ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

another star30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
another starΜέλος
08/02/2006, 09:30:37
Καλημέρα,

το πρώτο που θα πω είναι ότι εδώ το βράδυ έπιασε -13 βαθμούς και το πρωί μη σας πω πως ντύθηκα για να βγω έξω. Μου θύμισα κρεμμύδι.
Βλέπω όλα αυτά που γράφετε και εγώ το καημένο δεν μπορώ να μιλήσω. Το σιγουρο είναι ότι τα βλέπω με μεγάλο θαυμασμό και χαίρομαι πολύ για σας που ζείτε ότι ζείτε και αισθάνεστε ότι αισθάνεστε. Είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφετε. Ειδικά για τη παρουσία που λέτε είναι κάτι υπέροχο. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι,με υποστήριξη, γιατί αυτό εγώ για υποστήριξη το βλέπω.
Λοιπόν, αυτά. Ελπίζω όλοι να έχετε μία πολύ γλυκιά ημέρα μπροστά σας.
Nst μου δεν φαίνεται τίποτα από την εικόνα.

Φιλιά σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

another starΜέλος
08/02/2006, 10:17:52
Πυραμιδούλα μου,
χίλια συγνώμη, τώρα ήρθε το mail σου. Θα σου στείλω το άλλο mail που έχω, γιατί με αυτό τα βρίσκω σκούρα. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε. Μόλις το είδα και πολύ στεναχωρέθηκα.

Κρίμα.

toxotisΜέλος
08/02/2006, 11:42:19
quote:
4ο σημείο --> επανειλημμένως έχω πει ότι είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ομάδας και θα ήθελα τώρα να προσθέσω σε αυτό την παράκλησή μου να υπάρχει και ευγένεια. Θα ήθελα πολύ να ξέρω ότι δεν δημιουργούνται γωνίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις επειδή πχ κάποιος αμέλησε να απαντήσει σε κάποιον άλλον που έγραψε για κείνον με αγάπη και φροντίδα και παρακαλώ θερμά να διαβάζουμε προσεκτικά αυτά που γράφουν οι άλλοι.

Έχασα κάτι? Κάτι μου διέφυγε? Γιατί δεν καταλαβαίνω λέξη....?
Νομίζω πως είναι αυτονόητο, αλλά πάλι...

Καλέ, ούτε καλημέρα δεν σας είπα!
Τι αγένεια!
Τι μου κάνετε?

Μορφέα, επειδή αναφέρεσαι συχνά στα χρώματα και στη σημασία τους σε σχέση με την δυνατότητα μας να τα οραματιστούμε, θα μπορούσες να μου έδινες μια περίληψη για τα χρώματα και την ερμηνεία τους?

Είπες π.χ. στην another star, κάτι σχετικά με το γαλάζιο χρώμα....

Φιλιά πολλά

UnseenΜέλος
08/02/2006, 12:06:48
Έλα βρε τοξοτάκι μου, για να το λέω κι εγώ η κακομοίρα, κάτι θα έχω υπόψη μου... Γενικά μιλώντας, καμιά φορά έχουμε την τάση να παραβλέπουμε τα αυτονόητα και ισχύει για όλους αυτό (με πρώτη και καλύτερη εμένα).

Το ξέρω ότι είμαι απότομη και αυστηρή (φτου μου!) αλλά σίγουρα δεν είμαι μόνο αυτό , το επισημαίνω επειδή δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά... μη με παρεξηγείς.

Πολλά φιλάκια
Unseen

******* By Art we live *******

08/02/2006, 13:02:11
Unseen μέχρι τώρα δεν παρατήρησα κάτι που να παραπέμπει σε παρεξήγηση μεταξύ μας. Εννοείται οτι, οτι κάνουμε θα πρέπει να γίνεται μέσα στο πλαίσιο εμπιστοσύνης.
Σχετικά με τα μέιλ, αν κάποιος δεν απαντήσει μάλλον δεν θα το έλαβε.
Αφού όμως έχουμε όλων τα κινητά μπορούμε να λύνουμε τυχόν αμφιβολίες και έτσι, για να είμαστε σίγουροι οτι επικοινωνούμε.
Με την εικόνα δεν ξέρω τι γίνεται.
Εγώ άλλοτε την βλέπω και άλλοτε βλέπω ένα χ.
Θα την στείλω αλλιώς.
Μου άρεσε η εξήγηση που έδωσες για τα σύμβολα.

Φιλιά σε όλους.

UnseenΜέλος
08/02/2006, 13:45:29
nst καλή μου

Ας θεωρήσουμε το θέμα λήξαν δεδομένου ότι όλοι μα όλοι μας έχουμε παραπάνω από καλή διάθεση.

Ναι, για κάνε κάτι με την εικονίτσα να τη δούμε...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
08/02/2006, 14:37:50
Καλημέρα σας κυρίες μου

Λοιπόν..........
Καταρχήν που είσαι Γαλάζια Σφαίρα; Μάλλον κοπάνα από την δουλειά σήμερα ε;

Ανσιν...

quote:
2ο σημείο --> επειδή είπαμε ότι θα εφαρμόσουμε πρώτα τη θεραπεία σε εμάς τους ίδιους, πώς θα γίνει με τον χρυσό σωλήνα; Δηλαδή θα είμαστε μόνο οι έξι σε κύκλο και ο έβδομος μέσα στον σωλήνα; Ή κάτι άλλο;

Στην περίπτωση που θα είναι ένας από εμάς, τότε θα τον οραματιζόμαστε κανονικά στο κύκλο ενωμένο με την υπόλοιπη ομάδα και θα τον βλέπουμε και στον χρυσό σωλήνα. Εξάλλου είναι διαφορετικά τα σώματα στα οποία θα δουλεύουμε. Εάν δε μας δυσκολεύει να τον βλέπουμε και στις δύο θέσεις, τότε μπορούμε απλά να έχουμε την επίγνωση οτι είμαστε και οι 7 και να βλέπουμε το εκάστοτε άτομο μέσα στην χρυσή ακτίνα.

Όσο για το επίμαχο τέταρτο σημείο, διευκρινίζω οτι ούτως η άλλως αυτά είναι συμβουλές γενικού περιεχομένου και δεν κατευθύνονμται κάπου συγκεκριμένα. Ο λόγος που το αναφέρω είναι επειδή δυστυχώς έχω μια τέτοια εμπειρία με μια ομάδα, όπου ενώ όλα πήγαιναν καλά, κάποια στιγμή εξαιτίας μια χαζής παρεξήγησης για το τίποτα, δημιουργήθηκε σιγά σιγά ολόκληρο σχίσμα με αποτέλεσμα η ομάδα αυτ΄λη να πάψει να υπάρχει. Το πρόβλημα φυσικά ήταν απλά οτι αυτός που παρεξηγήθηκε δεν ζήτησε διευκρινήσεις από τον άλλον...
Για αυτό λοιπόν προσπαθώ να αποφύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

quote:
Σύμβολα --> νστ, ο Μορφέας μίλησε για σύμβολα επειδή έτσι τα είδε, εμείς όμως μπορεί να τα μεταφράσαμε μέσα μας απ' ευθείας και νομίζω μάλιστα ότι αυτή η ιδέα που μοιραστήκαμε για τη δημιουργία του ανθρώπου ως αγνού κατ' αρχήν όντος, είχε να κάνει ακριβώς με αυτό.

Αστέρι του Βορρά... θα σε παρακαλούσα να μην αισθάνεσαι εξωγήινη στην συζήτησή μας. Ο λόγος που γράφουμε τις εμπειρίες μας στο φόρουμ ενώ θα μπορούσαμε να το κάνουμε μέσω μαιλ, είναι ακριβώς για να έχουν πρόσβαση περισότεροι άνθρωποι στα αποτελέσματα των διαφόρων "συγκεντρώσεών" μας. Οποιαδήποτε απορία σου, διευκρίνηση ή σχολιασμός είναι ευπρόσδεκτα για να συζητήσουμε.

,

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
08/02/2006, 14:44:39
Τοξότάκι μου...

λοιπόν..

Η σημασία των χρωμάτων είναι μια ολόκληρη επιστήμη, τόσο μεγάλη επιστήμη ώστε υπάρχει ειδικός κλάδος της θεραπείας, η επονομαζόμενη χρωματοθεραπεία.

Ωστόσο θα προσπαθήσω να παραθέσω όσο πιο σχολαστικά αλλά και ταυτόχρονα περιπληπτικά και ουσιαστικά τις ιδιότητές τους.
Και θα παρακαλέσω την Ανσίν και οποιονδήποτε άλλο έχει γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό να παραθέσει κι αυτός τα δικά του σχόλια ή ερμηνείες.

Ελπίζω να μην ανοίγει ένα τεράστιο κεφάλαιο με αυτόν τον τρόπο, και φυσικά αναφέρω οτι το θέμα των χρωμάτων δεν είναι άσχετο με το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ, διότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα χρώματα για να διαγνώσουμε θέματα γείωσης αλλά και πάσης φύσεως προβλήματα, όπως επίσης μπορούμε να τα χρηξσιμοποιούμε σαν μία ισχυρότατη μέθοδο καθαρισμού.

ΜορφέαςΜέλος
08/02/2006, 15:06:42
ΚΟΚΚΙΝΟ = ΖΩΗ

Το κόκκινο είναι η απόχρωση του πρώτου ενεργειακού κέντρου του ανθρώπου, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στον κόκκυγα και στα γεννητικά όργανα.

Οι ιδιότητες του κόκκινου είναι η γείωση, η ισχυροποίηση της θέλησης για ζωή, η ανδρεναλίνη και ο Θυμός.

Όταν λοιπόν βλέπεις έναν άνθρωπο που φοράει συνεχώς κόκκινα, σημαίνει οτι αυτός ο ανθρωπος έχει ανάγκη να ισχυροποιήσει την γήινη παρουσία του. Έχει ανάγκη να αισθάνεται ζωντανός. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάποια περίοδο όπου μπορεί να έχει περάσει μια ισχυρότατη κατάθλιψη και επανερχόμενος στο φυσιολογικό, έχει μια ροπή προς το κόκκινο χρώμα.

Βλέποντας λοιπόν έναν άνθρωπο λοιπόν που έχει μεγάλη προσκόλληση στο κόκκινο, καταλαβαίνεις οτι χρειάζεται κάτι για να αισθάνεται χρήσιμος. Συνήθως λοιπόν δίνοντας τους μια ευθύνη να αναλάβουν, μπορεί να βοηθηθούν πολύ.

Επίσης οι γυναίκες όταν φορούν κόκκινα, προκαλούν αμεσότερη σεξουαλική διέγερση στους άντρες. Αυτό συμβαίνει διότι τα γεννητικά όργανα των ανδρών υπάγονται στον 1ο ενεργειακό τροχό. Έτσι αυτός διεγείρεται και προκαλεί την σεξουλαική έλξη στον άνδρα.

Γενικά μιλώντας είναι καλό να φοράμε κόκκινα ρούχα όταν...

1 αισθανόμαστε χρόνια κόπωση
2 Θέλουμε να δραστηριοποιηθούμε σε κάτι ενώ δεν έχουμε όρεξη
3 Θέλουμε να ανεβάσουμε την ζωτικότητά μας
4 Θέλουμε να γειωθούμε

Το πρόβλημα λοιπόν με το κόκκινο είναι οτι η συνεχής χρήση του οδηγεί σε

1 αδικαιολόγητους εκνευρισμούς
2 μη επαρκή συγκέντρωση
3 δυσκολία στην χαλάρωση
4 δυσκολία στον διάλογο

Το πρόβλημα συνήθως είναι όταν βλέπεις κάποιον ό οποίος έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα μαύρα ή στα καφέ χρώματα. Αυτό δυστυχώς σημαίνει οτι υπάρχει ένα ισχυρό μπλοκάρισμα και το άτομο χρειάζεται επειγόντως να γειωθεί με οποιονδήποτε τρόπο (τρόποι γείωσης αναφέρονται στο τόπικ)

Μπλοκαρίσματα στο πρώτο κέντρο και άρα στο κόκκινο χρώμα οδηγεί σε..

1 Τάσεις φυγής και σε βαριές περιπτώσεις, τάσεις αυτοκτονίας
2 Πάσης φύσεως οστεοπάθειες
3 Στον άντρα προβλήματα στην στύση του και σε όλη την σεξουλαική του λειτουργία
4 Δυσλειτουργίες Παχέως εντέρου, όρχεων (για τους άνδρες) καθώς και ομοφυλοφυλία και στα δύο φύλα.

Από το πρώτο ενεργειακό κέντρο ρυθμίζεται και η πολικότητα του ανθρώπου, άρα και οι ορμόνες του.

Θα παρακαλέσω πολύ όμως να διευκρινήσω γιατί το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα, είναι να ανοίξει μια διαμάχη περί ομοφυλοφύλων, διευκρινήζω οτι δεν είναι δική μου άποψη και παρακαλώ ας μην σχολιαστεί παρά μόνο εάν υπάρχουν ερωτήσεις.

Περιμένω απορίες, σχόλια, διευκρινήσεις ή συμπληρωματικά σχόλια.

Edited by - Μορφέας on 08/02/2006 15:14:53

Edited by - Μορφέας on 08/02/2006 15:15:53

toxotisΜέλος
08/02/2006, 15:44:37
Γλικιά μου unseen, αν σου πω πως με έβαλες σε σκέψεις και ψαχνόμουν μήπως έκενα καμία γκάφα άθελα μου, μιας και το in.gr μου δυσκολεύει τη ζωή τώρα τελευταία?....
Χαίρομαι που δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα τελικά και που το ανέφερες γενικά. Εξάλλου θεωρώ πως η μεταξύ μας σχέση έχει ξεπεράσει τα απλά τυπικά ευγένειας και αγένειας και είναι πολύ πιο βαθειά.

Αγαπημένε μου Μορφέα....γιούπιιιιιι!!!!!!
πολύ χαίρομαι που τόσο γρήγορα άρχισες να μου δίνεις καινούργιες γνώσεις και σίγουρα αι εγώ θεώρησα πως έχει άμεση σχέση με το όλο θέμα γι' αυτό και ρώτησα!

Σχετικά με το κόκκινο, ας πούμε εγώ που το θεωρώ χαρούμενο χρώμα και ζωντανό και το έβαλα δυνατά στη διακόσμηση του χώρου μου τελευταία μάλλον χρειάζομαι τη γείωση και την αίσθηση πως είμαι χρήσιμη π.χ.?
Να πω πως το θεώρησα καλό το σπίτι να ζωντανέψει λίγο για χάρη της μικρής μιας και πριν το είχα σε πιο ουδέτερους τόνους και με δυνατό εθνικ στυλ...
ή ο χώρος μας δεν έχει τόσο άμεση σχέση όσο το χρώμα στα ρούχα μας?

Ευχαριστώ
Φιλάκια σε όλους

another starΜέλος
08/02/2006, 19:28:11
Καλησπέρα παιδιά,
πως πήγε η μέρα σας ως τώρα?
Μορφέα μου, επειδή μου έδωσες το θάρρος, το πήρα και γω, και προσπάθησα να σας σκεφτώ όλους μαζί. Εγώ δεν μπορώ να πω τι είδε ο καθένας, αλλά σαν τρίτη πως σας σκέφτηκα όλους μαζί. Λοιπόν σας είδα , σε ένα σπίτι με πολύ ξύλο, και κάπως σκούρο χρώμα, όχι άσχημο, πολύ όμορφο αντιθέτως. Κυριαρχούσε όμως πλήρως το καφέ και οι τόνοι του. Όπως κοιτούσα, στη κορυφή εσύ μορφέα, και γύρω σου τα υπόλοιπα άτομα. Εσύ ξεχώριζες, κάτι σαν συντονιστής της ομάδας. Αριστερά σου είδα μία μορφή καστανόξανθη, γαλάζιο, όχι πολύ ανοιχτό, απλα να σας κοιτάει. Δεν είπατε κουβέντα, αλλά όλοι με πολύ δύναμη, με ψηλά το κεφάλι. Βλέπω να βγαίνει από τον καθένα, από το ύψος ανάμεσα στο στήθος και χαμηλά του λαιμού, άσπρο φως και να ενώνεται πιο ψηλά στο κέντρο με όλων των άλλων, και να συνεχίζουν τη πορεία τους προς τα πάνω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από αριστερά όπως βλέπω δεν είναι τόσο φωτεινό το φως, ενώ από δεξιά όπως βλέπω (όχι όμως ολόκληρη η πλευρά αυτή)το φως είναι πιο φωτεινό.
Αυτά.
Και μετά αυτό το ευχάριστο διάλειμμα με τους φίλους μας τα ζώα, καιρός να πάρει κάποιος πιο σοβαρός από μένα τα ηνία της κουβέντας

φιλιά σε όλους

ΜορφέαςΜέλος
08/02/2006, 20:31:50
Καλησπέρα σας,

Τοξότη...

ο λόγος που έβαλες το κόκκινο στο σπίτι σου είναι΄η λέξη κλειδί που αναφέριες κι εσύ... "ζωντανέψει".

Ουσιαστικά ήθελες να γειώσεις τον χώρο, δηλαδή να τον κάνεις πιο ζωντανό και γήινο αφού αναφέρεις ότι ήταν σε χρώματα έθνικ. προηγουμένως και τα οποία σου έδιναν μια αίσθηση υποτονικότητας. Βέβαια στην περίπτωση ΄της εγκυμοσύνης λαμβάνουμε υπόψην τις προστιμήσεις της μητέρας και όσον αφορά το ίδιο της το μωρό. Δηλαδή η ενέργεια της καινούργις ψυχής μπορεί να επιτάσει ανάλογες προτιμήσεις στην μητέρα του.

Τα πάντα έχουν σημασία όχι μόνο τα ρούχα. Βέβαια πρέπει να είμαστε πολύ προσκεκτικοί στην διάγνωση των προβλημάτων που απασχολούν τον καθένα γιατί ούτως η άλλως όλα είναι σχετικά.

astrolΝέο Μέλος
08/02/2006, 21:59:51
kalispera sas.

Parakolouthw kairo tis sizitiseis sas.

Tha borousa na rwtisw ti rolo paizoun ta tsakras stis 8erapies ?

Kai prepei opws exw akousei na ginei enarmonisi twn tsakras kai pws ginete?

Eyxaristw

09/02/2006, 00:06:19
Μορφέα ωραία η ανάλυση των χρωμάτων.
Εχω παρατητήσει οτι όταν είμαι σε εποχές έντασης θέλω να φοράω όλο μαύρα ρούχα επειδή έτσι αισθανομαι πιο ασφαλής.Είχα την αίσθηση οτι το μαύρο ''προστατεύει''.
Το κόκκινο μου αρέσει κατά καιρούς αλλά συνήθως το θέλω μαζί με το μαύρο ή λευκό.

Εχω μερικές απορίες σχετικά με την ''συνάντηση '' της ομάδας.
Απ' οτι είδα σχεδόν οι 4 απο τούς 7 είδαν και ένιωσαν τα ίδια.

Η ερώτηση μου είναι η εξής
Αυτό συμβαίνει επειδή μεταφέρεται η σκέψη ή η επιθυμία του ενός πρός τον άλλον ή για κάποιο άλλο λόγο βλέπουμε το ίδιο [πχ πως γίνεται να βρισκόμαστε στο ύπαιθρο η να παίζουμε συγχρόνως?]

Επίσης σχεδόν όλοι έχουμε την ίδια εικόνα για την σειρά που καθόμαστε

Αυτό που με μπέρδεψε περισσότερο αυτή την φορά ήταν ο παρατηρητής που τον είδαμε τέσσερις απο εμάς. Αυτό δεν μπορεί να ήταν συναίσθημα μεταφερόμενο.

Η δεύτερη ερώτηση μου είναι
Πως βρίσκουμε νοερά το σημείο συνάντησης ?

Συγνώμη αν φαίνονται παιδαριώδεις οι ερωτήσεις μου αλλά με εντυπωσιάζει το όλο γεγονός και δεν βρίσκω καμία εξήγηση.

Καληνύχτα σε όλους . Σμουτς.

toxotisΜέλος
09/02/2006, 01:46:13
Nαι για λύστε μας την απορία...
κι εγώ έκανα κάποιες σκέψεις σχετικά, αλλά προτιμώ να δω το σχόλιο του Μορφέα μας.

Another Star, κάτι πρέπει να έχασα...μας είδες τη Δευτέρα ή κάποια στιγμή αυτοσυγκέντρωσης/άσκησης?

Καληνυχτούδια και το πρωί τα ξαναλέμε

ΜορφέαςΜέλος
09/02/2006, 03:11:18
Γεια σας...

Αγαπητη/ε Αστρολ, καταρχήν να σε καλωσορίσω στο εσωτέρικα και κατ' επέκταση στο τόπικ αυτό. Σου εύχομαί καλές και δημιουργικές συζητήσεις.

Εάν μπορείς μόνο γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες...

Τα Chakra ή αλλιώς τα Κέντρα, ουσιαστικά είναι οι πηγές ενέργειας του σώματός μας. Είναι ουσιαστικά οι τροχοί που θέτουν την ζωή μας σε λειτουργία. Σαφώς λοιπόν έχουν ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους όσον αφορά την θεραπεία. Τα περισσότερα προβλήματα στον άνθρωπο εξάλλου οφείλονται στην βλάβη ή στο μπλοκάρισμα ΄σε κάποια από αυτά τα κέντρα. Άρα η εργασία πάνω σε αυτά συνεπάγεται την ανεύερεση της αιτίας του προβλήματος και άρα την καταπολέμηση αυτού.

Όσον αφορά την εναρμόνισή τους, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι εναρμόνισης των ενεργειακών μας κέντρων. Αυτήν την στιγμή δυστυχώς αδυνατώ να επεκταθώ περαιτέρω στο θέμα αυτό μιας και μόλις ανέλαβα την ανάλυση των χρωμάτων που επίσης αφορά άμεσα τα κέντρα του ανθρώπου. Εάν κάποιος άλλος γνωρίζει και έχει τον χρόνο και την διάθεση να ανφερθεί στους διάφορους τρόπους της εναρμόνισης των κέντρων τότε άς το κάνει μιας και ακόμα κι αυτό εξυπηρετεί τον στόχο του θέματος.

Να είσαι καλά!

ΜορφέαςΜέλος
09/02/2006, 03:41:20
Νστούλα...

quote:
Εχω παρατητήσει οτι όταν είμαι σε εποχές έντασης θέλω να φοράω όλο μαύρα ρούχα επειδή έτσι αισθανομαι πιο ασφαλής.Είχα την αίσθηση οτι το μαύρο ''προστατεύει''.

Πράγματι το μαύρο είναι ένα εσωστρεφές χρώμα και μπορεί να δίνει πολλές φορές λόγω αυτού την αίσθηση της ασφάλειας...

quote:
Εχω μερικές απορίες σχετικά με την ''συνάντηση '' της ομάδας.
Απ' οτι είδα σχεδόν οι 4 απο τούς 7 είδαν και ένιωσαν τα ίδια.

Η ερώτηση μου είναι η εξής
Αυτό συμβαίνει επειδή μεταφέρεται η σκέψη ή η επιθυμία του ενός πρός τον άλλον ή για κάποιο άλλο λόγο βλέπουμε το ίδιο [πχ πως γίνεται να βρισκόμαστε στο ύπαιθρο η να παίζουμε συγχρόνως?]

Λοιπόοοοοοοοοοοον............................

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσής μας, όλοι μας γινόμαστε ένα, κάτω από την ομπρέλα του εγρηγορότος μας. Όταν λοιπόν εργαζόμαστε με ενέργειες ουσιαστικά μπαίνουμε σε έναν κόσμο πολύ πιο διαφορετικό από τον δικό μας. Πλέον εκεί δεν υπάρχουν νόμοι και όρια παρά μόνο αυτά που ο καθένας καθορίζει.

Αναλόγως λοιπόν με την κραδασμικότητα του κάθε ένα ή της κάθε ομάδας, οι ενεργειακές επιρροές θα είναι ανάλογες. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να λειτουργούμε στην συχνότητα της αγάπης, ώστε ο κραδασμός μας να είναι υψηλός και άρα να μας προσεγγίζουν το ίδιο υψηλές ενέργειες.
Όταν λοιπόν σε μία συγκεκριμένη ενέργεια επιτραπεί η είσοδος από την προστασία μας και το εγρηγορός μας τότε αυτή κραδαίνει όλα τα σώματα των μελών της ομάδας με τον ίδιο τρόπο.

Καθώς όμως η νέα αυτή ενέργεια εξομοιώνεται με εμάς φιλτράρεται από την ανάλογη δομή, υποδομή και ευαισθησία του κάθε μέλους ξεχωριστά.

Έτσι λοιπόν την ίδια επιροή μπορούν πολλά άτομα να την βιώσουν τελείως διαφορετικά, αλλά όχι ουσιωδώς διαφορετικά. Πάντα υπάρχει ένα κοινό σημείο αίσθησης πριν αρχίσει το ξεχωριστό φιλτράρισμα του καθένα. Αυτή η κοινή αίσθηση είναι ας πούμε η αίσθηση που είχαμε οι περισσότεροι κάποιας παρουσίας.
Από κει και πέρα πολλά μπορούν να αλλάξουν και πολλά μπορούν απλά να παραμείνουν όπως είναι. Εάν οι μεταξύ των μελών ενέργειες και ψυχοσύνθεση είναι συμβατές, τότε το φιλτράρισμα εξελίσεται με παρεμφερή τρόπο και άρα έχουμε και την ίδια παραγωγή αίσθησης, οπτικής, ακουστικής ή και ακόμα πιο βαθιά την κοινή κατανόηση του μηνύματος που έφερνε εξαρχής αυτή η δόνηση.

Όταν λοιπόν πολλά άτομα βλέπουν ή ακούν η αισθάνονται ή κατανοούν το ίδιο πράγμα σημαίνει οτι ο μεταξύ τους συντονισμός είναι πολύ καλός και συμβατός. Δεν σημαίνει όμως οτι οι άλλοι που δεν είχαν την ίδια αίσθηση ή και καμία αίσθηση, ότι δεν είναι συμβατοί. Εξάλλου μην ξεχνάμε οτι δεν είμαστε πολλοί αλλά ένας.

Κάποιοι λοιπόν πάντα θα είναι αυτοί που βλέπουν πολλά και κοινά και πάνε μπροστά με κίνδυνο όμως την κατάρευση και την διάλυση, ακόμα και την παγίδευση, και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν εκείνοι που αναλαμβάνουν τον πιο δύσκολο ρόλο, να συγκρατούν την ομάδα από όλους τους κινδύνους των παραπάνω ατόμων. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει ο νους να λειτουργεί πιο δραστικά σε αυτά τα άτομα και έτσι να αμφιβάλουν πολύ, να μην συμερίζονται ακριβώς τα συμπεράσματα των άλλων κ.λ.π. Με άλλα λόγια γίνονται τα κανάλια της γείωσης. Εάν μπορείς να το αντιληφθείς πόσο τέλεια είναι όλα, σε πιάνει συγκίνηση.

Σαφώς οι ρόλοι μπορεί να εναλάσσονται κατά καιρούς.

quote:
Η δεύτερη ερώτηση μου είναι
Πως βρίσκουμε νοερά το σημείο συνάντησης ?

Εμείς ουσιαστικά το μόνο που κάνουμε είναι να δηλώνουμε την πρόθεσή μας και μέσω της νόησης να συναντηθούμε με τους άλλους. Τα άλλα τα αναλαμβάνει η συλλογική μας συνείδηση και μας τοποθετεί στον κατάλληλο χωροχρόνο στον αστρικό χώρο. Ακόμα εργαζόμαστε εκεί. Όταν εξελιχθούμε τότε θα δουλεύουμε στον νοητικό χώρο, στον συναισθηματικό και εάν φτάσουμε στην΄θέωση πλέον στο βουδικό συλλογικό σώμα της ανθρωπότητας.

quote:
Συγνώμη αν φαίνονται παιδαριώδεις οι ερωτήσεις μου αλλά με εντυπωσιάζει το όλο γεγονός και δεν βρίσκω καμία εξήγηση

Δεν υπάρχουν πιο βαθιές και αληθινές ερωτήσεις από αυτές ενός παιδιού!

Ελπίζω να σας κάλυψα έστω και λίγο, αν όχι πείτε μου να το ξαναπώ

ΜορφέαςΜέλος
09/02/2006, 03:42:52
Αγαπητό αστέρι του Βορρά, πράγματι, την εικόνα που περιγράφεις πως, που και κάτω από ποιές συνθήκες την βίωσες ή την παρατήρησες;

UnseenΜέλος
09/02/2006, 11:00:09
Καλημέρα

Συμπληρωματικά προς αυτά που έγραψε ο Μορφέας για το ΚΟΚΚΙΝΟ:

Στο κινεζικό σύστημα των πέντε ενεργειακών κέντρων το κόκκινο είναι το χρώμα που αντιστοιχεί στο moving centre – ή κέντρο της (συγ)κίνησης, το οποίο εδρεύει στο στομάχι.

Επειδή στο στομάχι βρίσκεται η βασικότερη απόληξη του διάσημου wandering ή vagus nerve (ελληνιστί πνευμονογαστρικό νεύρο αν δεν κάνω λάθος), το στομάχι θεωρείται το κέντρο από το οποίο πηγάζει τόσο η κίνηση όσο και η συγκίνηση και είναι υπεύθυνο για τον προγραμματισμό της συμπεριφοράς του ανθρώπου, δηλ. τις συνήθειες και τα πρότυπα της συμπεριφοράς του.

Το μέσον στο οποίο "γράφονται" οι συνήθειες και τα πρότυπα στον οργανισμό μας είναι το αίμα – μιλάμε σε ενεργειακό επίπεδο πάντα. Το επίπεδο του αίματος στην αύρα μας λειτουργεί σαν ενεργειακή "κασέτα" στην οποία καταγράφονται και από την οποία αναπαράγονται όλα τα παραπάνω.

Το κόκκινο ως χρώμα πέραν όσων έγραψε ο Μορφέας συνδέεται ακόμη με την επανάληψη και ως εκ τούτου με την επιτάχυνση (όσο πιο πολλές φορές κάνουμε κάτι τόσο ταχύτερα το κάνουμε, ιδίως στην επαναλαμβανόμενη κίνηση), με τη θερμότητα, την ιεράρχηση και την πειθαρχία.

Θεωρείται ότι το κόκκινο συνδέεται με τους άντρες από πλευράς τρόπου λειτουργίας της ανδρικής ψυχής (είναι πιο μονοσήμαντος και συγκεντρωτικός/συγκεντρωμένος).

Στην κίνηση: το κόκκινο συνδέεται με τις κοφτές και απότομες κινήσεις καθώς και με το στρατιωτικό βήμα. Επίσης συνδέεται με τα κρουστά στη μουσική. Αν θα θέλαμε να απεικονίσουμε σχηματικά το κόκκινο θα κάναμε μια ευθεία γραμμή. Αν θα θέλαμε να το εκφράσουμε με αριθμό, θα ήταν ο αριθμός 1.

Άλλες αναφορές για το κόκκινο: η νοητική διαδικασία της σύνθεσης, δηλ. η πρόοδος από το γενικό προς το ειδικότερο, σχετίζεται με το κόκκινο χρώμα (red shift). Τέλος, ο τροπικός του αιγόκερω θεωρείται το σημείο εισόδου συμπαντικής ενέργειας κόκκινης υφής.

Έχετε διαβάσει ποτέ Ken Wilber; Πιστεύω ότι είναι από τους πιο σημαντικούς φιλοσόφους της εποχής μας. Στο βιβλίο του "Μια θεωρία για τα πάντα" αναφέρεται εκτενώς στα χρώματα από άλλη οπτική γωνία.

Όσον αφορά τα τσάκρας, δυστυχώς δεν τα έχω μελετήσει η ίδια σε βάθος και έτσι δεν μπορώ να συνεισφέρω σε μια απάντηση στον φίλο/φίλη Αστρολ.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΥΓ Πολλά φιλιά σε όλους μου ζήτησε να δώσω η galazia sfaira.

valmarienΝέο Μέλος
09/02/2006, 12:00:09
Αγαπητέ Μορφέα,
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε σχέση με την τεχνική της χρυσής αύρας.Δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον με αναγνώση βιβλίων-κειμένων γενικά,παρά μόνο έχω συμμετάσχει και στο παρελθόν σε ανάλογες συζητήσεις,ακούω-διαβάζω λοιπόν και προσπαθώ να 'φιλτράρω'(από ένστικτο να το πω..μετην όποια γνώση έχω καταφέρει να αποκτήσω για τον εαυτό μου μέχρι τώρα....).
Anyway εγώ οραματίζομαι ενίοτε μια λίμνη με χρυσό υγρό στην οποία βουτώντας 'παίρνεις' τις ευεργετικές ιδιότητες του υγρού κ.λ.π
Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και στάνταρ το νερό αντί για χρυσό γίνεται μαύρο, κόκκινο 'σ...έ ολέ' γενικά και απογοητεύομαι λιγάκι πιο πολύ εκνευρίζομαι(δε με παίρνει κι απο κάτω βέβαια..). Πιστεύω στην θετική-αρνητική ενέργεια σαν βάση..και προσπαθώ να ανοίξω τα 'μάτια' μου λίγο παραπάνω κάθε φορά.Πως μπορώ να καταφέρω τουλάχιστον αυτή την τεχνική της χρυσής αύρας,μπορεί να προηγηθεί κάτι άλλο για να με βοηθήσει?
(ελπίζω όχι ψυχοθεραπεία)

Ευχαριστώ,
Valmarien.