ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
ΜορφέαςΜέλος
09/10/2005, 18:51:24
Γεια σας, ήθελα καιρό να ανοίξω ένα θέμα που αφορούσε τις ενεργειακές ασπίδες, τις οποίες θεωρώ πολύ σπουδαίες για την εξέλιξη του ανθρώπου, αλλά για κάποιον λόγο δεν το έκανα. Σήμερα λοιπόν αυτό βγήκε στην επιφάνεια και αποφάσισα να το ανοίξω συγκεντρώνοντας και άλλα δύο επίσης πάρα πολύ σημαντικά θέματα, την γείωση και τον καθαρισμό του ατόμου με διάφορους τρόπους, υλικούς αλλά και ενεργειακούς.

Πιστεύω οτι αυτά τα τρία θέματα είναι πολύ σημαντικά για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την θεραπεία και ειδικά η γείωση και ο καθαρισμός έχουν ιδιαίτερα θεραπευτικές ιδιότητες.

Θα ήθελα λοιπόν μαζί να μοιραστούμε τις γνώσεις μας πάνω στις διάφορες ενεργειακές ασπίδες, στους τρόπους γείωσης και στους τρόπους καθαρισμού ανθρώπων και χώρων, και να συζητήσουμε πάνω σε αυτά με στόχο την διάδοση της αληθινής γνώσης.

Ευχαριστώ πολύ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
09/10/2005, 19:02:53
Αρχίζω λοιπόν λέγοντας κάποια λόγια για τις ενεργειακές ασπίδες. Οιενεργειακές ασπίδες έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλικής αλλά και ως ενεργειακή - πνευματική υπόσταση. Επειδή έίμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα, είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιές επιρροές θέλουμε να δεχτούμε αλλά και ποιές θέλουμε να δώσουμε.

Βέβαια οφείλω να πω οτι οι ενεργειακές προστασίες αφορούν ένα αρχικό στάδιο, γιατί από κάποια στιγμή και έπειτα ο άνθρωπος φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται πλέον να έχει καμιά προστασία, γιατί η αύρα του είναι τόσο συμπαγής και σταθερή ώστε μπορεί να λαμβάνει μόνο αυτά που θέλει και να δίνει αυτά που θέλει. Και σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ο άνθρωπος απλά δέχεται να γίνει έρμαιο όλων των επιρροών διότι κανοεί οτι μέσα από κάθε πληροφορία μαθαίνει και εξελίσσεται περισσότερο και άρα παραδίδεται στο περιβάλλον και στην συνέχεια παραδίδεται στην Γη ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.
Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς ας μείνουμε στο επίπεδο ΄της συντριπτικής πλειοψηφίας του πλανήτη μας.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
09/10/2005, 19:19:13
Ως πρώτη, απλούστερη και πιο διαδεδομένη προστασία, θα αναφέρω την ασπίδα που το ίδιο μας το σώμα εφαρμόζει άπειρες φορές όταν αισθάνεται ότι κινδυνεύει, ή οτι του "ρουφάνε" την ενέργεια. Αυτή η προστασία είναι το σταύρωμα τω χεριών και των ποδιών. Κάθε φορά που το άτομο βρίσκεται σε έναν χώρο ή με ένα άτομο με το οποίο αισθάνεται άβολα, έχει την τάση να σταυρώνει πρώτα τα πόδια του και έπειτα τα χέρια του. Με αυτόν τον τρόπο τα άκρα κλείνουν και το σώμα του ατόμου γίνεται ένα κλειστό κύκλωμα όπου δεν περνάει και δεν βγαίνει σχεδόν τίποτα. Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως ασυνείδητα πολλές φορές αλλά αξίζει να το γνωρίζουμε γιατί η συνειδητοποίηση αυτής της άμυνας μνας διευκολύνει και στην παρατήρηση του εαυτού μας. Για παράδειγμα μιλάμε με κάποιον και συνειδητοποιούμε οτι είμαστε κουμπωμένοι πατόκορφα, αμέσως αντιλαμβανόμαστε οτι το άλλο άτομο μας έχει φέρει σε μια θέση άβολη ή διαφω΄νούμε κάθετα με αυτά που λέει.

Όπως είπα λοιπόν αυτήν την προστασία μπορείτε να την κάνετε και συνειδητά όταν βρίσκεστε με ένα άτομο για παράδειγμα το οποίο αισθάνεστε οτι σας ρουφά την ενέργεια. Βέβαια η ιδανική προστασία είναι να σταυρώνεις τα πόδια στους αστραγάλους, ΄και να κουμπώσεις τα χέρια σου πάνω στο ηλιακό πλέγμα. Δοκιμάστε το και θα δείτε οτι πια αυτός ο άνθρωπος δεν θα έχει καμιά επιροή πάνω σας. Μάλιστα το άλλο άτομο θα νομίσει οτι του κρατάτε απόσταση και σταδιακά δεν θα παύει να σας ενοχλεί διότι θα βλέπει οτι δεν ικανοποιείται.

Εδώ φυσικά να προσθέσω οτι το άλλο άτομο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, μην πάει το μυαλό σας σε κακούς ανθρώπους και τέτοια πράγματα. όλοι μας έχουμε κατά καιρούς την τάση να ρουφάμε ενέργεια από τους άλλους και το 99% το κάνει ασυνείδητα.

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

09/10/2005, 20:47:29
quote:
Βέβαια οφείλω να πω οτι οι ενεργειακές προστασίες αφορούν ένα αρχικό στάδιο, γιατί από κάποια στιγμή και έπειτα ο άνθρωπος φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν χρειάζεται πλέον να έχει καμιά προστασία, γιατί η αύρα του είναι τόσο συμπαγής και σταθερή ώστε μπορεί να λαμβάνει μόνο αυτά που θέλει και να δίνει αυτά που θέλει. Και σε ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο ο άνθρωπος απλά δέχεται να γίνει έρμαιο όλων των επιρροών διότι κανοεί οτι μέσα από κάθε πληροφορία μαθαίνει και εξελίσσεται περισσότερο και άρα παραδίδεται στο περιβάλλον και στην συνέχεια παραδίδεται στην Γη ώστε να μετουσιώσει όλες τις χαμηλά κραδασμικές πληροφορίες σε φως.
Ωστόσο επειδή αναφερόμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς ας μείνουμε στο επίπεδο ΄της συντριπτικής πλειοψηφίας του πλανήτη μας.

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα Μορφέα.
Προσωπικά έχω μια ιδέα σχετικά με τρόπους σαν αυτόν που περιγράφεις τούς οποίους όμως δεν μπορώ να πω οτι εμπιστεύομαι αν χρησιμοποιηθούν έτσι απλά.

Η άποψη μου είναι οτι για να είναι λειτουργικοί χρειάζονται ψυχή ή πίστη.

Αυτό όμως που μου φαίνεται σημαντικό είναι η πρόταση σου που έχω παραθέσει.

Με ποιό τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η ''αλλαγή'' επιπέδων?
Βέβαια πολύ σωστά μας προτρέπεις να μην ασχοληθούμε με τα ''υψηλά''
αλλά αυτός δεν θα έπρεπε να είναι ο στόχος μας?

Φιλικά

rizitisΜέλος
10/10/2005, 02:02:15
Αγαπητέ Μορφέα

Ομολογώ ότι είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα που άνοιξες.
Θα το παρακολουθήσω όμως διότι το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον!

Θα ήθελα όμως αν το επιθυμείς και εσύ όταν δεν καταλαβαίνω κάτι να ποστάρω κάποιες ερωτήσεις.
Θα κάνω μια αρχή τώρα με μερικές που γεννήθηκαν διαβάζοντας τα τρία πρώτα ποστ .

Ειλικρινά οι ερωτήσεις θα είναι καλοπροαίρετες ,και αν θέλει κάποιος που γνωρίζει να μου απαντά θα είμαι ευγνώμων.

quote:
Αρχίζω λοιπόν λέγοντας κάποια λόγια για τις ενεργειακές ασπίδες. Οιενεργειακές ασπίδες έχουν ως στόχο την προστασία του ατόμου ως υλικής αλλά και ως ενεργειακή - πνευματική υπόσταση. Επειδή έίμαστε συσσωρευμένη ενέργεια η οποία συνεχώς επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον και από τα πάντα, είναι καλό να γνωρίζουμε και να μπορούμε να επιλέγουμε κάποιες φορές ποιές επιρροές θέλουμε να δεχτούμε αλλά και ποιές θέλουμε να δώσουμε.

Τι εννοούμε όταν λέμε προστασία ως υλική υπόσταση ;
Αν δέχεται μια απειλή η υλική μας υπόσταση , ο απειλών μας απειλεί με υλικό τρόπο.
Οι άμυνα μας θα πρέπει να έχει υλική υπόσταση σε αυτόν το κίνδυνο.
Πως ακριβώς λειτουργεί η ασπίδα σε υλικές απειλές;

quote:
Ως πρώτη, απλούστερη και πιο διαδεδομένη προστασία, θα αναφέρω την ασπίδα που το ίδιο μας το σώμα εφαρμόζει άπειρες φορές όταν αισθάνεται ότι κινδυνεύει, ή οτι του "ρουφάνε" την ενέργεια. Αυτή η προστασία είναι το σταύρωμα τω χεριών και των ποδιών. Κάθε φορά που το άτομο βρίσκεται σε έναν χώρο ή με ένα άτομο με το οποίο αισθάνεται άβολα, έχει την τάση να σταυρώνει πρώτα τα πόδια του και έπειτα τα χέρια του. Με αυτόν τον τρόπο τα άκρα κλείνουν και το σώμα του ατόμου γίνεται ένα κλειστό κύκλωμα όπου δεν περνάει και δεν βγαίνει σχεδόν τίποτα. Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως ασυνείδητα πολλές φορές αλλά αξίζει να το γνωρίζουμε γιατί η συνειδητοποίηση αυτής της άμυνας μνας διευκολύνει και στην παρατήρηση του εαυτού μας. Για παράδειγμα μιλάμε με κάποιον και συνειδητοποιούμε οτι είμαστε κουμπωμένοι πατόκορφα, αμέσως αντιλαμβανόμαστε οτι το άλλο άτομο μας έχει φέρει σε μια θέση άβολη ή διαφω΄νούμε κάθετα με αυτά που λέει.

Μια άλλη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής:

Εφαρμόζοντας απλά αυτές τις κινήσεις ενεργοποιείτε η ενεργειακή μας ασπίδα απέναντι στην απειλητική ενέργεια που δεχόμαστε;
Με καθαρά υλικές κινήσεις το καταφέρνουμε ή χρειάζονται και κάποια ενεργοποίηση ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου;
Το ρωτάω αυτό διότι είπατε ότι πολλές φορές γίνεται και ασυνείδητα αυτή η αντίδραση από το σώμα μας!
Πως γίνεται μια ασυνείδητη κίνηση των χεριών ή των ποδιών εκτός από το ότι να δείχνει ότι πραγματικά αισθανόμαστε άβολα, να μπορεί να ενεργοποιεί και εγκεφαλικές λειτουργίες;

Μια τελευταία ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αυτή:

Αν μπορούμε να αμυνθούμε με κάποιες κινήσεις τότε θα υπάρχουν και κάποιες κινήσεις που θα μας βοηθάνε να απειλήσουμε κάποιον και να του ρουφήξουμε
εμείς την ενέργεια του!

Ισχύει αυτό;
υπάρχουν τέτοιες κινήσεις;

Ευχαριστώ φιλικά

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

ΜορφέαςΜέλος
10/10/2005, 02:20:18
Καλησπέρα ναστ μου, ευχαριστώ πολύ, νομίζω οτι το θέμα της προστασίας είναι κάτι πολύ σημαντικό.

quote:
Η άποψη μου είναι οτι για να είναι λειτουργικοί χρειάζονται ψυχή ή πίστη.

Ναι, πράγματι κάποιες προστασίες χρειάζονται και πίστη και αυτό που λέμε "ψυχή". Αλλά υπάρχουν κι άλλες προστασίες οι οποίες αναφέρονται σε πολύ ισχυρά σύμβολα τα οποία από μόνα τους είναι πολύ δυνατά χωρίς να χρειάζεται τίποτα εκ μέρους των ανθρώπων.

Βέβαια πρέπει να πω οτι όταν προχωρήσουμε σε αυτές τις προστασίες θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί διότι τα σύμβολα έχουν πολύ δύναμη και η μη σωστή ή άσκοπη χρήση τους μπορεί να οδηγήσει σε... μπελάδες.
Αυτός ήταν και ο ενδοιασμός μου τόσο καιρό που δεν έγραφα γι αυτό αλλά επειδή ένιωσα την ώθηση να το κάνω πιστεύω και ελπίζω οτι θα χρησιμοποιηθούν σε γενικές γραμμές σωστά. Μακάρι να μην διαψευστώ.

quote:
Με ποιό τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η ''αλλαγή'' επιπέδων?

Δεν θα σου εξηγήσω πως επιτυγχάνεται... θα σου πω μόνο πως το έχω βιώσει εγώ οτι επιτυγχάνεται.

Πιστεύω οτι το πρώτο στάδιο του ατόμου είναι όταν είναι έρμαιο κάθε ενέργειας (εκεί έχουμε το φαινόμενο όπου ο άνθρωπος ματιάζεται όπως λέμε λαϊκά, η διάθεσή του αλλάζει με το παραμικρό, τον επηρεάζουν οι στο 100% οι προκαταλήψεις του, οι πλανήτες, ο καιρός κ.λ.π.)

Το επόμενο στάδιο είναι αυτό στο οποίο το άτομο παρατηρεί τι τον επηρεάζει και διαλέγει κάθε φορά τις δραστηριότητές του ανάλογα ώστε να μειώσει το δυνατόν περισσότερο τις αρνητικές επιρροές που δέχεται.

Το πρώτο στάδιο είναι αυτό στο οποίο ανήκει η πλειοψηφία των ανθρώπων. Το δεύτερο στάδιο είναι αυτό στο οποίο ανήκουν οι άνθρωποι που έχουν ... μεταφυσικές ανησυχίες.

Το τρίτο στάδιο είναι αυτό στο οποίο ο άνθρωπος αρχίζει να τοποθετεί ασπίδες συνειδητά και να ελέγχει τις ενέργειες που τον διέπουν. Έτσι αναπτύσει τεχνικές προστασίας ώστε να μπορεί να ερχεται σε επαφή ακόμα και με αρνητικές ενέργειες και να προστατεύεται. Ύστερα αφού κάνει πάρα πολλές φορές τις διάφορες τεχνικές προστασίας και τις δοκιμάσει και πειστεί απόλυτα για την δύναμή τους, έχει να κάνει πλέον κάτι πολύ δύσκολο, να αντιμετωπίσει αυτές τις επιρροές. Δηλαδή καλείται να φτάσει σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να μπαίνει στα αρνητικότερα μέρη και να μην προσβάλλεται από αυτά λόγω των ασπίδω του. Όταν το καταφέρει αυτό αρχίζει να αναρωτάται τι θα γίνει εάν δεν βάλω προστασία; Και έτσι αρχίζει ξανά από την αρχή να βιώνει αυτά τα γεγονότα κλιμακωτά αλλά χωρίς να χρησιμοποιεί ασπίδες, όταν δει οτι δεν θα επηρεάζεται πια θα κάνει πιο παράτολμα βήματα χωρίς να βάζει προστασίες... και εν πάση περιπτώσει ο σκοπός είναι 3 πράγματα να γίνουν στο τέλος. Να μην επηρεάζεται ούτε στο 1% από την διάθεση του καιρού, να μην επηρεάζεται ούτε 1% παρευρισκόμενος σε μια κηδεία, σε ένα νοσκομείο κ.λ.π. και τρίτον και πιο δύσκολο να κάνει πράγματα τα οποία είναι αντίθετα από αυτά που θέλει. Δηλαδή να φτάσει στο σημείο όταν θέλει να ακολουθήσει έναν δρόμο για να πάει στην δουλειά του, να γυρίσει και να κάνει τον αντίθετο. Όταν θελήσει να κάνει διακοπές να κάτσει σπίτι του και όταν έχει όρεξη για φαγητό να μην φάει και όταν δεν θα πεινάει να τρώωει κ.ο.κ.
Αυτά που αναφέρω δεν είναι πράγματα που πρέπει να κάνει είναι πράγματα τα οποία θα μπορεί να είναι αρκετά δυνατός να τα κάνει.

Όταν γίνουν όλα αυτά σίγουρα έχουμε φτάσει στο παραπάνω στάδιο.

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
10/10/2005, 02:39:53
Φίλε Ριζίτις, αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του θέματος, να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις για να υπάρξει μια σαφής κατανόηση, κάθε ερώτηση λοιπόν είναι χαρά για όλους διότι λύνουμε ένα εμπόδιο προς την πλήρη κατανόηση. Οπότε είσαι ευπρόσδεκτος να κάνεις όσες ερωτήσεις θέλεις.

quote:
Τι εννοούμε όταν λέμε προστασία ως υλική υπόσταση ;
Αν δέχεται μια απειλή η υλική μας υπόσταση , ο απειλών μας απειλεί με υλικό τρόπο.
Οι άμυνα μας θα πρέπει να έχει υλική υπόσταση σε αυτόν το κίνδυνο.
Πως ακριβώς λειτουργεί η ασπίδα σε υλικές απειλές;

Πολύ ωραία η ερώτησή σου και με πας κατευθείαν στα βαθιά.

Λοιπόν, όλοι μας είμαστε ένα σύμπλεγμα ενέργειας, μιας πυκνής ενέργειας την οποία την ονομάζουμε ύλη. Αυτή η ενέργεια από την οποία αποτελούμαστε, εάν γίνει λίγο πιο αραιή, γίνεται αιθέρας και ακόμα πιο αραιή γίνεται πνεύμα. Αυθέραιτα λοιπόν οι άνθρωποι χωρίσαμε το πνεύμα από την ύλη χωρίς να κατανοούμε οτι πρόκειται για το ίδιο πράγμα αλλά απλά κατέχουν διαφορετική πυκνότητα.

Όταν λοιπόν εσύ βάζεις μια ασπίδα, αναλόγως με την ασπίδα μπορεί να μπαίνει σε πνευματικό ή σε αιθερικό επίπεδο. Η ασπίδα λοιπόν του αιθερικού επιπέδου θεωρείται από τις πολύ δυνατές γιατί έχει άμεση σχέση με την ύλη. Η χρήση λοιπόν διαφόρων συμβόλων και η επίκληση συγκεκριμένων ενεργειών μπορεί να κάνουν μια ασπίδα τόσο δυνατή ώστε να γίνεται αισθητή ακόμα και στην ύλη.
Θα δεις οτι εάν χρησιμοποιήσεις κάποιες προστασίες τις οποίες θα αναφέρω αργότερα σε αυτό το θέμα, μπορεί ακόμα και να σου επιτεθεί άνθρωπος και να μην τα καταφέρει να σου κάνει τίποτα, μπορεί να φας και μαχαιριά και να μην τραυματιστείς κ.λ.π.

quote:
Εφαρμόζοντας απλά αυτές τις κινήσεις ενεργοποιείτε η ενεργειακή μας ασπίδα απέναντι στην απειλητική ενέργεια που δεχόμαστε;
Με καθαρά υλικές κινήσεις το καταφέρνουμε ή χρειάζονται και κάποια ενεργοποίηση ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου;
Το ρωτάω αυτό διότι είπατε ότι πολλές φορές γίνεται και ασυνείδητα αυτή η αντίδραση από το σώμα μας!
Πως γίνεται μια ασυνείδητη κίνηση των χεριών ή των ποδιών εκτός από το ότι να δείχνει ότι πραγματικά αισθανόμαστε άβολα, να μπορεί να ενεργοποιεί και εγκεφαλικές λειτουργίες;

Αυτή η πρώτη άμυνα θα την έλεγα ούτε καν ενεργειακή ασπίδα. Πράγματι αυτή η άμυνα επιτυγχάνεται μόνο με υλικές κινήσεις και δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Βέβαια αυτόματα ενεργοποιούνται και οι ανάλογοι νευρώνες του εγκεφάλου. Αυτό ωστόσο δεν είναι δύσκολονα γίνεται ασυνείδητα, φαντάζομαι έχεις παρατηρήσει πολλές φορές τον εαυτό σου να σκέφτεται κάτι και πίσω από αυτήν την σκέψη να σκέφτεται κάτι άλλο συγχρόνως. Ο εγκέφαλος έχει απίστευτο βάθος και αυτό δυστυχώς χρησιμοποιείται πολύ αρνητικά και από τα ΜΜΕ. Με κάποια ειδικά μηνύματα που σου περνάνε μέσω της τηλεόρασης σου ενεργοποιούν συγκεκριμένους εγκεφαλικούς νευρώνες και εσύ αντιδράς με κάποιον τρόπο που ούτε καν συνειδητοποιείς γιατί.

quote:
Αν μπορούμε να αμυνθούμε με κάποιες κινήσεις τότε θα υπάρχουν και κάποιες κινήσεις που θα μας βοηθάνε να απειλήσουμε κάποιον και να του ρουφήξουμε
εμείς την ενέργεια του!

Ναι, γίνεται κι αυτό. Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις για να απειλήσεις τον άλλον, να τον ρουφήξεις, να τον υπνωτήσεις κ.λ.π.

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

YiannakasΜέλος
10/10/2005, 23:58:56
το έχω ξαναναφέρει εδώ, την ύπαρξη ενός γείτονά μου, που εδώ και 6 μήνες περίπου κάνει τα πάντα για να μου σπάσει τα νεύρα, με ηχορύπανση (με ξυπνά ακόμα και τα χαράματα ενώ φοράω ωτασπίδες!!!), με ζημιές στο αυτοκίνητό μου κλπ. Προσπάθησε συνειδητά να με στείλει και στο νοσοκομείο όταν κάποιο διάστημα έχοντας υψηλή πίεση έκανε τα παραπάνω για να μου ανεβεί παραπάνω και παραλίγο να πάθαινα εγκεφαλικό (σοβαρά μιλάω). Νομικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα (έχω πατέρα δικηγόρο), να του κάνω τα ίδια, όπως όλοι μου συστήνουν, δεν θέλω.

πως τότε μορφέα μπορώ να προστατευθώ από την τόση αρνητικότητά του?

Για να καταλάβετε την κακότητα αυτού του ανθρώπου μου έλεγε κάποτε με ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ότι είχε κάψει τους υπολογιστές των συγκατοίκων του φοιτητών ανεβοκατεβάζοντας γρήγορα τον διακόπτη του γενικού ηλεκτρικού ρεύματος.....

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 00:59:16
Καλησπέρα σας...
Φίλε Υιάννακα... χμμμμ αυτός ο άνθρωπος φαίνεται οτι είναι κατακλυσμένος από αρνητικότητα έτσι όπως τον περιγράφεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι σε αυτήν την περίπτωση να του στείλεις φως. Όσο πιο πολύ του στείλεις τόσο πιο πολύ θα τον εξουδετερώνεις μέχρι κάποια στιγμή να υποχωρήσει γιατί κάποια στιγμή θα υποχωρήσει. Το φως είναι πάντα πολύ πιο δυνατό από το σκοτάδι.

Βέβαια σίγουρα μερικές προστασίες που θα περιγράψω παρακάτω θα μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά ώστε όλη του αυτή η αρνητικότητα να μην σε επηρεάζει. Μην ξεχνάς οτι τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι γείτονάς σου γιατί είναι ο δάσκαλός σου για να μάθεις κάτι και να εξελιχθείς. Αυτό όμως θα φανεί στην πορεία. Η προστασία που θα περιγράψω τώρα είναι καλή για αυτήν την περίπτωση αλλά δεν μπορώ να πω τι είναι και η καταλληλότερη. Πάντως μπορείς στην αρχή να δουλεύεις με αυτήν.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 01:09:31
Τώρα θα περιγράψω μια προστασία η οποία είναι ικανή να μας προστατεύει από το επιτηδευμένο κακό κυρίως εναντίον μας. Παρακαλώ ωστόσο όλες οι προστασίες που θα περιγράφω από εδώ και στο εξής να τις χειριστείτε με σοφία και λογική...

Ασπίδα του Καθρέφτη

Στέκομαι ακίνητος... τοποθετώ έναν καθρέφτη μπροστά μου, ο οποίος με περικυκλώνει, πίσω εμπρός, πάνω κάτω. Αυτό ο καθρέφτης είναι διπλής όψεως, δηλαδή εσείς κοιτάτε τον εαυτό σας και ο άλλος που είναιέξω από την ασπίδα σας κοιτάει τον εαυτό του και λέτε τις ακόλουθες λέξεις... "ότι σου δίνω γυρνάει σε μένα και ότι μου δίνεις γυρνάει σε σένα" και οραματίζεστε οτι "αυτός" (οποιοσδήποτε πιστεύετε οτι μπορεί να σας κάνει επιτηδευμένα κακό) σας στέλενι αρνητική ενέργεια η οποία καθρεφτίζεται και γυρνάει πίσω στον ίδιο, και εσείς του στέλνετε αγάπη η οποία καθρεφτίζεται και γυρνάει πίσω σε σας.

Η διάρκεια αυτής της ασπίδας είναι 9 ώρες...
μετά χρειάζεται επανάληψη

Αυτή η προστασία είναι για κάθε περίπτωση που πιστεύετε οτι κάποιος άνθρωπος προσπαθεί να σας κάνει κακό ενεργειακά. Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποιούν αυτήν την προστασία ακόμα και για να μειώσουν τις αρνητικές επιδράσεις των άστρων κατά καιρούς, αν και δεν είναι κάτι που συστήνω.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

rizitisΜέλος
11/10/2005, 01:23:49
quote:
Μην ξεχνάς οτι τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι γείτονάς σου γιατί είναι ο δάσκαλός σου για να μάθεις κάτι και να εξελιχθείς.

ΠΟΛΎ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΡΦΕΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

να μην σου κουρταλούνε

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 01:27:55
Φίλε Ριζίτις, σκοπεύω κάθε μέρα να παραθέτω και μία τεχνική ασπίδας, γείωσης και καθαρισμού, οπότε εάν έχεις απορίες για πράγματα που προανέφερα καλύτερα πες τα τώρα για να μην ξεφύγουν, αλλά εάν η ένστασή σου είναι γενική τότε πράγματι καλυτερα να περιμένεις να το συζητήσουμε πιο συνολικά

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

rizitisΜέλος
11/10/2005, 01:29:45
quote:
αλλά εάν η ένστασή σου είναι γενική τότε πράγματι καλυτερα να περιμένεις να το συζητήσουμε πιο συνολικά

να μην σου κουρταλούνε

YiannakasΜέλος
11/10/2005, 10:06:20
ευχαριστώ Μορφέα, με το φως που θα του στέλνω μήπως θα αισθάνεται ευεξία και θα ανεβάζει περισσότερο την ένταση του σαμπγούφερ χωρίς συνειδητά να σκέφτεται κακά για μένα αλλά χαριτολογώντας θα λέει ''πάρτα μαλάκα'' και θα γελάει αντί να κοκκινίζει από κακία. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω τον χαρακτήρα του άλλου, δηλαδή την απίστευτη κακότητά του να την μετατρέψω σε καλοσύνη.
galazia_sfairaΜέλος
11/10/2005, 11:26:04
Μορφεα Μορφέα Μορφέα υπέροχο το θεμα σου,κατανοητό απο μενα ευτυχώς και θάθελα να συνεχίσεις όσον αφορα τις τεχνικές.Ειμαι στο σταδιο να αντιλαμβανομαι την αρνητική ενέργεια των αλλων και κυρίως το άδεισμα που μπορει να μου συμβεί.Μέχρι και πριν απο δυο μηνες το άδειασμα για μενα δημιουργουσε φόβο και πανικό ενίοτε.Τώρα ξερω να φεύγω αλλά ακόμη δεν έχω ξεπερασει να συμμετέχω κατα ένα μερος συναισθηματικά.Αυτο ακριβως θλεω ναποφύγω,να φτασω στο σημειο να μην συμμετεχω συναισθηματικά που ειναι ψυχοφθόρο,και να φεύγω χαμογελωντας,κατανοώντας,κι όχι με ταραχή.

Αγαπητε΄Γιάννακα να εισαι σίγουρος ότι απο την δική μας αδυναμία και συναισθηματική συμμετοχή ανδρειώνονται τα κακα συναισθηματα των ανθρωπων.Εχω κι εγω απέναντί μου ένα τετοιο τρωκτικό δυναμης αλλά ΄θα το καταφερω αν όχι να τον φωτισω,να τον αποδυναμωσω απο το κακο του,τουλαχιστον απεναντι μου .Νοιώθω ότι σε μενα στρεφεται αλλά εγω δεν προσλαμβανω τα αρνητικά του πεδία,εχω θωρακιστει αλλά σιγουρα με απασχολει και αρνητικά μερικες φορες και αυτο θελω να το αποβαλλω παντελως.Αν καταφερω αυτο μετα θα μπω στην διαδικασία αποστολής θετικής ενέργειας.Προς το παρόν όμως εχω δουλεια με μενα.
Καλά να ειστε όλοι.
Πυραμίδα που εισαι?Εισαι καλα εσυ και η οικογενειά σου?

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
11/10/2005, 13:19:00
Καλησπέρα σας,

Φίλε Υιάνακα

quote:
ευχαριστώ Μορφέα, με το φως που θα του στέλνω μήπως θα αισθάνεται ευεξία και θα ανεβάζει περισσότερο την ένταση του σαμπγούφερ χωρίς συνειδητά να σκέφτεται κακά για μένα αλλά χαριτολογώντας θα λέει ''πάρτα μαλάκα'' και θα γελάει αντί να κοκκινίζει από κακία. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω τον χαρακτήρα του άλλου, δηλαδή την απίστευτη κακότητά του να την μετατρέψω σε καλοσύνη.

Λοιπόν έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί έχει γίει μια μεγάλη παρεξήγηση στο θέμα του φωτός και της ενέργειας.

Ο κόσμος μας είναι δίπολος, δηλαδή έχει δύο πόλους, άσπρο - μαύρο, καλό κακό, φως σκοτάδι κ.λ.π. Αυτό σημαίνει οτι οτιδήποτε υπάρχει στον πλανήτη μας πρέπει να πολωθεί για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει να είναι + ή -. Βέβαια εάν το δούμε πιο εσωτεριστικά τελικά καταλήγουμε οτι δεν υπάρχει διπολικότητα αλλά υπάρχει απλά έλλειψη του ενός που δημιουργεί το άλλο, δηλαδή η έλλειψη του άσπρου δημιουργεί το μαύρο, η έλλειψη του καλού δημιουργεί το κακό, η έλλειψη του φωτός δημιουργεί το σκοτάδι κ.λ.π. Το ίδιο συμβαίνει και με τα συναισθήματά μας, έχουμε πολλά είδη συναισθημάτων αλλά τελικά οι δύο πηγές είναι αγάπη και φόβος, που τελικά στο τέλος είναι αγάπη και έλλειψη αγάπης.

Εν πάση περιπτώσει εάν συνδιάσεις δύο ποωμένα πράγματα έχουμε τα ενδιάμεσα τα οποία είναι η μέση. Εάν στο μαύρο ρίξεις λοιπόν άσπρο τότε θα γίνει γκρι. Εάν στο σκοτάδι ρίξεις φως, τι θα κάνει; Θα φωτίσει δεν μπορεί να σκοτεινιάσει περισσότερο.

Εάν του έδινε μη πολωμένη ενέργεια τότε θα ίσχυε αυτό που λες γιατί θα τον δυνάμωνε αλλά όχι σε αυτήν την περίπτωση.

Αγαπημένη καταγάλανη σσφαίρα, πολύ χαίρομαι που σου αρέσει το θέμα, και πραγματικά είναι πολύ καλό το στάδιο που βρίσκεσαι. Σίγουρα τα βήματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, αλλά γίνονται, και ειδικά σήμερα μπορούν να γίνουν επιταχυνόμενα κι όλας.

quote:
Αγαπητε΄Γιάννακα να εισαι σίγουρος ότι απο την δική μας αδυναμία και συναισθηματική συμμετοχή ανδρειώνονται τα κακα συναισθηματα των ανθρωπων.Εχω κι εγω απέναντί μου ένα τετοιο τρωκτικό δυναμης αλλά ΄θα το καταφερω αν όχι να τον φωτισω,να τον αποδυναμωσω απο το κακο του,τουλαχιστον απεναντι μου .Νοιώθω ότι σε μενα στρεφεται αλλά εγω δεν προσλαμβανω τα αρνητικά του πεδία,εχω θωρακιστει αλλά σιγουρα με απασχολει και αρνητικά μερικες φορες και αυτο θελω να το αποβαλλω παντελως.Αν καταφερω αυτο μετα θα μπω στην διαδικασία αποστολής θετικής ενέργειας.Προς το παρόν όμως εχω δουλεια με μενα.

Μπράβο, αυτή είναι η ιδέα με άλλα λόγια και με ένα παράδειγμα πολύ καλό.

Να σαι καλά

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

11/10/2005, 13:47:59
Καλημέρα σε όλους.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, Καλλιόπη όλα καλά πάνε.
Μορφέα καταπληκτικό θέμα, θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.

Θα σας πω μια μικρή ιστοριούλα από όταν ήμουν 16 ετών. Στο εξοχικό που πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι, είχα 2 φίλες στην ίδια ηλικία με εμένα που επηρεάζονταν πανεύκολα. Η μια λόγω μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας στο σπίτι της ένοιωθε μειονεκτικά απέναντι σε όλα τα παιδιά. Η άλλη λόγω μεγάλου επηρεασμού από την μητέρα της, η οποία της μετέφερε όλες τις ανασφάλειες της εξωτερικής της εμφάνισης, θεωρούσε ότι έπρεπε να την προσέχουν όλοι. Τέλοσπάντων υπήρχε συνεχόμενα μια αντιπαράθεση ανάμεσά τους και ένας μη υγιής ανταγωνισμός.

Κάποια στιγμή η μια χάνει ένα σκουλαρίκι της(αυτή που είχε τον επηρεασμό από την μητέρα της), μου λέει "αυτή το πήρε σίγουρα, εάν το πήρε να μολυνθεί το αυτί της και να μην μπορεί να φορέσει σκουλαρίκι για καιρό". Και οποία έκπληξη, την άλλη μέρα η άλλη φίλη μου εμφανίστηκε με μια μόλυνση στο αυτί της τόσο εκτεταμένη λες και την είχε αφήσει μέρες χωρίς να πάει σε γιατρό.

Βεβαίως δεν είχε καμία σημασία εάν είχε κλέψει το σκουλαρίκι ή όχι, σημασία έχει η δύναμη της μίας για το κακό και η αδυναμία της άλλης να προστατευθεί.

Και άλλη μία μικρότερη ιστορία, ντέπομαι που την λέω αλλά καλύτερα να ντρέπομαι εγώ παρά κάποιος να μην προστατευθεί.
Στο εξοχικό μας πάλι ήταν ένας γείτονας που έκανε σε κάποιον που δεν του έφταιγε μεγάλο κακό, το κίνητρο του γείτονα ήταν η μεγαλομανία του. Η γυναίκα όμως του ανθρώπου που έπαθε το κακό την στιγμή που συνέβει αυτό είπε "για το κακό που έκανες στον άντρα μου και στην οικογένειά μου σε ένα χρόνο να έχεις πεθάνει από καρκίνο". Έτσι λοιπόν έγινε, σε ένα χρόνο ο γείτονας αυτός πέθανε από καρκίνο με επώδυνο τρόπο.
Η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα μου.
Λόγω ότι συνέβει στο σπίτι μου, σας διαβεβαιώ ότι η μητέρα μου πλήρωσε το συγκεκριμένο με τέτοιο τρόπο, που θα προτιμούσε να είχε πάθει εκείνη αυτό που έπαθε ο γείτονας.

Τη δεύτερη ιστορία την ανέφερα για τον Yiannaka περισσότερο.

YiannakasΜέλος
11/10/2005, 14:22:07
αν και έχω ευχηθεί πολλές φορές να φάει τα μούτρα του, σε στιγμές νεύρων, απλά θέλω να σταματήσει να με ενοχλεί και τίποτα άλλο. Τι προτείνετε ρε παιδιά γιατί μου ανεβάζει την πίεση. Να σας πω τώρα άλλο περιστατικό με αυτον. Απέναντί μας βρίσκεται ένας λόφος. Ο τύπος σε μικρότερη ηλικία πυροβολούσε με αεροβόλο τους περαστικούς, αλλά ήταν καμουφλαρισμένος. Πολλοί απο τους πυροβοληθέντες γυρνούσαν και πέταγαν πέτρες στην τζαμαρία μου πιστεύοντας ότι από τον όροφό μου έπεφταν οι πυροβολισμοί, ενώ τους έριχνε το σκατόπαιδο
rizitisΜέλος
11/10/2005, 14:40:00
ΜΕ αφορμή το τελευταίο ποστ της Πυραμιντ,
Θα μου επιτρέψεις φίλε Μορφέα κι εμένα ένα ποστ .

Αυτά που περιγράφει η αγαπητή Πυραμιντ τα κατανοώ και τα πιστεύω απολύτως.
Βρήκα όμως μέσα στο ποστ της και την μαγική πρόταση που λέει πολλά:

quote:
… σας διαβεβαιώ ότι η μητέρα μου πλήρωσε το συγκεκριμένο με τέτοιο τρόπο, που θα προτιμούσε να είχε πάθει εκείνη αυτό που έπαθε ο γείτονας.

Ο άνθρωπος έχει τεράστιες δυνατότητες. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ο οίκος του θεού.
Μπορεί λοιπόν ο άνθρωπος να με την σκέψη του να κάνει πράγματα και θάματα.
Μπορεί να κινητοποιήσει τις δυνάμεις της φύσης , του νόμους της και πολλά άλλα που δεν εξηγούνται άκομα επιστημονικά !

Τεχνικές και τρόποι για να εξουσιάσεις την φύση υπάρχουν πολλοί.
Μερικοί από αυτούς είναι οι τρόποι που μας περιγράφει ο φίλος μορφέας , τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί σε κάποιους να φαίνονται παραμυθάκια , σε εμένα πάντως όχι.
Δεν θα επεκταθώ σε παραπάνω ανάλυση αυτών των τεχνικών διότι έχω συμφωνήσει με τον φίλο μορφέα όταν τελειώσει την παρουσίαση του για τις ενεργειακές ασπίδες να κάνουμε μια συζήτηση ευ όλης τη ύλης.

Αυτό που θέλω να επισημάνω όμως βρίσκεται στο ποστ της αγαπητής πύραμιντ.
Η σκέψεις και ενέργεια που έκανε κακό σε κάποιον άνθρωπο γύρισε πίσω σε αυτόν που του την «έστειλε»…

Πιστεύω πολύ δυνατά ότι αν ο οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν ασχοληθεί πρώτα με τον εσωτερικό του κόσμο και με το «γνώθι σ αυτόν» δεν ωφελείτε τίποτα ότι και αν καταφέρει σε «ενεργειακό» επίπεδο.
Μπορώ να πω ότι μάλλον ζημιωμένος θα βγεί παρά ωφελημένος!

Θέλω να πω με αυτό ότι αν δεν καθαρίσουμε τον εαυτό μας από πάθη και επιθυμίες
οι οποίες μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, η όποια δύναμη που θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε θα είναι μπούμερακ για εμάς σαν άτομο πρώτα από όλα.
Επειδή πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι δικό μας και ότι όλα μας χαρίζονται , ακόμα και η ίδια η ζωή , καλό είναι να ξέρουμε από πού αντλούμε την δύναμη και τι χρήση της κάνουμε.

Βασικό για όλους τους ανθρώπους είτε ασχολούνται με «τα μεταφυσικά» είτε όχι είναι ένα. Η αγάπη προς όλους και όλα.
Η αγάπη φίλε Yiannakas είναι νομίζω η λύση και για το πρόβλημα σου.
Αν δηλαδή βρείς ένα τρόπο αύριο να ρουφήξεις όλη την ενέργεια του γείτονα σου,
αν δεν έχεις πλήρη αγάπη, θα το κάνεις ! όπως θα το έκανα κι εγώ και ο κάθε ένας μας. Αυτό όμως πρώτα από όλα θα ήταν ότι χειρότερο για τον εαυτό σου.

Η αγάπη όμως είναι πυρ. Ένα πυρ που διαλύει το κακό όπως τον καπνό. Δεν θα σε αγγίζει ποτέ η αρνητική ενέργεια του άλλου ούτε καν του ίδιου σου εαυτού…

Αν εγώ δημιουργήσω κάτι κακό σε ένα συνάνθρωπο μου έστω και «ασυνείδητα» όταν συνειδητοποιήσω τι έκανα θα πάθω ότι εγώ θεωρήσω ότι μου αξίζει στο υποσυνείδητο μου.
Μόνοι μας κάνουμε τον έλεγχο μας…
Όπως καμιά φορά κάνουμε κάτι κακό χωρίς να το καλοσκεφτούμε , έτσι και αυτό- ελεγχόμαστε χωρίς να το έχουμε καταλάβει , το γνωρίζει όμως το εγώ μας.

Κλείνοντας το ποστ,θα ζητήσω συγνώμη από τον Μορφέα για την παρεμβολή, και θα κλείσω με 3 λέξεις που πιστεύω ότι πρέπει να κατακτήσουμε:

ΑΓΑΠΗ, ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΎΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

να μην σου κουρταλούνε

11/10/2005, 15:12:06
Kαλησπέρα κι από μένα

χρήσιμο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα

μπορούμε να συμπληρώνουμε αγαπητέ Μορφέας σε όσα παραθέτεις?

Galadriel

the truth is OUTthere