- ANAZHTΩNTAΣ τoν Mπάρκουλη... - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
η καθαροτητα του βυθου , αυτου που θα βρω μεσα , η αληθεια του και ολα ειναι "δεδομενα" (εως αποδειξεως του αντιθετου γιατι ποτε δε ξερς χαχα)
στην πορεια ή στην παραμονη , οπως πχ αναφερει ο φιλος οτι ειδε μια "πορτα" , εγω παλι βλεπω διαφορα αλλά κολαω οταν βλεπω εμενα ή χωρους αγνωστους που ποτε δεν εχω δει αλλα ΟΤΙ βλεπω συνδεεται με οσα ξερω ή γνωριζω , μπαινει το ερωτημα λοιπον, ΤΟ βλεπω αυτο που βλεπω γιατι το ΒΡΗΚΑ στο βυθο μου ? ή γιατι μου το δημιουργει ο εγκεφαλος ΛΟΓΟ του οτι επελεξα να ΒΟΥΤΗΞΩ ? μιλαω καθαρα για τις εικονες που δημιουργουνται
δηλαδη το οτι βουταω μηπως ΒΑΖΕΙ τον εγκεφαλο σε διαδικασια να ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ αυτα που ΘΕΛΩ (συνειδητα ή ασυνειδητα)? τα θελω μπορει να ειναι ακομη και κατι που διαβασα σε ενα βιβλιο πχ αυτο το "φλασαρισμα" που συμβαινει σε πολλους θα συνεβαινε ΕΑΝ δεν ειχα διαβασει ΠΟΤΕ για αυτο?
δεν ξερω εαν εγινε ποιο κατανοητο αυτο που ρωταω - με προβληματιζει
(εαν κουραζω πεστο να σταματησω οκ ? ή εαν θεωρεις ασκοπες της ερωτησεις μου ... δεν υπαρχει προβλημα να το ξερεις , με ενδιαφερει παντα η αποψη του αλλου για κοινου ενδιαφεροντος θεματα , γιατι παντα εχεις κατι να κερδισεις)