν παγκόσμιες αλλαγές κι ούτε κινητοποιείται έτσι όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν είναι κάθε μέρα τ' Αϊ Γιαννού! (-> των Θερμοπυλών)
Έχω την αίσθηση, ότι στην πραγματικότητα η διαφορά σου με το φίλο kynikos είναι, ότι εκείνος θέλει να είναι πιο σίγουρος για κάποια πράγματα πριν αποφασίσει δραστικές κινήσεις, που και αυτές τις οργανώνει πιο μεθοδικά, ώστε να πετύχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Σκέψου το λίγο: όταν ξέρεις τί σου γίνεται, γνωρίζεις πάνω απ' όλα τον εαυτό σου, δεν χρειάζεσαι μέτρα εναντίον κανενός "εχθρού". Όλα γίνονται μόνα τους.
Το ίδιο ισχύει και σε ευρύτερο επίπεδο.Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι οι Έλληνες δεν ξέρουμε τί μας γίνεται και γι' αυτό γινόμαστε και ιδανικά θύματα θα έλεγα... Έτσι, δε δίνονται μάχες για οποιοδήποτε θέμα και κυρίως όχι ανοργάνωτα!
multi - persona
"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
Zadok
Υπογράφω όλα τα παραπάνω που είπες. Είναι και δικές μου σκέψεις που δεν θα μπορούσα με τίποτα να τις διατυπώσω καλύτερα.
Σκέφτομαι καμιά φορά πως αν υπάρχει τέτοια συνομωσία που ελέγχει τα πάντα γιατί να μη σκεφτώ ότι ελέγχει και τις πληροφορίες που "διαρρέουν" και αφορούν την ίδια τη συνωμοσία. Πως μπορώ να ξέρω αν όλοι αυτοί οι συγγραφείς βιβλίων και περιοδικών δεν εξυπηρετούν ηθελημένα ή άθελά τους αυτή τη συνωμοσία με το αζημίωτο βέβαια. Πως μπορώ να γνωρίζω αν όλα αυτά δεν είναι μπλόφα στη μπλόφα και κόντρα μπλόφα κ.ο.κ. που πετυχαίνουν μια αντίδραση σε λάθος κατεύθυνση και δυναμώνουν τη συνωμοσία;
Όλες αυτές οι ιστορίες και οι πληροφορίες ή μεγάλο μέρος αυτών μπορεί να είναι μια σειρά από ψέματα. Αν τις ακολουθήσω είναι σχεδόν βέβαιο ότι από κάποιους θα παρασυρθώ.
Γι’ αυτό συμφωνώ πως κατ’ αρχήν πρέπει να προσδιορίσουμε τον εαυτό μας ανεξάρτητα από τους άλλους.
Αν μπορώ τώρα στο παρόν να γνωρίζω ποιος είμαι και το ίδιο γνωρίζουν και οι άλλοι για τον εαυτό τους, οποιοσδήποτε αγώνας ή συνεργασία θα είναι αποτελεσματικός στο επίπεδο που ζει και εργάζεται ο καθ’ ένας.
Μάθε να βλέπεις τα πράγματα κάτω απο το ωραίο περυτίλιγμα τους. Η Βίβλος είναι το Ιερό βιβλίο των Εβραίων και φυσικά παρουσιάζει τα πράγματα απο την Εβραική οπτική γωνία. Για τις πόλεις της Μεσσοποταμίας δεν είμαι εγώ αυτός που τα λέει όλα αυτά αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι στη βίβλο τους. Σε προκαλώ λοιπόν. Ρώτα σήμερα ένα ραβίνο (σίγουρα θα ξέρεις κάποιον αν έχεις ζήσει με τους Εβραίους όσο ισχυρίζεσαι...) να σου πεί τι γνώμη έχει για τις θηριωδίες αυτές. Θα σου πει πως οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, πως είχαν το δικαίωμα να εξοντώνουνουν τις αλλόθρησκες φυλές διότι αυτές βλασφημούσαν τον Γιαχβέ κτλ. Κάντο αυτό, σε προκαλώ!!!Όσο για την Εσθήρ, τα πράγματα παρουσιάζονται απο την οπτική γωνία των Εβραίων και δυστηχώς δεν υπάρχει άλλη πηγή για να μας πεί τα γεγονότα. Με δεδομένη την υποκρισία που πάντα χαρακτήριζε του πιστούς του Γιαχβε, δεν πιστεύω την εκδοχή τους. Ο Άμαν ήταν ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ όπως αναφέρεται σαφώς (αυτό είναι που διάβασες την Εσθήρ?) αλλά ωστόσο ήταν και φίλος του Ξέρξη. Μετά τη συντριβή του προκατόχου του Ξέρξη, Δαρείου στο Μαραθώνα, ο Ξέρξης δεν είχε αρχικά καμιά διάθεση να επανεκστρατεύσει εναντίον τον Ελλήνων, αλλά αφοσιώθηκε σε φιλειρηνικά έργα, και οι σχέσεις των δύο λαών βελτιώνονταν. Ωστόσο, ξαφνικά, ο Ξέρξης αλλάζει γνώμη και προετοιμάζει την εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας! Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και απο τον Ηρόδοτο. Ο Αμάν αντιλήφθηκε προφανώς το κακό που έκαναν οι Εβραίοι στην αυτοκρατορία και προσπάθησε να τους σταματήσει, σαν ηλικρινής φίλος που ήταν του Ξέρξη και σαν υπεύθυνος πολιτικός. Ο Μαρδοχαίος, γεμάτος μίσος για αυτόν, βάζει στο κρεβάτι του Ξέρξη την Εσθήρ, η οποία τον πείθει πως ο Άμαν είναι πράκτορας των Μακεδόνων και ότι θέλει να καταστρέψει τους Εβραίους, γιατί αντιτίθονται στα σχέδια του. Με τα γνωστά σε όλους κόλπα του κρεβατιού, καταφέρνει να πείσει τον Ξέρξη να εκτελέσει τον πιστό του σύμβουυλο και να βάλει στη θέση του τον Μαρδοχαίο! Μια κοινή πόρνη, αυτή ήταν μια απο τις σπουδαιότερες ηρωίδες των Εβραίων. Ο Μαρδοχαίος, δεύτερος πλέον στην αυτοκρατορία μετά τον Ξέρξη, γεμάτος μίσος για τους Έλληνες, πείθει τον αφελή μονάρχη να εγκαταλείψει τη φιλειρηνική πολιτική που ακολουθούσε ως τότε και να σιεξάγει αυτή την δίχως προηγούμενο εκστρατεία εναντίον των Ελλήνων. Εδώ όμως τα σχέδια του Μαρδοχαίου χαλάν. Οι πρόγονοι μας συνέτριψαν τους Πέρσες και έσωσαν ολόκληρη την Ευρώπη απο την Περσική τυρρανία. Τραβηγμένη εκδοχή κατά τη γνώμη σας? Μα δεν υπάρχει καμία άλλη εκδοχη καταγεγραμένη σε κάποιο ιστορικό έργο κάποιου ιστορικού της αρχαιότητας, εκτός απο τη Βίβλο, το ιερό βιβλίο των Εβραίων. Με τη διαφορά οτι η Βίβλος,σαν ιστορικό κείμενο, παρουσιάζει όλους τους άλλους λαούς σαν κακούς ειδολολάτρες, που θέλουν το κακό των Εβραίων. Επομένως, δεν βλέπω κανένα λόγο να την εμπιστευτώ. Δεν πιστεύεις οτι η Παλαιστίνη μπορούσε να θρέψει 1.500.0000 ανθρώπους? Μα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΉ, ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ. Εάν εσύ περίμενες απο τον μαθητή του Αριστοτέλη να συμπεριφερθεί διαφορετικά(πράγμα που έκανε, διεξήγαγε την εκστρατεία του με πιο ανθρωπιστικό τρόπο απο κάθε άλλο στρατηλάτη της εποχής του, για λεπτομέρειες ανέτρεξε στους αρχαίους συγγραφείς), ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΜΑΧΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ!!!!!! Εξάλλου, ούτε τώρα δεν μου παρέθεσες απόσπασμα απο κάποια πηγή σχετικά με τις σφαγές του Αλεξάνδρου. Δεν πειράζει, εμείς εδώ είμαστε΄και περιμέμουμε. Και μια τελευταία ερώτηση για εσένα, που σίγουρα γνωρίζεις απέξω και ανακατωτά τους αρχαίους ΄Ελληνες φιλόσοφους, απόσα λες. Πίστευε ή όχι ο Αριστοτέλης στην ανωτερότητα των Ελλήνων επι των βαρβάρων? Σε αυτή την ερώτηση ειδικά απαιτώ μια απάντηση, κύριε <<διεθνιστή>>, που είχες το θράσος να αμφισβητήσεις τον πατριωτισμό μου, ένοια για την οποία εσύ είσαι εντελώς άσχετος και αδιάφορος, όπως εξάλου και όλοι οι ομοιδεάτες σου. Θα περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σου...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ
Βάρναλης Kώστας[*]
Οι Μοιραίοι
Mες την υπόγεια την ταβέρνα,
μες σε καπνούς και σε βρισές
(απάνω στρίγγλιζε η λατέρνα)
όλ' η παρέα πίναμ' εψές·
εψές, σαν όλα τα βραδάκια,
να πάνε κάτου τα φαρμάκια.
Σφιγγόταν ένας πλάι στον άλλο
και κάπου εφτυούσε καταγής.
Ω! πόσο βάσανο μεγάλο
το βάσανο είναι της ζωής!
Όσο κι ο νους να τυραννιέται,
άσπρην ημέρα δε θυμιέται.
Ήλιε και θάλασσα γαλάζα
και βάθος τ' άσωτ' ουρανού!
Ω! της αβγής κροκάτη γάζα,
γαρούφαλα του δειλινού,
λάμπετε, σβήνετε μακριά μας,
χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!
Tου ενού ο πατέρας χρόνια δέκα
παράλυτος, ίδιο στοιχειό·
τ' άλλου κοντόημερ' η γυναίκα
στο σπίτι λυώνει από χτικιό·
στο Παλαμήδι ο γιος του Mάζη
κ' η κόρη του Γιαβή στο Γκάζι.
― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας έβρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
[*] Γνωστό ανθελληνικό και εβραιοκινούμενο κομμούνι.
Περιμένοντας τους βαρβάρους - Κ.Καβάφης[*]
- Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;
Είναι οι βάρβαροι να φθάσουν σήμερα.
- Γιατί μέσα στην Σύγκλητο μια τέτοια απραξία;
Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Τι νόμους πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί;
Οι βάρβαροι σαν έλθουν θα νομοθετήσουν.
- Γιατί ο αυτοκράτωρ μας τόσο πρωϊ σηκώθη,
και κάθεται στης πόλεως την πιο μεγάλη πύλη
στον θρόνο επάνω, επίσημος, φορώντας την κορώνα;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα.
Κι ο αυτοκράτωρ περιμένει να δεχθεί
τον αρχηγό τους. Μάλιστα ετοίμασε
για να τον δώσει μια περγαμηνή. Εκεί
τον έγραψε τίτλους πολλούς και ονόματα.
- Γιατί οι δυο μας ύπατοι κ' οι πραίτωρες εβγήκαν
σήμερα με τες κόκκινες, τες κεντημένες τόγες·
γιατί βραχιόλια φόρεσαν με τόσους αμεθύστους,
και δαχτυλίδια με λαμπρά, γυαλιστερά σμαράγδια·
γιατί να πιάσουν σήμερα πολύτιμα μπαστούνια
μ' ασήμια και μαλάματα έκτακτα σκαλιγμένα;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
και τέτοια πράγματα θαμπόνουν τους βαρβάρους.
- Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;
Γιατί οι βάρβαροι θα φθάσουν σήμερα·
κι αυτοί βαρυούντ' ευφράδειες και δημηγορίες.
- Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που εγίναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' η πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;
Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
[*] Σεσημασμένος διαστροφέας αθώων ελληνοπαίδων
Ασπίδι μεν Σαϊων τις αγάλλεται, ην παρά θάμνω
έντος αμώμητον κάλλιπον ουκ εθέλων
αυτόν δ' εκ μ' εσάωσα. τι μοι μέλει ασπίς εκείνη;
ερρέτω. εξαύτις κτήσομαι ου κακίω.
ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ[*]
[*] Μυστικός πράκτωρ των Σιωνιστών
Νιώθω ειλικρινά συντετριμένος απο τα φοβερα επιχειρήματα που μου αντιγύρισες στις τελειταίες σου απαντήσεις. Με έχεις κολλήσει πραγματικά στον τοίχο, με έχεις αποστομώσει. Ένα χειροκρότημα απο όλα τα μέλη του Forum στο σύγχρονο Δημοσθένη!!!( το όνομα του ρήτορα που σου ταιριάζει δεν είναι τυχαίο). Βεβαίως τα τρία ποιήματα που μας παρέθεσες δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα του topic αλλά τι σημασία έχει?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ