- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
θΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ , ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!!!
ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ , ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ !!!
ΤΟΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ? ΤΟΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΚΟΣΜΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΖΩΗ?
ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗ? ΤΟΣΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ?
ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ???
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ!!!
ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ , ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ-ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ?
ΕΥΓΕ ΣΑΣ!
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ? ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ! ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ???
Καλο βραδυ.
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Αυτή η αίσθηση ήταν σαν κάποιος να σε έσφιξε στην αγκαλιά του?
η αντίληψη μας όσο και αν αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο βρίσκεται σε μια κατάσταση υπολειτουργίας και μειωμένης αντιληπτικότητας.
Προσπάθησε κάποιο πρωί μόλις ξυπνήσεις να μείνεις ακίνητος, γιατί με την κίνηση ταράσσονται και χάνονται οι αναμνήσεις, και να θυμηθείς το τι έκανες στα όνειρα σου. Μελέτησε την αντιληπτικότητα σου σε αυτά και θα έχεις από άμεση εμπειρία την διαπίστωση ότι έχουμε μειωμένη αντιληπτικότητα. Στα όνειρα μας όλα μας συμβαίνουν.
Η επιστροφή στον φυσικό κόσμο δεν συνεπάγεται αυξηση της αντιληπτικότητας απλά η πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και η μνήμη μας δημιουργούν της ψευδαίσθηση ότι έχουμε αυξημένη αντιληπτικότητα και ότι εδώ μπορούμε να πράττουμε. Άλλά δεν είναι έτσι. Επίσης και στην κατάσταση της λεγόμενης εγρήγορσης η αντίληψη εν πολλοίς κοιμάται. Διαθέτουμε μια παθητική αντίληψη. Μια αντίληψη που πρωτίστως έχει ξεχάσει την ύπαρξη της, μια αντίληψη που αγνοεί τον εαυτό της και τις λειτουργίες της.
Αν όμως η αντίληψη αρχίσει και λειτουργεί τότε παράγει ένα πολύ ιδιαίτερο τύπο ενέργειας που ονομάζεται "Συνειδησιακή ενέργεια".
Μια πιο ολοκληρωμένη όμως πληροφόρηση θα βρεις αν διάβαζες τα μηνύματα στο:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10249
Φίλε Cody, επειδή πραγματικά αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας θυσιάζουμε τον χρόνο μας και γράφουμε αυτά τα μηνύματα με σκοπό να βοηθήσουμε την κάθε ψυχή που ποθεί να βρεί το δρόμο της προς την απελευθέρωση. Γιατί πιστεύουμε ότι όταν η ψυχή απελευθερώνεται από τα δεσμά της απελευθερώνεται και από πολλούς νόμους της ζωής και τότε η ζωή γίνεται καλλίτερη και ευκολότερη. Αξίζει να συλλογιστείς στο γεγονός ότι το εξωτερικό είναι αντανάκλαση του εσωτερικού. Ετσι λοιπόν ο καλλίτερος τρόπος για να βοηθήσεις ένα συνάνθρωπο σου είναι να τον βοηθήσεις να αναπτύξει τον ψυχισμό του. Όλες οι αιτίες της μιζέριας μας, της δυστυχίας και του πόνου μας βρίσκονται μέσα μας. Όσο δεν αλλάζουμε εσωτερικά πάντα θα είμαστε θύματα των εξωτερικών συμβάντων και περιστάσεων με ότι αποτελέσματα αυτά φέρνουν.
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας.
Edited by - SOLIM on 30/06/2009 16:50:11
παραθέτεις.Εκεί ανέβασες ένα απόσπασμα που λέει:'Εµείς έπρεπε να βλέπουµε την ζωή σαν µια ταινία χωρίς ποτέ να ταυτιζόµαστε µε καµία κωµωδία, δράµα ή τραγωδία.
Έτσι θα αποταµιεύαµε συνειδητή ενέργεια' Το οποίο απαντά άμεσα στην ερώτηση που σου έκανα.Κατα συνέπεια θεωρείς πως ουσιαστικά αυτό που βίωσα ήταν η για πρώτη μου φορά αντίληψη της δικής μου 'συνειδησιακής ενέργειας';
Φίλε PYRAMID,μου είναι δύσκολο να σου απαντήσω με ένα ξεκάθαρο ναί ή όχι.Ήταν απ'τη μια σαν αυτή η δύναμη να πήγαζε μέσα απο όλο μου το σώμα και απ'την άλλη σα να με τύλιγε απ'έξω.Έχεις βιωσει κάτι παρόμοιο;
Σας ευχαριστώ πολυ,
Καλό σας Μήνα
Υ.Γ: Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλα προσπάθησα κι άλλες φορές απο χθές να απαντήσω αλλα δέν 'ανέβαζε' την απάντησή μου.
ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ
Από τις λέξεις που έχεις χρησιμοποιήσει για να το περιγράψεις, σε όλα τα μηνύματά σου, τείνω στο ότι δεν είναι αυτό που είχα κατά νου.
Θεωρώ ότι μπορείς να το πεις έτσι όπως το ανέφεραν τα άλλα μέλη, εγώ δεν του δίνω κάποια ονομασία. Λογική είναι η ταραχή όταν κάτι βιώνεται για πρώτη φορά. Μια χαρά τα πας και θα τα πας. ![]()
quote:
Έτσι θα αποταµιεύαµε συνειδητή ενέργεια' Το οποίο απαντά άμεσα στην ερώτηση που σου έκανα. Κατά συνέπεια θεωρείς πως ουσιαστικά αυτό που βίωσα ήταν η για πρώτη μου φορά αντίληψη της δικής μου 'συνειδησιακής ενέργειας';
Φίλε Rintrah για να μπορείς να αποταμιεύσεις ενεργεία και για να έχεις αντίληψη της δική σου συνειδησιακή ενεργείας πρέπει να είσαι σε κατάσταση αυτόενθύμησης ή τρίτη κατάσταση συνείδησης.
Αυτό το «να έχεις αντίληψη της δική σου συνειδησιακή ενεργείας» για εμένα σημαίνει ότι η ύπαρξη σου για πρώτη φορά κεντραρίστηκε από την περιφέρεια των φαινόμενων στο κέντρο της ουσίας ,αυτού δηλ που είναι πέρα από τα νοούμενα και τους λογισμούς.
Αυτή η αντίληψη μπορώ να πω πως είναι μια αίσθηση που πηγάζει από την καρδιά.
Μπορείς να παρατηρείς, αλλά είναι διαφορετικό το να παρατηρείς ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι το σώμα σου ή τα συναισθήματα σου ή οι σκέψεις σου και διαφορετικό το να παρατηρείς ένα αντικείμενο και ταυτόχρονα να έχεις επίγνωση της ΟΥΣΙΑ σου ή της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σου.
Αν κλείσεις τα μάτια σου και ρωτήσεις «ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;» που μπορεί να είσαι;
Το σώμα σου έχει μια θέση στο χώρο, μπορείς να είσαι ακίνητος ,αλλά ως προς τον χρόνο να κινείσαι.
Τα συναισθήματα σου έχουν μια θέση «μέσα σου» αλλά από πού αναβλύζουν; Πια είναι η πηγή της προέλευσης τους;
Οι σκέψεις σου έχουν μια ύπαρξη «μέσα σου» αλλά από πού ξεπηδούν; Που ήταν πριν ξεπηδήσουν;
Και εσύ… ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
Όταν μπορείς να έχεις αυτή την επίγνωση……τότε για εμένα μπορούμε να μιλάμε για…… « την αντίληψη της συνειδησιακής ενέργειας »
Το «δικό μου» το αφαιρεσα επειδή παραπέμπει σε κτητικότητα. Και κτητικότητα έχει ένα εγώ. Επίσης μέσα στο «δικό μου» υπάρχει η διάφορα αυτού που κατέχει και αυτού που κατέχετε. Ενώ στην
« αντίληψη της συνειδησιακής ενέργειας » υπάρχει μονό το βίωμα χωρίς την διάκριση «εγώ και το άλλο «δηλ το «όχι εγώ»
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ,
Συχνά ,(και τις τελευταίες ημέρες που διαβάζω τα μηνυματά σας εδώ και σε άλλα θέματα του esoterica ,πολύ συχνότερα!) επιχειρώ αυτή την απεστίαση που με φέρνει σε ένα άφατο σημείο κάπου πιο πίσω απο το σώμα,τις σκέψεις και τα συναισθηματά.Ωστόσο,δεν έχω καταλάβει ακόμα πού ή τί είναι..Γενικά,είναι μια πρωτόγνωρη ,άγνωστη θέ(α)ση.
Λές:
quote:
Όταν μπορείς να έχεις αυτή την επίγνωση……τότε για εμένα μπορούμε να μιλάμε για…… « την αντίληψη της συνειδησιακής ενέργειας »
Σίγουρα δεν έχω αυτή την επίγνωση.Πως την αποκτώ;Μέσω επίμονης και σταθερής πρσπάθειας αυτενθύμησης;
Συγγνώμη αν καταντώ κουραστικός που επανέρχομαι, αλλα αφού ουσιαστικά δεν πρόκειται για 'αντίληψη της συνειδησιακής ενέργειας' τί θεωρείς πως ήταν; Σε παλαιότερο post με είχες ρωτήσει αν μπορούσα κατα τη διάρκεια αυτής της αίσθησης να ανοίξω τα μάτια μου ή να κουνηθώ και σου είχα απαντήσει πως ναι.Γιατί με ρώτησες;
Σας ευχαριστώ πολύ,
Καλό σας απόγευμα.
ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ
Δεν πειράζει που δεν ξέρεις τι είχα κατά νου, δεν είμαι υπέρ των πολλών αναλύσεων διότι γεμίζει ο εγκέφαλος με πληροφορίες που αποτελούν σκέψεις προσωπικοτήτων και η ελάχιστη εμπειρία που έχω λέει ότι η εξάπλωση της γνώσης δεν πρέπει να ακολουθεί αυτή την διαδικασία.
Βεβαίως ο κάθε άνθρωπος θα προχωρήσει όπως εκείνος θεωρεί ορθό, και αυτό είναι πέρα πάσης αμφιβολίας ορθότατο.![]()
Υπάρχουν κάποια στάδια στην αφύπνιση.
Είναι όπως τα μωρά ,στην αρχή μπουσουλάνε και σιγά σιγά με ακούραστη προσπάθεια περπατάνε .
Έτσι και εμείς στην αρχή η προσοχή μας είναι έξω από αυτόν που προσέχει. Σιγά σιγά αυτή η προσοχή αρχίζει να γυρνά προς τα μέσα μέχρι που αφομοιώνετε στην αρχική της κατάσταση.
Σε ρώτησα για να δω αν ήσουν σε μια κατάσταση που έχει σχέση με την αστρική προβολή.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Αυτο που λεμε υπνοπαράληση το παθένω καθε βράδι εδώ και κατι μήνες περιπου με αποκορίφωμα το σαββάτο βράδυ όπου κοιμόμουν μπρούμητα με τα χέρια κατο απο το σώμα στην λεκάνη μου. Μετά απο λίγο ακουω και εγω αυτο το βουητό στα αυτια μου και να παθαίνω υπνοπαράληση αλλα αυτήν την φορά ήταν πολυ έντονη μεχρι που αισθανόμουν και λίγο πονο ίσως επειδή πίεζα τον εαυτό μου να σταματίσει. Αισθάνθηκα να αιωρούμαι πανω απο το κρεβατι και είχα την αίσθηση ότι πήγαινα προς τα πίσω οσπου ξύπνησα στην θέση μου στο κρεββάτι.
Είναι κανα στάδιο αστρικής προβολής αυτο;
auto pou o petalouda to onomazi thanato o dimiourgos to onomazi petalouda