- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
«απάθεια εστί νέκρωσις ψυχής, και θάνατος ναός προ θανάτου του σώματος»
Η συνειδητή αστρική προβολή δεν προέρχεται μόνο από την καθοδηγημένη μεθοδική εξάσκηση, αλλά και ως αποτέλεσμα της σταδιακής αύξησης της συνειδητότητας, της διαύγειας του πνεύματος και της εσωτερικής γαλήνης.
Οι γέροντες του Αγ.Όρους δεν χρειάζονται τίποτε άλλο παρά προσευχή, νηστεία και κατάνυξη. Αυτά είναι είδη διαλογισμού και αυτοσυγκέντρωσης τα οποία αν ακολουθηθούν αναγκαστικά οδηγούν στην αύξηση της συνειδητότητας και της αντίληψης καθόλη τη διάρκεια του 24αώρου.
Η αστρικές εμπειρίες έρχονται ως αποτέλεσμα του διαλογισμού λοιπόν.
Έχω ακούσει κ εγώ για πολλέ εμπειρίες υποβοηθούμενες από άλλα όντα, δασκάλους οδηγούς κλπ και σίγουρα ένας γέροντας στο Αγ.Όρος θα έχει τέτοια βοήθεια στην πορεία του αλλά υποψιάζομαι πως φτάνοντας στην αστρική κάποιος τους περιμένει να τους καθοδηγήσει περεταίρω στο έργο τους και να τους τα εξηγήσει όλα αυτά.
Δε χρειάζονται τεχνικές λοιπόν, οι τεχνικές που περιγράφεις είναι οι νηστείες, οι προσευχές και οι μετάνοιες που ακολουθούνται από την Εκκλησία και τον ασκητισμό.
Οι περισσότεροι μοναχοί πραγματοποιούν μέσω της προσευχής -που είναι κατάσταση διαλογισμού- συνειδητή α.π. απλά δεν την ονομάζουν έτσι.
Η καλύτερη θέση για α.π. που λειτουργεί σε μένα είναι ξαπλωμένη πλάγια με το ένα χέρι κάτω απο το κεφάλι στο ύψος του αυτιού και το πόδι που είναι από την πάνω πλευρά με λυγισμένο γονατο.
Έτσι όταν και αν βγεις σηκώνεσαι -γιατί το βάρος μας μας εμποδίζει νοητικά- όπως σηκώνεσαι κανονικά από το κρεβάτι.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
PRIN TREIS MERES EIXA MIA EBIRIA KAI THA ITHELA AN KSEREI KAPOIOS NA MOU PEI TI EZISA:ENW KOIMOMOUN EVLEPA ENA POLU ENTONO ONEIRW ALLA KSAFNIKA SAN NA EFIGA APO TO ONEIRW KAI NA KSIPNISA ALLA KATA PERIERGO TROPO DEN EIXA KSIPNISEI.ALLA ANTILANVANOMOUN KANONIKA TO POU EIMAI(STO KREVATI,KAI KATALAVAINA KAI THN KOPELA MOU POU ETYXA EKEINO TO VRADY NA KOIMITHOUME MAZI).PERNANE 5-6 DEYTEROLEPTA KAI ARXIZEI NA MOUDIAZEI TO SOMA MOU(ME EPIASE ENA PRAGMA SAN THN MORA, (MORA ME EXEI PIASEI ARKETES FORES))ALLA EPEIDI EXW DIAVASEI EDW OTI EKEINI THN STIGMH PREPEI NA HALARWSEIS KAI OXI NA TROMAKSEIS KATAFERA KAI HALARWSA KAI ME TO POU HALARWNO ENIWSA SAN NA BITHIZOME ME ILIGIODI TAXYTYTA MESA STO KREVATI ALLA TAYTOHRONA ENIOSA SAN NA EVGAINA APO TO SOMA MOU(MIA PERIERGEI ESTHISI, DEN MOU EIXE KSANATYXH) KAI KATHOS GINOTAN AUTO ARHIZA SIGA SIGA ARHIZA NA AKOUW FONES SAN EIMAI SE ENA HORO OPOU OLOI MILANE KAI AKOUGETE ENA VOUITO.ALLA OSO GINOTAN OLO AUTO EGO EIXA ARXISI KAI FOVOMOUN(PROTOGNORH EBIRIA GIA MENA) KAI KAPOIA STIGMH SKEFTIKA OTI VOVAMAI KAI OTI THELW NA STAMATISEI OLO AUTO KAI APOTOMA SAN NA EPANILTHA STO SOMA MOU,ALLA MOLIS EPANILTHA GIA PERIPOU 6-8 DEUTEROLEPTA DEN BOROUSA NA KOUNITHO EIXE MOUDIASEI OLO MOU TO SWMA KAI ITHELA NA FONAKSW KAI DEN BOROUSA(PISTEPSTE ME HTAN KATI TO POLU ENTONO KAI PARA POLU TROMAKTIKO AUTO).KAI MOLIS KATAFERA NA ANAKTISW TIS AISTHISHS MOU SIKOTHIKA KAI POLU DISKOLA META KSANAKOIMITHIKA!! AUTH HTAN H EBIRIA MOU. THA ITHELA AN KAPOIOS KSEREI NA MOU PEI TI EZHSA KAI TI HTAN AUTO..
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ. . !

Θα σε παρακαλούσα κι εγώ να γράφεις Ελληνικά

Και περιμένω απο κάποιον που να γνωρίζει να με βοηθήσει...
θα σου ήταν εύκολο να μου έστελνες κι εμενα το υλικό που διαθέτεις;

Egelade καλώς σε ξαναβρήκαμε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Με πολύ αγάπη
Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
Τις ευχές σου, μαζύ και "την ευωδιά της θάλασσας", μου την έφερε το "θαλασσοπούλι" σου γλυκειά μου...
Καλό μήνα σε όλους σας!!!!!!
Seminaki, κακώς μου θύμωσες... και το ξέρεις!

Αγαπημένε μου lorenzo,
μα καλά καθόλου δεν με ξέρεις???Δεν θυμώνω έτσι εύκολα..και ειδικά με ανθρώπους που συμπαθώ τόσο όσο εσένα![]()
![]()
Να έχεις ένα όμορφο πρωινό..εδώ σταμάτησε να χιονίζει![]()
Φιλικά
Σεμινα
Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
Καλησπέρα drml, lorenzo, Philosophos, Semina, Open Mind!![]()
Καλησπέρα σε όλους!![]()
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
Kαλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Καληνύχτα σε όλους σας!!!

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
καλησπερα και σε εκεινη....
...την ψυχη μου....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS