ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

hanter30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/09/2009, 15:42:14
Και δε κοιτάξατε μέσα στη τρύπα??

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

CMΜέλος
22/09/2009, 23:49:03
Σκέφτομαι το ενδεχόμενο η τρύπα να ανοίχτηκε από χρυσοθήρες που έψαχναν για λίρες και κάποιος από αυτούς που ήταν μέσα στην τρύπα να σας μίλησε. Αν θες γράψε εδώ ή στείλε μου μήνυμα που ακριβώς βρίσκεται το σπίτι και θα στείλω έναν φίλο που μένει στην περιοχή να ελέγξει το σπίτι και να μας πει. Το σπίτι είναι από την περίοδο της κατοχής ή παλαιότερο;

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

hanterΜέλος
23/09/2009, 02:34:17
[quote]
Σκέφτομαι το ενδεχόμενο η τρύπα να ανοίχτηκε από χρυσοθήρες που έψαχναν για λίρες και κάποιος από αυτούς που ήταν μέσα στην τρύπα να σας μίλησε. Αν θες γράψε εδώ ή στείλε μου μήνυμα που ακριβώς βρίσκεται το σπίτι και θα στείλω έναν φίλο που μένει στην περιοχή να ελέγξει το σπίτι και να μας πει. Το σπίτι είναι από την περίοδο της κατοχής ή παλαιότερο;

εαν δεν τον παει καποιος που να ξερει το απο που να παει δεν θα το βρει..μακαρι να μπορουσα να εξηγησω απο που να παει αλλα ειναι περιπλοκο γιατι δεν εχει κ διευθυνση..δεν νομιζω να ηταν κατι τετοιο γιατι το καμμενο ζωο δεν κολαγε πουθενα κ την πορτα την σπασαμε για να μπουμε..κ πανε χρονια απο τοτε που ειχαμε παει..πρεπει να ημουν 13 με 14 χρ..οσο για την χρονολογια του σπιτιου ουτε αυτο το ξερω αλλα ειναι παλιο κ φαντασου οτι γερνει κ δεν πεφτει κ απο μεσα φενεται ολοισιο..

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
23/09/2009, 02:45:52
οχι dr.δεν βλεπαμε κατι παρα μονο μαυριλα δηλ.κενο..δεν το διακυνδινεψαμε να βαλουμε κανα ποδι μεσα γιατι αλλιως ποιος θα μας εβγαζε μετα..εσυ θα το διακυνδινευες χωρις να ξερεις ακριβως τι παιζει εκει..?? εγω παντως με την καμμια..χρυσαφι να μου εδιναν δεν θα το εκανα για κανενα λογο..

(''v'') ' v '

CMΜέλος
23/09/2009, 10:59:34
έγραψες: "δεν νομιζω να ηταν κατι τετοιο γιατι το καμμενο ζωο δεν κολαγε πουθενα"

Κι όμως κάτι τέτοιο είναι το πιο πιθανό, πίστεψε με. Όσο για το καμένο ζώο, δεν είναι απαραίτητο να σχετίζεται με αυτούς που ήταν εκεί όταν πήγατε. Αυτό το σπίτι σαν εγκαταλειμμένο μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για διάφορους λόγους άσχετους μεταξύ τους.

Ρώτησε γνωστούς σου, κυρίως ηλικιωμένα άτομα, αν σχετίζεται το σπίτι ή η ευρύτερη περιοχή με την ιστορία κάποιου θησαυρού.

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

www.coinsmania.gr/cms/

Edited by - CM on 23/09/2009 11:00:46

Edited by - CM on 23/09/2009 11:08:51

hanterΜέλος
24/09/2009, 16:03:00
βρε cm εγω να ρωτησω αλλα που να τους βρω..?? το εξοχικο μου ειναι εκει..κ εχω να κατεβω χρονια σαλαμινα..το εχω γραψει κ στις παραπανω συζητησης..θελω να μου εξηγησετε κατι οποιος μπορει που συμβαινει καιρο..εχουμε δει ολοι μια σκια η οποιοα μας ακολουθει οικογενιακος..η μικρη η αδερφη μου μεχρι κ στον υπνο της την εχει δει κ ο αδερφος μου την εχει δει να περναει απο το διαδρομο κ να μπαινει στο δωματιο της αδερφης μου κ να καθετε πανω απο το κεφαλι της κ να την κοιταζει κ βλεποντας το μπαινει μεσα στο δωματιο της κ χαθηκε..εγω καθως επλενα τα πιατα εννοιωσα μια αντρικη παρουσια πισω μου να με πλησιαζει κ νομιζα οτι ηταν ο αρραβωνιαστηκος μου κ συνηδητοποιησα οτι δεν ακουσα την πορτα του σπιτιου κ καταλαβα οτι δεν ειναι κανεις κ γυριζω τρομαγμενη κ χαθηκε..η μητερα μου την εχει αισθανθει φευγωντας απο την δουλεια της το βραδυ γιατι δουλευει σε νοσοκομειο να την ακολουθει κ μολις γυρναει να χανεται..ρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα που μας ακολουθει..?? τι ειναι αυτη η μαυρη αντρικη σκια..?? για ποιο λογο λετε να συμβαινει αυτο..?? κ τι ειναι τελος παντων αυτο..???? ξερει κανεις..??? πρεπει να μαθω οποσδηποτε..!!!

(''v'') ' v '

24/09/2009, 23:59:27
hanter
Καλώς ήρθες στον κόσμο της ΜΏΡΑ!
Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ.

hanterΜέλος
25/09/2009, 16:56:06
μα ειμασταν ξυπνιοι..εγω επλενα τα πιατα,η μητερα μου εφευγε απο την δουλεια κ ο αδερφος μου την ειδε να πηγαινει στο δωματιο της αδερφης μου..σιγουρα ειναι κατι αλλο..αλλα τι..?????θα ψαξω κ θα βρω τι ειναι..η ''μωρα'' δεν ειναι στανταρ..!!! σ'ευχαριστω παντως dr.τα λεμε..

(''v'') ' v '

26/09/2009, 12:36:15
Και όσοι βλέπουν μώρα ξύπνιοι είναι χαχ. Τεσπά μη κολλάς στις λεπτομέρειες.

hanterΜέλος
27/09/2009, 02:36:52
dr.μπορει να ειναι κ ετσι,αλλα η ''μωρα'' δεν τους αφηνει να κουνηθουν απ'οσο ξερω..δεν ξερω..τι να πω..κ τι,ειναι αντρικη μορφη,μελαχρινου,ψηλου αντρα..?? γιατι αυτο νοιωθουμε..για πες λεπτομερειες να ξερω..!!

(''v'') ' v '