- Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά βιβλία. - Περιοδικά - Βιβλία
Η Ουράνια προφητεία-James Redfield-Περιεχόμενο: Μια Περιπέτεια- Εκδόσεις Διόπτρα
Το Μυστικό Ταξίδι-Dan Millman-Περιεχόμενο: Μια αληθινή Περιπέτεια στον Κόσμο των Σαμάνων της Χαβάης-Εκδόσεις Έσοπτρον
Οι 12 Νόμοι του πνεύματος-Dan Millman-Περιεχόμενο:Απλές, δυνατές αλήθειες που θ'αλλάξουν τη ζωή μας-Εκδόσεις Έσοπτρον
Ο Ονειρευτής-Ραλφ Θορπ-Περιεχόμενο: Ένα ταξίδι Αυτογωσίας-Εκδόσεις Έσοπτρον
Το Γαλάζιο Βιβλίο της ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ-Isaac David Shamaya, Carolyn Shamaya-Περιεχόμενο:Κατακτώντας την Τέχνη της Ζωής-Εκδόσεις:Έσοπτρον
Το πέρασμα-Jess Weiss-Περιεχόμενο:Μεταθανάτιες εμπειρίες-Εκδόσεις:Διόπτρα
Ψυχικές Δυνάμεις(και πως να τις αναπτύξετε-Uri Geller-Περιεχόμενο:Ανάπτυξη Ψυχικών Δυνάμεων-Εκδόσεις Έσοπτρον
Χέρια όλο Φως-Μπάρμπαρα Αν Μπρένναν-Περιεχόμενο:Εγχειρίδιο Εσωτέρας Θεραπευτικής-εκδόσεις ΄Εσοπτρον
Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...
- Οι προφητείες των Μάγια – ΕΣΟΠΤΡΟΝ
- *Μπελοβόντια-Η γη των χαμένων Θεών – ΦΥΤΡΑΚΗΣ
- **Ο βασιλιάς, ο Σοφός και ο Γελωτοποιός – ΛΙΒΑΝΗ
- Επιστροφή από τη Λήθη – ΛΙΒΑΝΗ
- 101 Μύθοι της Βίβλου – ΕΝΑΛΙΟΣ
- Μυστική Δοξασία – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ
- Ελληνική συμμετοχή στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
- Το όρος Λύκαιο και οι Αρχαίοι Αρκάδες – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΚΑΡΥΩΤΩΝ
- Τα μυστήρια των Εσσαίων – ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
- Ποιος είμαι? – ΣΚΑΠΑΝΕΑ
- Μυθικοί κώδικες – ΓΛΑΡΟΣ
- Χριστιανικά & Ελληνιστικά Μυστήρια – ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
- Ελληνικά Μυστήρια – ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
- Ενναλακτική λύση 3 - ΚΟΝΙΔΑΡΗ
* Η προσωπική μεταφυσική εμπειρία της συγγραφέος και ψυχολόγου Ολγας Χαριτίδη (Απλά καταπληκτικό)
** Συγκριτική μελέτη πάνω στις Θρησκείες
Εχω επίσης διαβάσει τουλάχιστον 6 βιβλία για τους Ε αλλά δε στα προτείνω γιατί τα θεωρώ εντελώς αβάσιμα και μη τεκμηριωμένα...
Τέλος πάντων, αφού κάνουμε προτάσεις, σημειώνω το "Αιχμάλωτοι του χρόνου" ("Timeline") του Μάικλ Κράιτον, εκδόσεις Bell. Είναι ένα εύπεπτο μυθιστόρημα ευρείας κατανάλωσης (θα το δούμε και στον κινηματογράφο) όπου όμως ο συγγραφέας περνάει και τα συμπαντικά του. Του ίδιου συγγραφέα και των ίδιων εκδόσεων είναι και η "Σφαίρα" που επίσης έχει γίνει κινηματογραφικό έργο (το οποίο έργο δεν είχε καμιά, μα καμιά σχέση με το φιλοσοφικό πνεύμα του βιβλίου).
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ. ΤΙ ΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο Michael Cordy ΘΕΤΕΙ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Σαν νέο μέλος σ΄ αυτό το Forum της εσωτερικής αναζήτησης του φωτός και της αλήθειας, θα ήθελα να συστήσω στο φίλο Κωνσταντίνο σαν αρχή τα πιο κάτω βιβλία του Δασκάλου Omraam Mikhael Aivanhov:
1. Για μια καινούργια ζωή - Χρυσοί κανόνες
2. Αναζητώντας την αληθινή μας ταυτότητα
3. Ο δρόμος της σιωπής
4. κ.λ.π. ...
Θα τα βρεί σε πολλά βιβλιοπωλεία, κι αν δυσκολεύεται θα τα βρει στον ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.
Ευχαριστώ και γειά σας από την Κύπρο
Μπελοβόντια Η γη των χαμένων θεών. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό βιβλίο με βοήθησε να γνωρίσω πράγματα για τα οποία δεν είχα ιδέα προηγουμένος. Από τα Βιβλία που έχω διαβάσει ως τώρα μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε Ο Αληθής Λόγος Του Κέλσου. Σήμερα σκέφτομαι να ξεκινήσω το "Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΙΣΜΟΥ"
του ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ
Ποιός είμαι στ' αλήθεια,
κάποτε θα βρω την απάντηση
είμαι σίγουρος γι αυτό.
"Το χρονικό του χρόνου""Το Σύμπαν σε ένα καρυδότσουφλο" του S.Hawking
"Αναπτύξε το IQ σας" της Mensa.
"Do you smell what The Rock is cooking?"
"ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ"
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
Εγω θα αναφέρω μερικά από τα βιβλία τα οποία αγάπησαν πολλοί όπως και εγω αναμεσα τους!
-Ο Αλχημιστής Paulo Coelho(εκδόσεις Λιβανη)
-Το Πεμπτο Βουνό Paulo Coelho(εκδόσεις Λιβανη)
-Να ζεις,να αγαπάς και να μαθαίνεις Λεο Μπουσκαλια(Εκδόσεις Γλάρος)
-O Κόσμος της Σοφίας Jostein Gaarder(Εκδόσεις Λιβανη)
-Ο προφήτης Χαλιλ Γκριμπράν(εκδόσεις Λιβανη)
Υπάρχουν και άλλα βιβλία τα οποια όμως μάλλον θα βρεις ανούσια και
παιδικά...όπως
-Ο Αρχοντας των Δακτυλιδιών
-Ο Χαρι Ποτερ
..χωρις σχολια παρακαλώ...
Επίσης μπορεις να πας στην παρακάτω διεύθυνση
http://www.metaekdotiki.gr/και να ψάξεις λιγο..τι σου ταιριάζει...
Δανάη
Edited by - Danai on 28/05/2003 16:13:37
ATS
Αλλά, τι να σε κάνω…![]()
Ελληνικά ξίφη http://www.hoplites.co.uk/pdf/hoplite_swordsmanship.pdf