ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Isidora30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/09/2005, 12:01:17
Έρεβος, επειδή ψάχνω να βρώ το βιβλίο είς μάτην για να το αγοράσω, ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος κάποιο βιβλιοπωλείο που να το πουλάει μετεφρασμένο στα Ελληνικά?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Edited by - Dying_Incubus on 16/09/2005 12:06:43

ΕρεβοςΜέλος
16/09/2005, 16:36:35
Χλωμο το κοβω να το βρεις στα ελληνικα.Αν και καποιος μου ειχε πει οτι στα ελληνικα υπηρχε καποτε ως "Βαρνεϋ το βρυκολακακι" (γελαστε αφοβα ) καθολου απιθανο να ηταν μπαρουφα ομως.Εγω το εχω στα αγγλικα σε pdf.

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

16/09/2005, 17:04:42

.

με συγχωρειτε για την ενοχληση, αλλα ειδα φως και 19 σελιδες και μπηκα.

τελικα καταληξατε τι ακριβως ειναι οι βρυκολακες περα απο δημιουργημα της φαντασιας?

περιμενω με αγωνια καποιον να με βγαλει απο την πλανη μου...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

ΕρεβοςΜέλος
16/09/2005, 20:09:49
jonniebegood το συγκεκριμενο topic δεν εχει σκοπο να εξιχνιασει γενικα το μυθο του βρυκολακα.Εχουμε μια προσωπικη μαρτυρια που περιγραφει ο Αρης και απο και περα σχολιαζουμε και ρωταμε διαφορα σχετικα.
Αν μιλας συγκεκριμενα για τους βρυκολακες που περιγραφει ο Αρης,και παλι δε θα μπορουσε κανεις να καταληξει σε συμπερασματα.Οπως ισχυει και για οποιοδηποτε θεμα που εχει να κανει με το υπερφυσικο σε ενα forum.Ειναι αδυνατον να περιμενεις να βρεις αποδειξεις για κατι τετοιο.

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

nossoforosΜέλος
17/09/2005, 00:41:53
πρός jonniebegood:λέγοντε δημιουργηκοί βρυκόλακες...
κατα ενα παράξενο τρόπο αρέσκοντε στο ανθρώπινο αιμα...
το φως της ημέρας απλα τους εξασθενεί.
εχουν αναπτύξει απο μόνοι τους ψυχικές ικανότητες και,τουλάχιστον για μενα,δεν ειναι και τόσο δύσκολο να τους συναντήσεις...

nossoforosΜέλος
17/09/2005, 01:10:50
επίσης,αυτοί που ήρθαν σε επάφη με τον αρη εχουν ενα ιδιαίτερο βαθμό ψυχικών δυνατοτήτων-ικανοτήτων,ισως και τον μεγαλύτερο.

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ

morpheausΜέλος
17/09/2005, 01:29:19
quote:

εχουν αναπτύξει απο μόνοι τους ψυχικές ικανότητες και,τουλάχιστον για μενα,δεν ειναι και τόσο δύσκολο να τους συναντήσεις...

Τι θες να πεις οτι για σενα τουλαχιστον δεν ειναι και τόσο δύσκολο να τους συναντήσεις.
Αυτο το είπαι και ο Αρης.

[quote] Αυτοί που ήρθαν σε επαφή με τον Άρη έχουν ενα ιδιαίτερο βαθμό ψυχικών δυνατοτήτων-ικανοτήτων, ίσως και τον μεγαλύτερο

Τι θες πεις αυτα που λες είναι κάπως...
είχες κάποια εμπειρία απο κάποια συναντηση σου με τον άρη

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

nossoforosΜέλος
17/09/2005, 02:34:29
φίλε Μορφέα,οι αυτοδημιουργητοι,μου αρέσει να τους λεω ετσι,κινούντε,συμπεριφέροντε,σκέπτοντε και επικοινωνούν με υπόγειο τρόπο...
εχουν τάσεις μοναχικισμου(μερικες φορές αναγκάζωντε),ρομαντισμού,ιδιαιτερης μελαγχολίας και μεγάλης αυτοπεποίθησης...
πρεπει να τους μοιάσεις,εστω και για λίγο,για να τους συναντήσεις...η μαλλον,για να σε συναντησουν.

Μπράμ στόκερ

astral-projectΜέλος
17/09/2005, 09:01:58
εγω εχω ολα τα παραπανω συμπτωματα, καθως και ολα τα προηγουμενα, πλην ομως δεν αισθανομαι καθολου βαμπιρ.

αυτο κατι εχει να μας πει για την ορθοτητα των ισχυρισμων σου...

αποδειξεις βρε παιδια, αποδειξεις....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

nossoforosΜέλος
17/09/2005, 10:37:01
αν ειναι ετσι,μπορείς να μου πεις τι ψυχικές ιδιότητες εχεις?
επίσης,με ενδιαφέρει πολυ ο τρόπος που γεύεσε τις σταγόνες...ξέρω οτι ειναι καλύτερα να μου απαντήσεις,αν θες βέβαια,με e-mail,
δεν υπάρχη συγκεκριμένος όρος "βαμπίρ".

Μπράμ στόκερ