- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ"; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αγαπητέ φίλε drumx13 μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου!!
Διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά αυτά που λέω κι αυτά που εννοώ.
Τώρα όσον αφορά το ότι η Εύα έφαγε το μήλο για να γίνει θεά,μετά από την παραπλάνηση του όφφι. Θα σε ρωτήσω το εξής : Τι σήμαινε για την Εύα να γίνει θεά , αν όχι Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΩΝΩΝ.
Γιατί άλλο θα ήθελε να γίνει θεά "αφού δεν ήξερε και τίποτα άλλο"???
Τα υπόλοιπα πλάσματα δε του πλανήτη γη δεν ΕΚΑΝΑΝ SEX με την έννοια του ΚΑΙ αλλά ακολουθώντας ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ!!
Αυτά.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
Αυτό που ονομάζετε «μήλο», είναι γραμμένο ως
«ο Καρπός του Δένδρου της Γνώσης του Καλού και του Κακού»!
Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο από την ουσία;
[Αυτό που ονομάζετε «μήλο», είναι γραμμένο ως
«ο Καρπός του Δένδρου της Γνώσης του Καλού και του Κακού»]
ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝΤΡΟ...
ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ...
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ...
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ...
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ,ΩΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΑΙΟΣ,
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ+ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΙΣΤΙΚΟ ,ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΜΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ- ΕΧΟΝΤΑΣ 12(ΑΛΛΟΤΕ 10)ΚΑΡΠΟΥΣ ΩΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ- ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...-
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗ ,ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ...
ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ.ΤΟ ΦΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ/ΘΗΛΥΚΟ/ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ/ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ + ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.
ΩΣΤΟΣΟ Θ'ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΟΣΑ ΘΕΩΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΦΙΔΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΗΛΥΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ +ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ..
ΩΣΤΟΣΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ- ,
ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΙΑΚΟ,ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ-ΘΗΛΥΚΟΥ.
ΩΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
ΩΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΥΛΙΚΑ + ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΟΔΙΑ
'Η ΦΤΕΡΑ .
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΘΩΣ ΙΣΧΩΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ+Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΦΙΔΙ
+ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ...
ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ ΦΙΔΙ ΄'Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΞΟΝΑ(ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΡΑΒΔΙ" ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ...)
ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ,Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ,Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΑΝΙΜΑ ΜUNDI),Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ...
ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΨΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ,
ΕΝΩ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ,
ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ...
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=722
ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΕΤΟΥΤΗ Η ΔΙΑΜΟΝΙΣΣΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ+ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ .ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ+ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΤΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ..-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΟΧΗ-
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ,+ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΡΟΗ...
ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!

Let there be Light!
καλημερα.....
Η ΑΤΜΑ αναφέρει τους ΑΝΟΥΝΑΚΙ.
Εγω προσωπικά αρχίζω να ασπάζομαι την θεωρία αυτή και να την ερευνώ περισσότερο.
Η ώρα είναι 3 περίπου και νυστάζω πολύ οπότε δεν μπορώ να επεκταθώ.
Καληνύχτα, διαβαστε για τους Ανουνάκι περισσότερα από τον Sitchin (ή και άλλους)
Ευχαριστώ και..........καλή μέρα να έχετε............
(ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΜΕΡΙΟΥΣ//ΑΝΟΥΝΑΚΙ/SITCHIN,
ANAKAΛΥΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΟΥΛΕΣ/ΑΝ + ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ +ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ, ΤΟ 'ΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ.
http://xfacts.com/sumerian_culture.html
http://www.vibrani.com/Anunnaki.htm
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΠΟΥ
ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ ΘΕΜΑ...
-ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ- ;)

Let there be Light!
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/06/2003 05:12:19
quote:
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά να υπενθυμίσω πως:Αυτό που ονομάζετε «μήλο», είναι γραμμένο ως
«ο Καρπός του Δένδρου της Γνώσης του Καλού και του Κακού»!
Τι εννοείς φίλε Φώτιε; Σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο διευκρίνησέτο...
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ,ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!
ΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ,
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ
ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΖΗΤΗΜΑ.
Ο ΦΩΤΙΟΣ , ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΗ".
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΩΝ/ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ..
ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ Ν'ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ -ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ -
+ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΦΩΤΙΕ,ΑΓΑΠΗΤΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ...;)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΦΙΛΕ hrismig...
[Γράψτε μου την άποψή σας. Αν δεν φάγαμε το"μήλο" -
ίσως επειδή δεν είχε ωριμάσει ακόμα-
τότε τι ήταν αυτό που φάγαμε;
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό;
Ας μην σχολιάσουμε το αν υπάρχει ή όχι...
Άς κάνουμε την υπόθεση ότι "σηναίβει".
Τι μπορεί να εννοείται με αυτό;
Γιατί είμαστε εδώ και όχι "εκεί".
Τι κακό κάναμε;
+
Σας ευχαριστώ όλους για τη προσπάθεια που κάνετε να μου εξηγήσετε, απλώς προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο "αμάρτημα". Τι είδους θα μπορούσε να είναι αυτό. Εγώ από τη μεριά μου θα το ψάξω και αλλού και εάν βρώ κάτι ενδιαφέρον θα σας το κοινοποιήσω]
ΧΜ...ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ
..ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΣΝΙΦ...
-ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ;-
![]()

Let there be Light!
Το "λάθος" το έκανε ο ΕΠΙΜΗΘΕΑΣ, αδερφός (!!!) του ΠΡΟΜΗΘΕΑ...
Το ΓΙΑΤΙ όμως στους "μέν" ήταν ΑΝΔΡΑΣ και στους "δέ" ήταν ΓΥΝΑΙΚΑ που έκανε το ΥΠΟΤΙΘΕΜΟΝ "ΛΑΘΟΣ", ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΑΜΑΡΤΗΜΑ" είναι "αποροίας άξιον", που ΑΝ το κατανοήσουμε, ΗΔΗ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΜΕΝ" ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΕ"....
Καλησπέρα και από εμένα σε αυτό το ωραίο τόπικ .
Φίλε Κέλσο στο παραπάνω κείμενο σου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν μπορούμε να βρούμε μια απάντηση .
Μήπως στη δημιουργία του ενός μύθου παίζει το ρόλο της η γυναικεία κυριαρχία εκείνη την εποχή ενώ στον άλλο η ανδρική ;
Αναμένω
Ο κακός λύκος
Για αυτο και η ευα τρωει το μηλο και γενικοτερα η γυναικα ειναι σε χειροτερη μοιρα στις θρυσκειες που προερχονται απο την εβραικη μυθολογια( χριστιανισμος, ιουδαισμος και ισλαμισμος)
Ενω την εποχη της δημιουργιας του ελληνικου μυθου το αντιπαλον δεος ειναι ο ενας θεος, ο γνωστος γιαχβε...
κατι σαν την αποκαλυψη που οταν γραφτηκε αφορουσε τους Ρωμαιους καθως αυτοι ηταν οι εχθροι τοτε
Τωρα μπορει να λεω και πατατιες καθοτι το ανωτερο ειναι η εκτιμηση που εχω σχηματισει.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Πρέπει να ομολογίσω κάτι σοβαρό...
Δεν έβαλα το θέμα για να έχω να λύνω πάζλ για το σπίτι. Προς Θεού διάβασε τι μου γράφεις:
quote:ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ...
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ...
ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ;;;;
συνέχεια...
quote:
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ+ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΙΣΤΙΚΟ ,ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΜΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
Αστρολογία;;;
quote:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ- ΕΧΟΝΤΑΣ 12(ΑΛΛΟΤΕ 10)ΚΑΡΠΟΥΣ ΩΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ- ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...-ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗ ,ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ...
Ζωολογία;;;
...και αν συνεχίσω...άσε δεν ξέρω το τι πρέπει να πρωτοδώ!
Βρε κοριτσάκι μου αν εσύ ξέρεις πέντε-δέκα πράγματα δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε καταλαβαίνει αυτά που εννοείς αλλά δεν τα λες. Εγώ είμαι ένας απλός-κοινός άνθρωπος, δεν είμαι ένα τέρας γνώσεων που όταν εσύ θα μου μηλάς για το φεγγάρι εγώ θα πρέπει να υποθέτω ότι μηλάς για...μήλα ας πούμε. Μπορείς να μου τα κάνεις "λιανά" ή πρέπει να περάσω το τέστ για να αποδείξεις ότι αυτά που γνωρίζεις εσύ είναι μοναδικά και δεν τα λες στον καθένα. Γιατί ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Δεν έχω τη τιμή να είμαι ΚΑΠΟΙΟΣ!
με ειληκρίνεια και αγάπη...μη με παρεξηγείς τον αδαή!