ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Isidora30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
IsidoraΜέλος
07/09/2005, 21:20:35

Άσε που λατρεύω και τα γατάκια...!!!!
Σα να λέμε δηλαδή, πως βρήκα και την ευκαιρία, να πάρω στο σπίτι μου κανένα, προκειμένου να με προστατεύσει..., όταν δεν θα θέλω, άλλες επαφές με τα βουρδουλακάκια...!!!!

Eεεεε....?????
Σωστό και αυτό έτσι...????

Άντε βρε ΄Αρη μου, άντε να δούμε βρε παιδάκι μου..., τι θα γίνει με το θέμα μας...???

Κοντεύουμε να γεννήσουμε βρε παιδί μου..., άντε να δούμε...!!!!!

[...πάντως παιδιά μου, εγώ απ΄ ότι βλέπετε και εσείς..., δεν το βάζω κάτω..., περιμένω τον φίλο μας τον Άρη..., να μας απαντήσει..., "ντε και καλά...", που λέμε...]

.

"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora

Edited by - Isidora on 07/09/2005 23:12:36

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia

AtvaΜέλος
07/09/2005, 22:24:06
Για να κάνω λίγο τον «δικηγόρο του Διαβόλου» Zander, επέτρεψέ μου να σου πω ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν χλεύασε ή ειρωνεύτηκε τον ΑΡΗ, όταν ήταν παρών στο topic ΤΟΥ και συζητούσαμε το θέμα που έθεσε! Άσχετα με το αν πιστεύει ο καθένας που βρίσκεται εδώ μέσα ή όχι την ιστορία του ΑΡΗ, θα μιλήσω για μένα προσωπικά (και ίσως και εκ μέρους κάποιων ακόμη) όσοι πήραμε ενεργό μέρος στο topic του, τον στηρίξαμε και είχαμε όλοι την διάθεση να συζητήσουμε και να μπορέσουμε να του δώσουμε μια λύση (εάν αυτό ήταν δυνατό!) στο πρόβλημά του (γιατί έτσι μας το παρουσίασε, σαν ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζει εδώ και καιρό!) Τώρα όσον αφορά την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θα βγάλω τον εαυτό μου απέξω αλλά και ο ΑΡΗΣ όφειλε σαν συντονιστής του θέματος του να είναι πιο συνεπής και να κρατήσει το ύφος της συζήτησης! Εάν διαβάσεις όλες τις σελίδες του θέματος θα καταλάβεις κι εσύ για ποιο λόγο χαλάρωσε το ύφος της συζήτησης και έγινε ελαφρώς φαιδρό, ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι η φαιδρότητα έχει σαν αποδέκτη το πρόσωπο του ΑΡΗ.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την μακρηγορία μου!!!

"Κονξ Ομ Παξ"

amalia

IsidoraΜέλος
07/09/2005, 22:52:26

Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε ή φίλη Zander,

δεν ξέρω βέβαια, από πότε παρακολουθείς το θέμα αυτό, αλλά και κατά πόσον έχεις διαβάσει λεπτομερώς...,
ολόκληρη τη συνομιλία...
Θα πρέπει, όμως, να σε ενημερώσω, πως δεν γίνεται κανένας χλευασμός..., τουλάχιστον από μέρους
μου και αυτό διότι...

Αν πρόσεξες, ακόμα και στο χθεσινό μου μήνυμα, του ζητώ να με συγχωρέσει..., εάν τον αδικώ...!!!
Εξηγώ όμως και στον ίδιο, το φίλο μας τον Άρη, αλλά και στους υπολοίπους συνομιλητές και φίλους
[από πολλές - πολλές συνομιλίες], πως η στάση του, με κάνει..., να προσπαθώ, να διακωμωδώ...,
κατά κάποιο τρόπο το θέμα, γιατί αρχίζω πλέον να αισθάνομαι, πως γίνεται κάποια κατάχρηση της υπομονής
και της καλής μας πρόθεσης, από μέρους του...!!!

Δεν θα πρέπει να παραβλέπεις πως, περιμένω εδώ και ένα μήνα μια απάντησή του,
σε μια σειρά, από πολύ σοβαρά ερωτήματα, τα οποία με την καλύτερη των προθέσεων μου, του έχω θέσει..., εδώ και τόσο καιρό.

Και δεν έχω πάρει, ούτε εγώ, ούτε και κανένας άλλος, από όλους τους συνομιλητές του θέματος αυτού,
οι οποίοι με την ίδια υπομονή, περιμένουν να πάρουν κάποια απάντηση, ο καθένας στα δικά του ερωτήματα...
[κάποιοι μάλιστα, έχουν εκθέσει τις απορίες τους, πολύ νωρίτερα και από μένα..., σχεδόν από την αρχή της συνομιλίας μας...]
και δεν έχουμε λάβει κανένα σημείο ζωής...!!!!

Νομίζω λοιπόν, πως δικαιολογημένα θεωρώ, πως δεν έχει ο ίδιος υπερασπιστεί σωστά τον εαυτό του,
από την στιγμή την οποία, μας έχει αφήσει να πιστέψουμε, πως δεν έχει τα επιχειρήματα, να αντιμετωπίσει...
τα λογικά ερωτήματα, τα οποία προκύπτουν από την ασάφεια και τα κενά, που παρουσιάζει η ίδια η εξιστόρησή του...
γύρω από το συγκεκριμένο θέμα...

Αλλά και πάλι, εάν μας καλύψει τα κενά αυτά..., να είσαι απολύτως σίγουρος, -η, πως εγώ τουλάχιστον,
είμαι διατεθημένη, να του ζητήσω για μια ακόμα φορά δημόσια συγνώμη...

Ένα ακόμα ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να σου εξηγήσω είναι πως, δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να θίξω,
ή να ειρωνευνώ κανέναν.

Δεν θα ήθελα όμως και σε καμία περίπτωση, να θεωρεί, ο οποιοσδήποτε, ότι μπορεί να εκλάβει την καλή μου πρόθεση
και την επιείκειά μου, σαν αφέλεια ή σαν κουταμάρα...

Δεν είναι δική μου παράλειψη, το ότι ο Άρης, δεν έχει φροντίσει να υπερασπισθεί σωστά, όλα όσα έχει
ισχυρισθεί μέχρι τώρα σ΄ αυτό το θέμα...

Καλό θα ήτανε πάντως, να έκανες τον κόπο, να διάβαζες με λίγο μεγαλύτερη προσοχή,
την εξέλιξη του θέματος αυτού, τουλάχιστον κατά τις τρεις τελευταίες σελίδες, αν δεν μπορείς
να το διαβάσεις όλο...

.

isidora

IsidoraΜέλος
07/09/2005, 23:07:58
quote:

Για να κάνω λίγο τον «δικηγόρο του Διαβόλου» Zander, επέτρεψέ μου να σου πω ότι ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν χλεύασε ή ειρωνεύτηκε τον ΑΡΗ, όταν ήταν παρών στο topic ΤΟΥ και συζητούσαμε το θέμα που έθεσε! Άσχετα με το αν πιστεύει ο καθένας που βρίσκεται εδώ μέσα ή όχι την ιστορία του ΑΡΗ, θα μιλήσω για μένα προσωπικά (και ίσως και εκ μέρους κάποιων ακόμη) όσοι πήραμε ενεργό μέρος στο topic του, τον στηρίξαμε και είχαμε όλοι την διάθεση να συζητήσουμε και να μπορέσουμε να του δώσουμε μια λύση (εάν αυτό ήταν δυνατό!) στο πρόβλημά του (γιατί έτσι μας το παρουσίασε, σαν ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζει εδώ και καιρό!) Τώρα όσον αφορά την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θα βγάλω τον εαυτό μου απέξω αλλά και ο ΑΡΗΣ όφειλε σαν συντονιστής του θέματος του να είναι πιο συνεπής και να κρατήσει το ύφος της συζήτησης! Εάν διαβάσεις όλες τις σελίδες του θέματος θα καταλάβεις κι εσύ για ποιο λόγο χαλάρωσε το ύφος της συζήτησης και έγινε ελαφρώς φαιδρό, ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι η φαιδρότητα έχει σαν αποδέκτη το πρόσωπο του ΑΡΗ.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την μακρηγορία μου!!!

"Κονξ Ομ Παξ"

Συμφωνώ απόλυτα με την φίλη μας την Αtva, θα ήταν δε σωστό, να επισημάνω επιπλέον εδώ, πως θεωρώ, πως είναι μια συνομιλήτρια, που πάντα φροντίζει να είναι αντικειμενική και να κρατάει τις ισοροπίες..., όπως πρέπει...

Atva, για την καλή μου την κουβέντα, με πληρώνεις άλλη φορά..., μην προβληματίζεσαι δεν βιάζομαι...

.

isidora

Edited by - Isidora on 07/09/2005 23:19:00

amalia

ΑΡΗΣΜέλος
08/09/2005, 23:48:01
καλησπερα

τι συνμβαινει χασατε την υπομονη σας ? και αν κρινω απο το υφος μερικων χασατε και το δικιο σας.

φιλη isidora με το υφος των τελευταιων μηνυματων σου εχασα την διαθεση μου να σου απαντησω. << παντα με φιλικη διαθεση >> ε?
αν δεν σου απαντησω θα πεις οτι ,δεν εχω τιποτα να σου απαντησω.
σου απαντω λοιπον λεγοντας σου οτι βρισκομαι στην κλινικη απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα απο την οποια φευγω με την μηχανη μου φορωντας κρανος και μπουφαν.και αυτη ειναι η ολη επαφη μου με την ημερα
ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση μου, γιατι δεν εχω να σου δοσω αλλη.

σχετικα με τα μηνυματα σας θα πρεπει να ξερετε οτι δεν ειμαι εγω υπευθυνος για το υφος η τα ξεκατινιασματα οπως καποιος ειπε.
σας εχω δωσει το ελευθερο να κατευθυνετε εσεις την συζητηση. ειστε μεγαλα παιδια , τουλαχιστον οι πιο πολλοι. και θα πρεπει να αναλαβετε την ευθυνη των οσων λετε.
δεν φταιω εγω που εχετε στραφει στα λαθος ερωτηματα.
δυο τρεις απο εσας εχουν καταλαβει περι τινος προκειται.
οι ειρωνειες και οι χλευασμοι ειναι ανωφελοι και περιττοι. εμενα τουλαχιστον με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

δεν θυμαμαι ποιος ανεφερε την πιθανοτητα να συναντηθω με καποιον απο εσας.δεν αποκλειω την πιθανοτητα αυτη, ισως καποτε γινει.

elfeyeΜέλος
09/09/2005, 00:54:23
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΕρεβοςΜέλος
09/09/2005, 00:56:10
ΑΡΗΣ την επομενη φορα αν θελεις μπορεις να διαβασεις λιγο προς τα πισω το θεμα ωστε να απαντησεις στα ερωτηματα που εχουν τεθει απο τη προηγουμενη επισκεψη σου.Αν το κανεις αυτο θα προχωρησει το θεμα κανονικοτατα.Φυσικα αν δε μπορεις σε καποια απο τα ερωτηματα να απαντησεις μπορεις να το επισημανεις αυτο.
Οσο για τους υπολοιπους πιστευω δεν υπηρχε λογος να χασετε την υπομονη σας.Καποιος που ανοιγει ενα θεμα δεν σημαινει οτι πρεπει να γραφει εδω καθε μερα...ναι σιγουρα θα βοηθουσε,ομως δε μπορει να ξερουμε τι προβληματα εχει ο καθενας (και δεν εννοω υπερφυσικα,ας μην θεωρουμε δεδομενο οτι ολοι εχουν το αγαθο του internet στο σπιτακι τους πχ)

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

morpheausΜέλος
09/09/2005, 01:53:02
H αλλείθεια είναι οτι δεν περίμενα να σε ξαναδώ να γράφεις μετα απο όλα αυτα που γράφτηκαν.
Αλλα μην ξεχνάς οτι και εκείνει έχουν κάποιο δίκιο.
Περιμένουν τόσο καιρό, και εσύ δεν απαντάς στις ερωτήσεις, και τώρα τελαιυταία είχε γίνει και αυτό με τους δύο αντικριστούς καθρεύτες δεν θυμάμαι το όνομα τις κοπέλας αλλα κάπως έτσι πήγαινε και εκείνη την μία απαντούσε μετα απο ένα διάστημα εξαφανιζόταν και ξανα εμφανιζόταν δεν απάνταγε σαφέστατα στις ερωτήσεις και ελπίζω να καταλαβαίνεις πως σε όλους είναι δύσκολο να πιστέψουν σε αυτό αφού κατι παρόμοιο κάνεις και εσυ, (δεν εννοώ πως έχεις τον ίδιο σκοπό με την Λιδία,την θυμήθηκα, αλλα καταλαβαίνεις πως μπορεί να το πάρουν)

Ελπίζω σύντομα να απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.
Αν επιτρέπεται γιατί έλειπες τόσο καιρό? Σου συνέβη κάτι?
Η υγεία σου είναι εντάξη?

Πάντα με φιλική διάθεση

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

morpheausΜέλος
09/09/2005, 01:54:13
Sorry για τα ορθογραφικά τώρα τα είδα

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

IsidoraΜέλος
09/09/2005, 14:51:53
Φίλε Άρη γειά σου,

η πρόθεσή μου, απέναντί σου, αλλά και απέναντι στο θέμα αυτό, θα πρέπει να έχεις καταλάβει,
πως τουλάχιστον για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν η καλύτερη...

Αυτό όμως δεν θα πει, πως δεν έχω απέναντί σου και κάποια απαίτηση..., που μάλιστα
δεν θεωρώ πως είναι καθόλου παράλογη ή υπερβολική.

Άλλωστε δεν απαίτησα, ούτε εγώ, ούτε νομίζω κανείς άλλος, να απαντήσεις άμεσα,
γιατί όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις... και γνωρίζουμε καλά πως, κανένας δεν γίνεται να στέκει
πάνω από το fotum..., επειδή έθεσε ένα θέμα.

Κάθε άλλο.

Το να φροντίσεις όμως, ώστε, να μην αφήνεις τα περιθώρια, τα οποία μας δίνουν κάθε δικαίωμα,
να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνειά σου, δεν θεωρώ πως είναι καμιά παράλογη απαίτηση...

Δεν θα πρέπει να λυσμονείς, ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις καλά και τον εαυτό σου, αλλά και την περιπέτειά σου...
Εμείς όμως, δεν σε γνωρίζουμε...
Μακάρι, στο είπα και σε προηγούμενό μου μήνυμα, να είσαι ειλικρινής και να μπορέσεις να αποδείξεις,
αυτά τα οποία ισχυρίζεσαι...!!!

Αν δεν είχα λάβει υπόψη μου, άλλωστε, τα όσα ισχυρίζεσαι, με καλή διάθεση, αλλά και με κάποια
σχετική εμπιστοσύνη..., δεν θα υπήρχε κανείς λόγος, να παρακολουθώ το θέμα, τόσο διάστημα, αλλά ούτε καν
και να κάτσω να σου γράψω ...!!!

Από κει όμως και πέρα, αυτά όλα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο, να κάνεις και την πλάκα σου...!!!!!
Τη στιγμή, κατά την οποία, όχι μόνο δεν δίνεις σχεδόν ποτέ, ολοκληρομένες απαντήσεις,
στις απορίες τις οποίες σου θέττουν, αλλά ούτε που καταδέχθηκες να δώσεις για ένα ολόκληρο μήνα,
ένα σημείον ζωής...!!!

Εάν αυτό εσύ, το θεωρείς φυσιολογικό..., εγώ το θεωρώ υπεκφυγή!!!
¨
Όσο τώρα για ξεκατινιάσματα και χλευασμούς..., δεν νομίζω πως αυτό το συμπέρασμα βγάζει κανείς από τα μημύματά μου...

Το ότι όμως προσπάθησα, να διακωμωδήσω το θέμα, δεν το αρνούμε, δεν νομίζω όμως πως είμαι μόνο εγώ υπεύθυνη για αυτό,
αλλά και εσύ, ο οποίος όπως σου προανέφερα, δεν υπερασπίστηκες τις απόψεις και τις εμπειρίες σου, όπως έπρεπε...!!!

Αν λοιπόν θέλεις, να σε αντιμετωπίζουν με απόλυτη κατανόηση και τον πρέποντα σεβασμό
[γύρω από το συγκεκριμένο θέμα πάντα εννοώ, σε άλλα δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω...],
φρόντισε και εσύ από την μεριά σου, να πείθεις με επιχειρήματα... και με σαφείς απαντήσεις...!!!

Σε αυτή μόνο την περίπτωση, θα μπορούσες να αποστομώσεις και εμένα, αλλά και τον οποιοδήποτε άλλον και όχι με το υφάκι του δήθεν αδικημένου ή του δήθεν... και καλά... "...δεν θα ασχοληθώ..."

.

isidora

amalia

AphrodityΜέλος
09/09/2005, 16:47:26
Φιλε Αρη χαίρομαι που σε ξαναδιαβαζω. Ελπιζω να μην σε διωξουν ξανα τα οσα φραφτηκαν εδω και να μας ξαναμιλήσεις συντομα!

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

AphrodityΜέλος
09/09/2005, 16:51:48
γραφτηκαν ηθελα να πω

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

AtvaΜέλος
09/09/2005, 17:29:52
Καλησπέρα σε όλους και ειδικά σε σένα ΑΡΗ (long time, no see!!!)
Απ’ότι κατάλαβα κάποια από τα post μου σε ενόχλησαν. Συγνώμη αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση! Εφόσον λοιπόν η παρουσία μου και κατ’επέκταση οι παρεμβάσεις μου αποτελούν τροχοπέδη για την ομαλή συζήτηση του συγκεκριμένου topic, ας αποχωρήσω οικειοθελώς πριν «εξοστρακιστώ» επειδή υπονομεύω την συζήτηση!!! Σας εύχομαι έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο!!!

"Κονξ Ομ Παξ"

amalia

astral-projectΜέλος
10/09/2005, 10:59:55
μια εβδομαδα ελειψα και μπαχαλεψατε το θεμα. και οχι τιποτα αλλο δεν μου το σφυριξατε κιολας....

μεγαλη συμπτωση δε, οταν αρχιζατε και κραζατε με διαφορους χρωματισμους και μεγεθη εμφανιστηκε ο πριγκηπας του σκοτους.

αλλα ειναι λογικο να απορειτε. ειναι λογικο να μην καταλαβαινετε μια εξοχοτητα. εισαστε (και ειμαι) απλως ο λαος. ουτε δυναμεις ουτε τιποτα.

διοτι ξερεις τι δυναμη και τι σθενος χρειαζεται να πας να αδειασεις μια παπια? τρομακτικο. μονον ενας απογονος του βλαντ θα μπορουσε να τα καταφερει με τετοια ψυχραιμια....

ασε που ειναι και δυσκολοι καιροι για πριγκηπες: το κρασι παλιο, το τυρι μουχλιασμενο, το χαβιαρι μαυρο κτλ κτλ... (παλιο αλλα καλο)

τσκ τσκ τσκ...

μπασκλασαριες ολοι μας.....

τσκ!

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

ZanderΜέλος
13/09/2005, 02:29:23
Ενταξυ.Σημαδι ζωης εδωσε ο συγγραφεας του topic.Απαντησεις ομως δεν εδωσε σε μερικα ερωτηματα που λιγο πολυ ολοι εχουμε.

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

13/09/2005, 12:43:01
quote:

Ενταξυ.Σημαδι ζωης εδωσε ο συγγραφεας του topic.

Άρα δεν είναι βρυκόλακας.
Ούφ !

astral-projectΜέλος
14/09/2005, 16:31:37
χαιρομαι που καταληξαμε σε ενα λογικο συμπερασμα, μετα απο 19 σελιδες μλκιας....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

beyondΜέλος
15/09/2005, 08:39:45
It's the feast of the blood with sin, unleash the beast within
I walk around, with the strength, of a hundred men
You best to run before I count to ten
Blood drippin' from my canine, like a fountain pen
It seems I've been asleep for a thousand years
The way my world has change, it bring me a thousand tears
Prince of darkness, they walk through the rays of light
To this beat of empire, I'm the prototype
The shape shifting, mirror image, flash phototype
To everlast, an original red blood O type

"He was born perfect, and just like the great white shark,
this guy has never had to evolve" - sample

[Try to use my name, that's fatal
Tried to claim my fame, but that's fatal
About to bring the pain, that's fatal
Bite through your jugular vein, that's fatal

Come on, walk with me
Come on, walk with me

"You're not evolving, I must of heard hundreds,
and they all, made the same saying
Each one of them, in case of the needing of my sword" - sample

I strike back with a vengeance, the father, you're descendents
And I can't be deflected, by your silver cross pendants
Blood with holy water, you make the false images
One swing from the sickle, ahh, your life diminishes
Sting like the scorpion, strike with the force of kin
My blood is known to be vitalized with corpse of men
In the last days, they said the dead would walk again
The blind, deaf and the dumb will talk again

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

ZanderΜέλος
16/09/2005, 01:05:01
huh? Δεν το πολυκαταλαβα το τελευταιο.

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

ΕρεβοςΜέλος
16/09/2005, 11:28:33
quote:

huh? Δεν το πολυκαταλαβα το τελευταιο.

Αν αναφερεσαι στους στιχος ειναι νομιζω απο ενα κομματι που ακουγετε στην μετρια (κατα τη γνωμη μου) ταινια blade III
Παντως μια και μιλαει για feast of blood,προτεινω το "Varney the vampire:the feast of blood" του James Malcolm Rymer
που γραφτηκε στα 1845! εχει ενδιαφερον μια και ειναι τοσο παλιο
http://www.dagonbytes.com/thelibrary/vampire/varney/

'Between astonishment and grief,I was tearless.'