ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΕΣΕΝΑ... 'Ανοιξε το και διάβασε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- 'Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΕΣΕΝΑ... 'Ανοιξε το και διάβασε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Kelsos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/02/2003, 14:52:02
...AYTΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΥΠΩΤΕΣ...ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΦΙΑ...
ΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...

....ΜΑΧΑΤΜΑ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ

indigo_boyΜέλος
21/02/2003, 16:34:38
ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ!ΤΑΡΩ

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ
quote:
Σχόλιο
Το να βρίσκεσαι στο "κενό" μπορεί να σε αποπροσανατολίζει, ακόμα και να σε τρομάζει. Δεν υπάρχει τίποτα για να κρατηθείς, καμία αίσθηση προσανατολισμού, τίποτα που να δείχνει τις επιλογές και τις δυνατότητες που μπορεί να σε περιμένουν. Κι όμως αυτό ακριβώς το αμιγές δυναμικό υπήρχε πριν από τη δημιουργία τού σύμπαντος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να χαλαρώσεις μέσα σ’ αυτήν την κατάσταση του τίποτα... να πέσεις μέσα σ’ αυτή τη σιωπή ανάμεσα στις λέξεις... να παρατηρείς αυτό το χάσμα ανάμεσα στην εκπνοή και την εισπνοή. Και να εκτιμάς κάθε κενή στιγμή αυτής της εμπειρίας σαν πολύτιμο θησαυρό. Κάτι ιερό πρόκειται να γεννηθεί.

ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ!
ΦΙΛΙΚΑ!

Edited by - indigo_boy on 21/02/2003 16:42:45

Edited by - indigo_boy on 21/02/2003 17:46:46

22/02/2003, 09:38:42
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την τιμή που μου κάνετε...

Καλέ μου φίλε Indigo Boy, η κάρτα σου αυτή είναι το ΠΑΝ...
Κρατώ αυτό που ανέφερε ο Χριστιανός Ροδόσταυρος επάνω στη πλάκα που κάλυψε το νεκρό του σώμα...

"Το ΚΕΝΟ δεν βρίσκεται ΠΟΥΘΕΝΑ"

Συνδίασε το με τα όσα λεει η κάρτα και θα καταλάβεις...

Φίλε μου Ανανά, και όμως έχουμε ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ... Με όλους έχουμε συνομιλήσει...

Αγαπητό Εληξίριο της Ζωής ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΚΟΙ της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ...
Χαίρομαι που το διέκρινες και που ΔΕΝ έμεινες κλεισμένη στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟ... Που ΔΕΝ μας στέρησες απο τις σκέψεις σου, σκέψεις που μας βοήθησαν ΟΛΟΥΣ...

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι υποχρέωση φίλη μου Αμαλία, ΟΛΩΝ...
Απλά ΑΛΛΟΙ το δέχοντε και ΑΛΛΟΙ νομίζουν ότι το αποφεύγουν...
Να γιατί αποκαλείται ο κόμος ΜΑΣ στα σανσκριτικά ΜΑΥΑ (πλάνη, αυταπάτη...)

Απο τον φίλο ΜΟΥ Εχέμβροτο, απλά περιμένω το σκίτσο μου και θα εκτιμούσα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ το γεγονός του να έγραφες με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ... Να είσαι σίγουρος ότι θα συζητούσαμε ΑΚΟΜΑ πιό πολύ και με ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΟΥΣΙΑ...

Σοφία ΜΑΣ... Πολύ σωστά τα λές, όμως για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου απο το τόπικ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αυτά τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ...
Ανάλυσέτα... Φτάσε στο βάθος...
ΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΟΦΙΣ... Η Σοφία που είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ στο δικό της ΧΩΡΟ...
Πρέπει να γίνει ο χώρος ΤΗΣ, χώρος ΜΑΣ ή ....

Σας περιμένω...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ΚαραϊσκάκηςΝέο Μέλος
22/02/2003, 10:48:57
Γεια χαρά σε όλους.
Μπαίνω για να γράψω στο forum μετά από πολύ καιρό.
Ωστόσο, αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους. Η δική μου προσπάθεια συνεχίζεται αλλά σε ένα λίγο διαφορετικό πεδίο.
Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να μην παρουσιαστώ σε αυτά τα "γενέθλια".
Τα γενέθλια δεν είναι κατά τη γνώμη μου μια μέρα μνήμης, όπου γιορτάζουμε την "ιστορική στιγμή" όπου κάποιος γεννήθηκε.
Είναι μια μέρα επιβεβαίωσης της πορείας του καθενός και μια ακόμη μεγαλύτερη υπόσχεση για το μέλλον. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντική η στιγμή, και γι' αυτό αξίζει να είναι κανείς παρών. Για να γίνει μάρτυρας μιας υπέροχης πορείας.
Φίλε Κέλσο χρόνια πολλά.
Αλλά ταυτόχρονα σου εύχομαι και "ένα χρόνο λιγότερο" προς το στόχο που έχεις βάλει. Κάθε χρόνος ας είναι ένα βήμα πιο κοντά
"προς το τέλος της λύτρωσης της τελικής".
Κάθε χρόνος ας είναι ένα βήμα πιο κοντά προς τις δικές σου κορφές.
Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές κορφές για τον καθένα αλλά μια.
Να είσαι καλά και πάλι.

Καραϊσκάκης

22/02/2003, 11:08:54
Φίλε και ΣΥΜΠΟΛΕΜΗΣΤΗ Καραϊσκάκη (και το εννοώ) ο λόγος σου είναι πραγματικά ΤΙΜΗ για τη μειδαμηνότητά μου...
Μου έχει λήψει ΠΟΛΥ η συμβολή σου στη παρέα μας, οι γνώσεις και οι τόσο ΕΥΣΤΟΧΕΣ παρατηρήσεις σου.

Πίστεψέ με έχω ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ καλά την εποχή εκείνη που ΜΑΖΙ γράφαμε και ΜΑΖΙ υπεσαπιζόμαστε τη ΓΝΩΣΗ που δεν είναι κτήμα ΚΑΝΕΝΟΣ, αλλα που είναι στόχος ΟΛΩΝ και μπορώ να διακρίνω τους ΔΕΣΜΟΥΣ ανάμεσά μας...

Σε ευχαριστώ εκ βάθους ψυχής και σε περιμένω και πάλι κοντά μας, ΕΝΕΡΓΟ όπως πρώτα...

Σου χαρίζω την ειληκρινή και ανιδιοτελή μου ΦΙΛΙΑ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

LoucasΜέλος
22/02/2003, 14:23:22
ΦΙΛΕ ΚΕLSO. Εμεις σε ευχαριστουμε που καθε μερα μας προσφερεις τις γνωσεις σου τοσο απλοχερα βοηθοντας μας και εμας να εμπλουτισουμε τις δικες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

LoucasΜέλος
22/02/2003, 14:24:22
ΦΙΛΕ ΚΕLSO. Εμεις σε ευχαριστουμε που καθε μερα μας προσφερεις τις γνωσεις σου τοσο απλοχερα βοηθοντας μας και εμας να εμπλουτισουμε τις δικεςμας. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

04/03/2003, 04:52:38
Εγώ ως στραβάδι και νέος ( στο χώρο του εσωτερικά ) τώρα ψάχνω τους όμορφους αυτούς δρόμους που χαράζει η σκέψη σας .
Έτσι βρήκα και αυτό εδώ το δρομάκι που ο Κέλσος χάραξε και ο καθένας από εσάς απόθεσε ένα λουλούδι προς τιμή του και το χρωμάτισε με την κάθε ευχή .
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια όλων σας και να ευχηθώ στον Κέλσο

«Η Σοφία ας οδηγεί ημάς κατά την ανοικοδόμησιν του Ναού της Αρετής»

Apostolos

04/03/2003, 10:40:33
Καλη σας μέρα φίλοι μου...
Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τα καλά σας λόγια, αλλά θα ήθελα να κάνω μιά μικρή αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διόρθωση...

Καλέ μου Ράμογλου, το μήνυμά μου ΔΕΝ είχε σκοπό να φτιάξει ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ...
Επίσης ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι υπήρξε απο μεριά ΟΛΩΝ των φίλων, πρόθεση ΚΑΙ διάθεση να ΤΙΜΗΣΗ ΤΗ ΜΗΔΑΜΗΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ με λουλούδια και άνθη...

Ανέφερα ΗΔΗ ότι το μήνυμά μου αυτό το χρωστώ σε ΟΛΟ ΤΟ ESOTERICA.GR και στους καλούς μου φίλους, ΕΣΑΣ, που μέσα απο ΔΙΑΛΟΓΟ θεωρώ ότι ΟΛΟΙ βγήκαμε κερδισμένοι...

Και πάλι σας ευχαρσιτω για τη ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ....
Αυτή είναι η μεγάλη τιμη που μου κάνετε...
ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΕΛΕΙΤΕ ΦΙΛΟ....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

04/03/2003, 13:01:27
Αγαπητέ Κέλσο
Κατ΄ αρχάς οι εκφράσεις «δρόμος – λουλούδια» ήταν καθαρά συμβολικές , αν τις διατύπωσα με λάθος τρόπο ούτως ώστε να βγαίνει λάθος νόημα ζητώ την κατανόηση σας για το άστοχο τις τοποθέτησης μου .
Απλά η δική σου ευχαρίστηση είναι ευχαρίστηση και άλλων διότι έχουν τη χαρά να συνομιλούν και να προοδεύουν στην αναζήτηση που κάνει ο καθένας μας .
Σε αυτό συμβάλεις και ΕΣΥ και οι υπόλοιποι .
Άρα ο καθένας χαράσσει και από ένα «δρόμο» μέσα στη σκέψη ακόμα και όταν θέλει να μεταφέρει ένα τόσο απλό ευχαριστώ , διότι πρέπει να σκεφτεί τι εκπροσωπεί ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνετε και γιατί νιώθει την ανάγκη να εκφράσει αυτό το συναίσθημα , αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη .
Τα λουλούδια με το χρώμα είναι ο συμβολισμός των εκφερόμενων λόγων που χρωματίζονται αναλόγως με το τι ευχόμαστε και πόσο πιστεύουμε αυτή την ευχή που εκφέρουμε .
Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη σκέψη σου

Πάντα μαθητής

Apostolos

04/03/2003, 15:39:23
"KEEP ON WALKING" φίλε Κέλσο ...
την Ατραπό της Σοφίας
και εμείς μαζί σου