- "ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ " - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Γιατί είναι μια πραγματικότητα ότι ο χρόνος ΟΛΑ τα γιατρεύει, ακόμα και τα πιο δύσκολα και τραγικά...
Μια μεγάλη αλήθεια.
Ολα τα γιατρεύει ο χρόνος, κι ας λένε ότι οι πληγές του παρελθόντος μένουν ζωντανές κάτω από το δέρμα σου και σε τρώνε, σαν ξεχασμένες αράχνες...
Ομως, κι αν ακόμη σου πάρουνε το παιδί σου, τον άνθρωπο που αγαπάς, όποιο κακό κι αν σου κάνουνε, ίσως κάποτε να το ξεχάσεις. Να συγχωρέσεις.
Αυτό που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις και να συγχωρέσεις είναι το κακό που εσύ ο ίδιος έκανες, όταν συλλάβεις την έννοια του να κάνεις κάτι κακό. Αυτό που αισθάνεσαι απέναντι στον εαυτό σου τον ίδιο, δύσκολα ο χρόνος μπορεί να το γιατρέψει.
Γιαυτό ίσως φίλε ανανάςςς, καλύτερα να σου κόβανε το χέρι που κράτησε το σπαθί του δήμιου...
FILOI MOY ELPIZW KANEIS MAS NA MHN BRE8EI SE AYTO TO DYSARESTO STAYRODROMI! KAI KATA THN GNWMH MOY KANEIS DEN 3EREI TI 8A EKANE AN BRISKOTAN ANTIMETWPOS ME AYTHN THN EPILOGH!
PRWSOPIKA ETSI APO APOSTASH, STO ASFALES SYMPLEGMA TO PANEPISTHMIOY MOY, ME SEKURITADES ENA THLEFWNHMA KAI 1-2 LEPTA MAKRIA TO POLY, LEW FYSIKA KAI DEN 8A EPAIRNA TON NOMO STA XERIA MOY. 8A EIXA THN MEGALOPSYXIA KAI SYNESH NA SYNXWRHSW ME TON XRONO (ARGA H GRHGORA). H DIKAIOSYNH DEN EINAI STO XERI MOY, DEN 8A THN APODWSW EGW ALLA O 8EOS (KARMA MESW METENSARKWSHS, NEMESIS K.A ANALOGA ME TA PISTEYW MAS). EGW DEN KERDIZW TIPOTA APO THN DYSTHXIA TOY 8YTH KAI THS OIKOGENIAS TOY...
EAN OMWS BRE8W EGW 8YMA H ENA KONTINO MOY PROSWPO PWS 8A ANTIDRASW?
P.X. EAN KAPOIOS STO DROMO SPITI ME BIASEI 8A SKEFTOMAI AKOMA ETSI? 8A AFHSW TOS AN8RWPINO KAI "8EIKO" (ME "8EIKO" ENNOW GENIKA KARMA K.T.L OXI APLWS XRISTIANIKO 8EO)?
PSAXNONTAS STHN PSYXH MOY BRISKW MIA AMFIBOLIA OTI MPORW NA TO KANW. MAKARI NA MPWROYSA EILIKRINA NA PW OTI MPORW.
ISWS 8A EDINA MIA EYKAIRIA STON AN8RWPINO NOMO. ALLA AN H POINH HTAN PSIXOYLA (1-3 XRONAKIA SYNH8WS KAI META EINAI ELEY8ERA POYLAKIA OI BIASTES) KAI EIXA THN EYKAIRIA DEN NOMIZW OTI 8A EIXA ENDIASMOYS NA TON SKWTOSW. TOYLAXISTON TOTE DEN 8A EKANE TA IDIA SE KAPOIA ALLH DYSTHXH KOPELA. 8A EIXA TON 8ANATO ENOS AN8RWPOY STHN SYNEIDISH MOY, PRAGMATIKA, AYTH EINAI MIA SYNEPEIA POY DEN MPOREIS NA APOFYGEIS SAN NOHMWN AN8RWPOS, ALLA MONIZW 8A TO EKANA.
NOMIZEI KANEIS OTI OI STRATIWTES DEN EXOYN TYPSEIS GIA AYTOYS POY SKWTWSAN STON POLEMO? DEN PAIZEI SHMASIA AN DEN EIXAN ALLH EPILOGH H AN HTAN "SKWTWSE H 8A SE SKWTWSOYN" PANTA OI TYPSEIS EINAI EKEI.
ATMA + PLATWNA KAI OI YPOLOIPOI POY GNWRIZETE PERISOTERA GIA KARMA KTL. KA8ARA FILOSFIKA ESTW OTI SYMBAINEI AYTO. KAPOIOS ME BIAZEI, EGW TON SKWTWNW KAI ETSI TON EMPODIZW NA KATASTREPSEI TIS ZWES KAPOIWN ALLWN (ME "PARENERGEIA" NA PROS8ESW TIS TYPSEIS OTI AFAIRESA THN ZWH ENOS AN8RWPOY STHN DIKH MOY DYSTYXIA) TO KARMA MOY EPHREAZETAI ARNHTIKA H 8ETIKA?
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
GIA NA MHN PARE3HGH8W EPEIDH OTAN DIABASA THN APANTHSH MOY 3ANA EIDA OTI TO TELEYTAIO MOY ERWTHMA 8A MPOROYSE NA 8EWRH8EI EIRWNIKO 8A 3EKA8ARHSW OTI DEN EIXA KAMIA PRO8ESH NA EIRWNEYTW.
PREPEI NA OMOLOGHSW OTI DEN EXW GNWSEIS ESWTERISMOY KAI ANATOLIKWN 8RHSKEIWN PERA TWN LIGWN, ELEIPESTATWN (KAI PAREPIPTWNTWS "ENTELWS" ANTIKEIMENIKWN) POY DIDASKOMASTE STO LYKEIO (MA8AINW OMWS ME THN BOH8EIA SAS [:-)] .
Ayto den 3erw akribws pws na to syllabw ATMA.
As to dextw san symfwnia (dhladh ayto poy me symferei)
y.g. synh8ws sxoliazeis poly ektenestera (toylaxiston se oses apanthseis soy exw diabasei)
quote:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΥΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΚΑΡΜΑ ,'Η Η ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,+ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΙΤΕΣ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ.ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΠΑΝΤΩ.
ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ??????ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΩΡΑΙΑ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ!?
'Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!?
Δεν είχα την πρόθεση να φανώ επιθετικός και σε καμία περίπτωση δεν θα ευχόμουν κάτι τέτοιο . συγνώμη αν έκανα κάποιο λάθος . η αρχική μου άποψη που εξέφερα ήταν εντελώς λάθος και τώρα το βλέπω . ευχαριστώ. ΄πάντως δεν μίλησα για θάνατο , αλλά γαι τιμωρία . χμ... τιμωρία , παρεξεγημένη λέξη .πάντως είναι γεγονός ότι ο χρόνος μπορεί να επουλώσει τις πληγές . και πράγματι το θύ΄μα είναι ικανό να συγχωρέσει τον θύτη, με την προυπόθεση βέβαια ότι ο θύτης εμφανίζεται μτανιωμένος .αλλά βέβαια ξέρω ότι είναι ότι πιο χειρότερο η επιδίωξη της εκδίκησης καθώς όλος σου ο νους δηλητηριάζεται και δεν λειτουργεί σωστά .
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Καλά τα παραπάνω βέβαια αλλά από την άλλη δεν ξέρω τί θα έκανα στην περίπτωση που κάποιος π.χ. βίαζε ή σκότωνε τα παιδιά μου. Από μία πρώτη σκέψη μάλλον θα τον σκότωνα κι εγώ. Από την άλλη όμως θα φτάναμε σε μία κοινωνία πλήρους αναρχίας άν ο καθένας από εμάς έπαιρνε το νόμο στα χέρια του θεωρώντας αυτόν τον τρόπο "πληρωμής" καλλίτερο. Τότε τί νόημα θα είχε η δικαιοσύνη, οι νόμοι και το νομικό σύστημα???
Φιλικά
Tomcat
Ίσως φανεί παιδαριώδες ότι γράψω παρακάτω, μα είναι γεγονός.
Γύρω στα 8 μου χρόνια, πέρναγα το καλοκαίρι κοντά στη γιαγιά, σε ένα νησί. Εκεί ήμουν σχεδόν όλη μέρα με τη φύση, και το παιχνίδι. Ένας μεγάλος μου ξάδερφος μια μέρα αγόρασε ένα αεροβόλο, και μου έδειξε πως το χειρίζεται, μάλιστα λόγο ευσταθείας χεριού, τον ξεπέρασα γρήγορα στο σημάδι. Συνήθως βάζαμε δεκάρες, και γόπες από τσιγάρα! Ένα βράδυ, εκεί που καθόμουν και άκουγα ιστορίες που μου διηγιόταν ένας γέρος του χωριού, φάνηκε με το όπλο και ένα φακό στο χέρι.
Έλα μου λέει, έλα να με βοηθήσεις!
Τον ακολούθησα, η ηλικία των 8 ΕΤΩΝ είναι μιμητική ακόμα ηλικία, έτσι βγήκαμε από το χωριό, και κατευθυνθήκαμε σε μια ρεματιά. Εκεί στο μεγάλο πλατάνι σταματήσαμε, σήκωσε το φακό και άρχισε να ψάχνει στο δένδρο. Σε λίγο βρήκε το θήραμα, και μου είπε να κρατήσω το φακό. Έριξε μα δεν το πέτυχε, έτσι ακούσαμε ένα θόρυβο…και ένα φτερούγισμα. Μετά από λίγο αφού ξαναψάξαμε μου έδωσε το όπλο, και μου έδειξε μέσα από τα φίλα… κάτι άσπρο.
Το βλέπεις ? Ρίξε…
Σημάδεψα, έριξα….και αμέσως ένα γδουπ δίπλα μας, και ο μικρός σπουργίτης να σπαρταράει!. Μαζί με αυτό έπεσε και η ψυχή μου…Ξεκόλλησε ένα κομμάτι από μέσα μου και άρχισε να σπαράζει! Το πείρα στα χέρια μου, και προσπάθησα να το προστατέψω, μα εις μάτην. Σε λίγο σταμάτησε να φτερουγίζει και τα δάκρυα μου έτρεχαν ποτάμι. Ο ξάδερφος μου συνέχισε να ψάχνει με το φακό, λέγοντας μου πως με αυγά είναι πεντανοστημα, μα εγώ έφυγα, το πείρα και το άφησα πιο πάνω κοντά σε ένα κλίμα! Πέρασα το χειρότερο βράδυ της ζωής μου!
Και θα μου πεις, μα καλά αφού έτρωγες τότε κρέας, γιατί σε πείραξε τόσο η πράξη.
Αυτή την πράξη μου, θα την ξανάβλεπα ζωντανή κάποτε που για μέρες άφησα το μυαλό, να μου διηγηθεί την ιστορία του.
Στη φωτιά της αγάπης έσβησε η μαύρη κηλίδα από το παρελθόν,(αυτα για το καρμα), μα είμαι σίγουρος πως αν οι άνθρωποι έπρεπε να σκοτώνουν για να φάνε... θα είχαμε πολλούς, μα παρα πολλούς vegetarian!
Τέλος, ΑΤΜΑ καλή μου, να χαρείς τα όμορφα ματάκια σου! Δεν σε κοροϊδεύω!
[ΝΟΜΟΣ +ΧΑΟΣ ,Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΑΣ +ΝΥΧΤΑΣ....]
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ+ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ
Η ΑΤΜΑ ΡΩΤΑΕΙ....ΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ...:
ΕΧΕΤΕ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ...
ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ,ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ?
ΕΧΕΤΕ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΡΑ ΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?
ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΗΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ?
ΕΧΕΤΕ ΒΙΑΣΘΕΙ?
ΕΧΕΤΕ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΕΙ?
ΒΑΣΑΝΙΖΑΤΕ ΖΩΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΧΤΥΠΑΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?
ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?
ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ?
........?
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ,ΟΣΕΣ ΖΩΕΣ +ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Η ΨΥΧΗ ΘΥΜΑΤΑΙ.Ο ΝΟΥΣ ΟΧΙ.
ΥΓ.Silverwolf!,
="ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ",ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ+ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ
...

Tomcat για αυτό τον λόγο ζητάμε το κράτος να τιμωρεί όπως πρέπει, για να μην έχουμε αυτοδικία.
Αυτά τα <<όλους εγώ τους συγχωρώ>> αφήστε τα για τον θεό, εμείς είμαστε άνθρωποι.
Άτμα, τι σχέση έχει το ότι οι φίλοι σου Αλβανοί δεν σε βίασαν? Το φέρνεις σαν επιχείρημα?